kuna00 28.07.05, 21:52 SKĄD KLIKACIE WYMIENIAJAC SIĘ SWOIMI OPINIAMI? Z JAKICH MIEJSC W POLSCE A MOŻE I NA ŚWIECIE? GDZIE MIESZKAJĄ HAJNOWIANIE(-KI), KTÓRYM NIE SĄ OBCE SPRAWY RODZINNEGO MIASTA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mihaj Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 28.07.05, 22:17 Miły Kuno! Piszę do Ciebie i tych, co zechcą to czytać, z gościnnej Hajnówki, która czeka na was wszystkich, którzy jesteście jej dziećmi. No to napisałem serdecznie, ale i prawdziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
hajnoffianka Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 29.07.05, 17:44 w obecnej chwili to z hajnowki, bo jestem tu na wakacjach. ale przez reszte roku to z bialej podlaskiej:)) wiec nie az tak daleko od mojej kochanej hajnoweczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 30.07.05, 10:13 z warminsko -mazurskiego--tak, bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich Rodakow:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 08.09.05, 22:47 wioska warszafa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 14.09.05, 09:00 dlaczego hajnowianie ,,tacy tajemnisie ??? przeciez wiadomo ,ze sa w kraju wszedzie i za granica ,, i nie chca sie przyznac... tak trudno jedno zdanko napisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
pet45 Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 15.09.05, 02:16 Hamilton-Kanada.Pozdrowienia dla wszystkich ludzi z Hajnowki! Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 15.09.05, 10:25 Zwyciestwo!!!!Wreszcie ktos odezwal z daleka ,daleka.... PET 45 ,zaraz powitaja Cie Hajnowianie prawdziwi , a ja (jako byla mieszkanka) witam Ciebie z obecnego mojego miejsca "Zycia"czyli z Warmii i Mazur:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 15.09.05, 13:58 cos malo tu osob z hajnowki wszyscy wybyli Odpowiedz Link Zgłoś
alleyesonme Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 29.09.05, 19:36 Teraz pisze z wawy, w hanoi juz bywam bardzo rzadko, raz na jakis czas, nie ma tam zadnej przyszlossci wiec nie ma tam po co siedziec :> Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 29.09.05, 23:37 zawsze jest jakas przyszlosc ja na przyklad z checia tam wroce ... jak sie juz dorobie gdzie indziej :-) ale na pewno nie mam ochoty zostac na stale w warszawie.. bleee Odpowiedz Link Zgłoś
ed41 Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 18.10.05, 10:29 Ja piszę z Mazowsza. Pozdrawiam moje rodzinne miasto!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
hanoi Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 19.10.05, 09:54 Ja tez pisze z Warszawy. Prawda jets taka, ze jak ktos z Hajnowki chcial studiowac to 50% wybieralo Bialystok, 25% Warszawe a reszta to Lublin, Poznan wyjatki Krakow i Gdansk. A po studiach to oczywiscie wiekszosc zostaje - bo w Hanoi jednak trudno znalezc satysfakcjonujaca prace. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 19.10.05, 11:42 racja, najpierw studia, później dobra praca, wszystko poza rodzinnym miastem Odpowiedz Link Zgłoś
akocu Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 21.10.05, 00:51 Toruń!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 21.10.05, 03:31 ja piernicze... ty pierniczysz torun fajne miasto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 21.10.05, 08:59 akocu napisał: > Toruń!Pozdrawiam pozdrowienia dla Torunia z centralnej Polski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla_pl Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 21.10.05, 09:13 witam Toruń!--przydał by się jeszcze jakiś hajnowianin-forumowicz z południa Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 21.10.05, 13:37 raz na miesiac ktos pojawia nowy,wiec do cieplutjich wakacji ,moze uzbiera Nas sie gromadka, Ale sobie pojezdzimy, jak kraj dlugi i szeroki... w odwiedziny.. ale jak poradzic z tymi zza oceanu? powazny dylemat... juz wrzucam cos do skarbonki..plum Odpowiedz Link Zgłoś
miuk Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 24.11.05, 12:34 voila - pozdrowienia z Opola Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: Z JAKICH MIEJSC PISZECIE NA TYM FORUM ? 24.11.05, 13:57 witaj wiolu z Opola, fajnie ze sie pojawilas:) notujemy do turystycznego naszego szlaku,,kiedys moze ,dojedziemy i do opola:))) pozdrawiam z WARMII i Mazur:) Odpowiedz Link Zgłoś