konsum5 15.07.06, 19:15 ... coraz rzadziej się udziela na forum, jestem w stanie ją zrozumieć, ale mi pusto bez niej. Nie mogę juz czytać samego siebie i serwisa, siwego i pawla, poczytałbym cos w starych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: KHAKI ZAPRACOWANA MOCNO 15.07.06, 22:33 Na urlopie bylam:)Tydzien czasu nad jeziorkiem,opalalam sie a wieczorem swietowalam jutrzejsze 21 urodziny:))))))))))))))Ale obiecuje bedzie mnie tu czesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcingeorge Re: KHAKI ZAPRACOWANA MOCNO 16.07.06, 02:56 Agatko!Wszystkiego najlepszego!Zdrowia dużo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: KHAKI ZAPRACOWANA MOCNO 16.07.06, 23:07 Dziekuje:) A zdrowko sie przyda bo po tygodniowym urlopie nad woda w srodku lasu przeziebilam sie i dzisiaj w dzien urodzin wszystko wychodzi:) Ale milo mi za zyczenia:) ;* Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: KHAKI ZAPRACOWANA MOCNO 16.07.06, 23:18 Na urlopie bylam:)Tydzien czasu nad jeziorkiem,opalalam sie a wieczorem swietowalam jutrzejsze 21 urodziny:))))))))))))))Ale obiecuje bedzie mnie tu czesciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Jeszcze zdążę :) 16.07.06, 23:33 Życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego, aby zaczął się najpiękniejszy okres Twego życia. I zdrówka dużo :) Buziaki z okazji urodzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Sto lat.....♫ 17.07.06, 12:41 Wszytskiego Naj...Kochana, Ty najlepiej wiesz, czego chcesz...!! ☺ Ps. 21 Lat...kiedy to było....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: Sto lat.....♫ 17.07.06, 13:53 Dziadek jaszal życzy Ci tego co życzą inni,ale wszystko do sześcianu! Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Sto lat.....♫ 17.07.06, 17:06 i ja dołączę swoje życzenia. Co wymarzysz, niech tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Sto lat.....♫ 17.07.06, 21:28 dołączam się z cała rodziną buraków bardzo , bardzo szczerze wraz z moim synem z Twojej klasy . Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Sto lat.....♫ PLUS ... 17.07.06, 21:48 A ja wraz z serdecznymi życzeniami, przesyłam nominacje do roli Lidki w naszym ukochanym serialu. Tylko Ty Khaki Możesz Zostać Lidką. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Sto lat.....♫ PLUS ... 17.07.06, 22:00 Ja kce byc radiotelegrafistka!!!!!! Dziekuje za zyczenia.Obserwerze a skad wiesz,ze ja z klasy twojego syna? Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Sto lat.....♫ PLUS ...PRZECIEŻ.. 18.07.06, 10:35 LIDKA BYŁA RADIOTELEGRAFISTKĄ!!! A w dodatku plutonową!!! z szansą na sierżantkę! Odpowiedz Link Zgłoś