gq_1966 02.03.06, 13:27 a dokładniej o 2 mniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 02.03.06, 13:31 zapewne nie na dlugo. Zaraz przyjma nowych. Na jedno miejsce w policji jest okolo 4 osob. Wiec nie ma co "rozpaczac" z tego powodu, ze jest o 2 mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispidlasza "Agresja nasila się" 02.03.06, 14:07 Jak wykazał sondaż przeprowadzony na nasze zamówienie przez Instytut Badań Niezależnych od Rzeczywistości wśród młodych ludzi nasila się agresja. Aż 73% ankietowanych marzy o karierze w osiedlowych gangach. 53% chłopców i aż 87% dziewczyn pytana o ulubionego bohatera literackiego wskazuje na... Paradę. Zważywszy, że Paradzie nie poświęcono jeszcze żadnej książki, wydaje się to być ewenementem w historii badań socjologicznych. Jednocześnie 67% młodych mężczyzn zapytanych "co zrobisz, jeśli Parada nie przyjmie Cię do gangu?" wybiera odpowiedź: "pójdę do policji, tam tez mają pały". Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Mniej policjantów w Bielsku. 02.03.06, 14:08 Może i nie ma powodu do rozpaczy ale do entuzjazmu tez nie...Osobiście wolałabym widywac częściej policjantów i to wcale nie dlatego ze lubię mężczyzn w mundurach... Są potrzebni i to nie jest tylko dwóch mniej, ale aż dwóch...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
serwispidlasza "Jak ona-Alutka radzi sobie z przestępczością?" 02.03.06, 14:12 Alutka będąc osobą pełną wewnętrznego ciepła rozbraja potencjalnych agresorów spojrzeniem. Dlatego żaden nie ośmiela się jej zaatakować. To różni Alutkę od Khaki, której jad stał się powodem już niejednego ataku. Więcej w kolejnych numerach. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: "Jak ona-Alutka radzi sobie z przestępczością 02.03.06, 17:36 Aż "jad"? Tego bym nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: "Jak ona-Alutka radzi sobie z przestępczością 03.03.06, 09:02 Ja też "wystąpię w obronie" Khaki, możecie to sobie nazwać kobiecą solidarnością. Ja wole to nazwać Nicia Sympatii, pozdrawiam dziewczyno....☺ Odpowiedz Link Zgłoś
miro783 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 02.03.06, 14:09 czesc.khaki3 wiem kim jestes!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 02.03.06, 15:31 juz nie jedna osoba wiedziala kim jestem, i zadna z nich nie miala racji. ale pozostawie ciebie w slodkim przeswiadczeniu,ze wiesz. Co do patroli tez bym byla bardziej zadowolona z tego,zeby bylo wiecej pieszych. Z tego co wiem to przy ujemnej temp. patrol taki moze pracowac tylko 2 godziny na swiezym powietrzu. Z nowym komendantem liczmy na nowe i dobre pomysly zmodernizowania pracy w policji i na wieksza efektywnosc. Optymistycznie dzisiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
konar.1969 Da Ser-su 02.03.06, 21:31 Czy moze ktos z Panstwa gazety slyszal co sie stało w Bielskiej policji. Ser ma szanse byc pierwszy. Gieku ale że narozrabial.! Bedzie sie dzialo oj będzie Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 07:39 wczoraj rozmawiałem z kumplem z Hajnówki - za załatwienie pracy w tamtejszej policji poproszono go o sporą sumę pieniędzy - nie dał i po dwóch tygodniach jego podanie o pracę zostało odrzucone. Zgadnijcie ile kosztuje załatwienie roboty w hajnowskiej policji?? a może wiecie ile kosztuje załatwienie pracy w Bielskiej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 08:12 ogólnie to zartowałem z tym kumplem, ale bardzo mnie zdenerwowało to że gliniarze biorą w łapę od kierowców którzy mogą kogoś zabić kogos na ulicy bo jeżdżą po pijaku. Cofam co powiedziałem o tej Hajnówce - poniosło mnie mam zbyt bujną wyobraźnie - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Obuszek, okruszek 03.03.06, 08:36 Chłopie, przyjmij w życiu zasadę jakiej udzieliła mi moja Matka jak miałem 8 lat: "Postepuj w życiu tak abys nie krzywdził ludzi, ale jeżeki ktos bardzo cię skrzywdzi.... staraj sie mu wybaczyć, jeśli nie jesteś w stanie wybaczyć, znaczy że musisz się leczyć" Nie wyrokuj jeśli nie jesteś czegos pewien, czy to jasne dla Ciebie??????? Odpowiedz tylko szczerzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Nie wazna jest ilosc, liczy sie jakosc. 03.03.06, 08:44 Chetnych moze i jest az 4 na jedno miejsce. Tylko ilu tych chetnych spelnia wymogi stawiane przez Policje? Przeciez niedawno byl nabór, glosno bylo o tym w mediach. a pozniej bylo jeszcze glosniej o tym ze przyjeto jedynie kilkadziesiat procent ludzi ktorych planowano przyjac. Nie wazna jest ilosc, liczy sie jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Nie wazna jest ilosc, liczy sie jakosc. 03.03.06, 08:54 obuszek - staram się wszystkim wybaczać. A jak na razie nie wyrokuję. Mam kumpelę, która zatrzymali po pijaku i musze przybić chłopakom \z policji piątkę bo potraktowakli ją szorstko . Pijany kierowca nie rozumie że może kogoś zabic i to jest straszne , że czasami za pewną sumę ( jak to prowdopodobnie było u nas ) mu się to odpiuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Z ciebie prawdziwy OBUCH 03.03.06, 09:22 Pierd...nij sie w ten łeb i zacznij myśleć Kojażyć informacje. SKąd matole wiesz ze ten kierowca był pijany Bo tak gazeta napisała? To obejzyj sobie wywiad z tym pijakiem dziś wieczorem Na tVP 3 białystok Rozumiesz co ja do Ciebie mówię czy dalej nie kapujesz Nie wkur... aj mnie i lepiej sie nie odzywaj w moim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Z ciebie prawdziwy OBUCH 03.03.06, 09:28 Gq, a mama nie uczyła, żebyś nie przeklinał? Trochę ogłady. Odpowiedz Link Zgłoś
obuszek Re: Z ciebie prawdziwy OBUCH 03.03.06, 09:28 gq jak dokładnie sie wczytasz to zauważysz że użyłem słowa prawdopodobnie !!! A co do narkotyków o ile mi wiadomo policja posiada testy do badań zawartości supstancji pochodzenia narkotycznego - nawet w Bielsku ;) POza tym zgadzam sie ,że Policji jest stanowczo za mało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: Z ciebie prawdziwy OBUCH 03.03.06, 13:54 obuszek napisał: > gq jak dokładnie sie wczytasz to zauważysz że użyłem słowa prawdopodobnie !!! Sorki, poniosło mnie, ale mam nadzieje że mnie rozumiesz. Zapewniam nitk z was nie przeżył tyle co ja w ostatnich 3 dniach. I niech nik mi nie mówi że to jest EGOCENTRYZM. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Z ciebie prawdziwy OBUCH 03.03.06, 19:05 Wiesz co ale co to za facet, ktory nie ponosi kosekwencji za swoja glupote?Sam sie przyznal, ze wypil, i nie wazne ile wypil!!Wypil!!jechal po alkoholu!!Mogl kogos zabic,potracic,spowodowac wypadek!Nie chcial poniesc konsekwencji wlasnej glupoty?To ci..ka z niego i tyle! A nie facet! Zero honoru! Jak byl na tyle madry,zeby po piwie wsiadac do auta to niech bedzie na tyle madry,zeby konsekwencje ponosic za swoje wybryki! A policjani tez nie lepsi! Jesli to prawda,ze wzieli lapowke to takie same c...k jak ten facio co to sie do lapowki tak chetnie zgodzil! Zero honoru u kierowcy i u policjantow!!! facet bez wyobrazni i honoru zeby poniesc kare za swoj debilizm, a policjanci chciwi i bez wartosci! Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Khaki następny Obuszek? 05.03.06, 19:44 Khaki pomimo pewnej sympatii do Ciebie nie mogłem sie powstrzymać od komentarza. Jesteś kolejna odmiana Obuszka? Odpowiedz mi na pytania: Skąd wiesz czy ten facet wypił piwo? To że powiedział że wypił czy to znaczy że był pod wpływem alkoholu? Czy policja ma dowody na to że był pijany? O jakich konsekwencjach i konsekwencjach czego mówisz? Nie znasz faceta, nie znasz sytuacji w jakiej sie to stało, a wyrokujesz, jakbys była pania prokurator prowadząca sprawę(nawiasem mówiąc ona jest niezmiernie sumienna i uczciwa). Może i Ty masz wykształcenie i szeroka wiedze ale siedzi w Tobie jakiś jad którego nie jesteś w stanie sie pozbyć. I wydaje Ci sie że zawsze masz rację a reszta na forum to same głupki, idioci, niedokształcone matoły i Esy. Czy o czyms zapomniałem? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Khaki następny Obuszek? 05.03.06, 19:59 Ogladalam na regionalnej jak facet sie przyznal, ze wypil piwo. Wiec o co chodzi? Facet nie wie co mowi?Czy moze tv wlozyla mu w usta stwierdzenie, ze widzial "katem oka, 0,33 promila, faktycznie on wypil jedno piwo" tak powiedzial, wiec stad wywnioskowalam, ze wypil. jesli ktos mowi "wypilem jedno piwo" jak myslisz co to znaczy? Moze to, ze wypil jedno piwo? Hmmm a moze to, ze wypil sklanke mleka? Konsekwencje jazdy pod wplywem alkoholu powinien poniesc. Nie wiesz jakie sa konsekwencje? To ja tobie zaraz napisze: zakaz prowadzenia pojazdow, kara grzywny, pozbawienie wolnosci do lat 3. Tak to,ze powiedzial, ze wypil piwo znaczy, ze byl pod wplywem alkoholu. Wszedzie trabia o tym, ze nawet pol szklanki piwa powoduje inne reakcje organizmu. Czy ma na to dowody, ze byl piany? Wiesz gdyby byl rozsadny to by zostawil auto tam gdzie go zlapali, poszedl do szpitala zrobil badania krwi i jeszcze tego samego wieczora zaszedl na komende, albo dnoa nastepnego do komendanta, opisujac cala sytuacje, ktora zaszla wieczorem dnia poprzedniego. Albo biorac pod uwage, ze badania krwi przeprowadzone u kierowcoc u ,ktorych podejrzewa sie jazde pod pwlywem alkoholu odsyla sie do laboratorium kryminalistycznego do Olszytna mogl facet isc na komende i zazadac badania alkotestem, i pozniej wyjasniajac i przedstawiajac zainstniala sytuacje. Nie stwierdzam, ze na forum sa sami glupcy, idioci, niedoksztalceni malolaci, esy. to ty tak stwierdzasz, baaa wkladasz te slowa w moje usta. z laski swojej nie wmawiaj mi, ze facet nie wie co mowi w tv, albo, ze tv wklada w jego usta cos czego nie powiedzial. jesli facet mialby honor, godnosc, to by poszedl na komende i zalatwil wszystko po ludzku! i poniosilby konsekwencje tego,ze po alkoholu wsiadl do auta. wiesz inaczej bys sobie gaworzyl gdyby to on zabil kogos, spowodowal wypadek np. zmasakrowal auto, ktorym jechala twoja zona. widzisz facet bez honoru i bez rozumu jest. i zapamietaj sobie taka cudna maksyme PIJESZ? NIE JEDZ! bo chyba jestes swiadom tego, ze ponad polowa wypadkow jest spowodowana przez kierowoc pod wplywem alkoholu, i chyba wiesz o tym, ze alkohol nie jest odpowiednim dodatkiem do auta. a i chyba nie musze przypominac, ze na jezdi nie jestes sam, i wsiadajac do auta musisz miec swiadomosc tego co moze sie stac, i musisz miec swiadomosc jak uniknac roznych wydarzen. i sadze tez, ze przypominac nie musze, ze jazda pod wplywem alkoholu nie jest taka cacy prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: Khaki następny Obuszek? 05.03.06, 20:28 khaki3 napisała: > Czy ma na to dowody, ze byl piany? Wiesz gdyby byl rozsadny to by zostawil auto tam gdzie go > > zlapali, poszedl do szpitala zrobil badania krwi i jeszcze tego samego wieczora > > zaszedl na komende, albo dnoa nastepnego do komendanta, opisujac cala sytuacje, A skąd wiesz co zrobił? Nie przypominam sobie żeby w polskim prawie tzreba było udowadniac swoją niewinność, jarzysz bystra dziewczynko? > ktora zaszla wieczorem dnia poprzedniego. Albo biorac pod uwage, ze badania jesli facet mialby honor, godnosc, to by poszedl na > komende i zalatwil wszystko po ludzku! i poniosilby konsekwencje tego,ze po > alkoholu wsiadl do auta. Wracasz do tego samego z uporem większym niz maniaka. A jak Ci sie wydaje dlaczego Ci policjanci juz siedza? Po ludzku ? znaczy jak po babsku? wiesz inaczej bys sobie gaworzyl gdyby to on zabil > kogos, spowodowal wypadek np. zmasakrowal auto, ktorym jechala twoja zona. > widzisz facet bez honoru i bez rozumu jest. i zapamietaj sobie taka cudna > maksyme PIJESZ? NIE JEDZ! Bystra jestes jak woda w klozecie i to nie ja to napisałem tylko powtażam bo to prawda. bo chyba jestes swiadom tego, ze ponad polowa > wypadkow jest spowodowana przez kierowoc pod wplywem alkoholu, i chyba wiesz o > tym, ze alkohol nie jest odpowiednim dodatkiem do auta. Nie nie jestem świadom i Ty mnie właśnie uświadomiłaś Kobieto ty zanim coś puścisz w eter przeczytaj teks 3 razu bo Tobie 2 to za mało. a i chyba nie musze > przypominac, ze na jezdi nie jestes sam, i wsiadajac do auta musisz miec > swiadomosc tego co moze sie stac, i musisz miec swiadomosc jak uniknac roznych > wydarzen. i sadze tez, ze przypominac nie musze, ze jazda pod wplywem alkoholu > nie jest taka cacy prawda. Jeszcze raz powtórzę: "To że facet powiedział że wypił piwo nie znaczy że był pod wpływem alkoholu" Wyobraź sobie że Ci funkcjonariusze nie wzięli go na badanie krwi, a za to powiedzieli ze to będzie kosztowac 1000 zł i podwieźli pod bankomat. Czy mam dalej Ci tłumaczyc czy twoja komóreczka zaskoczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Moze aktualizacja wiadomosci co? 05.03.06, 21:11 Bo policjanci NIE siedza. A facet stracil prawo jazdy. Skad wiem co zrobil? Hmmmm glupi jest i tyle, zdogdzil sie na lapowke? Widocznie nei byl taki "czysty" jak staral siebie pokazac. Nie mial i nie ma honoru! Chcial wkopac policjantow lapowkarzy? Ok super! Tylko po cholere im dal ta lapowke? Czyzby sie czegos bal? Gdyby sie nie bal nie dawalby lapowek! Nie musialby "retuszowac" sprawy. W prokuratourze facet sam sie przyznal, ze jechal piany! Pozatym gdybys byl taki sprytny kochanienki to bys wiedzial, ze to co wydmuchal zostalo w pamieci alkotestu. wiec prostym sposobem mozna mu udowodnic ( co tez zrobula prokyratura), ze jechal piany. A to, ze policjanci nie wzieli go na badanie krwi nie usprawiedliwia go w tym, ze sam nie wpadl na taki blyskotliwy pomysl. Malo dziecko wiesz, bardzo malo. Moze lepiej aktualizacje wiadomosci trzasnij sobie. A wtedy cokolwiek pisz... Widzisz dla mnie lapowkarz jest tyle samo warto co zwykly smiec. Nie szanuje ludzi, ktorzy biora albo daja lapowki. Zajrzyj do odnosnika w mojej sygnaturce. Wiec zachowywanie sie zgodnie z prawem jest zachowaniem sie po babsku? A to ciekawe naprawde. Moze rozwiniesz swoja mysl? Ale najpierw zacznij sie odnosic do mnie z kultura! Co masz mi tlumaczyc? facet bez honoru dal lapowke, policjanci bez honoru ja wzieli. Co tu tlumaczyc? facet glupi oni tez sie rozsadkiem nie wykazali. Wsiadl do samochodu po alkoholu- co to znaczy? Glupi jak but! Nie byl swiadom jakim zagrozeniem moze byc? Hmmm moze powinien sie cofnac do podstawowki gdzie dzieci sie uswiadamia o zagrozeniach na drodze! I z laski swojej wykarz ciut kultury i nie ibrazaj mnie. myslisz ze to mnie rusza? nie! to swiadczy o tobie i o twojej kulturze a raczej jej braku jaki wlasnie pieknie pokazales! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul GQ wrzuć na luz - i tak nie zrozumie 05.03.06, 22:04 Co z prawkiem? Rozumiem, że protokołu nie ma - bo wzięli, więc nie notowali. Zostają ich zeznania - ale przecież nie są wiarygodni, bo właśnie zostali wydaleni z policji. Są jeszcze zeznania kierowcy - zawsze może je wycofać, bo nikt nie może zostać zmuszony do samooskarżenia. Niezły młyn - ku przestrodze wszystkim wielbicielom państwa policyjnego. W sumie niezłe - policjantów wydalą a człowiekowi mogą naskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 te entelygentny! 05.03.06, 22:25 czego mam nie zrozumiec? ze facet to debil bo daje lapowki? a moze tego ze jest kretynem bo jedzie autem po alkoholu? czego tu mozna nie zrozumiec? facet to debil tyle do powiedzenia na ten temat! a co ma byc z prawkiem? poszedl facet do prokuratury prawko zabrali bo po alkoholu jechal. co ma byc? i facet i policjanci bystrzy nie sa! facet to gnida bo dal sie namowic na lapowke a policjanci nie lepsi bo zaproponowali( wg wersji kierowcy, trzeba pamietac, ze wersji policjantow nie znamy, wiec opieramy sie na jednej wersji wydarzen) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis przepraszam czy mogę cos powiedziec? 05.03.06, 22:38 Dyskusja zeszła chyba na zły tor. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul To nie parlament 05.03.06, 22:44 Jeżeli to zauważyłaś - niechybny znak, że jesteś na forum, witaj. Tak, dobrze trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: te entelygentny! 05.03.06, 22:55 khaki3 napisała: > czego mam nie zrozumiec? > > ze facet to debil bo daje lapowki? a moze tego ze jest kretynem bo jedzie autem > > po alkoholu? czego tu mozna nie zrozumiec? facet to debil tyle do powiedzenia > na ten temat! a co ma byc z prawkiem? poszedl facet do prokuratury prawko > zabrali bo po alkoholu jechal. co ma byc? i facet i policjanci bystrzy nie sa! > facet to gnida bo dal sie namowic na lapowke a policjanci nie lepsi bo > zaproponowali( wg wersji kierowcy, trzeba pamietac, ze wersji policjantow nie > znamy, wiec opieramy sie na jednej wersji wydarzen) Khaki prezecież tu nie chodzi o faceta, o dwóch policjantow, o to czy sa inteligentni, czy troche mniej ;) tu chodzi o zjawisko. Ten, jak to ujęłaś "debil", który jechał po wypiciu piwa raczej był świadomy tego co robi. Świadomie jechał pod wpływem alkoholu, swiadomie dał łapówkę i swiadomie zadzwonił do prokuratury jednoczesnie pomagając w ujawnieniu pewnego zjawiska powszechnego w naszym kraju. Moim zdaniem godne pogardy jest to, ze jechał pod wpływem alkoholu, natomiast podziwiam go za to, ze zadzwonił gdzie trzeba i poinformował o wreczeniu łapówki to sie nazywa cywilna odwaga. brawo!!! Wszyscy wiemy, że wreczanie łapówek jest przestepstwem, ale przyznanie sie do tego dobrowolne jest okolicznoscia łagodzącą wymiar kary. Ciesze sie ze w koncu ktos obnażył ciemną strone naszej polskiej Policji. nie widzę innego sposobu na rozwiazanie tego problemu niz własnie taki zaprezentowany przez tego kierowcę. Łapanka na pijanych kierowców trwa już od dawna a podziemie policjantów łapówkarzy bogaci sie na tytm niesłychanie. Czas na łapankę na policjantów łapówkarzy. Mam nadzieję ze prokuratura podejmie działania w kierunku zredukowania tego procederu do zera. Jak narazie wychodzi,że co drugi policjant jest łapówkarzem. Bo którz nie słyszał od policjanta, który na pytanie "ile?" odpowiada "na obiad."!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Masz racje! 05.03.06, 23:04 Wydanie lapowkarzy to odwaga, co nim kierowalo w tym przypadku nie interesuje mnie to. Dla mnie lapowkarstwo to najwieksze bagno i nie ma ZADNEGO wytlumaczenia na to czy ktos daje czy bierze! Wystarczy popatrzec na moja sygnaturke, nie toleruje takiego zachowania! takiego zjawiska! jesli ktos bierze albo daje lapowke jest dla mnie zalosnym pseudo czlowiekiem! bo tylko wspiera lapowkarstwo! I swietne motto najnowszej akcji "Daj przykład – nie bierz, bierz przykład – nie dawaj", za ktorym jestem dusza i serduchem! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 05.03.06, 23:11 Od dłuzszego czasu przygladam sie twoim wypowiedziom na forum i główne spostrzezenie jest takie: jestes strasznie agresywna w słowach, czasami mam wrazenie ze nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz. Piszesz jakies okropne okreslenia na ludzi. Pseudo człowiek bo dał łapówkę???? to jak nazwiesz morderce? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Masz racje! 06.03.06, 00:16 Zwierzeciem! choc zwierzeta sa mniej okrutne! Jest dla mnie pseudo czlowiekiem bo dal lapowke! gardze takim zjawiskiem, takimi ludzmi! A dawanie lapowek tylko i wylacznie zacheca tych co biora do ciagniecia calej "sprawy". Gardze ludzmi, ktorzy za pieniadze chca sobie kupic wolnosc, status spoleczny, stanowisko w pracy... i gardze ludzmi, ktorzy "sprzedaja" . gardze takimi ludzmi. I moze wierze w idealy, ale lepiej wierzyc w idealy i z tymi dealami zyc niz zyc bez nich i nie miec nic. Owszem jestem agresywna w slowach bo czasami to co czytam na forum przechodzi wszelkie granice. Nie widzisz jak zalatwia sie tutaj "niewygodne" sprawy? Wywalekajac sprawy z zycia osobistego, obzywajac ludzi, szydzac z nich, z ich idealow, z ich zycia. Nie udawaj, ze nie wiesz kto tu na forum siedzi, kto jest kim. Nie udawaj, ze nie widzisz jak osoby " z piedestalu" staraja sie upokorzyc "niewygodnych" jak staraja sie wymiac. szydzic, obrazac, wyciagac sprawy osobiste na forum publiczne. A jesli nie widzisz tego to sie przyjrzyj a zobaczysz wiecej niz do tej pory. I wtedy zrozumiesz dlaczego moje wypowiedzi sa takie a nie inne. I moze zrozumiesz dlaczego to forum wyglada tak jak wyglada. Milego ogladania drugiego dnia forum Bielsk Podlaski Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 06.03.06, 00:28 Owszem > jestem agresywna w slowach bo czasami to co czytam na forum przechodzi wszelkie granice. Sprawiasz wrazenie osoby nerwowej, niekonsekwentnej, rzucjacej słowa na wiatr i nie rozumiejacej tego co piszesz. Z tego co piszesz i jak piszesz mozna wywnioskować, że nie znasz sie na zartach, nie wyczówasz ironii i strasznie sie dekscytujesz tym co czytasz. moim zdaniem powinnas nabrać dystansu do forum i ludzi, którzy tu piszą. Zasada jest prosta: jak masz kogos wyzwac to lepiej nie pisz nic. > > Nie widzisz jak zalatwia sie tutaj "niewygodne" sprawy? Wywalekajac sprawy z > zycia osobistego, obzywajac ludzi, szydzac z nich, z ich idealow, z ich zycia. > Nie udawaj, ze nie wiesz kto tu na forum siedzi, kto jest kim. Nie udawaj, ze > nie widzisz jak osoby " z piedestalu" staraja sie upokorzyc "niewygodnych" jak > staraja sie wymiac. szydzic, obrazac, wyciagac sprawy osobiste na forum > publiczne. A jesli nie widzisz tego to sie przyjrzyj a zobaczysz wiecej niz do > tej pory. I wtedy zrozumiesz dlaczego moje wypowiedzi sa takie a nie inne. I > moze zrozumiesz dlaczego to forum wyglada tak jak wyglada. Milego ogladania > drugiego dnia forum Bielsk Podlaski Kolezanko sympatyczna jestem na tym forum od dawna i widze i wiem o wiele wiecej niz ty. Nikt i nic na tym forum nie jest w stanie zakłócić mego spokoju. Każdy forumowicz (bez wzgledu na to kim jest w rzeczywistosci) jest na swój sposób sympatyczny jeżeli sie go nie prowokuje, z każdy można podyskutować w kulturalny sposób a niewygodne wpisy obrócić w zart lub zignorowac. Dla mnie kazda z osób, które ukrywaja sie pod nickami to postacie wirtualne i chcę aby tak pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Masz racje! 06.03.06, 00:35 W zart obrocic? A stwierdzenie, ze jestes mala szmateczka, albo, ze ktos Ciebie bedzie w chodnik wdeptywal tez obrocisz w zart? Sa pewne granice, poki ktos ich nie przekroczy jest ok. Ale jesli ktos mnie zaczyna wyzywac, i zaczyna mi grozic to wybacz ale ja nie jestem mala dziewczynka, zeby glowe chowac za mamusina kiecuszeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 06.03.06, 01:01 khaki3 napisała: > W zart obrocic? A stwierdzenie, ze jestes mala szmateczka, albo, ze ktos Ciebie > > bedzie w chodnik wdeptywal tez obrocisz w zart? Sa pewne granice, poki ktos ich > > nie przekroczy jest ok. Ale jesli ktos mnie zaczyna wyzywac, i zaczyna mi > grozic to wybacz ale ja nie jestem mala dziewczynka, zeby glowe chowac za > mamusina kiecuszeczka! a co chcesz zrobić? nakrzyczeć i nawyzywać wszystkich podpadnietych wpisami na forum ;) myslisz, że to cos da? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Masz racje! 06.03.06, 01:06 To co mam zamiar zrobic to juz inna sprawa! Ale jesli toleruje sie takie wyzwiska i takie zachowania to wybacz cos tu chyba nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 06.03.06, 01:09 ale kiedy ty wyzywasz innych to oni musza to tolerować czy mają prawo nawyzywać cie jeszcze raz za to, że ich wyzywasz? ;) masło maslane . ide chyba spac. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Masz racje! 06.03.06, 01:11 kiedy i kogo wyzywałem? Dobranoc (a zarzucasz mi, że uciekam od dyskusji) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 06.03.06, 01:21 serwispodlasia napisał: > kiedy i kogo wyzywałem? > > Dobranoc > (a zarzucasz mi, że uciekam od dyskusji) w sumie to nie było to do ciebie, ale chyba masz cos na sumieniu skoro sie zglaszasz ;) a zarzut ucieczki od dyskusji dotyczył "starych czasów na forum". Teraz nie wiem czy uciekasz czy nie bo dawno nie rozmawialismy. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Masz racje! 06.03.06, 01:14 Podobnie dzisiaj zachowywali się "twoi niedawni sprzymierzeńcy", gdy poruszyli moje sprawy osobiste, poprosiłem kulturalnie, żeby tego nie robili. Zarzucono mi, że też poruszałem sprawy osobiste innych. na prośbę aby przytoczyli przynajmniej jeden taki przykład zniknęli z forum. Misz prawdę obiektywną, a nie prawdę wg hajdis. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Masz racje! 06.03.06, 01:17 serwispodlasia napisał: > Podobnie dzisiaj zachowywali się "twoi niedawni sprzymierzeńcy", gdy poruszyli > moje sprawy osobiste, poprosiłem kulturalnie, żeby tego nie robili. Zarzucono > mi, że też poruszałem sprawy osobiste innych. na prośbę aby przytoczyli > przynajmniej jeden taki przykład zniknęli z forum. > Misz prawdę obiektywną, a nie prawdę wg hajdis. Zbytnio nie wiem cóz to za grupa ci "sprzymierzeńcy", a swoje sprawy osobiste również sam poruszasz na forum. mnie do tego prosze nie mieszac bo ja odpowiadam tylko za swoje słowa i czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Masz racje! 06.03.06, 01:23 Dziewczęta , dzięwczęta Oskary rozdają !!! przejdźcie na TVP 2 Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Hura!!!! 06.03.06, 01:25 Ale Obserwerze, to nie dzisiaj Dzień Kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia "Masz racje!" 06.03.06, 01:23 Nie mamy żadnego wspólnego "konstruktywnego tematu". Aha, kiedyś wysłałem ci meila ze zdjęciami, żebyś wiedziała o czym dyskutujesz. To a`propos spraw osobistych - niszczenia prywatnego ogrodzenia przez mieszkańców jednego z osiedli SM. Faktycznie to sprawa osobista, bo mimo oczywistej demolki SM uważa, że nie do niej należy naprawianie szkód, tylko osobiście do właściciela sąsiadującej z zasobami SM posesji. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:29 serwispodlasia napisał: > Nie mamy żadnego wspólnego "konstruktywnego tematu". > Aha, kiedyś wysłałem ci meila ze zdjęciami, żebyś wiedziała o czym dyskutujesz. > > To a`propos spraw osobistych - niszczenia prywatnego ogrodzenia przez > mieszkańców jednego z osiedli SM. > Faktycznie to sprawa osobista, bo mimo oczywistej demolki SM uważa, że nie do > niej należy naprawianie szkód, tylko osobiście do właściciela sąsiadującej z > zasobami SM posesji. Bez zdjec wiedziłam o czym dyskutuje. Potrafie sobie wyobrazic połamany płot. moi rodzice mają ten problem co weekend (mieszkaja przy drodze, którą pijana młodzierz wedruje do strefyX, a wczesniej centrum sportu i rozrywki. I mimio wszystko popieram decyzje SM i dalej uwazam ze od takich problemów jest policja. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:34 A spójrz na to z innej strony: Już mi kiedyś wybito szybę w kuchni, nie pamiętam ile butelek dziurawiło folią (dlatego zrezygnowałem z niej), spadały kamienie z za gospodarczego budynku od strony bloków. Powiedz mi, co by było gdybym zgłosił to na policję. Na stronce www "Oś. Północ" było zdjęcie młodego człowieka z tegoż osiedla, który spacerował po moim ogrodzie. To nie jest jeszce powód do zgłaszania się z tym na policję. Jest to jedynie podstawa, żeby zarząd SM zaczął coś w tym kierunku robioć, aby takich dewastacji nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:38 Nie dokończyłem... Nie pamiętam już dziś kto na tym forum łgał, że ja "rządałem" czegoś tam na zebraniu osiedlowym. Prawda jest taka, że ja zaproponowałem, aby wspólnymi siłami naprawić szkodę. Odmówiono mi. Ale następnego dnia członek zarządu SM powiedział mi mniej więcej tak: "trzeba było przyjść do nas, to byśmy sprawę załatwili". Wtedy podziękowałem. I widzisz, że można było sprawę załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:39 Ja zupełnie nie rozumiem twojego toku myślenia. Z kad sie wzieło u ciebie przeswiadczenie, ze Spółdzielnioa Mieszkaniowa jako instytucja ma obowiazek odpowiadac za swoich członków? Po prostu nie rozumiem na czym taka odpowiedzilnosć miałaby polegać? i nie rozumiem na jakiej podstawie SM ma odpowiadac za te dzieciaki czy tam młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:42 Musisz jeszcze dowiedzieć się co w tej kwestii stanowi prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:44 Mam pytanie: Jeżeli dzieci sąsiada wybiją ci szybę, to kto ponosi koszty naprawy? Ty czy sąsiad.? Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:46 serwispodlasia napisał: > Mam pytanie: Jeżeli dzieci sąsiada wybiją ci szybę, to kto ponosi koszty > naprawy? Ty czy sąsiad.? Ojciec dzieci ponosi odpowiedzialnosć jezeli sa niepełnoletnie. Ale idac twoim tokiem myslenia to własciciel budynku, którym może być np. wójek mieszkajacy w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:51 A kto jest właścielem bloków sąsiadujących z moją posesją? Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:58 serwispodlasia napisał: > A kto jest właścielem bloków sąsiadujących z moją posesją? Włascicielem bloków jest SM, właścicielami mieszkań sa ludzie, którzy nie koniecznie w nich mieszkaja. Moga mieszkać tam też ludzie wynajmujacy mieszkania, nie będacy członkami spółdzielni, mieszkania mogą stac puste, mogą tam też mieszkac ludzie nie majacy dzieci. I uwazasz madra głowo ze maja odpowiadac wspolnie z pieniedzy wszystkich członków spółdzielni (moich tez) za szkody wyrzadzone przez dzieci, za które bezdyskusyjnie odpowiadaja ich rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: "Masz racje!" 06.03.06, 01:51 I jeszcze taka drobnostka. Nie podpisywałam zadnych deklaracji, ani nie czytałam w statucie spóldzielni i wspólnej odpowiedzialnosci czlonków spółdzielni za szkody wyrzadzone w majatku osób trzecich przez ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Wybacz Hajdis 06.03.06, 01:27 ale NIGDY nikomu nie napisalam, ze jest mala szmateczka, albo, ze go w chodnik wbije! Tymbardziej, ze facet ktory to napisal zachowuje sie jakby mial obsesje! I Bog jeden wie czy jego slowa mam brac do siebie czy nie! Tymbardziej, ze jest dobrym funflem innej osoby z tego forum, a ta osoba byla na tyle dzielna i napisala kilka wiadomosci na prv z grozbami! Cieawi mnie jak ty bys zareagowala gdyby ktos ciebie tak obezwal, baa gdyby ktos ci grozil, bo przeciez nie wiesz do czego zdolny jest ktos to ci grozi prawda? Hajdis popatrz na to co pisze pawlozsiul albo qg, albo pikaczuk jako khaki33. A wtedy zadaj sobie sama pytanie czy moje zachowanie faltycznie jest takie naganne, czy moze jednak ktoras z wymienionych przezemnie osob zachowuje sie karygodnie? i odpowiedz sobie sama. Ja nie mam ochoty tracic czas na forum gdzie schowany za nickiem dzieciak grozi mi i mnie wyzywa! Wole spedzic czas na czytaniu ksiazek albo na zyciu prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Wybacz Hajdis 06.03.06, 01:34 Mnie sie gdzies przewinęły twoje teksty pt. "śmieciu...." itp. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wybacz Hajdis 06.03.06, 01:35 Nie zapominaj, ze poki mnie nie sprowokuje nie reaguje! Ale masz racje nazywanie smieciem jest bardziej szkodliwe, niz grozenie wbijaniem w chodnik! masz 100% racji! O ja zla o ja niedobra! Jak ja moglam? Bije sie w piers! Prawa! A pozniej w lewa! Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Wybacz Hajdis 06.03.06, 01:44 khaki3 napisała: > Nie zapominaj, ze poki mnie nie sprowokuje nie reaguje! Ale masz racje > nazywanie smieciem jest bardziej szkodliwe, niz grozenie wbijaniem w chodnik! > masz 100% racji! O ja zla o ja niedobra! Jak ja moglam? Bije sie w piers! > Prawa! A pozniej w lewa! w sumie mozna to tłumaczyc prowokacja . tylko takie tłumaczenie moze działać w obie strony. A jezeli chodzi wieksza lub wieksza szkodliwosć wyzwisk i gróźb to mysle że to indywidualne podejscie kazdego z nas. dla mnie wszystko tego typu jest równie paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Wybacz Hajdis 06.03.06, 01:54 masz racje! nazwanie kogos smieciem bo on ciebie nazwal szmata i grozil jest tak samo szkodliwe! tylko, ze ja NIKOMU NIGDY nie grozilam! a pawlozsiul zdazyl mi pogrozic z trzy razy, i zwyzywac jeszcze wiecej! wiec oceniajac moje odpowiedzi moze najpierw ocen na co odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Muszę kończyć, ale... 06.03.06, 02:01 ... mam nadzieję hajdis, że uda nam się dokończyć dyskusję. Syn mi zachorował. Sorry. Aha i na wszelki wypadek: Miliona uśmiechów życzę wam dziewczyny na najbliższe dni. Oddalcie swoje troski, a właściwie pozwólcie, żeby zniknęły na zawsze. I jeszce może żeby było nam dane dyskutować o milszych sprawach - To z okazji Waszego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Muszę kończyć, ale... 06.03.06, 02:07 serwispodlasia napisał: > ... mam nadzieję hajdis, że uda nam się dokończyć dyskusję. Syn mi zachorował. > Sorry. > Aha i na wszelki wypadek: Miliona uśmiechów życzę wam dziewczyny na najbliższe > dni. Oddalcie swoje troski, a właściwie pozwólcie, żeby zniknęły na zawsze. I > jeszce może żeby było nam dane dyskutować o milszych sprawach - To z okazji > Waszego święta. Dziwne to troche ze nie miałes czasu odpisać na mój post a napisałeś piekne zyczenia. slicznie dziekuje w imieniu swoim, a co do dyskusji to jestem pewna ze jej nie dokończymy bo i tak mi racji nie przyznasz. Choć ja bym była skłonna, gdybyś mnie do niej przekonał. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Muszę kończyć, ale... 06.03.06, 02:11 przekonasz się, że przekonam cię o swojej racji. Następnym razem. A życzenia? może nie jestem takim, za jakigo mnie uważasz, bo złośliwi wykreowali mnie takim na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Muszę kończyć... 06.03.06, 02:12 Czuwam przy chorym synu, Jako matka chyba wiesz coś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Wybacz Hajdis 06.03.06, 02:04 khaki3 napisała: > masz racje! nazwanie kogos smieciem bo on ciebie nazwal szmata i grozil jest > tak samo szkodliwe! tylko, ze ja NIKOMU NIGDY nie grozilam! a pawlozsiul zdazyl > > mi pogrozic z trzy razy, i zwyzywac jeszcze wiecej! wiec oceniajac moje > odpowiedzi moze najpierw ocen na co odpowiadam! Widze, ze wyznajesz zasade "oko za oko , ząb za ząb". Powodzenia. Ciekawo jak daleko by to zabrnęło. on do ciebie szmato, ty do niego smieciu, on do ciebie su.... ty do niego hu..... ale radocha no rzeczywiscie. a winny jest ten kto pierwszy zaczął i to wszystko usprawiiedliwia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Nie masz racji! 06.03.06, 00:41 Niewątpliwie gdy przyjżysz hajdis swoje wpisy z istatniego roku, to dojdziesz do wniosku, że tak samo zachowywałaś się nie tak dawno. Jak khaki. Kąsałaś po kostkach, warczałaś gdzie popadnie itd. przeważnie nie mając żadnych, ale to ŻADNYCH podstaw, żeby tak robić. Dziwnie ironiczna jest twoja dzisiejsza postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Nie masz racji! 06.03.06, 00:58 serwispodlasia napisał: > Niewątpliwie gdy przyjżysz hajdis swoje wpisy z istatniego roku, to dojdziesz > do wniosku, że tak samo zachowywałaś się nie tak dawno. Jak khaki. Kąsałaś po > kostkach, warczałaś gdzie popadnie itd. przeważnie nie mając żadnych, ale to > ŻADNYCH podstaw, żeby tak robić. Dziwnie ironiczna jest twoja dzisiejsza > postawa. no jasne. Jeszcze kilka dni temu pisalam że nie tak dawno miałam podobne podejscie jak Khaki. buntowałam sie przeciwko wszystkiemu i wszystkim. ale Amerykę odkryłeś. brawo!!!! Czy ja gdzies napislałam ze zawsze byłam grzeczna na forum???? (jest to pytanie do pana KK, które zapewne pozostanie bez odpowiedzi, bo odpowiedź jest oczywista ;)) A ty to już masz w tym temacie najmniej do powiedzenia. chociaż mimo wszystko nie pamietam zebym napisała że jesteś debilem, palantem itp. I do tej pory nie rozumiem czemu nigdy nie konczyłes dyskusji ze mna tylko jak argumenty cię przerastały znikałeś. A jezeli chodzi o podstawy do dyskusji to istota forum jest taka podstawą. Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Re: Nie masz racji! 06.03.06, 01:08 Wiesz co hajdis, a powiedz mi czy oczekujesz, że ktoś będzie dyskutował po takim zdaniu: >A ty to już masz w tym temacie najmniej do powiedzenia Czy to jest argument do wymiany zdań? Albo: Czy ja gdzies napislałam ze zawsze byłam grzeczna na forum???? (jest to pytanie > do pana KK, które zapewne pozostanie bez odpowiedzi, bo odpowiedź jest oczywist > a ;)) Trochę szwankuje w twoich wypowiedziach logika. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Nie masz racji! 06.03.06, 01:14 serwispodlasia napisał: > Wiesz co hajdis, a powiedz mi czy oczekujesz, że ktoś będzie dyskutował po > takim zdaniu: > >A ty to już masz w tym temacie najmniej do powiedzenia > > Czy to jest argument do wymiany zdań? Jasne, że nie jest to argument do wymiany zdań bo ja ich z toba wymieniać nie mam ochoty na zaden konstruktywny temat. Jakbyś nie zajarzył o co chodzi to jest to aluzja do twoich wypowiedzi z czasu jaki przywołałes by przypomnieć mi moje. ot co! > > Albo: > Czy ja gdzies napislałam ze zawsze byłam grzeczna na forum???? (jest to pytanie > > do pana KK, które zapewne pozostanie bez odpowiedzi, bo odpowiedź jest > oczywist > > a ;)) > > Trochę szwankuje w twoich wypowiedziach logika. Czego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
serwispodlasia Wszystko jest zrozumiałe 06.03.06, 01:15 lawirujesz, jak tylko potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
hajdis Re: Wszystko jest zrozumiałe 06.03.06, 01:19 serwispodlasia napisał: > lawirujesz, jak tylko potrafisz Tak? A potrafie? A ty unikasz odpowiedzi jak tylko potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nikt mu nie udowodni, że pił 05.03.06, 22:34 I to właśnie rózni państwo prawa, w którym żyjemy od Femiolandu, który nadchodzi wraz z twymi wpisami. Póki co zeznaniami khaki3 złożonymi na podstawie internetowych doniesień każdy prokurator - nawet kobieta, może sobie wytrzeć coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Nikt mu nie udowodni, że pił 05.03.06, 22:47 czlowieku co ma feminizm do tetgo, ze facet sie PRZYZNAL ZE PIL?????? co do tego ma rownouprawnienie? CO? ty sie lepiej uspokuj! czepiasz sie mojego feminizmu? takis madry? to moze poczepiasz sie mnie w realu co?? no o co chodzi? madry jestes na necie to moze do reala przejdzmy? zobaczysz jak mnie w chodnik wdeptujesz! zastanow sie co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Trudne słowo: "metafora" 06.03.06, 06:55 Wypowiedź moją należało odczytać jako gotowość do werbalnej walki z niektórymi poglądami ("rozmawiać" było napisane - nie "bić"). Walki bezkompromisowej do zwycięskiego końca. Gdybyś miała więcej dystansu tak bys ją odebrała a nie jako fizyczną groźbę. Ode mnie dostałaś jakieś pogróżki e-mailem? Opanuj się - nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka. Za Twoje zaproszenie na ubitą ziemię dziękuję, ale z przykrością odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul "manifa": znieważono głowę państwa 06.03.06, 07:02 I co Ty na to Khaki? W dzisiejszej prasie są zdjęcia manifestantek z żółtymi kaczkami. I nie jest to wiec ekologów. Myślę, że prokuratura powinna się tym niezwłocznie zająć a nie ściganiem twego "ulubionego" kierowcy. Na niego nic nie mają - nie udowodnią mu przecież, że był w stanie skazującym. Mówi, że pił, ale nie da się dowieść, czy ten alkohol był jeszcze w organizmie. A tu proszę - wyraźne zdjęcia, uwiecznione twarze osób, które publicznie okazują pogardę dla Prezydenta Rzeczypospolitej, strażnika konstytucji i Majestatu Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Pawlo!! Good 06.03.06, 07:24 I to nas różni od kobiet. Potrafimy wyciągac wnioski. A wnioski sa jak w Twojej wypowiedzi. Facet chodzi i sie smieje ze wszystkich (sorki nie znam go i nie wiem czy sie śmieje ale na to wygląda). Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Chcesz rozmawiac o zniewazeniu? 06.03.06, 10:29 to moze o tej glowce panstwa porozmawiamy co? Moze juz zapomniales jak zlamal prawo czlowieka i konstytucje ZABRANIAJAC na parawde rownosci? i pozwalajac na parade "normalnosci"??? o tym zapewne zapomniales?HAHAHAHAHAH straznik konstytucji? taki z niego straznik, ze sam ja zlalam! nie rozsmieszaj mnie! a jak ja mam koszulke z kaczorem zoltym nadodatek to tez jest propaganda? nie udowodnia mu, ze pil? to sie mylisz! bo w pamieci alkotestu jest wynik! a dlaczego mu prokuratura zabrala prawo? myslisz,ze w nagrode? jezeli nagroda za jazde pod wplywem jest zabranie prawka to masz racje w nagrode! co do gorzb e-mailem widze, ze jestes doskonale poinformowany kto, co i komu wysylal! co jedynie potwierdza przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Pewnie, że jestem poinformowany 06.03.06, 11:01 I to przez ciebie: Bog jeden wie czy jego slowa mam brac do siebie czy nie! Tymbardziej, ze jest dobrym funflem innej osoby z tego forum, a ta osoba byla na tyle dzielna i napisala kilka wiadomosci na prv z grozbami! Cieawi mnie jak ty bys zareagowala gdyby ktos ciebie tak obezwal, baa gdyby ktos ci grozil, bo przeciez nie wiesz do czego zdolny jest ktos to ci grozi prawda? Hajdis popatrz na to co pisze pawlozsiul albo qg, albo pikaczuk jako khaki33. Sama to napisałaś, a teraz twierdzisz, że potwierdzam przypuszczenia? Wiem, co komu wysyłam i może łaskawie zakomunikujesz na forum, czy otrzymałaś te maile ode mnie? Znasz, podobnie jak i ja odpowiedź - wiesz, że nie - po co zatem coś insynuujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Wez bo mi caly optymizm zepsujesz! 06.03.06, 11:18 Odpowiadasz na polowe mojej wypowiedzi, zapewne na ta wygodniejsza polowe! Gdzie napisalam, ze do mnie ty wysylasz? GDZIE? Nigdzie! I jak juz masz zamiar odpowiadac to moze na calosc? Albo lepiej nie odpowiadaj bo mi caly optymizm sploszysz! Najlepiej odpowiedz w srode! Okidoki? Bo jutro jeszcze mamegzamin i nie mam checi dyskutowac na takie tematy przed waznym dla mnie egzaminem! wez wrzuc na luz, wcisnij sprzegielko wczesniej! poogladaj piekny bielsk dzisiejszego dnia, moze na wycieczke do lasu sie wybierz! moze zobaczysz sarenki, zajaczki, i inne stworzonka! odrazu humorek sie polepszy! no do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul O.K. 06.03.06, 11:23 To miłe z Twojej strony, że nie wciskasz czegoś, czego nie zrobiłem. Ta "mniej wygodna połowa" to zapewne niewyrażenie zgody na demonstrację homo? Wydaje mi się, że odpowiedzi udzieliło społeczeństwo w wyborach. Wyluzuj - jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś na WSAPie nie zdał egzaminu, ale mimo wszystko - powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Słowo o Hajdis 06.03.06, 07:16 Hajdis, jak się okazuje ma zbliżone do mego spojrzenie na feminizm (poprzednia dyskusja), jak też uważa, że Twoje wypowiedzi są często zbyt emocjonalne i nie do końca przemyślane. I jeżeli ze mną nie chcesz dyskutować ("żeby się nie upierdolić po łokcie" - khaki3) to z Hajdis robisz to dość wdzięcznie. Jak się postarasz, jednak potrafisz! To napawa optymizmem. Mam nadzieję, że kubły pomyj będziesz wylewać oszczędniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Pawlo 06.03.06, 07:45 A jeszcze jedno. Nie sądzisz że facet może pracować dla prokury? Mi to wygląda na ewidentną prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Dwaj policjanci przyznali się do winy 06.03.06, 08:59 Juz nie ma o czym dyskutować!!! GAZETA WSPÓŁCZESNA "... Dwaj policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Bielsku Podlaskim podejrzani o przyjęcie łapówki od nietrzeźwego kierowcy przyznali się do winy. Dlatego sąd odrzucił wniosek prokuratury o ich tymczasowe aresztowanie. ..." www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060306/REGION02/60305007/-1/REGION02 Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul nie wiem, wiem że złą robotę zrobił 06.03.06, 11:15 Teraz przestaną brać i punkty się posypią (a mam już osiem). Co komu przeszkadzała przyjaźń kierowców i policjantów? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Khaki wbij se do glowy ze pisze sie PIJANY 06.03.06, 08:31 > Czy ma na to dowody, ze byl piany? Znowu piana atakuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Sebciu to jak juz mnie tak poprawiasz 06.03.06, 11:21 to moze byc pisal sobie anie se? choc ja doceniam poprawianie mnie! jesli robie bledy ort to jak najbardziej! poprawiac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Sebciu to jak juz mnie tak poprawiasz 06.03.06, 13:30 W swej naiwnosci zapytam: co jest zlego w slowie "se"? Jest poprawnie napisane, jest poprawne w sensie i jest zamienne do slowa "sobie", wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Nie wazna jest ilosc, liczy sie jakosc. 03.03.06, 18:57 Masz racje! Nie liczy sie ilosc a jakosc. Mam nadzieje, ze przyjma jakosciowo dobrych policjantow. Ale tak jak juz wspominales, przyjeto naprawde mala liczbe osob, wiekszosc sie poprostu nie nadawala. Odpowiedz Link Zgłoś
miro783 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 00:06 khaki3...tzn Agata:)to moze nie ty?!z reszta i tak sie nie przyznasz...zdziwiona co??teraz sie pozastanawiaj!hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 13:38 Zdziwiona? Nie absolutnie;) Tutaj wiekszosc wie kim jestem, jakbys Anetko Ż nie wiedziala to forum jest tak samo male jak Bielsk. Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Khaki 03.03.06, 13:44 A ja jak bumerang wracam do Twojego imienia. Intuicja mi mówiła że masz na imie Katarzyna/Kaśka. Ale sie myliłem ALe tez jak Alutka jakąś niteczke ciągniesz za sobą i co rusz ktos się uczepi. A może Ty jesteś Ariadna????? Odpowiedz Link Zgłoś
miro783 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 14:24 ty to na prawde kahaki3 jestes bystra(jak woda w klozecie)jk to forum jest takie male to tez kazdy wie ze jestem anka P a nie zadna anetka...hekhe.BRAWO BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 15:47 Dobrze dobrze anetko. Tak sobie wmawiaj. juz dzisiaj rozmawialysmy na ten temat, wiecej dyskutowac z toba o tym nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 09:21 any way ; mam pytanie kto wie ? jak to jest ? Czy policja może sprawdzić przy kontroli , czy kierujący jest pod wpływem "narkotyków " czy też innego chadztwa ? zawsze twierdzą pod wpływem alkoholu < ! > a inne przyprawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 03.03.06, 13:37 Owszem moze. Tylko nie wiem czy w Bielsku juz maja te cudka do sprawdzania. Bialostocka ma:) zabawne badanie:p Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Khaki droga..... 10.03.06, 07:35 Nie skomentuje Twoich wypowiedzi bo niedawno było Twoje Święto widze że juz coś niecoś zrozumiałaś. A pożyjemy zobaczymy Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gq_1966 Re: Mniej policjantów w Bielsku. 05.03.06, 21:11 ww6.tvp.pl/2837,20060303310627.strona Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Niech zyje bohaterska bielska Policja !!!! 06.03.06, 08:29 > ww6.tvp.pl/2837,20060303310627.strona I wszystko jasne. Wcale mi nie zal tych palantow, ze ich wywalili. BTW co za idioci chcieli 1000 zeta?? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Niech zyje bohaterska bielska Policja !!!! 06.03.06, 11:22 I sie nie dziwie, ze nie zal! I lepiej, ze wywalili! Moze innych to nauczy czegos? Na zczescie sa jeszcze tacy co nie biora! I chwala im za to! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktowoj Re: Niech zyje bohaterska bielska Policja !!!! 06.03.06, 11:58 mało 1000 zł? dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś