ugugunana 21.01.03, 14:43 ...będę jak wrócę... Trzymta się ciepło! Czuj duch... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarywilk Witaj nadworny bardzie:-))) 23.01.03, 14:13 Dawnom nie widział jegomościa:-) Nie wiem czy jeszcze kojarzysz mnie, byłem lokajem na dworze dwóch nimfomanek a Ty zatrudniony zostałeś w charakterze barda-skalda-czy też grajka jak kto woli? ;-))) Twoja poezja i dźwięki lutni do dziś przebrzmiewają w sali opuszczone domu...jak sądze hm... w kazdym bądź razie jestem na bezrobociu bo te cholery gdziesik wyjechały.....pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Witaj nadworny bardzie:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 17:51 szarywilk napisał: > Dawnom nie widział jegomościa:-) > Nie wiem czy jeszcze kojarzysz mnie, byłem lokajem na dworze dwóch nimfomanek a > no tego druhu ugu bym się nie spodziewała !!!! to ja do skupu z butelkami i makulaturą latam,żeby namiot kupić ,a druch co? dwory ,tak ? może jeszcze pałace ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Zdemaskowany... 23.01.03, 22:05 Gość portalu: basia! napisał(a): > szarywilk napisał: > > > Dawnom nie widział jegomościa:-) > > Nie wiem czy jeszcze kojarzysz mnie, byłem lokajem na dworze dwóch > nimfomanek a > > > no tego druhu ugu bym się nie spodziewała !!!! to ja do skupu z butelkami i > makulaturą latam,żeby namiot kupić ,a druch co? dwory ,tak ? może jeszcze > pałace ??? ;) > Kopę lat! Było - minęło, pozostawiwszy jednak swoje niezmywalne piętno na mej rozerotyzowanej duszy... Dworskie orgie i stymulujące carycę do akcji zaśpiewy przy subtelnych dźwiękach lutni, w oparach półwytrawnego czerwonego wina do dziś wspominam z należnym do ich kalibru rozrzewnieniem... Pamiętam jak dziś, to było z kalendarz temu... Pozdrawiam zatwardziałego miłośnika kobiecych wdzięków, choć reaktywacji tamtego mojego wcielenia raczej nie przewiduję... Jednocześnie ubolewam nad Twoją bezczynnością i życzę szybkiego powrotu na z góry upatrzone pozycje... A miła memu sercu druhna Basia niech dalej kompletuje budżet na ekwipunek nieodzowny podczas letniej eskapady, nie bacząc na niemające pokrycia w realu wzmianki o legendarnym, średniowiecznym lutniku oraz nieistniejącej parze słodziutkich, rozognionych nimfetek... Tymczasem druh Ugu odda się pielęgnacji instrumentu, coby dźwięki z niego wydobywane w letnie wieczory nie były fałszywe... Czuwaj! P.S. Permanentna inwigilacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Zdemaskowany... IP: *.acn.waw.pl 23.01.03, 22:16 aha basiu! droga, gdybym byla Twoim doradca inwestycyjnym to bym głową na nie kiwała teraz stanowczo i nieodwołalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Lecę... 24.01.03, 10:16 Ja też dzisiaj wieczorem lecę na urlop. Wracam za tydzień. Może ktos do Nałęczowa się wybiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Lecę... 24.01.03, 10:23 ja nie do Nałęczowa, ale też na urlop :) wracam w lutym albo i nie, bo mam zamiar uczyć się jeździć na nartach Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Lecę... 24.01.03, 10:37 Widać nie wystraszył cię wątek gdzie Baloo, ja i inni wspominali o swoich doświadczeniach narciarskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Lecę... 24.01.03, 10:43 aha czy mam wyciagnac z rekawa kolezanke ktora zjezdzajac pierwszy raz na kreche celowala w drzewo i trafila. najpierw glową potem resztą. do dzis jest jakas taka nie tegez... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Lecę... 24.01.03, 10:51 nene nie wyciągajcie nic z rękawów i podawajcie mi żadnych pzrykładów; zrobię to na przekór wszystkiemu, a zwłaszcza zdrowemu rozsądkowi, a potem dopiero pomyślę (albo i nie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Lecę... 24.01.03, 10:55 aha nie napomykać też o tym panu co predkosci nabrawszy wycelowal w słupek od kolejki>? nie mowic co sie z nim stało? na przełomie tego roku rzecz miała miejsce wiec sprawa swieza dobrze ja pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Lecę... 24.01.03, 11:03 aha:) o tym też nie wspominaj i w ogóle zapragnęłam ignorantką zostać niewiedza też am swoje uroki Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Lecę... 24.01.03, 11:05 no dobrze. a dfokad konkretnie sie wybierasz? mam pare zniechecaacych informacji dotyczacych roznych miejsc pobytowych hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Lecę... 24.01.03, 11:15 na Słowację ,ale już tam byłam, nie jadę w ciemno, więc nie uda Ci się mnie zniechęcić :) Odpowiedz Link Zgłoś