obserwer11 23.08.06, 21:59 admin tylko śmieje się z nas ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arsen-lupin Re: Głupota 23.08.06, 23:58 obserwer11 napisał admin tylko śmieje się z nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
john_mcclane Re: Głupota 24.08.06, 10:15 edi9911 napisał: > Smiejesz się z toy-toy 8.Nie ładnie. Ja się temu nie dziwię, z wcześniejszych wpisów na forum wynika, że na pewno się nie kochają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Głupota 24.08.06, 14:58 Kiedy jedni : - zadbali o porządek , pomalowali - drudzy niszczą ; - stworzyli miejsce do odpoczynku - zazdrośni brukowcami obrzucają < ! >; - mogę podać kilkadziesiąt przykładów ( moje dorosłe juz buraczki przynoszą mi różne informacje co zostało zniszczone a miało być tak pięknie ) Tato byliśmy jeszcze mali , kiedy Ty z łzami w oczach oglądałeś TV w 1989 ) Wówczas cieszyłem się - bo ja taki burak , patriota nie tylko lokalny ; a może to ja jestem okropnie głupi ,że chcę dbać o nasze dobro ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 arsena-lupina prawda w oczy kole? 24.08.06, 18:30 Nie zauważyłem, żebyś popełnił na tutejszym forum jakieś głębsze merytoryczne teksty. Dotychczasowe ograniczają się tylko do rzucania inwektyw i cytowania zapamietanych z filmów powiedzonek - tak jak dzisiaj z "Daleko od szosy", co świadczy o twojej ograniczoności, ale też o dobrej pamięci. Czego utrzymywania w dobrej kondycji życzę na dłuższą metę. A jak już zacznie ci szwankować, to może wtedy ja ci parę rzeczy przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Cytat filmowy dla to-ja 8 28.08.06, 23:17 z pozdrowieniami: Czy ty strzelasz, czy to ciebie strzelają - jeden huk Odpowiedz Link Zgłoś