14.12.05, 19:16
Szukam dobrego fotografa,ktory bylby w stanie zrobic jakies sympatyczne
zdjecie i do tego oprawic je ladnie w rame.Chcialabym,zeby to foto nie bylo
jakies takie oklepane,zwykle,ale jakies takie naturalne,bardziej
takie "ludzkie",ktory z bielskich fotografow potrafi cos takiego zrobic?Juz
nawet nie chodzi o oprawe w ramy tylko o sama fotke.
Obserwuj wątek
    • skara Re: Fotograf 14.12.05, 19:47
      Moze sprobuj u Danileckich, bo oni miewaja fajne pomysly na zdjecia. Ostatnio
      bylam zadowolona ze zdjecia u Szalkowskiego, ale to bylo takie zwykle - do
      dyplomu.
      • khaki3 Re: Fotograf 14.12.05, 19:52
        A moze orientujesz sie jeszcze w cenach fotografii?Chcialabym jakas fajna
        delikatna,taka kobieca fotografie zrobic.I dac komus w prezencie.Zeby byla taka
        wiesz rozumiesz i w ogole:)Wiesz moze jak wyglada ich cennik?U Danileckich
        • skara Re: Fotograf 14.12.05, 20:07
          Niestety nie orientuje sie, ale wydaje mi sie, ze ceny maja wszyscy mniej
          wiecej na tym samym poziomie. Mysle, ze takie wieksze zdjecie to kolo 20
          zlotych, ale od razu mowie, cene wzielam z glowy.
          • khaki3 Re: Fotograf 14.12.05, 20:10
            Mam nadzieje,ze kowte 80 zl za rame i za fotografie nie przekrocze.Jutro
            wybiore sie popytac co gdzie i jak:)A jak znajde zaklad fryzjerski Iwony i
            doprowadze swoje wlosy do ladu i skladu to pojde zrobic foto:)
            • stryjanek Re: Fotograf 15.12.05, 09:19
              spróbuj pod hajduczkiem.Tam trzeba umówić się na sesję
              Nie drogo.Moją zrobili cudo
            • kombajnista Re: Fotograf 15.12.05, 21:58
              u Iwony to teraz sie może umówisz ale na styczeń jak dobrze pojdzie :)

co do zdjeć, ja bym ci polecil znaleźć jakiegos zdolnego kolege z dobrą
              cyfrówką i znajacego sie troche na rzeczy, u fotografow, tudzież fotografików
              jednak chyab zbyt często jakos sztucznie mimo że poprawnie to jednak rzemioslo
              przebija artyzm

pozdro
              • kaukonsky Re: Fotograf 15.12.05, 22:30
                Jeśli chodzi o "zapaleńca", to cichutko podradzę: Wojtek "Koper". Widziałem
                kilka jego albumów z bielszczankami i muszę przyznać - fotki z klasą! Tylko nie
                wiem, czy jeszcze zajmuje się fotografią. No i - jak go znależć, bo raczej
                sam "pojawia się i znika".
                • khaki3 Re: Fotograf 15.12.05, 22:32
                  A no wlasnie!!A mi trzeba jakiegos takie dobrefo fachowca:)Na 4 stycznia
                  najpozniej zebym miala juz wszystko!
      • kazia1988 Re: Fotograf 15.12.05, 14:22
        polecam Danileckich :D
        • khaki3 Re: Fotograf 15.12.05, 14:32
          A moze ktos wie ile by to kosztowalo?I czy trzeba sie jakos umawiac?I czy te
          ofografie nie wyjda jakies takie sztuczne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka