mulinka 09.05.05, 21:43 Kochane "nowe" Dziewczyny - witamy serdecznie - tu mozecie powiedziec nam "czesc" ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werata Re: nowy POWITALNY :-) 10.05.05, 05:16 No to bede pierwsza: CZESC z Sydney, dzis nawet bardzo slonecznego, jak na jesien przystalo Jestem pelnoetatowa 32-letnia mama Tomaszka i - co tu owijac w bawelne - kura domowa (tak jakos wyszlo...) W porach drzemki mojego synka jestem wierna czytelniczka tego forum. Odpowiedz Link
jan.kran Re: nowy POWITALNY :-) 10.05.05, 05:54 Witaj Werata-)))) Znowu kolejna co chodzi do góry nogami:-ppp Ja klikam z Europy a o takiej dziwnej porze ( szósta rano ) bo mi się doba przestawiła. Na razie stawiam dyżurna musztardowkę z koniaczkiem dla nowej partyjnej członkini i ide się zdrzęmnac zdziebko zanim pójde do pracy. Kran. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: nowy POWITALNY :-) 10.05.05, 07:42 jan.kran a moze my dla nich chodzimy na glowie )) Odpowiedz Link
malpka108 Re: nowy POWITALNY :-) 11.05.05, 07:09 Pieknego dnia pełnego słonca nawet jesli bedzie lało !!! Odpowiedz Link
dede1 Re: nowy POWITALNY :-) 11.05.05, 09:59 Witam serdecznie. Tez sie niedawno dopiero przywitalam, choc od dluzszego czasu juz podgladalam to forum. Tutaj jest tak milo, ze czlowiek predzej czy pozniej musi sie po prostu ujawnic.(czyli przywitac) Odpowiedz Link