anka1 28.11.05, 12:24 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) coraz wiecej moich nauczycieli odchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 14:46 Cooo???? Knotka umarla? Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 15:17 Pogrzeb odbył się w środę w Dębicy Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 15:23 A wiadomo dlaczego zmarla?Przyczyny naturalne?Choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 15:27 chorowala, bylo juz tak niedobrze, ze Rodzina zabrala ja do siebie. dlatego pogrzeb byl w Debicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 15:42 Szkoda ze tak daleko i ze tak pozno ta wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Pani Profesor Irena Knot 28.11.05, 17:28 Pani Profesor zmarła w szpitalu w Warszawie , a życzyła sobie pgrzebu w rodzinnej Dębicy Odpowiedz Link Zgłoś
agroturystyczny Re: Pani Profesor Irena Knot 29.11.05, 00:05 Zabrakło siły, jakby uczyła takich jak my to czas by Jej sie wydłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Pani Profesor Irena Knot 30.11.05, 20:20 mnie tez ta Pani probowala czegos nauczyc :( ['] Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Pani Profesor Irena Knot 30.11.05, 20:28 Z jakim skutkiem, bo mnie uczyła z pozytywnym do dzisiaj lubię biologię Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Pani Profesor Irena Knot 30.11.05, 23:35 Nie znam osoby ale to wspaniale ze pamietacie. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Pani Profesor Irena Knot 01.12.05, 11:25 To był jej pierwszy rok na emeryturze. Słyszałem, że powiedziała, że tylko praca ją trzymała przy życiu... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pani Profesor Irena Knot 01.12.05, 15:42 szkoda, ze tak mowila. bo tyle jest w Polsce biedy i nieszczesc, ze na emeryturze tez mozna nie miec na nic czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
cydz Re: Pani Profesor Irena Knot 01.12.05, 17:25 Anka wybacz ale nic nie zrozumiałem. A co do Pani Profesor. to była pedagog, jakich dziś mało. Osoba charakterystyczna, z haryzną, z zapałem, pasją. Takich belfrów już nie ma. Wszystkie te dzisiejsze ciało pedagogiczne jakieś takie wypłowiałe, bez wyrazu. Szef, Czajnik, Wala, Białeczka, Grenia, Trusia, Fiodor, Szpec, Ryba, hmm, jeszcze jest o kim rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Pani Profesor Irena Knot 02.12.05, 08:18 juz wyjasniam :) chodzi o to, ze jest u nas tylu ludzi potrzebujacych pomocy, ze jesli ktos ma checi i czas to moglby sie nimi zajac. a doswiadczenie Pani Profeor na pewno by sie przydalo. teraz ponial ?:))) a co do ciala pedagogicznego masz absolutna racje. tylko, ze nie ma juz Trusi, Greni, obu Borysow, Fiodora, Szefa ... Odpowiedz Link Zgłoś
jonah2 Re: Pani Profesor Irena Knot 01.12.05, 18:34 Miałam przyjemność znać PANIĄ Profesor.Uczyła mnie (skutecznie),bo dzięki niej zdawałam biologię na studia.Teraz mieszkam w Łapach i zaskoczyła mnie ta wiadomość.Łączę się w żalu. Odpowiedz Link Zgłoś