Dodaj do ulubionych

Kolejny policjant usunięty z pracy

18.03.06, 12:44
tak słyszałam. podobno w czwartek zostal wyrzucony z pracy kolejny policjant w
Bielsku Podlaskim. Słyszał ktos cos?
Obserwuj wątek
    • sebcioo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 13:20
      Ja nie slyszalem ale mam inne pytanko.
      Co ci dwaj zwolnieni wczesniej, ten wywalony teraz (jesli to prawda) robia?
      Gdzie/ kto ich zatrudnil?
      • pawlozsiul Sebcioo, lewą nogą wstałeś? 18.03.06, 13:29
        Co się tak świata czepiasz? Studentów i policjantów, ściślej. Czyż nie mają
        kompetencji, by się zatrudnić w firmie ochroniarskiej? Żaden z nich nie
        figuruje przecież w rejestrze skazanych, póki co. A gdy już się tam znajdą:
        ten, który skończył mechaniak pójdzie do jakiegoś warsztatu; po odzieżówce - do
        krawca; po ogólniaku do biura. A ponieważ rzecz dzieje się w Bielsku wszyscy
        spotkają się w PUPie.
        • ja-alutka Hmmm 18.03.06, 15:48
          Hmmmm.....
        • sebcioo Pawlo, co ci do mojego wstawania? 22.03.06, 16:54
          > Żaden z nich nie figuruje przecież w rejestrze skazanych, póki co.
          Zgoda, tylko ze chodzi mi o ich "zasady". Jesli znajda oni prace w jakiejs
          firmie ochroniarskiej to ... ja dziekuje za taka firme, za taka ochrone i
          bezpieczenstwo.
          • khaki3 Re: Pawlo, co ci do mojego wstawania? 22.03.06, 16:57
            Ty podziekujesz, a np. jakis wlasciciel takiej firmy z checia przyjmie ex
            policjanta. Ja szczerze mowiac tez nie chcialabym byc "chroniona" przez kogos
            kto nie potrafi poprawnie wykonywac swoich czynnosci.
          • pawlozsiul nic, cieszę się kiedy wstajesz 22.03.06, 18:07
            i wpadasz na forum. Czasem pięknie kopniesz - niczym Chuck z półobrotu, że z
            pamięci wspomnę choćby Twój stosunek do tzw. "szkół wyższych" - większość tak
            myśli, ale jak dotąd Ty jeden się "wyrwałeś".
    • alkatras_2005 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 16:35
      I KUŹŹŹŹWA DIBRZE DLA CH,,,, NIE TO ŻE JESZCZE MAJA NIE MALE WYNAGRODZENIA TO
      JESZCZE CHABORA BIORA... A TYCH DWOCH CO POLECIAŁO TO ICH DAWNO POWINNI
      ZAMKNĄĆ ... ZA TE MANDATY CO WLEPIALI DLA KUMPLI Z DZIECIŃSTWA I SWÓJ AROGANCKI
      STOSUNEK DO LUDZI....
      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 17:21
        Niemale wynagrodzenia? hahahahahahahahahahaha nie no to bylo dobre. gratuluje
        poczucia humoru;) co jeszcze? moze jeszcze powiesz, ze zarabiaja miesiecznie
        MINIMUM 2 tysiaki na reke co? hahahahahahahaha nie male wynagrodzenia
        hahahahahahahaha nie no kurde nikt mnie tak dawno nie rozsmieszyl.
        • serwispidlasza hahahahahahahahahahaha 18.03.06, 19:09
          khaki jak pierdolnie hahahahahahahahahahaha do szkoly niech ida
          hahahahahahahahahahaha dzieci uczyc hahahahahahahahahahaha
          • khaki3 Re: hahahahahahahahahahaha 18.03.06, 20:49
            czy w realu jestes rownie zalosny?
            • serwispidlasza Re: hahahahahahahahahahaha 18.03.06, 21:01
              Tak - bo wlasnie w realu policjanci zarabiaja wiecej od nauczycieli,
              pielegniarek, strazakow a nawet lekarzy zaraz po studiach.
              • khaki3 Re: hahahahahahahahahahaha 18.03.06, 22:26
                Bardzo sie z tego powodu ciesze:) poprawilo mi to humor. dla Ukochanego tez. Na
                moje szczescie/nieszczescie( wybierz sobie wygodniejszy wyraz) z jegopieniedzmi
                nie mam stycznosci. A zarabiaja ( policjanci) marna kase, tak samo jak
                pielegniarki, nauczyciele. A lekarze zarabiaja ciut wiecej bo nie zapominaj, ze
                lekarze pracuja nie tylko w osrodkach publicznych ale tez i prywatnych.na
                pyutanie czy w realu tez jestes zalosny odpowiadaszmi, ze jestes zalosny bo
                policjant zarabia wiecej niz nauczyciel? ciekawe. a gdyby policjant zarabial
                mniej? tylko widzisz nauczyciel ma odrobinke niebezpieczniejsz aprace niz
                nauczyciel:)
        • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 22:35
          Jakiego poczucia humoru??? Nie powiesz chyba khaki ze jak na bielskie zarobki
          1500 zł, które bierze policjant z 5 letnim stazem to jest mało!!!!
          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 22:42
            Myslisz, ze duzo? Jego wina, ze zarabia tyle a nie mniej czy wiecej? Bielsk to
            jedna wielka dziura gdzieludzie nie maja przyszlosci, ktos powiedzial, ze
            jakktos chce pracowac to bedzie. zgoda tylko gdzie? maja sie czuc gorsi bo
            zarabiaja wiecej niz. np. pielegniarki?albo nauczyciele? trzeba ich wyzywac z
            tego powodu? noluuuuuudzie! to wyglada jak zazdrosc o kase! co z tego ze
            zarabiaja 1500zl po AZ 5latach pracy?myslisz, ze to jest ok? a pracuja po 12
            godzin! nie po 8! 12 godzin zapieprzaja na mrozie, w deszcz, w upal. i co? i
            jeszcze sie ich krytykuje za marne 1500zl! jeszcze powiedz mi, ktory policjant
            dostaje na czysto 1500zl? bo ja takiego nie spotkalam, placa ubezpieczenie
            radiowozow, maja swoje wydatki, prad, gaz, benzyna, jedzenie, ciuchy, kosmetyki,
            chca mieckase na wyjscie. i toich wina, ze nauczyciel zarabia mniej? a
            dlaczego? hmmm moze dlatego, ze nie maja takiego narazenia na zycie?
            • serwispidlasza skandal, nie wiedzialem 18.03.06, 23:26
              to oczywiste ze jedzenie, ciuchy i kosmetyki powinna im kupowac komenda
              • khaki3 Re: skandal, nie wiedzialem 18.03.06, 23:55
                proponuje zrobic baranka w sciane i wrocic na forum:) a najlepiej by bylo
                zaczerpnac swiezego powietrza i po big lyku nie siadac do kompa.
            • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 04:20
              nie khaki to nie jego wina (jezeli wogóle można nazwac to winą) że zarabia tyle
              ile zarabia. A kto tu kogo wyzywa za zarobki.

Silnie starasz się byc madra wypowiadajac sie w kwestiach o których nie masz
              pojecia. Że niby co? pracują po 12h na dobę??? Kochana oni pracuja tyle ile
              każdy inny czlowiek, ok 160h, tylko mają służbę po 12h a nie po 8h.

Nie pracujesz to nie wiesz czy 1500zł jest marne czy coś warte i gówno wiesz o
              życiu. Miliony ludzi na świecie pracują w cieższych warunkach niz "bielscy
              policjanci" i na ołtaze ich za to wynosić?? Mróz, deszcz i upal? och jej to
              straszne. a brud , podcieranie cudzej dupy, piski jeki i śmierc kazdego dnia to
              nie straszne. A użeranie sie z cudzymi dziećmi, wyzwiska, bieda i choroby, to
              nie straszne? A odsniezanie w -22 stopni tysięcy metrów dziennie to nie
              straszne, a praca w ciemnosciach kilkaset metrów pod ziemia to nie straszne, a
              ciaganie palet skrzynek, wyzwiska pijaków na porzadku dziennym to nie straszene?
              taka specyfiika pracy i sami ją sobie wybrali. krytykujesz pielegniarki a
              policjantów bronisz usilnie. coś tu chyba jest nie tak.

A wydatki?? śmiesznie to brzmi: "prad, gaz, jedzenie........" czy to jest coś
              specyficznego? "...chce mieć kase na wyjscie....."- daj spokuj, nie ośmieszaj
              siebie i policjantów takimi tekstami. Każdy chyba ma takie wydatki, każdy chce
              życ, każdy chce zarabiac, a to jak policjanci lecą ostatnio ze stanowisk śwadczy
              tylko i jedynie o ich kompetencji do wykonywania zawodu policjanta, czyli o ich
              braku.
              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 14:42
                Pamietasz jak mi pisalas o nadmiernym chamstwie i nadmiernym wcielaniu sie w
                forum?? reszte sobie sama dopowiedz bo wlasnie to do ciebie pasuje idealnie;)
                • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 22:56
                  a gdzie ty tu chamstwo widzisz dziewczyno?
                  chcesz udowodnic, ze praca policjantów jest wyjatkowa i powinnii dostawać za nia
                  kilka tysiecy złotych?
                  Wątpie żeby ci sie to udało bo moja próba dyskusji z toba znowu skonczyła sie
                  fiaskiem. Tylko czemu? Brak ci argumentów, czy moze jestem chamska, bezczelna i
                  obrazam ciebie na każdym kroku. a moze bzdury wypisuje?
                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:00
                    czy ty czytasz wyrywkowo? a moze masz jakies inne posty wpisane niz ja? moze ja
                    poprostu widze inne forum?

nic nie chce udowodnic, nie mapo co. przeciez i tak jestem be i feee! po co sie
                    wysilac jesli zaraz znowu naskoczysz na mnie? wole poczytac ksiazke telefoniczna
                    bylaby o wiele ciekawsza.
                    • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:06

Khaki ja czytam zawsze wszystko od poczatku do konca i dopiero wtedy zaczynam
                      sie wypowiadać. i nie jest moim celem zrobic ci przykrość czy na ciebie
                      naskoczyć. Próbuje sobie z toba porozmawiac bo mam najzwyczajniej w swiecie inne
                      zdanie niz twoje. ale ty sie obrazasz, oburzasz i dyskusji nie podejmujesz.
                      Próbujesz za to zrobic z siebie ofiare ataków.....
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:07
                        Przepraszam cie bardzo, ze mnie razi to, zektos mi przypisuje, ze sie puszczam z
                        kims, wybacz, ze nie pozwalam na siebie mowic dziwka, kurwa, czy szmata wybacz,
                        ze sie oburzam jesli ktos mi grozi,. WYBACZ!!! juz nie bede!
                        • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:11
                          khaki3 napisała:

> Przepraszam cie bardzo, ze mnie razi to, zektos mi przypisuje, ze sie puszczam
                          > z
                          > kims, wybacz, ze nie pozwalam na siebie mowic dziwka, kurwa, czy szmata wybacz,
                          > ze sie oburzam jesli ktos mi grozi,. WYBACZ!!! juz nie bede!

Przestań robić z siebie ofiare. to sie robi nudne. Kiedyś swis-psia wciaz
                          przypominał na forum we wszystkich wątkach ze serwispodlasia mu groził na forum,
                          a teraz ty wciaz wspominasz jak to cie ktos tam nazwał na forum. A jaki w tym
                          sens????

Ja cie tak nie nazwałam, nie obraziłam, a dyskutować i tak ze mna nie chcesz?
                          wiec o co chodzi?
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:13
                            nudne? no tak grozenie jest nudne. sluchaj moze ja ciebie tak zwyzywam co? albo
                            pogroze? olejesz? udasz, ze nie widzisz? a moze ja po tobie pojezdze? olejesz?
                            ja robie z siebie ofiare? tak masz racje. dla twojej satysfakcji bede wylacznie
                            potakiwac tobie. zebys sie nie nudzila.

tak tak hajdis masz racje! 100% racji!
                            • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:18
                              Dziwna jesteś. Mam nie odpowiadac na twoje posty? nie rozumiem o co ci chodzi.
                              Sama piszesz, piszesz, piszesz, a jak ktoś napisze cos innego niz ty to sie
                              obrazasz jak małe dziecko i zaczynasz się zalic o swoim cieżkim losie jako khaki
                              na forum.
                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:20
                                a ob co chcesz, poki co to wolny kraj, poki co jeszcze jest wolnosc slowa. nie
                                zapominaj, ze baaardzo czesto z forum przenosi sie na real. wiec nie dyskutuj i
                                nie neguj czegos o czym nie masz zielonego pojecia. bo gdybys sie zainteresowala
                                co faktycznie jest przyczyna takich zachowan nie tylkomoich to bys moze
                                zrozumiala. ale po co sie dowiadywac? lepiej ocenic z gory prawda? tak tak
                                • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:33
                                  Pop swajo czort swajo.
                                  Ja nie chce z toba gadać o tym ze ktos tam ciebie obraza. Ja chciałam w tym
                                  watku pogadac o policji, zarobkach i cieżkiej pracy. ale sie nie udało.
                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:35
                                    nie dzis, moze jutro. na gg mam ciekawa rozmowe.
            • ryszard_kosynier Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 08:48
              jeszcze powiedz mi, ktory policjant
              > dostaje na czysto 1500zl? bo ja takiego nie spotkalam,

Khaki,albo robisz jaja z nas ,albo może nieświadomie z siebie.Wyglada że
              piszesz szybciej niż myślisz.
              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 14:57
                Hmmm widze, ze i ty masz wglad w konta bankowepolicjantow. wiec, ktory
                poczatkujacy dostaje 1500zl na reke? nie piszemy o tych, ktorzy na pagonach maja
                wiecej niz sierzant sztabowy. tylko piszemy i tych nizej. nie zapominaj ( o czym
                jestes doskonalepoinfiormowany), ze zony policjanto najczesciej nie sa
                zatrudniane bo sie ludzie boja je zatrudniac. z jakich powodow( dopowiedz sobie)
                wiec zarabiaja na cala rodzine. i kazdy zapomina o tym, zenie jest to praca
                przyjemna, i ma duze ryzyko zagrozenia zycia. bo za 1500zl w zyciu bym nie
                pracowala gdyby mnie jakis gowniarz nozem straszyl, albo z kastetem do mnie
                wyskakiwal! i nie chcialabym za 1500zl pracowac gdzie mnie wyzywaja, od sku,
                psow, kurw, dziwkarzy, pijakow, zlodziei. bo wlasnie tak na nich mowi
                spoleczenstwo. i nie piszcie mi, ze to ich wybor, bo pielegniarki tez maja wybor
                a opieprzaja sie naprawo i lewo, nauczyciele tez maja wybor a robia na lewo
                dajac korepetycje za niemala kaske( bo 50zl to minimum od godziny) wiec dziennie
                moga zarobic ponad 100zl! a policjantzapieprza JEDYNIE na komendzie i jeszcze
                robicie z nich Bog jedyny wie kogo. rysiu kochany nie udawaj, ze nie wiesz o
                czym pisze.i nie rob z siebie glupszego niz jestes. zreszta kazdy tu piszacy wie
                o czym mowie i tylko glupio robi z siebie niewiedzacych,pokrzywdzonych, i
                wiecznie zle traktowanych przez wszystkich. wszyscy swieci sie znalezli! a moze
                tak popatrzcie na siebie? na swoje przekrety i na swoje dochody z lewej reki. bo
                nie jest wam tak zle jakbyscie chcieli innym wmawiac.
                • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:02
                  wracaj do podstawówki tam bedziesz se eseje mogła pisać
                  • szpila555 Re: Najazd klonów 19.03.06, 15:15
                    Klonie doktorapajchivo - wynoś się z tego forum i nie wracaj więcej!
                    Brak ci cywilnej odwagi by pod "wypocinami" podpisać się własnym nickiem?
                    Musisz podszywać się pod zacnego doktorapajchiwo?
                    Żałosne.
                    • doktorpajichivo Re: Najazd klonów 19.03.06, 15:19
                      nie podpisuje się pod doktorem tylko to jest mój nick
                    • doktorpajichivo Re: Najazd klonów 19.03.06, 15:19
                      a i nie ważne kto pisze waże co pisze panie szpilo 666
                      • szpila555 Re: Najazd klonów 19.03.06, 15:23
                        Spadaj na postój
                        • ryszard_kosynier Re: Najazd klonów 19.03.06, 18:08
                          szpila555 napisał:

> Spadaj na postój

Już kiedyś jeden cham wysyłał mnie na postój,wiesz kim jestem i wcale tego nie
                          ukrywam,ale nie przypisuj mi bucu wszystkiego co złe.Nie tobie, ale pozostałym
                          forumowiczom mogę przysiąc, że nie ja podpisałem się zmmienionym nickiem
                          Doktora.Wiem że masz mnie za wroga za przerwanie karierki prezia,to miej ale
                          nie przypisuj mi czegoś, czego nie zrobiłem.Kto ci dał takie prawo,chyba że
                          nadal uważasz że jesteś jedyny,niezastąpiony,naj..naj..naj..
                          • pawlozsiul Brak alkoholu postną porą 19.03.06, 18:50
                            wywołuje taką agresję? Cóż to dopiero będzie bliżej Wielkanocy?
                            Luzik - każdy widzi, co stoi wyżej napisane i wnioski wyciąga sam. Są
                            uczestnicy forum, którzy na krytykę - nawet uzasadnioną reagują dość
                            infantylnie - a to zarzucą chamstwo, a to przywalanie, a to głupotę prostą.
                            Kiedyś polemizowałem, ale zarzuciłem ten zwyczaj.
                            Ryszard i Doktor-Podróba! Czy kiedy gracie w "chińczyka" albo idziecie "na
                            rękę" np. z sześciolatkiem staracie się wygrać? Odpowiedź jest oczywista. I
                            tego też trzymajmy się na forum. Inaczej świąt nie dotrwamy.
                            • doktorpajichivo Re: Brak alkoholu postną porą 19.03.06, 18:53
                              widzisz nie trawię tekstów tej khaki bo krytykowała kiedyś moje bez sensu teraz
                              dam jej w odwecie -jestem mścicielem 2006 roku
                            • colour-ize Re: Brak alkoholu postną porą 19.03.06, 18:54
                              pawlozsiul napisał:
                              > wywołuje taką agresję?

Frustracja rodzi agresję - a niedziele bywają naprawdę frustrujące ;)
                              • pawlozsiul cudownie powiedziane 19.03.06, 19:11
                          • szpila555 Re: Odpowiedz ryszrdowi_kosynierowi 19.03.06, 18:54
                            ryszard_kosynier napisał:
                            > szpila555 napisał: > > Spadaj na postój
                            ryszard_kosynier napisał:
                            > Już kiedyś jeden cham wysyłał mnie na postój,wiesz kim jestem i wcale tego nie
                            > ukrywam,ale nie przypisuj mi bucu wszystkiego co złe

Akurat się mylisz w swojej dedukcji.
                            Wcale nie miałem ciebie na mysli wysyłając klona - pacynkę doktorapajchivo na
                            postoju.
                            To było powiedzenie w rodzaju: "spadaj na drzewo liście pompować. kore
                            obgryzać" a skierowane do autora wyzwisk.
                            • doktorpajichivo Re: Odpowiedz ryszrdowi_kosynierowi 19.03.06, 18:56
                              uderz w stół a nożyce się odezwą..
                            • ryszard_kosynier Re: Odpowiedz ryszrdowi_kosynierowi 19.03.06, 19:12
                              szpila555 napisał:
                              Wcale nie miałem ciebie na mysli wysyłając klona - pacynkę doktorapajchivo na
                              > postoju.

widzę że nadal wierzysz w swoje nadprzeciętne IQ, a resztę traktujesz jak
                              debili.Ale zastosuję się do rady Pawlozsiul i oleję twoje pisanki i
                              ciebie.Dzięki Pawlozsiul,może dzięki temu dożyję świąt,a jak dożyję to prześlę
                              Ci życzenia.
                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:25
                    uuuuuuuuu i co myslisz,ze blyszczysz? dziecinne zabaweczki:/ nie znizam sie do
                    twojego poziomu. i do twoich klamliwych oszczerstw!
                    • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:31
                      to że jestem pacynka to nie ważne brak mi odwagi by napisac to co myslę o psach
                      więc piszę pod ukryciem ale swoje zdanie piszę
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:37
                        aha jasne;) co jeszcze wymyslisz? kogo z kim polaczysz? swoje zdanie? a moze
                        klamliwe oszczerstwa? a moze poprostu wyobraznia zbyt bujna? bo to cy wymyslasz
                        to naprawde jest zalosne! o psach? to poprostu pokaz twojego chamstwa. i tego,
                        ze jestes jak wielu innych tobie podobnych tchorzy.
                        • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:41
                          ok nie moge powiedzieć osobowo to mówię pod przykrywką psy to psy kazdy to wie
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 15:43
                            tchorzliwa pacynko lepiej nic nie mow jesli juz masz klamac!bo to co piszesz to
                            WYLACZNIE bezczelne klamliwe oszczerstwa! EOT
                • ryszard_kosynier Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 17:57
                  Droga Khaki, nigdzie nie pisałaś że rozmawiamy o policjantach od sierżanta w
                  górę,to po pierwsze,nigdzie nie powiedziałem że mam wgląd w konta bankowe wiec
                  mi tego nie przypisuj,na jakiej podstawie twierdzisz że znam sytuację żon
                  policjantów? ale np.żony moich znajomych pracują, więc nie uogólniaj.Nie mów
                  też że społeczeństwo nazywa ich tak jak ty to określasz.Owszem tak się mówi,ale
                  kto tak mówi to wiadomo,nie mów o wszystkich.Normalni ludzie tak nie określają
                  policji,ja osobiście nie chciałbym żyć w kraju gdzie nie ma policji.Jeszcze
                  jedno 50 zł minimum za godz.korepetycji-pomyliłaś miasta
                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:24
                    Pomylilam miasta? Hehehehe widocznie nie wysylasz dzieci na korepetycje. bo ja
                    wyobraz sobie chodze na korepetycje z biostatystyki, i wiem ile biora
                    zakorepetycje nauczyciele liceum, a ile za nauke studentow. nawet gdyby
                    zarabiali 40zl za godzine to sobie policz 2 osoby dziennie, po godzinie razy
                    wszystkie dni robocze w miesiacu. nie malo na tym kase zjibaja. a lekarze
                    pracujacy publicznie i prywatnie? zony twoich znajomych pracuja? a powiedz mi
                    ile zon policjatowpracy znalesc nie moze?bo ja znam juz takich kobiet ponad 8!!
                    gdzie 4 z nich zajmuja sie wylacznie domem,maja dzieci w szkolach i
                    przedszkolach, remontuja mieszkania, a ich mezowie zarabiaja mniej niz 1700zl
                    miesiecznie na reke, dodatkowo sa wiecznie upokarzaneprzez jakichs
                    niedorozwinietych debili,ktorzy wiecznie wypominaja im kim jest ich maz! jeczy
                    jakis ludz, zelekarze malo zarabiaja? a ile w lapebiora? i kto co im zrobi? NIC!
                    a dlaczego? bo to norma! a ilepielegniarki dostaja w lape?jesli nie masz wgladu
                    do ich kont bankowych to skad wiesz ile zarabia taki przecietny policjant? bo
                    jesli mowisz, ze zarabiaja duzo to tylko i wylacznie dlatego, zemaja wysokie
                    stanowiska! lekarz bedacy ordynatorem tez zarabia wiecej niz lekarz bedacy na
                    stazu! alelekarz bioracy w lape nie dziwi tak samo jak policjant bioracy w lape!
                    a dlaczego? bo tak juz jest! wiec moze najpierw popatrzcie wszyscy wieczni
                    krytykanci na siebie, na swoje portfeliki, ktore zapelniacie bog wie jakimi
                    pieniedzmi, z lapowek i innych przekretow! a pozniej wytykajcie innym! siedzicie
                    duopami na stolkach i nic nie robicie, tylko czekacie jak tu komus dowalic, jak
                    tu komus w zycie z buciorami wlazic!

Nie mów
                    > też że społeczeństwo nazywa ich tak jak ty to określasz.Owszem tak się mówi,ale
                    >
                    > kto tak mówi to wiadomo,nie mów o wszystkich.Normalni ludzie tak nie określają
                    > policji,ja osobiście nie chciałbym żyć w kraju gdzie nie ma policji

przepraszam zyjesz na marsie? a moze w gluszy? nie widzisz jak sie mowi o
                    policjantach? nie widzisz p[ewnie tez napisow na murach, scianach,itp. nie
                    widzisz nie slyszysz, jednymslowem osleples i ogluchles! no tragedia!!! dziwi
                    mnie jedynie to, zeludzie dorosli, wyksztalceni a jak dzieci sie zachowujecie!
                    obrazacie, plujecie jadem, wykrzykujecie na siebie bog jedyny wie co,krecicie,
                    knujecie, atakujecie, szpiclujecie, dowalacie, zyciepryuwatne na forum
                    wyciagacie. WSTYDZIC SIE POWINNISCIE! jak male dzieci,. on mi zle to ja go
                    obezwe i wyzwe! tragedia! ludzie NA STANOWISKACH a jak zwykle chlory i bandziory!
                    • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:31
                      widzę że masz problemy z netykietą-tu się nie pisze rozprawek sama to kiedys
                      powiedzoałaś,gadasz jak lepper w łóżku z rydzykiem ćwicząc pozycje 69,masz
                      problemy z sobą ? zauważ że to ty tylko obrażasz ludzi i plujesz jadem gdy ktoś
                      wygłasza swe zdanie nie możesz przeboleć że nie jesteś najmądrzejsz niestety
                      plemniki i jajko z którego powstałaś były z wielkim defektem
                      • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:32
                        albo matka twego ojca pomyliła z gorylem-wtedy by wyjaśniało twój poziom
                        intelektualny
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:36
                        problemy z netykieta? poczytaj siebie pacynko! ataki personalne,lamanie
                        netykiety! madras pacynko bo sie nie przyznajesz do swojego nicku? ja
                        powiedzialam cos takiego:gadasz jak lepper w łóżku z rydzykiem ćwicząc pozycje
                        69: gdzie? wytlumacz mi po cholere klamiesz? po co wymyslas cos co nie jest
                        prawda? po co bawisz sie w jakies chore klamliwe ataki? tylkoja pluje jadem?
                        tylko ja obrazam? nie no bezprzesady! a wyzywanie od szmateczek? a grozenie
                        innym forumowiczom? to co PRYSZCZ? mila pogawedka ze znajomymi? "niestety
                        > plemniki i jajko z którego powstałaś były z wielkim defektem" i ty mi jeszcze
                        o netykiecie piszesz? moze sie z nia zapoznaj a pozniej o niej pisz! tchorzliwy
                        czlowieczek, schowal sie za czyims nickiem i mysli, ze blyszczy! takich tchorzy
                        bylo wiele ale co do czego to sie chowaja w kacie i licza, ze nikt ich nie
                        zobaczy! zalosne!
                        • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:39
                          Taka propozycja malutka:

może więcej rzeczowej (nie zawsze, jesteśmy tylko ludźmi) dyskusji, a mniej
                          wycieczek osobistych?
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:42
                            to forum zyje wyczieczkami osobistymi! zyc bez nich nie moze! tutaj wylacznie
                            roztrzasa sie czyjes zycie taklatwiej, boprzeciezprzy okazji mozna komus
                            dokopac. nie wiedzialas o tym? nie wiedzialas, ze tutaj hobby co niektorych
                            pacynek jest to, ze dzien bez dokopania i wyciagania zycia prywatnego na forum
                            jest dniem straconym?
                            • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:44
                              okazalam sie obludna dziewczynka

ty się sama do tego przyznajesz
                            • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:46
                              khaki3 napisała:

> to forum zyje wyczieczkami osobistymi! zyc bez nich nie moze! tutaj wylacznie
                              > roztrzasa sie czyjes zycie taklatwiej, boprzeciezprzy okazji mozna komus
                              > dokopac. nie wiedzialas o tym? nie wiedzialas, ze tutaj hobby co niektorych
                              > pacynek jest to, ze dzien bez dokopania i wyciagania zycia prywatnego na forum
                              > jest dniem straconym?

Milej i przyjemniej byłoby bez takich atrakcji... czasem lepiej zignorować
                              czyjąś chamską (inaczej tego nazwać nie można) zagrywkę, naprawdę - choć wiem,
                              że to trudne :)
                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:47
                                tymbardziej jesli ktos wyzywa ciebie od szmat i dziwek psa. a co do czego to
                                nawet w oczy tego nie powie. zwykly smierdzacy tchor, cham bez wychowania i
                                zwykly prostak ktoremu sloma z butow wystaje.
                                • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:53
                                  Odpowiadanie na takie oszczerstwa przypuszczalnie niczego nie zmieni, czasem
                                  lepiej nie zniżać się do pewnego poziomu. Nie warto po prostu.
                        • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:02
                          khaki3 napisała:

tylkoja pluje jadem?
                          > tylko ja obrazam? nie no bezprzesady! a wyzywanie od szmateczek? a grozenie
                          > innym forumowiczom? to co PRYSZCZ? mila pogawedka ze znajomymi?

Małe dzieci na pytanie czemu mówiłeś brzydko na kolegę odpowiadaja "bo kolega
                          tez tak mówił", ale czy to jest usprawiedliwienie?
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:06
                            hajdis poczytaj UWAZNIE caly watek! pomowienia, oszczerstwa, grozby! uwazasz, ze
                            to ok? uwazasz, ze to jest normalne? i jeszcze starasz sie demonizowac mnie?
                            hajdis wez sie zastanow! ktos o tobie pisze, ze z kims cos robisz na tylnym
                            siedzeniu, nazywa szmateczka, kurwa, dziwka, albo sukapsia czy jeszczejak,
                            grozi, ze ci chate spali i ty myslisz, ze to nic tak? bo przeciez po co
                            wspominac o tak malo waznych sprawach, lepiej wytknac komus, ze nie daje po
                            sobie jezdzic.pewnie niech nas wyzywaja, pewnie niech nam groza, pewnie niech
                            nas zgnoja, pomowienia klamliwe opowiadaja o nas! oczywiscie!
                            • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:13
                              khaki3 napisała:

> hajdis poczytaj UWAZNIE caly watek! pomowienia, oszczerstwa, grozby! uwazasz, z
                              > e
                              > to ok? uwazasz, ze to jest normalne? i jeszcze starasz sie demonizowac mnie?
                              > hajdis wez sie zastanow! ktos o tobie pisze, ze z kims cos robisz na tylnym
                              > siedzeniu, nazywa szmateczka, kurwa, dziwka, albo sukapsia czy jeszczejak,
                              > grozi, ze ci chate spali i ty myslisz, ze to nic tak? bo przeciez po co
                              > wspominac o tak malo waznych sprawach, lepiej wytknac komus, ze nie daje po
                              > sobie jezdzic.pewnie niech nas wyzywaja, pewnie niech nam groza, pewnie niech
                              > nas zgnoja, pomowienia klamliwe opowiadaja o nas! oczywiscie!

Ale ten ktos pisze o "Khaki" a nie o Tobie. Przeciez twierdzisz, ze ten kto to
                              pisze cie nie zna, wiec....
                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:14
                                tak hajdis masz racje!
                    • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:36
                      khaki3 napisała:

dziwi
                      > mnie jedynie to, zeludzie dorosli, wyksztalceni a jak dzieci sie zachowujecie!
                      > obrazacie, plujecie jadem,

- Tylko przypomnę Ci:
                      "Jak wygląda Kaczyński w spodniach Giertycha"
                      - Pamiętasz?
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:39
                        Pamietam, przez rozporek:) i jaki to ma zwiazek z tym? czy ja jestem osoba na
                        stanowisku tak jak wiele forumowycz postaci tutaj? czy ja jestem kims kto rzadzi
                        w naszym miescie tak jak wiele osob tutaj? czy ja czyjes zycie prywatne wyciagam
                        na forum? czy ja komus groze? czy mozekomus wysylam lisciki z dziwnymi
                        tresciami? uuuuu wielkie oburzenie bo nie stoje po tej samej stronie, bonie
                        okazalam sie obludna dziewczynka,ktora bedzie sie ze wszystkim i wszystklimi
                        zgadzac!ojojojojojojjjjj!
                        • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:42
                          szmato tylko co wyłącznie robisz to obrażasz ludzi na tym foru gdy się z toba
                          nie zgadzaja ,jakiś kompleks z dzieciństwa? moze tata za mocno walił twą głową
                          w kaloryfer albo juz w 1 klasie podstawówki donosiłaś dyrektorowi w szkole,,no
                          tak się zastanów nad sobą co ty właściwie soba reprezentujesz? to że jesteś
                          szmata psa ...
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:44
                            taki madry jestes? powiesz mi to samo w oczy? zapraszam serdecznie.
                            • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:47
                              powiem tylko daj adres,a nawet ci chtę podpalę hehhehe 1 zapalką
                              a tak poważnie super z ciebie bambus człekokształtny robisz się na inteligentkę
                              a dajesz się tak podpuszczć ktoś ci robi prowokacje a ty soiadasz i się
                              wczuwasz,szmateczko
                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:48
                                nie ma sprawy! zapraszam!polnocna 4!
                                • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:51
                                  heheheh ty naprawdę poj...bana jesteś ile masz lat dzieweczko,4? patrzę że
                                  lubisz prowokować i dostawać po dupie,no tak to rodzinne u ciebie akurat,patrzę
                                  również że wtedy gdy się żresz to jesteś w swym żywiole
                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:56
                                    no tak tchorzyk sie chowa. ale widzisz przeginasz dziecko! madry taki jestes? to
                                    zapraszam, chodz powiedz mi to prosto w oczy. rodzinne u mnie? A CO TY O MNIE
                                    WIESZ? tchorzu ty! kim ty jestes, ze smiesz mi grozic co? i jeszcze sie chowasz
                                    myslisz,ze to cos da? myslisz w ogole? adres znasz zapraszam, powiedz mi to samo
                                    prosto w oczy! to samo powiesz przy moim chlopaku? a moze sie boisz? tchurzu
                                    smierdzacy! chodz zapraszam, powiedz mi co masz do powiedzenia, a nie chojraka
                                    zgrywasz i sie w domu nad netem wywyzszasz! taki madry jestes i odwazny,zeby mi
                                    na necie bluzgac i grozic? zobaczymy czy taki sam jestes w realu! choc watpie!
                                    jestes niczym! zwyklym gnojem! myslisz, ze blyszczysz? wystaw morde z domu i
                                    przyciagnij swoja szanowna karykature do mnie i mi powiedz to samo co pisales na
                                    forum! a jesli nie masz zamiaru TO STUL MORDE!
                                    • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:00
                                      po raz kolejny udowodniłem ześ szmata płytka i basta ,drogą ewolucji wydobyłem
                                      z ciebie prawdziwe oblicze czyli z udawania inteligentki zniżyłaś się do
                                      poziomu dna i nawet samą siebie przebiłeaś-gratulacje-zdobyłaś punkty w
                                      konkursie na debila roku
                                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:05
                                        zastanow sie nad soba! zastanow sie co piszesz! skoro juz na tyle mnie znasz to
                                        powinienes wiedziec, ze tego nie zostawie na pastwe losu.i jedyne co mozesz
                                        zrobic to zalowac, ze zaczynasz z kims kto nie da po sobie jezdzic! przeginasz
                                        kolego!i to ostro. a jesli juz uwazasz, ze jestem szmata to badz tego pewnien,
                                        ze powiesz mi to prosto w oczy! chyba, ze sie wczesniej poplaczesz ze strachu.
                                        cojest bardziej prawdopodobne! EOT niziolku.
                                        • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:09
                                          a może trafiłaś na kogoś kto tak samo myśli na twój temat. już tyle razy mnie
                                          obraziłaś w przeszłości i dzisiaj również mnie obrażałas wię c trafiłaś też na
                                          kogoś kto nie da po sobie jechać
                                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:13
                                            ahh i z tego powodu trzeba mi grozic i od dziwek wyzywac? kochanienki ja sobie
                                            nie pozwole wypisywac, ze jestem dziwka psia, czy szmata, nie pozwole, zebys mi
                                            grozil rozumiesz? i gdzies mam teraz jeki placzliwe!madry byles wyzywajac mnie i
                                            grozac? to bedzieszmadry i pozniej tlumaczac sie z tego przed odpowiednimi
                                            urzedami! gosciu nie bede z toba dyskutowac! prokuratura to zrobi albo policja!
                                            nie bedziesz mnie straszyc bo nie zyjemy w dziczy! nie bedzieszmnie obrazac, i
                                            nie bedziesz pomawiac mnie o jakies romanse! mamprawo do tego, zeby nie
                                            pozwalac na takie rzeczy i skorzystam z tego prawa!

EOT!
                                            • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:15
                                              a żebyś wiedziała że ja też skorzystam i to nawet jutro zawiadomię dodpowiednie
                                              służby, a ty policją mnie nie strasz ok? to ze jesteś z nimi w komunie nie daje
                                              ci prawa mnie straszyć
                                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:22
                                                ja ciebie nie strasze ja ci uswiadamiam co ja zrobie z faktem, ze to ty mi
                                                grozisz i ze to ty mnie o cos pomawiasz, i ze to ty mnie wyzywasz! a
                                                stwierdzenie:to ze jesteś z nimi w komunie nie daje
                                                >
                                                > ci prawa mnie straszyć: jest kolejnym pomowieniem nie majacym odzwierciedlenia
                                                w rzeczywistosci.
                                                • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:23
                                                  jesteś zabawna naprawdę dziś się ubawiłem za troje -
                                                  ich troje
                                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:26
                                                    ciesze sie z tego powodu. choc mniej mnie cieszy wizja rozmowy z toba i
                                                    uswiadamiania sobie samej, ze jestes dziwnym czlowiekiem. nie sadz, ze forum
                                                    zapewni ci 100% anonimowowsci, ze nie odpowiesz za gorzby( karalne) i za
                                                    oczernianie i naruszanie mojej prywatnosci pomawiajac mnie o romanse.
                                                    przypominam tez, ze obrazales funkcjonariusza policji, tym zapewne tez sie
                                                    zajmie policja. bedziesz idealnym przykladem dla reszty, ze grozenie i obrazanie
                                                    nie jest bezkarne! a moze i inni, ktorym groza i ktorym wiecznie zycie
                                                    uprzykrzaja swoimi wymyslami beda mieli swiadomosc, ze maja prawo sie bronic
                                                    przed takimi odchylami!
                                                  • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:28
                                                    to ty mnie pierwsz zaczęłaś grozić i obrażać
                                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:30
                                                    poprosze o dowody na gorzenie (karalne) i na obrazanie i naruszanie czci. ja je
                                                    mam a ty masz? bo widzisz to co ty zrobiles kwalifikuje sie do sprawy dla
                                                    prokuratora. i ja mam na to dowody. dorzucajac to, ze obrazasz funkcjonariusza (
                                                    konkretna osobe) i cala instytucje zapewne i policja sie tym zainteresuje. ale
                                                    to dobrze, powinno sie karac tych, ktorzy mysla, ze sa ponad prawem i maja prawo
                                                    zastraszac innych, i sa bezkarni. po to jest prawo, ze chronic innych od takich
                                                    wystepkow i po to sa odpowiednie instytucje zeby to prawo egzekwowac.
                                                  • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:32
                                                    to jest tylko wyrażanie własnych myśli, spekulacje i cytaty mające na celu
                                                    wysunięcie na piedestał rzeczy ważnych trudno rozuianych
                                                  • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:33
                                                    żadnych policjantów nie obrażałem wyrażałem własne frustracje tak samo jak ty
                                                    wyrażałaś swoje
                                                  • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:36
                                                    moje teksty były prznośniami mającymi na celu pokazanie ci że nie zawsze masz
                                                    rację tak samo jak inni na tym forum yto jest nasze prawo by wyrażać to co się
                                                    chce i to jakie ma sie poglądy-cieszę się ze choć w jednym się zgadzamy-a talk
                                                    pozatym mamy podobne charaktery chyba bo każde stosuje srodki przekazu takie
                                                    jakie ma własne argumenty i nie daję za wygraną
                                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:36
                                                    nie obrazales? a nazywanie ich psami? pomowienia( bezczelne i klamliwe) , ze
                                                    pewien funkcjonariusz robi ze mna jakies rzeczy na tylnym siedzeniu? zapominasz
                                                    co piszesz? poczytaj siebie jeszcze raz,moze dojdziesz do jakichs wnioskow. a
                                                    jesli nie to juz twoj problem nie moj. ja sobie nie pozwole na gorzenie i
                                                    wyzywanie mnie od roznych! od tego jest prawo, zeby ktos taki jak ty nie mogl i
                                                    nie mial prawa mi fundowac takich "rozrywek"
                                                  • doktorpajichivo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:39
                                                    psy to jak każdy wie pospolite określenie nawet był taki film pasikowskiego-
                                                    pamiętasz? nie wiem co robisz na siedzeniu można się tylko spekulować-ok za to
                                                    sory...no no no
                                                  • szpila555 Re: Do pacynki 19.03.06, 19:50
                                                    doktorpajichivo napisała:
                                                    > psy ...
                                                    > ...
                                                    > ok za to
                                                    > sory...no no no

Czyżbyś była kobietą?
                                                    Słabe te przeprosiny. Wymuszone.
                                • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:53
                                  > nie ma sprawy! zapraszam!polnocna 4!

Pozwolę sobie na offtopik niewielki, tak dla rozładowania napiętej atmosfery:

ooo... poniekąd sąsiadka :)))
                        • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:42
                          khaki3 napisała:
                          > czy ja jestem osoba na stanowisku tak jak wiele forumowycz postaci tutaj?
                          > czy ja jestem kims kto rzadz
                          > i w naszym miescie tak jak wiele osob tutaj?

Szeroko pojęta kultura wypowiedzi nie jest dotyczy jedynie ludzi "na stanowisku".
                        • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:06
                          khaki3 napisała:
                          > Pamietam, przez rozporek

- Pamiętaj więc,że jesteś taka jak całe to towarzystwo,które tak chętnie
                          krytykujesz.
                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:07
                            Nie znize sie do tego poziomu! Wiec nie stawiaj mnie na rowni z kims,kto grozi
                            innym, kto wyzywa od szmat, dziwek, kurew, bo ja tego NIE ROBIE!
                            • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:14
                              khaki3 napisała:
                              nie stawiaj mnie na rowni z kims,kto grozinnym, kto wyzywa od szmat, dziwek,
                              kurew, bo ja tego NIE ROBIE!

- To forum bywa wulgarne - fakt.Dobrze,że nie dokładasz własnej cegiełki
                              do tego.
                              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:24
                                I nie mam zamiaru! W zyciu nie doloze sie do tego! nie wyze kogos od dziwek czy
                                szmat i nikomu gorozic wbijaniem w chodniki czy podpalaniem czy Bog jedyny wie
                                jeszcze czym! nie jestemy w dziczy, zeby sie maczugami poslugiwac, skoro ktos o
                                tym nie wie i mysli, ze forum mu jakas anonimowosc zapewnia i ma prawo komus
                                grozic i go wyzywac to sie myli!

I to forum jest wulgarne bywa, ze takie nie jest.
                                • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:30
                                  khaki3 napisała:

> I nie mam zamiaru! W zyciu nie doloze sie do tego! nie wyze kogos od dziwek czy
                                  > szmat i nikomu gorozic wbijaniem w chodniki czy podpalaniem czy Bog jedyny wie
                                  > jeszcze czym! nie jestemy w dziczy, zeby sie maczugami poslugiwac, skoro ktos o
                                  > tym nie wie i mysli, ze forum mu jakas anonimowosc zapewnia i ma prawo komus
                                  > grozic i go wyzywac to sie myli!
                                  >
                                  > I to forum jest wulgarne bywa, ze takie nie jest.

Tylko ciekawe jak być złożyła zawiadomienie do prokuratury? że ciebie, czyli
                                  khaki, której personaliów nikt nie zna wyzwał na forum doktorpajichivo, którego
                                  ty tez nie znasz z imienia i nazwiska i chciałabyś zeby został za to ukarany.
                                  studiujesz prawo to sie zastanów czy to możliwe
                                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:33
                                    ja prawo? a to ciekawe. jeszcze 10 minut temu studiowalam cos innego. a wyobraz
                                    sobie, ze mozliwe. zanosze taki wniosek, i mowie to co mam do powiedzenia.
                                    internet nie daje 100% anonimowosci. na szczescie nikt nie moze grozic komus bo
                                    ma poczucie bezkarnosci bo to INTERNET nikt go nie znajdzie nikt nie wie kim
                                    jest. na szczescie prawo wie co z takimi przyoadkami robic. poczytaj wiadomosci
                                    juz kilkanascie razy pisano o takich przypadkach. to na takie bezczelnie lamanie
                                    prawa mamy patrzec i co i nic? to moze ty nic ja nie pozwole takim ludziom
                                    grozic i wyzywac!
                                    • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:44
                                      khaki3 napisała:

> ja prawo? a to ciekawe. jeszcze 10 minut temu studiowalam cos innego. a wyobraz
                                      > sobie, ze mozliwe. zanosze taki wniosek, i mowie to co mam do powiedzenia.
                                      > internet nie daje 100% anonimowosci. na szczescie nikt nie moze grozic komus bo
                                      > ma poczucie bezkarnosci bo to INTERNET nikt go nie znajdzie nikt nie wie kim
                                      > jest. na szczescie prawo wie co z takimi przyoadkami robic. poczytaj wiadomosci
                                      > juz kilkanascie razy pisano o takich przypadkach. to na takie bezczelnie lamani
                                      > e
                                      > prawa mamy patrzec i co i nic? to moze ty nic ja nie pozwole takim ludziom
                                      > grozic i wyzywac!

Jeżeli nie studiujesz to przepraszam. Wydawało mi sie ze kiedyś pisałas ze
                                      jestes na pierwszym roku prawa. ty nie rozumiesz kilku rzeczy. Nikt ci nie grozi
                                      jako np. Annie Kowalskiej , nikt nie wymienia ciebie z imienia i nazwiska a
                                      przykłady które znasz zapewne tego dotyczą. Jak anonimowa osoba moze oskarzyc
                                      anonimową osobę. musiałabyś udowodnic, ze khaki to ty i udowodnic kto pisze jako
                                      doktorpajichivo i jeszcze udowodnic, ze Cie zna ta osoba w rzeczywistosci i
                                      piszac na forum wiedziała, ze ty to przykładowa Anna Kowalska. Choc i to nie na
                                      wiele by sie zdało, dopóki ktos cie nie obraził wymieniajac z imienia i nazwiska
                                      to nie mozesz nikogo oskarzyc o obrazanie, pomawianie itp.
                                      Mam nadzieje, że spróbujesz mi udowodnic że jestem w błedzie. bo mogę w błedzie
                                      byc. Nie wiem wszystkiego.
                                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:49
                                        Jestes w bledzie. Bo ja nie wiem kim jestta osoba,a ta osoba moze wiedziec kim
                                        ja jestem. byla tutaj na forum osoba, ktora mnie zna wiec mogla choc nie
                                        musialaprzekazac informacje o mnie dla podszywki doktora. nikt mi nie grozi jako
                                        Annie Kowalskiej ale grozi mi jako Khaki. Jak udowodnie, ze Khaki to ja? bardzo
                                        prosto po IP. jak znajde osobe, ktora mi grozi? po IP. teraz IP to jak kod
                                        genetyczny. nie da sie go zmienic, zawsze naprowadzi na sprawce. pozatym wiele
                                        spraw opieralo sie wlasnie na necie. jakis czas temu ktos grozil jakiemus
                                        dzieciakowi przez gg, zostal skazany, jeszcze wczesniej facet proponowal seks
                                        dla maloletniej dziewczynki. zostal postawiony przed sad. pozatym akcja z
                                        pedofilami tez byla oparta na ip i wielu innych danych zawartych w jego wypowiedzi.
                                  • odziej Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:45
                                    hajdis napisała:

> Tylko ciekawe jak być złożyła zawiadomienie do prokuratury? że ciebie, czyli
                                    > khaki, której personaliów nikt nie zna wyzwał na forum doktorpajichivo, którego
                                    > ty tez nie znasz z imienia i nazwiska i chciałabyś zeby został za to ukarany.
                                    > studiujesz prawo to sie zastanów czy to możliwe

hmmm czytam ten temat od początku i jakoś niedobrze mi się robi. nie chcę
                                    polemizowac z żadną ze stron, bo w pewnym sensie racja jak zwykle lezy po
                                    środku. niemniej jednak pacynka doktora zachowała się jak ostatnia ..... i jesli
                                    chodzi o złożenie zawiadomienia to pomimo iż jest to na dzień dzisiejszy mało
                                    prawdopodobne wierz mi hajdis że jesli ktoś się uprze to w końcu mu to
                                    wyjdzie.mam nawet już pomysł jak to zrobić-nie mówię że prosty ale jest takowy.
                                    pamietajmy ze sieć obecnie nie jest wcale anonimowa a uzyskanie twojego ip nie
                                    jest niczym trudnym-mały program i po paru minutach wiem skąd piszesz - i to
                                    dokładnie skąd. potem wiem gdzie cię znaleść.... chodzi mi jednak o rzecz
                                    zupełnie inną - na forum jest masa tematów a ja nie rozumiem dlaczego zawsze w
                                    końcu temat gdzie się obrzucamy błotem jest najdłuzszy ?! wiem ze nie da się
                                    długo pisać o dupie maryni, ale w takich chwilach myślę jednak ze zdecydowanie
                                    przydaje się administrator. a khaki, po prostu zgłoś to do adminów forum gazety
                                    i olej sprawę.

pozdrawiam
                                    • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:51
                                      Ja oczywiscie wierze, ze jezeli ktos by mnie pomawiał na forum z imienia i
                                      nqzwiska, obrazał itp to miałabym szansę by go odnaleźc i stosownie ukarać. ale
                                      tylko i wyłacznie w tytm wypadku. Przypadek khaki jest jednak nieco inny.

Pacynka doktora, (z którą ja nie dyskutowałabym wcale) przestraszyła sie troche
                                      po tym jak khaki jej zagroziła i może to jest sposób w takich przypadkach.
                                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:55
                                        Ale przestraszyla sie czego? tego, ze nie jest bezkarna? NIE mozna tak
                                        wyzywacludzi, nie mozna im grozic, nie mozna pomawiac o klamac! podal nazwisko
                                        konkretnego funkcjonariusza policji, powiazal go ze mna i podal falszywe "fakty"
                                        ciagnac to dalej stwierdzil, ze jestem szmata, i zaproponowal podpalenie mi
                                        mieszkania. jezeli to nie jest twoim zdaniem grozba i nie jest lamaniem prawa to
                                        wytlumacz mi dlaczego. jestem otwarta na twoje zdanie.
                                        • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 20.03.06, 00:08
                                          khaki3 napisała:

> Ale przestraszyla sie czego? tego, ze nie jest bezkarna? NIE mozna tak
                                          > wyzywacludzi, nie mozna im grozic, nie mozna pomawiac o klamac! podal nazwisko
                                          > konkretnego funkcjonariusza policji, powiazal go ze mna i podal falszywe "fakty
                                          > "
                                          > ciagnac to dalej stwierdzil, ze jestem szmata, i zaproponowal podpalenie mi
                                          > mieszkania. jezeli to nie jest twoim zdaniem grozba i nie jest lamaniem prawa t
                                          > o
                                          > wytlumacz mi dlaczego. jestem otwarta na twoje zdanie.

Ja nie uwazam ze to nie jest groźba. Wrecz przeciwnie. Próbuje ci tylko
                                          uswiadomić, ze samo odnalexienie osoby która pisze pod tym nickiem nie załatwia
                                          sprawy. Rzecz jest o wiele bardziej skomplikowana. Prawo, które reguluje kwestie
                                          internetu, anonimowosci i internetowych przestepstw jest jeszcze słabo
                                          wykształcone w Polsce dlatego ciezko jest udowodnic takie przestepstwa.

moze sie zdarzyc tak, ze obraza cię 10 letnie dziecko, które nie ma zielonego
                                          pojecia kim jestes i bawi sie sobie w najlepsze. Czy wtedy można mu przypisac wine?
                                          • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 20.03.06, 00:12
                                            Wiec upowaznia to kazdego dzieciaka do obrazy i grozby innym? wybacz, ale dzieci
                                            nie sa swiete i trzeba je uswiadamiac o tym co robia zle. skad mam wiedziec, ze
                                            to dziecko? grozi mi, czuje sie zagrozona,nie interesuje mnie czy to jakis
                                            wariat czy psychopata czy moze dziecko! czuje sie zagrozona. w sprawie grozenia
                                            przez gg 13 letni chlopak zostal skazany na poprawczak. nalezalo sie. a co by
                                            zrobili z 10;atkiem, ktory gorzi podpaleniem?nie wiem. malo mnie to interesuje,
                                            widocznie dziecko ma cos nie tak z soba jesli uwaza to za swietna zabawe. hajdis
                                            ja podjelam decyzje, nie wiem kim jest ta osoba, grozila mi, oczerniala mnie,
                                            nie odpuszcze. tak sie nie robi. nie zyjemy w kraju bezprawia. mamy prawo i do
                                            tego prawa bede sie odwolywac. a co bedzie dalej to mnie nie interesuje. jaka
                                            kare poniesie ta osoba? nie interesuje mnie to, niech wie, ze nie jest
                                            bezprawnym czlowiekiem i, ze wolno mu wszystko! czas pokazac takim ludziom, ze
                                            nie sa bezprawni, czas im pokazac, ze ludzie znaja wlasne prawa i wiedza jak sie
                                            bronic przed tego typu atakami.
                                      • odziej Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:57
                                        oczywiście jest nieco inny ale nie znaczy że nie do rozwiązania... ale teraz
                                        idziemy spać a jutro mam nadzieję ten wątek zostanie wykasowany.

dobranoc wszystkim
                                        • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:59
                                          Dobranoc:) kolorowych snow i milego optyponiedzialku.
                    • ryszard_kosynier Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:46
                      esli nie masz wgladu
                      > do ich kont bankowych to skad wiesz ile zarabia taki przecietny policjant?
                    • hajdis Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 22:47
                      Dziweczyno ty przeczytaj sobie co wypisujesz. Plujesz na pielęgniarki,
                      nauczycieli, lekarzy............ a potem zarzucasz innym włazenie z buciorami
                      w cudze zycie. Zarzucasz że lekarze biorą w łapę kiedy policjanci robia
                      dokładnie to samo. Piszesz że na policję źle sie mówi a potem nazywasz
                      forumowiczów "chlorami i bandziorami" itp. itd.
                      daj spokój kobieto
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 22:49
                        hajdis ja juz tobie napisalam, mnie zarzucasz cos co sama robisz ladnie
                        wybielajac albo wygladzajac swoje slowa. przyklaskujac obecnym chamskim atakom i
                        wyciaganiu zycia prywatnego na forum publicznym. i uprzedzam jesli zechcesz
                        przyklady to proponuje przeczytac UWAZNIE caly ten watek. jeden przyklad wsrod
                        wielu...
                • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 18:32
                  khaki3 napisała:
                  > i nie piszcie mi, ze to ich wybor

Ale to jak najbardziej jest ich wybór. Mniejsza o to z jakich powodów, wszak
                  mogły być różne - często to "powołanie" i oby jak najwięcej ludzi z takim
                  podejściem.
            • agroturystyczny Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 22:43
              To może powinni skończyć inne studia i zostać lekarzami. Wtedy jak napisałaś
              mogliby dorabiać na 24 godzinnych dyżurach. Poza tym na co są oni narażeni w
              Bielsku. Jakby pracowali na stadionie Legii to rozumiem. Zawsze mogli wybrać
              inny zawód.A to że biorą to przestępsto i powinno być karane.
              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 22:45
                Zdziwilbys sie na co sa narazeni w Bielsku.
            • pitzlad Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 22.03.06, 12:17
              A nauczyciele to mają lżej niż policjanci - użeranie się z badną dzieciaków
              które mają cię głęboko, i nic na to nie możesz zrobić bo mają do tego ku...a
              prawo. Nie wyrzucą ich ze szkoły bo jest niz demograficzny i każdy uczeń jest
              na wage złota.
              A policja w Bielsku to w którym momencie ma ciężką pracę? Jak wożą tyłki w
              samochodach, jak spacerują po mieście rozglądając się dookoła i w sumie nic nie
              widząc?
              Ilu szanownych policjantów z Bielska skonczyło jakieś studia?
              Wiec jeżeli nie mają studiów to w takim razie nie zarabiają mało, bo oprócz
              podstawowej pensji (uposażenia) otzrymują 13-ki, dofinansowania do wczasów,
              mundurowe, a także na emeryturkę mogą odejść wcześniej.
              Pozdrawiam
            • sebcioo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 22.03.06, 17:02
              > a pracuja po 12 godzin! nie po 8! 12 godzin zapieprzaja na mrozie, w deszcz, w
              > upal.
              Jasne, to w takim razie kim sa ci boscy policjanci co siedza w swoich
              niebieskich autkach pochowani po krzakach? To sa ci ciezka zasuwajacy w deszcz i
              upal twardziele?

> placa ubezpieczenie radiowozow, maja swoje wydatki, prad, gaz, benzyna,
              > jedzenie, ciuchy, kosmetyki
              Czyli policjanci z wlasnej kieszeni placa za ubezpieczenie tych niebieskich
              pieknych autek? i za benzyne do nich? GAZ?? to oni na gaz jezdza? PRĄD ?!?!?!?
              maja auta z napedem hybrydowym ?!?!?!? Normalnie technika jak w Japonii.

> dlaczego? hmmm moze dlatego, ze nie maja takiego narazenia na zycie?
              Po poziomie twojej ortografii (ogolnie, nie w tym poscie) wniosek jest jeden -
              nauczycieli i szkole to ty masz/mialas raczej gleboko. Za to policja - aaaach,
              to dopiero cos.
              • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 22.03.06, 17:46
                wiesz co ja ci i nie tylko ci pisze to co sama widze. a widze jak zapieprza moj
                chlopak i jak zapierzaja jego koledzy w pracy. widze jak sie czasami musza
                meczyc z takimi dziwmymi ludzmi,ktorzy zawsze maja im cos do zarzucenia,a to, ze
                mandat wypisza,a to, ze meza awanturujacego sie w domu zabieraja,a to, ze
                pogonia kilku wyrostkow co wyrywaja znaki, albo ploty. wszyscy maja im za zle
                wszystko.niedlugo ich wina bedzie to, ze deszcz pada !

"> > dlaczego? hmmm moze dlatego, ze nie maja takiego narazenia na zycie?
                > Po poziomie twojej ortografii (ogolnie, nie w tym poscie) wniosek jest jeden -
                > nauczycieli i szkole to ty masz/mialas raczej gleboko. Za to policja - aaaach,
                > to dopiero cos."

krytyke zacznij od siebie, a pozniej krytykuj innych. a moja ortografia wyobraz
                sobie nie ma zadnego znaczenia.wyobraz sobie, ze mature zdalam dobrze, i na
                studiach mi sie bd powodzi. wiec widocznie nie mialam ani szkoly ani nauczycieli
                gdzies. i swoje wnioski byc moze bys i wyciagnal po czyms wiecej niz wylacznie
                forum, ale po co prawda?lepiej czlowieka debilem nazwac( bo przeciez do tego
                zmierzasz, takie zalozenie bylo piszac i wytykajac mi bledy ortograficzne) a
                skad wiesz moze jestem dyslektykiem? no baaa o to przeciez nie warto pytac
                prawda? lepiej ponarzekac na policje( co ty robisz z checia i jak tylko jest
                mozliwosc)
                • pitzlad Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 23.03.06, 08:44
                  Dyslekcja - to taka popularna choroba. Kiedyś chyba jej nie było? A może i była
                  ale nie tak popularna jak teraz.
                  Pozdrawiam
                  • pawlozsiul Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 23.03.06, 08:55
                    Nie była tak chętnie diagnozowana. Ja miałem w klasie jednego kolegę z
                    dysleksją. Autentycznie nad tym nie panował - w jednym zdaniu mógł
                    napisać "trójkąt" i "trujkont". To były dla niego ciężkie czasy - za błędy
                    ortograficzne obniżali mu oceny ze wszystkiego - od matematyki po biologię.
                    Paradoksalnie - tylko jedna "Saczunia" była dla niego wyrozumiała.
                    Ostatnio rzeczywiście obserwuje się pandemię dysleksji. Może to choroba
                    cywilizacyjna, jak alergia?
                • sebcioo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 24.03.06, 18:15
                  > krytyke zacznij od siebie, a pozniej krytykuj innych.
                  Jestem bardzo otwarty na wszelkie uwagi krytyczne co do mojej pisowni oraz co do
                  moich argumentow.

> ale po co prawda?lepiej czlowieka debilem nazwac( bo przeciez do tego
                  > zmierzasz, takie zalozenie bylo piszac i wytykajac mi bledy ortograficzne)
                  Ja nazwac ciebie debilem? jakze bym smial, przeciez ty jestes madra (ale nie
                  inteligentna).
                  Jesli ja ci nie wytkne twoich bykow to kto inny to zrobi? umrzesz szczesliwa w
                  swoim przeswiadczeniu o swej nieomylnosci i doskonalosci. Taki jestem
                  wspanialomyslny.

> skad wiesz moze jestem dyslektykiem?
                  Bardzo modna choroba. A nawet jesli jestes to prosta rada na bledy: najpierw
                  pisz np w Wordzie albo OpenOfficie, sprawdz pisownie (przy okazji sama moze cos
                  zapamietasz) a pozniej przenies do pola edycji z forum - "włala" i gotowe -
                  prawda ze piekne i proste?

> lepiej ponarzekac na policje( co ty robisz z checia i jak tylko jest
                  > mozliwosc)
                  Moze takie mam o nich zdanie? nie wpadlas na to?
                  • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 24.03.06, 18:40
                    No ja nie rozumiem jednej rzeczy skoro jestes swiecie przekonany, ze jestem
                    glupia, pusta bezdennia idiotka to po co pytasz czy nie wpadlam na to, ze masz
                    takie a nie inne zdanie? tylko widzisz twoim zdaniem to wygodna choroba zdaniem
                    dyslektykow to utrudnienie zycia. proponuje zapoznac sie z ta choroba, z jej
                    objawami, skutkami ubocznymi a pozniej pisac, ze jest wygodna, popularna. i nie
                    wysilaj sie nie badz wspanialomyslny nie pouczaj mnie. ani ja dla ciebie
                    kolezanka ani ty dla mnie kolega wiec nie musisz sie tak angazowac w moje zycie.
                    i swoja ironie zachowaj dla siebie. bo smiem watpic czy faktycznie taki jestes
                    w realu czy moze sobie odbijasz na necie. EOT chlopcze.
                    • sebcioo Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 24.03.06, 19:21
                      > No ja nie rozumiem jednej rzeczy skoro jestes swiecie przekonany, ze jestem
                      > glupia, pusta bezdennia idiotka to po co pytasz czy nie wpadlam na to, ze masz
                      > takie a nie inne zdanie?
                      Widac nie jestem jeszcze do konca przekonany o tym co masz w glowie, tzn caly
                      czas sie łudzę ze nie jestes do konca taka jak opisalas to powyzej.

> tylko widzisz twoim zdaniem to wygodna choroba zdaniem
                      > dyslektykow to utrudnienie zycia. proponuje zapoznac sie z ta choroba, z jej
                      > objawami, skutkami ubocznymi a pozniej pisac, ze jest wygodna, popularna.
                      Dalej twierdze ze jest wygodna i popularna - oto dlaczego. Obserwuje jej
                      epidemie od raptem jakichs kilkunastu lat. Wczesniej jesli byly to byly to
                      jednostkowe przypadki, teraz to jest plaga, w jednym roczniku potrafi byc po
                      kilkunastu dyslektykow. W jednej szkole oczywiscie !! Nie jestem pewien czy
                      zetknalem sie osobiscie z choc jednym przypadkiem dyslektyka. A uczylem sie i
                      znalem/znam ludzi raczej sporo. Wygoda i popularnosc jej wynika z tego ze na
                      podstawie glupiego swistka od lekarza masz ogromne ulatwienia np na egzaminach
                      badz na maturze. A kusi niektorych ten fakt niemilosiernie.

> nie wysilaj sie nie badz wspanialomyslny nie pouczaj mnie.
                      Etam, i tak bede, takie juz me zboczenie.

> ani ja dla ciebie kolezanka ani ty dla mnie kolega wiec nie musisz sie tak
                      > angazowac w moje życie
                      Etam, i tak bede, takie juz me zboczenie.

> i swoja ironie zachowaj dla siebie.
                      Moze tak zrobie, moze nie.

> bo smiem watpic czy faktycznie taki jestes
                      > w realu czy moze sobie odbijasz na necie.
                      Moze w realu jestem jeszcze gorszy?

> EOT chlopcze.
                      Dlugo sie wahalem co z tym poczac ale juz wiem, o tym czy EOT to ja zadecyduje
                      dziewczynko.
                      • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 24.03.06, 19:38
                        1. Swistek o dysleksji nie przedstawialm ani na maturze ani na innych
                        egzaminach. nie po to sie ucze, zeby jechac na papierku i miec z gorki.a to, ze
                        y nie spotklaes nigdy dyslektyktyka w swoim zyciu nie znaczy, ze ich nie ma. ja
                        nigdy nie spotkalam osoby zarazonej wirusem HIV ale nie neguje jego istnienia.
                        tak samo jak nigdy nie spotkalam na swojej drodze osoby wybitnie ywksztalconej a
                        nie neguje jej istnienia. nie ty decydujesz i nie od ciebie ( na szczescie)
                        zalezy czy dyslekcja jest wygodna choroba czy tez nie.

2."tym czy EOT to ja zadecyduje
                        > dziewczynko." nie rozsmieszaj mnie.kim ty jestes, ze to ty o wielmozny panie
                        decydujesz o tym kiedy ja pisze EOT? TY nie bedziesz decydowac o tym czy ja
                        pisze EOT czy nie. i nie TY BEDZIESZ DECYDOWAC O TYM TYLKO I WYLACZNIE
                        JA!zapamietaj to sobie! nie jestem twoja niewolnica, zebys smial jeszcze
                        decydowac co i kiedy napisze. i czy napisze. nie badz smieszny.

3."> Widac nie jestem jeszcze do konca przekonany o tym co masz w glowie, tzn caly
                        > czas sie łudzę ze nie jestes do konca taka jak opisalas to powyzej." wybacz
                        ale nie mam zamiaru tobie ( tymbardziej wlasnie tobie) udowadniac czy mam cos w
                        glowie czy tez nie. nie jestes dla mnie kims wyjatkowo waznym, zeby ciebie do
                        siebie przekonywac. dla mnie jestes wylacznie nickiem, ktory nie stanowi
                        jakiegokolwiek miejsca w moim zyciu codziennym. wiec wybacz ale mysl sobie co
                        chcesz, pisz sobie co chcesz, wymyslaj sobie co chcesz. wiec moze wreszcie
                        zrozumiesz:
                        twoja opinia na moj temat brzydko mowiac zwisa mi i powiewa zgrabnie kolo mojego
                        zadka. i wcale nie teskno mi za twoimi postami. wiec skorzystam z takiego cuda
                        techniki jak wygaszenie. i uwierz mi rozpaczy na mej twarzy nie zobaczysz z tego
                        powodu. a ty wykorzystujac swoja uszczypliwosc i ironie bedziesz molg sobie o
                        mnie pisac co chcesz, i pozostanie to bez mojej odpowiedzi.bedziesz rozpaczac?
                        rozpaczaj. ja wole obejrzec mojego Ukochanego Vina pocieszyc oczy pieknym
                        widokiem, i poradowac dusze tym nieopisanym zjawiskiem zwanym potocznie Vin
                        Diesel. wiec EOT.
      • colour-ize Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 18:45
        alkatras_2005 napisał:
        > I KUŹŹŹŹWA DIBRZE DLA CH,,,, NIE TO ŻE JESZCZE MAJA NIE MALE WYNAGRODZENIA TO
        > JESZCZE CHABORA BIORA... A TYCH DWOCH CO POLECIAŁO TO ICH DAWNO POWINNI
        > ZAMKNĄĆ ... ZA TE MANDATY CO WLEPIALI DLA KUMPLI Z DZIECIŃSTWA I SWÓJ AROGANCKI
        > STOSUNEK DO LUDZI....

Błyszczysz kolego.
      • serwispidlasza Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 18.03.06, 19:08
        Dla kumpli? Wlasnemu ojcu potrafil wypisac taki jeden.
        • gq_1966 A za co tym razem? 19.03.06, 08:02
          Nie słedziłem wątków ostatnio. Wiecie już może za co ten 3-ci wyleciał?
          • ryszard_kosynier Re: A za co tym razem? 19.03.06, 08:45
            gq_1966 napisał:

> Nie słedziłem wątków ostatnio. Wiecie już może za co ten 3-ci wyleciał

Zapewne za zbyt obywatelsko-patriotyczną postawę wobec IV RP

• pitzlad Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 22.03.06, 12:35
          Ojcu to on nawet prawo jazdt odebrał... taki jeden Funkcjonariusz
    • martist Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 13:57
      uważam że w bielsku panuje i tak bardzo wielka samowolka policyjna,miałam
      kiedys takie doświadczenie ze czekałam na mpk w bielsku i paliłam papierosa
      którego zagasiłam butem,podjechała radiowóz i chcieli mi wlepic mandat za to, a
      najlepsze jest w tym to ze na koniec do policjanta powiedziała: a tak wogóle to
      cześć kolego z klasy......." dla goscia zrobiło sie głupio i niech kazdy sobie
      dopowie resztę,a jeśli chodzi strate policjantów to niech nikt się nie martwi
      właśnie ze szkółek policyjnych za miesiąc zostanie rzucona nastepna partia
      świeżaczków
      • pawlozsiul Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 19:15
        Kiedyś miałem małego psa - policja miała pretensje o smycz i kaganiec.
        Teraz mam wiekszęgo, dużego nawet - mogę spuscić bez kagańca, bankowo
        przechodzą na drugą stronę.
        Jak w tym dowcipie: "I tak skopałem tego mafiosa, że mu kredki z tornistra
        wypadły". Pamiętaj - bez kałasznikowa w ręku nie rzucaj niedopałków na ulicę,
        bo Cię gotowi aresztować!
    • partizan79 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 21:16
      I ja miałbym to wszystko przeczytać?? Ooo nieee..
      • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:02
        Khaki3 i co z tym zrobisz? Myślę o tym klonie doktora,a prawdopodobnie i
        khaki33,romanapidliaszuka,pikaczuka itd.
        To jest jakiś podły klon.
        • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:09
          a jak myslisz? mam pogratulowac pomyslu straszenia i grozenia? a moze powinnam
          dlon uscisnac? a co ty bys zrobil gdyby to twoja dziewczyne ktos zbluzgal,
          wymyslal jakies klamliwe oszczerstwa? co bys zrobil gdyby ktos jej
          grozilpodpaleniem domu? przeciez nie wieszkto jest po drugiej stronie, nie
          wieszkto to pisze, nie wiesz do czego jest zdolny. co bys zrobil?
          • martist Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:12
            tak czytam to i w głowę zachdzę-jedyna rada na to to nie dać się prowokować i
            olewać takich ludzi jak nie maja odzewu to cichną ,więc nie przejmuj się
            głupotami-badź ponad tym g.....em
            • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:15
              Pewnie, ze lepiej olac,nie dawac sie, ale czasem az sil brakuje jak ktos
              bezczelnie klamie, i bezczelnie jeszcze chce zyskac Bog jedyny wie co i az mu
              wspolczuje tej wiedzy!
              • martist Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:20
                wiesz myślę że za bardzo bierzesz to do siebie jako do osoby,ktos się wyrzywa
                nie na tobie jako osobie ale na osobie z netu o niku khaki,powinnaś mieć do
                takich rzeczy dystans i nawet nie zawracać sobie głowy,jeśli chodzi o mnie to w
                dupie bym to miała i nawet żadnej rozmowy bym nie podjęła i tym bym wykaza ła
                wyrzszość nad tym osobnikiem(myślę że to osoba która już się nudzi na forum i
                trzeba ignorować jej posty i będzie ok gwarantuję,już nie raz w wawie się zś
                takim spotkałam
                • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:21
                  Zdaje sie na Twoje "doswiadczenie" ;) A w ramach podziekowan przesylam cos
                  ciekawego na poczte :)
          • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:27
            khaki3 napisała
            > a jak myslisz?

- Ja bym nie odpuscil.
            • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:30
              I co bys zrobil? I jak myslisz co ja zrobie? A dlaczego nie odpuscisz? jak
              hajdis twierdzi to przeciez tylko atak nicku nie osoby.
              • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:35
                Są pewne granice.Nawet nick nie może być bezkarny.Co ja bym zrobił to ja
                wiem.Ty zrobisz co zechcesz.
                • martist Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:36
                  a co jeśli to jakaś szycha w bielsku?
                • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:37
                  a widzisz hajdis twierdzi, ze jest bezkarny. ze nie da sie udowodnic co i jak,
                  ze internet nie jest dowodnem na popelnienie przestepstwa.

lece na gg pogaworzyc ze znajomyjm. zycze milej nocki i kolorowych snow:)
                  • martist Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:38
                    myślę że gość się przstraszył i nie będzie cię nękac -buziaki ja tę going
                    sliping
                    • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:39
                      Kolorowych buziakers :*
                  • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:40
                    khaki3 napisała:

> a widzisz hajdis twierdzi, ze jest bezkarny. ze nie da sie udowodnic co i jak,

- Hajdis jest w bledzie.Nie ciekawi Cie kto to jest?Kto za wszelką cene Cie
                    odwodzi?
                    • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:42
                      Nie. Bo ja juz podjelam decyzje, i wiem co zrobie. nie interesuje mnie opinia
                      innej osoby, swoja decyzje konsultowalam z innymi blizszymi mi osobami. i nie
                      zmienie swojego zdania. ktos moze nie czuje sie atakowany i zagrozony, ja sie
                      czuje i mam do tego prawo!
                      • katar20 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:43
                        No to pozdrawiam :)
                        • khaki3 Re: Kolejny policjant usunięty z pracy 19.03.06, 23:44
                          Kolorowych senkow zycze:) Buziakers:* lece pogaworzyc na gg :D
    • pawlozsiul Odlotowy wątek! 20.03.06, 05:55
      Trudno nie zgodzić się z Partizanem - tego nie da się przeczytać.

"Groźba karalna", której adreasatem nie jest konkretna osoba to czysta poezja.
      Prokuratura powinna też może ścigać bohaterów seriali za to, co robią w
      filmach? Taki Żmijewski odpowiadający za błąd w sztuce lekarskiej...

Proponuję wystąpić do ministra Ziobro, by objął honorowym patronatem i nadzorem
      to forum - jest pracowity, energiczny - pewnie nie odmówi.
      • partizan79 Re: Odlotowy wątek! 20.03.06, 10:11
        A wiesz, Pawlo? Ja później zaintrygowany szybkim rozrostem tego wątku
        przeczytałem to od początku do końca. Najpierw było zabawnie, a potem... W
        każdym bądź razie nie warto. Co do sądów, to nasz wcześniejszy admin miał
        sprawę za to, że na forum podpisał się jako pewien biskup na D. Być może to
        tylko siła przebicia i Khaki takowej nie posiada.
        • pitzlad Re: Odlotowy wątek! 22.03.06, 12:44
          Co do sądów, to nasz wcześniejszy admin miał
          > sprawę za to, że na forum podpisał się jako pewien biskup na D.

I co za to miał? Nic wielkiego, bo nie udowodnili mu, że to on pisał bo komp
          był podłączony do kilku osób. Skończyło się na drobnej karze pieniężnej.

A co jeśli ktoś napisze z kafejki internetowej, to kogo będą sądzić?
          Pozdrawiam
          • partizan79 Re: Odlotowy wątek! 22.03.06, 18:06
            To jak to z tym było? Nie udowodnili i zapłacił? Nie wierzę. Musiał się
            przyznać.
            • pitzlad Re: Odlotowy wątek! 23.03.06, 08:41
              Miał net podpiety w swoim mieszkaniu ale innym udostępniał, a ze to było z
              jednego IP to oskarżenie padło na niego. Przesłuchali wszystkich podpietych,
              nikt sie nie przyznał więc obciązyli założyciela. To jakoś tak było.
              • pawlozsiul a co on własciwie zrobił? 23.03.06, 08:51
            • szpila555 Re: Odlotowy wątek! 23.03.06, 08:57
              Wyrok nakazowy za wykroczenie z art. 61 §1 k.w., od którego przysługuje
              sprzeciw w ciągu 7 dni od jego doręczenia . W razie wniesienia sprzeciwu wyrok
              nakazowy traci moc, a sprawa podlega rozpoznaniu na zasadach ogólnych (art.506
              §3 kpk w zw. z art. 94 §1 kpw). Jeśli sprzeciwu nie wniesiono, wyrok nakazowy
              staje się prawomocny.
              • diabel_21 Re: Odlotowy wątek! 25.03.06, 10:08
                praca w bielskiej policji jest bardzo ciezka - buahahahahahahaha
                policjanci w bielsku zapieprzaja!!! - buahahahahahahahahaha dobre!!!! lepszych
                kawalow nie slyszalem!!! widzialem nie jedna akcje z udzialem policjantow
                bielskich a raczej "policjantow"!!! stroz prawa powinien swiecic przykladem a
                nie podjezdzac do spokojnych ludzi i zanim sie zatrzymaja rzucac obelgami bo mu
                sie nudzilo tak jezdzic w ta i z powrotem (bo mialem taka sytuacje)!!! jesli
                sie rozpeta bujka, przyjezdzajacy patrol ma za zadanie rozgonic-zatrzymac ludzi
                w nich uczestniczacych a nie podjezdzac ogladac a po wszystkim wysiasc i
                zapytac sie pobitych kim byli napastnicy... sorry ale ja mam gdzies bielska
                policje za to co ona robi!!! jeden dzien bielskiego policjanta w Warszawie albo
                innym wiekszym miescie... zobaczylby dopiero co to jest za praca!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka