siwy62 05.06.06, 22:44 No to jak śpio, to dobranoc z opty-sennym-wątkiem, przesyłam. czółeczko tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 22:54 u mnie TVP#, Real Player - The Beatles , Shadows , na stole antena 25el. w montażu i kątem oka forum BiPi maku brak ! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:04 obserwer11 napisał: > u mnie TVP#, Real Player - The Beatles , Shadows , > na stole antena 25el. w montażu i kątem oka forum BiPi > maku brak ! A cóż to będzie mój szanowny kolega Obserwer, w/w anteną, "ściągał"? Mniemam, że coś , czego nie da się za pomoca jakis tam platform TV? A może to jest antena kosmiczna i Obserwer będzie sobie Obserwerował wiatr kosmiczny i pył tudzież? A może prozaicznie , tylko RMFFM i Polsat? Bez urazy tylko za ciekawość starczą moją. czółko w czółko...... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:17 zgadza się , Polsat(50) i inne może 29 i 44 dobrze chodzą na wschód od Augustowa Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:18 Masz szczęście do tych czołgów. Co tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:23 kńcówki drążka kierownicy z obydwu stron ! muszę wymienić podobno niebezpiecznie tak śmigać ! Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Gdzie napawiać samochody? 05.06.06, 23:29 W ubiegłym roku w poważnym serwisie w Bielsku założyli mi nowe świece. Silnik stracił werwę, dusił się, prychał - ja na gaz a on zgasł. Okazało się, że świece były za krótkie o ok. 0,5 cm i miały mniejszą przerwę (0,8 zamiast 0,11). A dotychczas miałem zaufanie do firmowych salonów. A tu kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 COŚ O CZOŁGACH???? 08.06.06, 21:54 Kirownica, drążek kierownicy w czołgu? Oj to chyba żart, rozmawiacie z fachowcem 10 lat w czołgach i wcale nie jako szarik. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Nareszcie mam dostęp do neta ! 08.06.06, 22:15 Drogi Arturze , czołg to taka przenośnia ,taka mała personifikacja , wybacz ale T-4 tak blisko już do T-54 prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 witaj Obserwerze 09.06.06, 00:47 Tak właściwie to do wszystkich, rzadko bywam na forum i wiecie chyba nie nadążam za duchem czasu, wielu rzeczy tu nie łapię. Może powodem jest właśnie ta moja absencja forumowa, ale myślę , ze chyba się zestarzałem. Moża juz pora zmienić branżę?, jest tylu młodych kreatywnych, a ja chyba nie łapię klimatu. POZDRAWIAM WSZYSTKICH "STARYCH" PUBOWICZÓW I NOWYCH TEŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Witaj pub.blues1 09.06.06, 00:58 odrzuć to "myślę , ze chyba się zestarzałem" nie podejmuj "Może już pora zmienić branżę?, nadszedł czas zdobycia popularności u nowych, potwierdzenia uznania i sympatii u starych, przekonania sceptyków, co zyskasz teraz w czerwcu może się później przydać w pażdzierniku zawody są co cztery lata a dopóki piłka w grze to wszystko się może zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Witaj Arsen`ie Lupin 09.06.06, 01:12 Był to kiedyś moj ulubiony serial w TVP, a wiesz, że po dzisiejszych dołach, nie tylko na giełdzie, ale i moich także, Twój post, tuz przed snem troche mi dał do myślenia. Bo ja juz myślałem że to meskie klimakterium, a chyba trzeba posłuchać lepszych i mądrzejszych , i dalej robić swoje. Arsenie! chylę czoła, nie znam szanownego PAna, ale zapraszam na browara. O! nawet się rymnęło. Dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Witaj Arsen`ie Lupin 09.06.06, 01:22 Po pierwszym zdaniu oceniam że mamy podobne wspomnienia i upodobania Mam nadzieję na następne kontakty na forum Do jutra o koło północy, ps. czym sie artur i nie łam się Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wstyd się przyznać.... 09.06.06, 18:38 ....ale w Twoim pubie byłam Raz 1 i to służbowo!! Pozdrawiam...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Wstyd się przyznać.... 09.06.06, 18:43 ja-alutka napisała: > ....ale w Twoim pubie byłam Raz 1 i to służbowo!! Pozdrawiam...☺ Alutka śledze cię chyba, ja byłem kilka razy ale prywatnie, czółko....... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Wstyd się przyznać.... 09.06.06, 18:46 Chcialo by sie powiedziec permanentna inwigilacja !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Wstyd się przyznać.... 09.06.06, 18:48 ja-alutka napisała: > Chcialo by sie powiedziec permanentna inwigilacja !! ☺ ..........i nie wytrzymam, nie wytrzymam......!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: A to trzeba w takim razie 09.06.06, 19:04 nadrobić i nie tylko słuzbowo przybyć do pubu. A tak wogóle serdecznie witam Panią, mam na imie Artur i zapraszam. Wiecie nie ma u nas zwyczaju chodzenia do lokali rodzinami, na lody, na piwo, na mecz, na obiad jakiś. A szkoda, poprzez zamykanie się w czterech ścianach, zamykamy sie przed ludżmi. Chciałbym aby to sie zmieniło.............bo tak naprawdę jestem najstarszy w tym pubie i juz mnie to nuży,. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_kosynier Re: A to trzeba w takim razie 09.06.06, 20:04 pub.blues1 napisał: bo tak naprawdę jestem najstarszy << Arturo nie przesadzaj z tą starością,musisz uświadamiać że pora się pakować?.Zaraz walnę w rynnę. Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:05 Jak zwykle większość obudzi się zaraz po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:09 teraz przeglądam co tam kto napisał bo mam czas godzinkę pobytu na forum i lulu, bo rano trzeba wstać jak inni jeszcze przewracają się na drugi bok Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: CISZA, jak makiem zasiał 05.06.06, 23:16 Swoją drogą to czy ktokolwiek z forumowiczów jest na tyle przewidywalny, że wiadomo kiedy już zasiadł do kompa i można z nim pogadać? Bo ja jakoś nie mogę się zgrać w czasie z niektórymi. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin texciarz napisał: Swoją drogą to ......... 05.06.06, 23:28 niektórzy forumowicze tak, są przewidywalni.są na forum w godz.od 7.30 do 15.00 wniosek: korzystają ze służbowego sprzętu. mają za dużo czasu,za mało pracy może ich trafić program "tanie państwo", chyba że PIS da im ochronę Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Re: texciarz napisał: Swoją drogą to ......... 05.06.06, 23:30 :) Trudno się nie zgodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: texciarz napisał: Swoją drogą to ......... 05.06.06, 23:37 a dodam jeszcze, że niektórzy są szczególnie aktywni po nocnych lub wczesnorannych bełkotach tego co go nie ma, prawdopodobnie po porannej kawie i czytaniu co pojawiło się w nocy biorą się do pisania albo po otrzymaniu poleceń służbowych tworzą teksty sponsorowane Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: texciarz napisał: Swoją drogą to ......... 06.06.06, 08:59 Ale Ty masz na szczęście "tani dostęp do internetu" i nie musisz korzystać ze służbowego sprzętu. I nie potrzebujesz od PISu ochrony, bo masz firewalla. Odpowiedz Link Zgłoś
texciarz Dobranoc 05.06.06, 23:40 Idę spać, zapuszczę cichutko sobie muzyczkę - SPES'a. Jutro harówa cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: Dobranoc 05.06.06, 23:46 do spotkania na forum w 6 dzień, 6 miesiąc, 6 rok - zawsze po 23 a może lepiej odpuścić ten dzień, znieczulić się,i nie słuchać różnych szatańskich poszeptów. Amen Odpowiedz Link Zgłoś