stasss 16.04.05, 21:51 wierutne klamstwo ale obiecuje sobie ze po 5,6 piwie przerzucam sie na soczki ps. fajnie jest spotkac w malym warszawskim klubie czlowieka z hajnowki ktorego sie nie widzialo kupe lat :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toovo Re: od jutra nie pije !! 17.04.05, 07:09 Tylko nie mów ze takie spotkanie mozna uczcic soczkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: od jutra nie pije !! 17.04.05, 16:09 pewnie ze mozna zostalem wychowany w trzezwosci :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik411 Re: od jutra nie pije !! 17.04.05, 15:08 a ja piłem zimne piwo gardło mnie boli i już od 3 dni jadę na antybiotykach (RAMOCLAV Amoxicilinium + Acidium clavulancium; 500mg + 125mg) :] Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: od jutra nie pije !! 17.04.05, 16:10 hahahahah... bo ty mrozik to cos chorowity jestes :D Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: od jutra nie pije !! 17.04.05, 20:59 stasss napisał: > wierutne klamstwo > ale obiecuje sobie ze po 5,6 piwie przerzucam sie na soczki > ps. fajnie jest spotkac w malym warszawskim klubie czlowieka z hajnowki > ktorego sie nie widzialo kupe lat :-) chyba jest to oznaka choroby alkoholowej, tak zawsze zarzekają się nałogowi alkoholicy "OD JUTRA NIE PIJĘ"........... życie jest krótkie carpe diem Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: od jutra nie pije !! 18.04.05, 10:17 nie jestem alkoholikiem tak tak .. kazdy alkoholik tez to ci powie :-) ale zrezygnowanie w pewnym momencie imprezy z alkoholu to chyba dobry pomysl bo tak naprawde chodzi o to zeby nie siedziec o suchej mordzie a nie zeby sie najebac (przynajmniej ja tak to widze, bo niektorzy troche inaczej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: od jutra nie pije !! 18.04.05, 23:27 stasss napisał: > nie jestem alkoholikiem > tak tak .. kazdy alkoholik tez to ci powie :-) > ale zrezygnowanie w pewnym momencie imprezy z alkoholu to chyba dobry pomysl > bo tak naprawde chodzi o to zeby nie siedziec o suchej mordzie a nie zeby sie > najebac (przynajmniej ja tak to widze, bo niektorzy troche inaczej :-)) jesteś twardy jak roman bratny, nie wierzę, że mogłeś sobie odmówić malutkiej lufy....... to nie po chrześcijańsku he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik411 Re: od jutra nie pije !! 19.04.05, 12:16 ...tylko że po 3-4 piwkach włącza się ciąg :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: od jutra nie pije !! 20.04.05, 21:49 hehe.. wczoraj wypilem w klubie tylko jedno, niezle malo, co ? tylko troche smiesznie to zabrzmi jak powiem ze o klub zahaczylem wracajac z pracy do domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ikerro Re: od jutra nie pije !! 22.04.05, 00:29 a ja pije już 10 dzien z rzedu i nie zamierzam przestać.... a co mi tam...;) w końcu nie nie codziennie pije sie brneńskiego Pegasa... :D:D:D miłego picia życzę.....:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik411 Re: od jutra nie pije !! 22.04.05, 19:27 hmm jest piątek - godzina 20:00 się zbliża - trzeba jechać coś wypić :) Odpowiedz Link Zgłoś