pub.blues1 06.06.06, 01:09 przyjmę barmankę. To tak a`propos ofert pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pub.blues1 Re:NIE MA CHETNYCH NA STAŻ? 06.06.06, 17:14 Ot czasy się porobiły, sam sobie musze odpowiadać na oferte pracy. Niepojęte. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Chyba moje oferta pracy tez nie znajdzie 06.06.06, 17:19 oddzwieku:/ Ale co mi tam:) Poszukujemy handlowca(sprzedawce). najlepiej mezczyzne( choc kobiety tez mile widziane). Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Chyba moje oferta pracy tez nie znajdzie 06.06.06, 17:22 khaki3 napisała: > oddzwieku:/ > > Ale co mi tam:) > > Poszukujemy handlowca(sprzedawce). najlepiej mezczyzne( choc kobiety tez mile > widziane). LODÓW MOICH KHAKI NIE CHCIAŁAŚ, MOŻE ZECHCESZ MNIE DO PRACY? ALE PEWNIE NIE ZECHCESZ, MAM CHYBA ZA DUŻO LAT, ZA DUŻO DZIECI I PEWNIE CI SIĘ NIE SPODOBAM. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Chyba moje oferta pracy tez nie znajdzie 06.06.06, 17:38 Hmmmmmm no wiesz..... dla chacego nic trudnego:)masz wlasne autko i prawo jazdy kat b? Jak masz to zapraszam z cv i listem motywacyjnym do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: A barmana nie potrzebujesz ? NA STAŻ 06.06.06, 17:23 pub.blues1 napisał: > przyjmę barmankę. > To tak a`propos ofert pracy. to się nie nadaję, ale tak 1/3 etatu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnie-tu-juz-ni-ma Re: A barmana nie potrzebujesz ? NA STAŻ 06.06.06, 21:30 A ja przyjmę osobe do rozpalania grilla,skoczenia po pywko i posprzątania po panu i jego gosciach.Dobrze płatne, jako premia puszki po piwie moje i zrzuty z okolicy. >>mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > ...kto takiego prymitywa trzyma w organach SM. > A może jest to taktyczna zagrywka, żeby taki... typ był straszakiem na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: A barmana nie potrzebujesz ? NA STAŻ 06.06.06, 22:26 mnie-tu-juz-ni-ma napisał: > A ja przyjmę osobe do rozpalania grilla,skoczenia po pywko i posprzątania po > panu i jego gosciach.Dobrze płatne, jako premia puszki po piwie moje i zrzuty z > > okolicy. > >>mnie-tu-juz-nie-ma napisał: > > ...kto takiego prymitywa trzyma w organach SM. > > A może jest to taktyczna zagrywka, żeby taki... typ był straszakiem na in > nych. > > A TO CO ZNOWU, KLON? A MOŻE KOLEJNE WCIELENIE NASZEGO MISTRZA PŁOTOPOSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
mi-juz-tu-nie-ma Re: A barmana nie potrzebujesz ? NA STAŻ 06.06.06, 22:33 konsum5 napisał: > A TO CO ZNOWU, KLON? > A MOŻE KOLEJNE WCIELENIE NASZEGO MISTRZA PŁOTOPOSTÓW Pewnie to "rysio,kosiarz umysłów" bawi się w poetę Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: NA STAŻ 07.06.06, 17:59 pub.blues1 napisał: > przyjmę barmankę. > To tak a`propos ofert pracy. NO I ZOBACZCIE, NAPRAWDĘ W POLSCE NIE MA PROBLEMU BEZROBOCIA. Odpowiedz Link Zgłoś