Gość: piga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:01 no właśnie.. wiadomo już kto zagra rolę tytułową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek_natolin Re: MAKBET ( TR) 10.11.04, 12:13 Nie wiem,kto zagra,ale ja w roli Makbeta obsadziłbym Mariusza Benoit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: MAKBET ( TR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:27 stawiam na czarka kosińskiego albo andrzeja chyrę. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: MAKBET ( TR) 10.11.04, 12:32 No nie - Kosiński do do tej roli zupełnie się nie nadaje.Chyra natomiast jest silnym kandydatem i kto wie,czy nie masz racji,bo jest on pewnie popularniejszym aktorem niż Benoit. Wiele zależy od koncepcji,jaką sobie Jarzyna wymyślił,bo Makbet Benoit byłby zupełnie innym Makbetem niż Makbet Chyry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: MAKBET ( TR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:36 właśnie marek kalita pasuje idealnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: MAKBET ( TR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:41 jasiek, wytłumacz mi dlaczego tak wiele osób atakuje na tym forum artystę poniedziałka. to fajny człowiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: MAKBET ( TR) 10.11.04, 12:45 A ja niby skąd mam to wiedzieć??? Dość tego leniuchowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: MAKBET ( TR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 13:02 rozkaz wodzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerontofil Re: MAKBET ( TR) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 00:17 Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że zagra go Czarek Kosiński Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: MAKBET ( TR) 11.11.04, 10:03 Naprawdę? O rany,wygląda na to,że się nie znam na teatrze. Piga...Twoje na wierzchu,gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piga Re: MAKBET ( TR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 12:25 dzięki wodzu!!! również za nakazy autowychowawcze typu"dośc tego leniuchwania" przejęłam się i wczoraj pół kodeksu karnego wkułam. Odpowiedz Link Zgłoś