long_gin 28.04.06, 20:15 Nadchodzi era Hannibala Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Re: Hannibal.... 04.05.06, 11:41 Czy to tylko mi się wydaje (jako laikowi politycznemu), ze tak źle to w Polsce jeszcze nie było. Jak patrzę na naszych pożal się Boże polityków to cieszę się że naokoło Bielska rozciąga się "wsi spokojna..." Tam własnie spędziłam trochę czasu w ten kolejny (ale nie ostatni) dłuugi weekend. Tam wazne jest wywozenie obornika, orka, sianie, sadzenie, pielenie.Wszystko ma sens, w przeciwieństwie do tzw. Wielkiego Świata...Tak mi się jakoś zebrało...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Z ławki rezerwowych... 04.05.06, 17:07 Kiedyś miałem złudną nadzieję, że sytuacja w PZPN-ie musi w końcu znormalnieć, bo przecież żyjemy w europejskim kraju, a nie jakiejś republice bananowej, rządzonej przez miejscowego kacyka. Liga - myślałem - dostosuje się do reszty kraju. Może potrwa to lata, ale inaczej przecież być nie może! I co dziś mamy? Kraj dostosował się do ligi... Listkiewiczem już nawet dzieci straszyć nie wypada, bo strachów co raz więcej i to na znacznie bardziej eksponowanych stanowiskach. Wprost zapominamy, że liga może służyć kibicom, klubom i piłkarzom, a nie działaczom... Tak, jak kraj jego obywatelom... A co robią młodzi Polacy? To, co przez lata robili młodzi polscy piłkarze. Kto tylko umiał prosto kopnąć piłkę, pakował się i wyjeżdżał do innych lig - w których są stadiony a nie ruiny, szatnie a nie grzyb, wypłaty a nie obietnice, kibice a nie przestępcy, prezesi a nie złodzieje. A działacze bawią się w najlepsze... :o( Odpowiedz Link Zgłoś