Dodaj do ulubionych

Hannibal....

28.04.06, 20:15
Nadchodzi era Hannibala Leppera.
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Hannibal.... 28.04.06, 21:17
      Ehhhh jakie to smutne:(
    • ja-alutka Re: Hannibal.... 04.05.06, 11:41
      Czy to tylko mi się wydaje (jako laikowi politycznemu), ze tak źle to w Polsce
      jeszcze nie było. Jak patrzę na naszych pożal się Boże polityków to cieszę się
      że naokoło Bielska rozciąga się "wsi spokojna..." Tam własnie spędziłam trochę
      czasu w ten kolejny (ale nie ostatni) dłuugi weekend. Tam wazne jest wywozenie
      obornika, orka, sianie, sadzenie, pielenie.Wszystko ma sens, w przeciwieństwie
      do tzw. Wielkiego Świata...Tak mi się jakoś zebrało...☺
      • kaukonsky Z ławki rezerwowych... 04.05.06, 17:07
        Kiedyś miałem złudną nadzieję, że sytuacja w PZPN-ie musi w końcu znormalnieć,
        bo przecież żyjemy w europejskim kraju, a nie jakiejś republice bananowej,
        rządzonej przez miejscowego kacyka. Liga - myślałem - dostosuje się do reszty
        kraju. Może potrwa to lata, ale inaczej przecież być nie może!
        I co dziś mamy? Kraj dostosował się do ligi... Listkiewiczem już nawet dzieci
        straszyć nie wypada, bo strachów co raz więcej i to na znacznie bardziej
        eksponowanych stanowiskach. Wprost zapominamy, że liga może służyć kibicom,
        klubom i piłkarzom, a nie działaczom... Tak, jak kraj jego obywatelom...
        A co robią młodzi Polacy? To, co przez lata robili młodzi polscy piłkarze. Kto
        tylko umiał prosto kopnąć piłkę, pakował się i wyjeżdżał do innych lig - w
        których są stadiony a nie ruiny, szatnie a nie grzyb, wypłaty a nie obietnice,
        kibice a nie przestępcy, prezesi a nie złodzieje.
        A działacze bawią się w najlepsze... :o(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka