ja-alutka 20.06.06, 23:31 Nie to, że się skarżę ale ... Czy nie mogłoby tutaj być Ciut więcej "Białogłów". Dziewczyny , kobiety zapraszam, fajnie tutaj ...!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnie-tu-juz-nie-ma Re: POSTULAT!! 20.06.06, 23:33 ja-alutka napisała: > Nie to, że się skarżę ale ... Czy nie mogłoby tutaj być Ciut > więcej "Białogłów". Dziewczyny , kobiety zapraszam, fajnie tutaj ...!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_janas przepisy FIFA na to nie pozwalają 20.06.06, 23:33 Przykro mi, pani Alutko - wszyscy jednak jesteśmy obywatelami państwa prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Szanowny Panie (niedługo) były selekcjonerze.... 21.06.06, 00:03 A o piłce nożnej kobiet się nie śłyszało??!! ☺ Chyba sie te wykłady opuściło!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_janas Alutko, ja rozumiem pani rozgoryczenie... 21.06.06, 00:23 Ale Dudek też nie pojechał. Przepisy FIFA są tu bezwzględne - gramy jednym bramkarzem i tym bramkarzem nie może być kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: POSTULAT!! 21.06.06, 10:01 Jest takie przysłowie, opisujące przemieszczenie się osoby reprezentującej płeć piękną, z czterokołowego pojazdu (częstokroć drabiniastego) poruszanego za pomocą siły mięśni zwierząt nieparzystokopytnych, na bliżej nie określone miejsce oraz związane z tym odczucie ulgi i szczęśliwości przeżywane przez wyżej wspomniane zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka :))))))) 21.06.06, 11:47 Niby racja ale...to "zwierzę" juz po chwili chce aby osoba reprezentująca płeć piękną hmm...wlazła na ten pojazd ponownie...dziwne!! Ps. Zastanawiam się czy to była "żaluzja" że mnie tutaj za dużo ?! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: :))))))) 21.06.06, 13:04 ja-alutka napisała: > Niby racja ale...to "zwierzę" juz po chwili chce aby osoba reprezentująca płeć > piękną hmm...wlazła na ten pojazd ponownie...dziwne!! NO NIE.Nie zgadzam się na to.Chcesz chłopa (nazywając zwierze) zaprząc go do dyszla. Chłop-tak Dyszel-tak Ale nie przed wozem. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: :))))))) 21.06.06, 20:34 To nie była żaluzja ani żadna tam inna roleta. Ja po prostu napisałem, że jest takie przysłowie; A temu forum życzę jak najwięcej takich jak Ty (czyli życzę dobrze, żeby była jasność:D). Pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
kira13 Re: POSTULAT!! 21.06.06, 12:11 Tak to już jest, że kobiety mają mniej czasu na .. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: POSTULAT!! 21.06.06, 20:29 Mniej seriali, mniej plot i znajdzie się czas na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: POSTULAT!! 21.06.06, 20:35 partizan79 napisał: > Mniej seriali, mniej plot i znajdzie się czas na seks. Chciałes powiedzieć "mniej forum" ;) Odpowiedz Link Zgłoś