Dodaj do ulubionych

Graffiti, napisy

27.02.06, 13:38
Przypomniał mi się taki napis w kibelku w podstawówce:
Choćbyś trząchał dwa tygodnie i tak kropla spadnie w spodnie.
Obserwuj wątek
    • ja-alutka Re: Graffiti, napisy 27.02.06, 14:47
      A ja mam taki jeden napis "przeczytany" na dworcu w Małkini...jakis czas temu.
      Na budynku kran nad kranem metalowa tabliczka "Woda zdatna do picia " a pod niż
      Gustowny graficiarski napis : "G....no prawda" ☺
      • obserwer11 Re: Graffiti, napisy 27.02.06, 22:50
        z tejn samej kolejowej tematyki :
        wc w pociągu np. relacji Biaystok-Bielsk Podlaski- Czeremcha
        " Wodę spuszczamy pedałem " ktoś dopisał " nie zawsze pedał jest w pobliżu "

takie banalne !
        • partizan79 Re: Graffiti, napisy 28.02.06, 09:32
          Kiedyś był taki napis na murze przy wiadukcie, traktujący o nalotach na
          Jugosławię:
          Tylko k..y, złodzieje i NATO pracują w nocy.
          • partizan79 Re: Graffiti, napisy 28.02.06, 09:33
            I jeszcze gdzieś koło szpitala widziałem:
            Wczoraj Moskwa, jutro (albo dziś??) Bruksela.
            • khaki3 Re: Graffiti, napisy 28.02.06, 13:31
              Na szkole muzycznej, moj ukochany :Umieram z glodu szkoda, ze za Bialorus.
              • pawlozsiul Skopałaś Khaki 28.02.06, 13:53
                Tak było:
                "Umieram za Białoruś. Szkoda, że z głodu"
                "24.III.99 Jugosławia GLORIA VICTIS!" (stacja trafo przy szpitalu);
                "Nie buszować po Iraku" (budynek gospodarczy Bison-Bialu - Żwirki i Wigury);
                "Kwasowa rzeczywistość" (poczta - rok 1995, napis pojawił się już godzinę po
                ogłoszeniu wyniku wyborów);
                "Do ambasady Białorusi" (i strzałka w stronę biełliceja - stara piekarnia PSS).
                Pod spodem ktoś dopisał: "Czy ambasada Polski jest w Warszawie?";
                "Welcome to Kacapland" (przy zejściu z kładki nad torami);
                "Nie dajmy wciągnąć się na członka NATO" (jedna ze szczęk na starym rynku).
                • khaki3 Re: Skopałaś Khaki 28.02.06, 14:03
                  No i?? O sam fakt chodzi! Od moemntu jak jezdze autem juz nawet nie czytam tego
                  typy rzeczy bo nie mam czasu na czytanie, wiesz jezdzi sie nie czyta sie :p

I pamietam jeden w bialymstoku przy wjezdzie na plakacie
                  kaczynskiego "nadrabiam dobra mina"
                  • pawlozsiul Promocja homoseksualizmu? 28.02.06, 14:23
                    Zacznij czytać, pod grafitti może być np. kot, który zechce Ci wbiec pod koła.
                    Nie koncentruj się na drodze, przeczytaj najpierw reklamę na Mickiewicza (przy
                    wjeździe w Narutowicza):
                    "BĄDŹ WIERNY SWEMU PARTNEROWI"
                    Żadne tam: "bądźcie wierni" czy "bądź wierna". Tylko patrzeć parad!
                    • khaki3 Re: Promocja homoseksualizmu? 28.02.06, 14:26
                      No i jak beda parady to ja bede na nie chodzic!!! Ja jestem za tego typu
                      paradami!

A na Narutowicza nie jezdze bo uczelnie mam odrazu przy wjedzie wiec nie smigam
                      po miescie:)czasu mi szkoda i moich nerwow:)
                      • pawlozsiul W Bielsku 28.02.06, 14:28
                        Skrzyżowanie przy kwiaciarni Piotrowskiej, teraz sie chyba mówi "przy statoilu".
                        • khaki3 Re: W Bielsku 28.02.06, 14:32
                          To w bielsku jest narutowicza? wiesz ja mamslaba orientacje co do ulic! wiec
                          prosze mi pisac konkretnie miasto, okolice itp.
                          • obalix Re: W Bielsku 28.02.06, 14:35
                            A dokładniej przy cycadeli
                          • pawlozsiul 52;45'N i 23;13'E 28.02.06, 14:48
                            Teraz lepiej?
                            • burak-cukrowy Re: 52;45'N i 23;13'E 28.02.06, 15:19
                              nie mądrzyjs się ! to namiary centrum Bielska !!!!!
                              • pawlozsiul Re: 52;45'N i 23;13'E 28.02.06, 15:23
                                Centrum ma 52;46'N i 23;12'E - a to, co podałem jest lokalizacją billboardu.
                                • burak-cukrowy Re: 52;45'N i 23;13'E 28.02.06, 15:39
                                  przepraszam Panie Pawle tutejszy !
                                  powiedziałem przepraszam ???
                                  • pawlozsiul Re: 52;45'N i 23;13'E 28.02.06, 15:57
                                    też mi sie tak wydało, jakoś Ci się wymknęło
                                    • partizan79 Kiedyś na delikatesach: 01.03.06, 14:00
                                      Bądź człowiekiem, nie pij w sierpniu.
                                      • partizan79 A parenaście metrów obok 01.03.06, 14:02
                                        po drugiej stronie ul. Kazimierzowskiej:
                                        Tu kupisz czeszki.
                                        • partizan79 Re: A parenaście metrów obok 01.03.06, 14:04
                                          Chachły w dupę i na Krym - napis na bursie szmat czasu temu.
                                          • partizan79 Na Poświętnej 01.03.06, 14:06
                                            Policja ma pały,
                                            Wojsko karabiny,
                                            My mamy anarchię
                                            I was p...y.
                                            • burak-cukrowy Re: Na Poświętnej 03.03.06, 15:46
                                              BUDŹ BIEŁARUSOM PIJ SAMOHONKU
                                              taki napis był niedaleko PZU
    • baam1 Re: Graffiti, napisy 03.03.06, 15:56
      Na bloku na przeciw bursy widnieje od kilku lat napis: BURSIARZE DOBRANOCKA
      KŁAMIE
    • partizan79 Na blokach przy Widowskiej 04.03.06, 11:12
      OWRZ.
      Wie ktoś, co to znaczy?:)
    • partizan79 Na PSS-ie niedaleko Unibusu 04.03.06, 11:13
      PESS śmierdźi Kanex wróć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka