pawlozsiul 02.05.06, 22:18 Przegrać z Litwą w kosza - rozumiem doskonale; w hokeja - z trudem, ale staram się zrozumieć. Jednak dzisiejszy wynik przerasta moje intelektualne możliwości - ni ..ujutki nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obalix Re: Są rzeczy, o których nie śniło się filozofom 02.05.06, 22:27 Meczu nie widziałem, ale twoja refleksja bardzo mnie rozbawiła. No cóż, pewnych pewnych rzeczy w tym kraju niepajmiosz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul też nie widziałem 02.05.06, 22:34 Zobaczyłem jedynie wynik. Gdybym oglądał - moze moje zdziwienie byłoby mniejsze, a może wcale bym się nie dziwił? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: też nie widziałem 02.05.06, 22:50 Napewno byś się nie zdziwił, drużyna bielskiego Tura gra nieraz lepiej.Absolutne "żenuła".... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Basta! 02.05.06, 22:52 Od dziś proszę w sklepie o "Ponas Tadas" a nie "Pana Tadeusza". W końcu kiedyś byliśmy jednym państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ja jestem tolerancyjny! 02.05.06, 23:10 Język nie jest ważny - byle volt 40 i ob`jom niezbyt mały. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy i racja 02.05.06, 23:19 .....bo najważniejsze jest "wprowadzać do organizmu bajkowy nastrój" Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-nie-ma Ty - ni ..ujutki, miało ciebie nie być do ponie... 03.05.06, 00:11 działku. Czytasz czasami samego siebie? www.smbp.pl------------------------------- Jakbyś nie wiedział to jest to... Oficjalny portal SM w Bielsku Podlaskim Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wyjaśnijmy nieporozumienie 03.05.06, 00:24 Napisałem: "Nasze dialogi osiągnęły już taki poziom, że nawet gdyby któryś z nas napisał, że "trzy razy trzy równa się dziewięć" drugi i tak by polemizował. Dlatego zamykam swój magiel do godziny 24.00 w niedzielę." Dla mnie "magiel" oznaczał (i oznacza nadal) filipiki z Tobą. Natomiast Ty zinterpretowałeś to trochę rozszerzająco - że lecę do północnej Afryki pojeździć sobie na wielbłądach. To, co napisałem jest aktualne - nie krępuj się moją obecnością, pisz, co chcesz - do poniedziałku nie bedę wchodził w twoje posty, o ile nie będa skierowane bezpośrednio do mnie. Cieszę się, że w dobrym stanie przetrwałeś wczorajszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Są rzeczy, o których nie śniło się filozofom 03.05.06, 18:23 To tylko mydlenie oczu. Po co odkrywać karty przed finałami? Myślę, że Polska tak naprawdę jest wspaniale przygotowana. Na finałach zmiecie w pył niejedną potęgę. Mecze grupowe to będzie spacerek. Myślę, że w zasięgu tej drużyny jest nawet medal! Optyczółko. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :) 04.05.06, 08:10 Mecz obejrzałam, a jakże...I jeśli to mydlenie oczu to mistrzowskie...Nawet się nie usmiechnę... Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :) 04.05.06, 09:18 To ja się uśmiechnę za Ciebie: ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Chłopaki umią grać 04.05.06, 23:35 Nagrali więcej reklamówek niż Pazura filmów, więc aktorskie umiejętności nie są im obce. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Opty-scenariusz 04.05.06, 23:34 W meczu z Ekwadorem przegranym 0:2 wystąpią dublerzy, by przed spotkaniem z Niemcami nie pokazać przeciwnikom prawdziwych możliwości drużyny. W spotkaniu z gospodarzami (0:1) da znać o sobie brak ogrania podstawowej jedenastki. A w meczu z Kostaryką (6:3) odblokuje się wreszcie Grzesiu i puknie wszystkie sześć goli, zostając królem strzelców mistrzostw - precedens jest - Salenkow kiedyś w ostatnim meczu "o nic" strzelił pięć goli Kamerunowi. Ale to nie będzie mecz o nic - stawką będzie trzecie miejsce w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Olśniło mnie! 04.05.06, 23:39 Tajna broń Janasa - Boruc. Do finałów przybierze jeszcze z siedem kilogramów. Założenia taktyczne - niech stoi na środku linii bramkowej i pod żadnym pozorem nie łapie piłki - jak zacznie chwytać, to ją jeszcze gdzieś wepchnie do własnej bramki. A spokojnie, nieruchomo stojąc - zakryję 90% bramki - tu nawet Ronaldinho nie znajdzie miejsca między ramieniem Boruca a słupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Olśniło mnie! 04.05.06, 23:41 Spokojnie. Taki Kosowski znajdzie lukę. Odpowiedz Link Zgłoś