Dodaj do ulubionych

Kto będzie dyrektorem "KOŚCIUCHÓW"?

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 22:56
Ciekawe, kto będzie dyrektorem I LO im. Kościuszki??
Chodzą głosy, że jednym z wielu kandydatów jest - dawny burmistrz miasta!!
Jeśli ktoś wie, kto kandyduje, niech powie.
Obserwuj wątek
    • bielszczanin Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? 06.01.03, 09:51
      Nie wydaje mnie się...
      Natomiast wiem, że intesnywne kursy robi Sz. P. p.o. dyr. Jolanta Jancewicz -
      więc może jednak ona?
      • kaukonsky Burmistrz w Kościuchach? 06.01.03, 14:15
        Sam gdzieś przed miesiącem w żartach pisałem, że w kontekście konkursu na
        stanowisko dyrektora w Kościuchach może pojawić się nazwisko Andrzeja
        Stepaniuka. Wydaje mi się jednak, że taka decyzja mogłaby w naszym
        przewrażliwionym organizmie miejskim wzbudzić niepotrzebne emocje. To prawie
        tak, jakby w poprzedniej kadencji starosta Łukaszewicz powołał na stanowisko
        dyrektora II LO np. Krystynę Zajko (SP 5) lub Leszka Mateusza Karbowskiego (ZS
        1)... Na tego typu krok przewodniczący Jagiełło chyba nie pozwoli...
        A Jancewicz? Nic dziwnego, że się stara o 'papiery'. W końcy to niezły awans -
        dyrektor zacnego liceum, to stanowisko prestiżowe. 'Plecy' i nazwisko w mieście
        ma, szanse jej więc rosną. Może okaże się lepszym zarządcą niż nauczycielem...
        • Gość: bob Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 14:46
          Czego się czepiasz Kał koński Jolki. Jako nauczycileka chemii jest super.chyba
          ze Ty byłeś głąbem z chemii, a myślę ze tak bo dziennikarzem jesteś do d...
          Pozdrawiam
          • pruspawel Re: Burmistrz w Kościuchach? 06.01.03, 19:10
            Stary, nie rób tu chlewu. Jak piszesz ze kaukonsky to dupa to rob to z twarzaq
            i podpisz sie. Pokaz jaki z ciebie bohater.

nie pozdrawiam
            Pasweł Prtus
            • Gość: bob Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 22:33
              Paweł nie napisałem "Kaukoński to d...".To Ty napisałeś. Ja napisałem
              inaczej.Wróć do mojej wypowiedzi.Chcesz mogę podejsc do Ciebie i
              powiedzieć: "To ja bob", ale wtedy kopara mocno Ci opadnie.Ja nie piszę tego,
              co mi się wydaje, tylko to co wiem.Nikt oprócz ciebie się na tym forum nie
              podpisuje tylko Ty się wyrwałeś.
              • Gość: styrna Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 10:44
                Ty Bobik czy jak Ci tam co ty wiesz o dziennikarstwie, może za dużo BBC się
                naoglądałeś o ile to rozumiesz więc zostaw w spokoju kogoś kto tym zajmuje się
                zawodowo.

Przyłączam się do Pawła Prusa i nie pozdrawiam]
                Bobie "budoeniczy" ha ha
                • Gość: to ja Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 10:48
                  pewnie bob (-ik) jest "dziennikarzem" WYBIÓRCZEJ
                  -haha
                  stawiam na kaukonski
                  i też sie podpiszę - step
          • Gość: sanchopansa Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:51
            Podobnie jak Bob uważam, że panna Jolanta Jancewicz sprawdziła się jako
            nauczyciel chemii, a to że była wymagająca tylko pomogło absolwentom I Liceum
            Ogólnokształcącego im. Tadeusza Kościuszki dostać się na studia, i radzeniu
            sobie na nich!!! I moim skromnym zdaniem powinna dostać szansę zarządzania
            tą "czcigodną światynią wiedzy"!!!!
            • don_kiszot Aleś ty głupi!! 11.01.03, 20:02
              Mój biedny poganiaczu muła.
        • Gość: repio Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 15:21
          Widocznie nazwisko Jankowski, obłożone jest jakimś mniejszym
          powodzeniem /niektórzy jego nie używają/, jeśli się kogoś krytykuje, to trzeba
          to robić z twarzą, a nie ukrywając się /świadczy to tylko o kulturze danego
          człowieka/.
          • Gość: bob Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 22:25
            Nazwisko jak każde inne.Zadne imię nie powinno być szargane.Ale zauważ ze
            Kaukoński pisze sobie o każdym co tylko sobie zechce i jakoś Cię nie
            drażni.Jest biegłym w każdym temacie i o każdym się wypowiada.zerknij sobie
            repio i Paweł na inne bielskie temaciki.komentarze Kaukońskiego królują i nie
            zostawia na ludziach suchej nitki a Wy tak się za nim ujmujecie.
            • Gość: repio Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 23:00
              Żle mnie zrozumiałeś!! Ja nie chronie Kaukonskiego, czy jak mu tam inaczej.
              Zauważyłem podobnie jak i ty, że człowiek ten wypowiada się na różne /chyba
              wszystkie/ tematy i ciągle coś mu nie leży. Jeśli jest taki mocny, to powinien
              się podpisać!!! Ale widocznie jest mocny tylko za "zasłoną" pseudo. Z jego
              wypowiedzi można wnioskować, że jest to jakiś dziennikarzyk, z którejś
              regionalnej gazetki, a przecież rzadko się zdarza, żeby któryś się podpisywał z
              imienia i nazwiska.
              Pani Jolanta uczyła i mnie, jako nauczycielka była /i chyba jest/ wymagająca,
              uczciwa i nikogo nie skrzywdziła. A jeśli ktoś się dopominał i miała powody, to
              czemu nie miała być sprawiedliwa.
              A tak poza tym to brawo dla Pawła Prusa, że podpisuje swoje zdanie, bierze za
              swoje słowa odpowiedzialność. tak trzymaj.
              • Gość: bob Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 23:13
                Podaję łapkę na zgodę.Ja akurat znam Kaukońskiego i miałm z nim do czynienia,
                dlatego sie wypowiadam.Może zrobimy forum:Kaukoński to największy Bielski
                plotkarz"?
                • Gość: nemo Re: Burmistrz w Kościuchach? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 07:28
                  a może inne forum - Co myślicie o Kaukońskim? Może wtedy nie zabierze głosu,
                  albo podpisze sie inaczej i będzie siebie wychwalał.
                  • bielszczanin Re: Burmistrz w Kościuchach? 07.01.03, 08:42
                    Czepiacie się.
                    • kaukonsky Dziękuję, dziękuję! 07.01.03, 15:56
                      Jest mi bardzo miło, że moja skromna osoba cieszy się takim powodzeniem wśród
                      forumowiczów. Przez niemal rok prawie nikt tu się nie wpisuje, oprócz kilku
                      stałych bywalców, a tu - nagle - wysyp wpisów jak grzybów po deszczu! Łechce to
                      mą próżność ;-) A może to tylko jedna osoba pod wieloma postaciami? Byłbym
                      niepocieszony...
                      Paweł Prus, wch, SS - dziekuję, że nie daliście się wciągnąć w nagonkę. A
                      jeszcze niedawno ktoś pisał, żeby nie uprawiać polityki na forum...
                      bob, repio, nemo - Mówicie, że krytykuję z 'za zasłony'. Jakoś udało Wam się
                      bez żadnych problemów tę 'zasłonę' zerwać, więc chyba tak strasznie się nie
                      kryję. Jeśli macie do mnie jakieś zadawnione urazy (chociaż nie wiem za co, bo
                      staram się nie robić sobie wrogów), to serdecznie proszę o mejla na adres -
                      kaukonsky@poczta.pl Tam sobie porozmawiamy jak cywilizowani ludzie - jestem do
                      dyspozycji. Taka nagonka na tym forum spotkała już Jurka Hawryluka, więc nie
                      jest to pomysł nowy, a bardzo mało smaczny...
                      Jeśli kogokolwiek swoimi wpisami poniżyłem, obraziłem, skrzywdziłem, to
                      serdecznie przepraszam, na pewno nie miałem takiego zamiaru. Co więcej, bardzo
                      się starałem, by do takiej sytuacji nie doszło. Posypuję głowę popiołem. Nie
                      obrażałem też nigdy pani dyr. Jancewicz (uczyła mnie tylko pół roku, więc
                      przyznaję, że moja wiedza o jej warsztacie nauczycielskim nie uprawnia mnie do
                      wydawania opinii) - jednak od dziś jej osoba jest kolejnym tematem, na który
                      nie wypowiadam się na tym forum.
                      Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
                      KaukonskY
                      • Gość: repio Re: Dziękuję, dziękuję! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:37
                        nie chce mi się z Tobą Kaukoński gadać!!
                        Najpierw wypisujesz różne rzeczy, a potem przepraszasz, czy nie lepiej
                        wypowiadać się tylko na ten temat który jest ci dobrze znany!!
                        I nie afiszuj się z tym emailem, /masz informacje z policji, łatwo dojść do
                        kogo należy dany numer IP, a nawet jeśli jesteś tak sprytny jak wygadany na
                        każdy temat to po jednej wiadomości emailowej sam byś doszedł/.
                        A poza tym Mama mówiła mi, żebym nie pisał i nie rozmawiał z nieznajomymi, to
                        nawet z tego względu nie moge.
                        A tak poza tym to nie wiem, za co ciebie chwali Paweł Prus, może ma gorączke,
                        albo jest chory....
                        To nie jest nagonka, tylko może ludzie chcą ci coś powiedzieć, podobno
                        inteligentni potrafią czytać pomiędzy wierszami, ale to chyba tylko
                        inteligentni?
                        • kaukonsky ... 07.01.03, 23:32
                          1. W tym wątku wpisuję się ostatni raz, bo - z oczywistych względów - też mi
                          się nie chce o tym gadać.
                          2. Przepraszam wtedy, kiedy ktoś czuje się przeze mnie urażony. Moim zdaniem to
                          normalne.
                          3. Staram się wpisywać tylko w tych wątkach, w których mam jakąś wiedzę lub/i
                          ZDANIE. Dlatego na pewno nie zajmuję się: podziałami narodowościowymi,
                          religijnymi, Białorusinami, Ukraińcami, Wasakiem, Panasiukiem, Internetem i
                          wieloma innymi tematami. W tym - widocznie - też nie powinienem się pojawić;
                          popełniłem błąd i teraz za ten błąd płacę.
                          4. Nie wiem, co rozumiesz przez 'różne rzeczy', ale na pewno to co wpisuję, nie
                          jest skierowane PRZECIWKO komukolwiek.
                          5. Jakim się emajlem afiszuję? Forumowym?! Jest w każdym wpisie. Prosiłem
                          tylko, by ewentualną polemikę kierować właśnie na adres mejlowy. Wątku o
                          policji nie rozumiem.
                          6. Nie wiem, gdzie mnie kto chwali. Nie znam Pawła Prusa. Jeśli jest, tak jak
                          mówisz, to jest mi bardzo miło.
                          7. Między wierszami - to było grubą kreską, ale myślę, że pojąłem i wnioski
                          wyciągnę.
                          Pozdrawiam
                        • Gość: styrna Re: Dziękuję, dziękuję! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 11:12

> inteligentni potrafią czytać pomiędzy wierszami, ale to chyba tylko
                          > inteligentni?

Tak napisałeś brawo czyli sam do nich się nie zaliczasz bo to co pisze
                          kaukonsky miejscami zawiera takie adnotacje (jak ładnie napisałeś między
                          wierszami)
                          Wiele ma racji kaukonsky pisząc o tym wszystkim co w ty m mieście zapomnianym
                          przez Boga i ludzi się dzieje. Poza tym jest dziennikarzem i tego mu nie
                          ujmiesz, nie wiem kim Ty jesteś ale nie powinienes komentować poczynań
                          zawodowych ludzi jak sam o tym nic nie wiesz.
                          To było raz\, po drugie Paweł Prus jak najbardziej jest zdrowy i z tego co
                          widzę jest zdrowszy (przynajmniej na umyśle) od Ciebie.
                          A u Ciebie jest syndrom choroboidalny, masz probl;em MAMy która nie pozwala
                          rozmawiać z nieznajomymi, więc rzuć w jasne diabły internet tu nie znajdziesz
                          znajomych.
                          Pozdrowienia z nowym rokiem mam nadzieję że dla Ciebie zdrowszym:)
                          Styrna
                          • Gość: repio DO STYRNY. IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 16:05

> Wiele ma racji kaukonsky pisząc o tym wszystkim co w ty m mieście zapomnianym
                            > przez Boga i ludzi się dzieje.

JEŚLI TO MIASTO JEST ZAPOMNIANE, ZAORAĆ, nie będzie problemu.

Poza tym jest dziennikarzem i tego mu nie
                            > ujmiesz, nie wiem kim Ty jesteś ale nie powinienes komentować poczynań
                            > zawodowych ludzi jak sam o tym nic nie wiesz.

KTOŚ TU PISAŁ O INTELIGENCJI!!
                            Jeśli jest to miasto zapomniane przez Boga i ludzi, to cóż znaczy jeden
                            dziennikarzyk z tego miasta??!!
                            Chyba coś słabo u Ciebie z wiązaniem swojej wypowiedzi w jedną całość??
                            To że ktoś jest jakimś tam dziennikarzem, który pisuje do jakichś
                            miejscowym piśmideł nie świadczy o jego inteligencji!!!!

> To było raz\, po drugie Paweł Prus jak najbardziej jest zdrowy i z tego co
                            > widzę jest zdrowszy (przynajmniej na umyśle) od Ciebie.

Mam kontakt z Pawłem, nie uważam że jest chory, ale może w momencie
                            pisania miał jakąś gorączkę. W mojej wypowiedzi nie miałem zamiaru obrażać
                            Pawła!! /patrz wpisy na ten temat/ nawet go pochwaliłem.

> A u Ciebie jest syndrom choroboidalny, masz probl;em MAMy która nie pozwala
                            > rozmawiać z nieznajomymi, więc rzuć w jasne diabły internet tu nie znajdziesz
                            > znajomych.

Chyba nie zrozumiałeś TEGO co chciałem powiedzieć między wierszami.
                            Trudno, nie przejmuj się podobnych Tobie jest wielu.

> Pozdrowienia z nowym rokiem mam nadzieję że dla Ciebie zdrowszym:)

No troszke zdrówka by się przydało, DZIĘKI!!!! I NAWZAJEM.
                            > Styrna
        • prawnik3 Re: Burmistrz w Kościuchach? 06.01.03, 18:11
          Kandydatów już jest więcej, poczekajcie jeszcze do lutego to się problem sam
          rozwiąże.
    • Gość: wch Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 08:09
      Cholera, a miało być o dyrektorze Kościuchów!...
      • Gość: SS Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 09:44
        No Kaukonsky lepiej sie juz wiecej nie oddzywaj. Co Ty sobie wyobrazasz??
        Myslisz, ze kazdy moze sobie wypowiadac sie na forum??? Na dodatek sie jeszcze
        nie podpisuje. Bezczelny!!! A jaki styl wypowiedzi, jakis dzennikarzyk. DO
        GAZETY!!!!!
        :))))

• Gość: wch Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 11:23
          Podpis jak podpis. A co z PESEL-em, NIP-em, nr. konta bankowego, CV, PIN-em do
          komórki?
          • Gość: fasola Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 11:36
            cze wch.Na tym forum cały czas coś się dzieje!!!Zaraz obudzi się Kaukońsky to
            coś napisze.Zobaczymy jak tę nagonkę podsumuje
    • kuba# Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? 07.01.03, 19:43
      To może teraz ktoś się wypowie w końcu na temat? Prawnik3 wspomniał coś o
      jeszcze innych kandydatach - kto? Pytam jako osobiście zainteresowany...

A Jolka, ku zaskoczeniu (pozytywnemu) wszystkich, zdecydowała skorzystać z
      możliwości jaką mają na naszym terenie szkoły w których ponad 30% uczniów jest
      wyznawcami prawosławia i zarządziła 7-8 stycznia dniami wolnymi bez
      odpracowywania!
      • prawnik3 Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? 07.01.03, 20:24
        Inni kandydaci to były dyrektor A. Sidoryk, władze oświatowe też szukają
        kandydata a więc pewnie znajdą odpowiedniego. Konkurs nie został jeszcze
        ogłoszony oficjalnie, więc kandydatów będzie więcej - kurs zarządzania kończ
        również obecny wicedyrektor.
        Pozdrawiam wszystkich.
      • prawnik3 Re: Kto będzie dyrektorem 'KOŚCIUCHÓW'? 09.01.03, 21:05
        Konkurs zostal ogłoszony oficjalnie- odbędzie się 12 lutego bieżącego roku.
        Pozdrowienia dla zainteresowanych.
    • bielszczanin jest! dyrektor! BRAND NEW! 18.02.03, 08:26
      www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=GW&Date=20030218&Category=REGION02&ArtNo=302180013&Ref=AR
      • Gość: . szpilatofil to ty zyejesz ? IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 11:32
        • bielszczanin Re: szpilatofil to ty zyejesz ? 18.02.03, 13:59
          Do mnie piszesz kropek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka