romampidlaszuk 03.09.06, 23:12 Niestety po dzisiejszej Biesiadzie ( z tego co mi donosza moi lacznicy ) wycofuje sie z promowania ukrainskich zespolow ! Prosze moje wszystkie zachety uznac za niebyle ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pidlasze Wiesz co, mlotku? 04.09.06, 05:32 Jestes dla mnie nedzarzem umyslowym... Nie wazne jak mylaco, upodobniajac do Romka sie zalogujesz, i tak nic to nie zmienia, bo tresc i sens wypowiedzi dalej nie bedzie wspolgrala z tym do czego Romek zdazyl juz nas dawno przyzwyczaic... Wiec, postaw sobie najlepiej gwiazdke obok swego nicku(nawet Dawida, nikomu nie bedzie przeszkadzalo...) i nie majacz, please. P.S. Jesli ci za ta robote placa, to powinienes zwrocic pieniadze( Judaszu!!!), bo to przeciez miernosc na miare politruka co skonczyl jedynie podstawowke.... Odpowiedz Link Zgłoś
romampidlaszuk Re: Wiesz co, mlotku? 04.09.06, 10:17 Coz za kultura ! Czyzbys tez byl przedstawicielem mniejszosci ukrainskiej ? Gdziez nabyles takiej oglady ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Zagadka 04.09.06, 12:29 Jest jeszcze jedna osoba na tym forum, która równocześnie: - nie używa polskich znaków (choć wcześniej używała) - stawia spację przed końcowym znakiem przestankowym (np. cośtam ! cośtam ?) - pisze w czasie europejskim, a nie amerykańskim (tzn. nie w środku naszej nocy, jak Roman) Oczywiście nie jest to ani Romam, ani Roma. A kuku! Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Zagadka 04.09.06, 18:03 hmmmm... przejrzalem pare watkow wedlug wytycznych "a kuku" i nie znalazlem no chyba, ze siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: Wiesz co, mlotku? 06.09.06, 22:08 mam pytanko....jak obok swego nicq wstawić buźke,lub coś innego??tak jak ma np romanpidlaszuk. Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Wiesz co, mlotku? 07.09.06, 00:02 neon77 napisał: > mam pytanko....jak obok swego nicq wstawić buźke,lub coś innego??tak jak ma np > romanpidlaszuk. to pewnie ukraińska buźka i żeby ją mieć musisz nim być Odpowiedz Link Zgłoś