hansgrubber 31.08.05, 10:07 Moze tez dodam weselszy watek. Posluchajcie. media.putfile.com/mandaryna2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odziej Re: Mandaryna 31.08.05, 11:38 chyba nikt się nie łudził, że ona umie śpiewać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwiattulipanu Re: Mandaryna 31.08.05, 20:19 Moi drodzy, z nią jest najwyraźniej coś nie tak. Posłuchajcie jak śpiewa słowa "how my life move go on" w swoim utworku "Ev'ry night". I jaki jest jej głos? Mi na początku wydawało się, że to coś z moim sprzętem nie tak, nawala czy coś, ale teraz jak posłuchałam tego "na żywo", to... brak słów. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Mandaryna 31.08.05, 20:27 Sztuczny głos, sztuczne cycki i durnowaty pseudonim Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Mandaryna 10.09.05, 17:50 Jestem pewny ,ona była pod wpływem alkohoolu , lub też bardzo , bardzo zmęczona ! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mandaryna 03.09.05, 13:51 Niech jej bedzie ze tam ladnie sie prezentuje( chociaz ja bym sie jakos nie pokazala tak w ludziach mam typowo inny gust co do ubran) ale co do spiewu.No Boze Ty widzisz i nie grzmisz!!I jeszcze sie dziewczyna artyska nazywa.Artystycznie to ona moze gotowac obiady w domua le niech spiewanie zostawi tym ktorzy na tym sie znaja.Nic ciekawego nie ma do powiedzenia,nic ciekawego soba nie reprezetuje.Brakuje mi takich glosow i osobowosci jak Kayah. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Mandaryna 03.09.05, 16:30 > ciekawego soba nie reprezetuje.Brakuje mi takich glosow i osobowosci jak Kayah. Dlaczego od razu brakuje? One są. Musisz tylko przyznać że masz inny gust niż masowy odbiorca i oglądać inne festiwale niż te najgłośniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mandaryna 03.09.05, 18:34 Brakuje mi takich mocnych i niezwyklych glosow jaki ma np.Kayah a nie rzepolenie Brodki czy wycie Mandaryny.Szczerze mowiac glos Dody jest silny mocny stanowczy.Ale cos fonia z wizja sie nie zgraly i tu jest problem.Tesknie za taka muzyka ktora robila Kayah,choc musze przyznac ze K.Kiljanski bardzo dobrze sie zapowiada.A co do festiwali czy innych tego typu komercyjnych przedstawien to od razu rezugnuje i nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Mandaryna 03.09.05, 23:04 Sluchaliscie Sopotu? To nagranie to jednak prawda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: Mandaryna 04.09.05, 02:58 Dziewczyna powinna odpuścić śpiewanie i zająć się tańcem,układy choreograficzne nie były takie złe.Po tym występie, to nawet było mi jej trochę żal.Może Sopot ją czegoś nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Mandaryna 04.09.05, 16:00 Żadne zaskoczenie!! od dawna wiem, ze być może mnóstwo rzeczy ta kobieta potrafi ale śpiew do nich nie należy. To co zademonstrowała w Sopocie potwierdza to... Teledyski realizowane długo po powtórkach "układane" komputerowo wychodza jej i pozuje na gwiazdę ...a tutaj: żywa publiczność wszystko w jej rękach i klops!!! Może niech lepiej tańczy i realizuje teledyski ale występy na żywo niech sobie odpuści....To żenujące!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Mandaryna 04.09.05, 18:50 dramat .... zenada .... porazka ... te trzy slowa obrazuja wysmienicie umiejetnosci wokalne pani Katarzyny Wisniewskiej vel Mandaryny ... Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Mandaryna 04.09.05, 20:59 no i okazuje się że w głosowaniu esesmanowym w Sopocie Mandarynka zajęła zaszczytne drugie miejsce....czyżby husband wydał dużą bańkę na głosowanie??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Mandaryna 14.09.05, 01:14 Była nisza na rynku na lekki popik to Mandaryna wskoczyła i trzepie kasę. Niebrzydka jest, cycek ma (chociaż zrobiony), wizualnie przyjemnie na nią popatrzeć, więc o co chodzi. Myślę, że nie jest gorsza niż setki podobnych jej klonów za Zachodzie. A że nie umie śpiewać? A kogo to obchodzi? To nie jest muzyka dla wielbicieli Kayah, tylko lekkie kawałki na zabawę do Ryboł czy inną tej maści potupajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Mandaryna 14.09.05, 01:24 Co tu duzo gadac - piekna recenzja. :) Odpowiedz Link Zgłoś