12.09.06, 16:59
zapraszamy czesciej na nasze forum. Moze troche je ustabilizujesz. Ktos
poprze ten wniosek?
Obserwuj wątek
    • krecik69 apewnie. 12.09.06, 18:41
      .
      • jaszal Re: a pewnie! 12.09.06, 20:10
        Pozdrawiam
    • ja-alutka Zapraszamy:) 12.09.06, 21:27
      Chetnie witamy ...☺ Tzn ja witam :))
    • pawlozsiul Re: Jabbur 13.09.06, 14:56
      Już raz byłeś za moderatorem! Mało Ci jednego admina?! Chcesz powołać nad-
      moderatora? SUPER!!! Struktura niech się rozrasta. Wizja "ckmi" staje się
      realna. Za rok będzie tak:

Wysyłamy post do Szpili. Szpila ma wątpliwości, więc kontaktuje się z Jabburem.
      On też nie ma jasności, czy post nadaje się do zamieszczenia na forum, więc
      kontaktują się z Radą Moderatorów. Rada zbiera się po czterech dniach i po
      zasięgnięciu opinii Biura Adminów postanawia post zamieścić. W poście czytamy:

"Zapraszam na występ Mandaryny w sobotę o 20.00" - Pub.Blues

Tyle, że już jest czwartek, przepadło...
    • pawlozsiul To jest Hans paradoks naszych dyskusji 13.09.06, 15:05
      Nie jestem zwolennikiem bezgranicznej wolności słowa, Ty zdajesz się nim być
      (np. karykatury Mahometa - Ty byłeś skłonny zaakceptować ich publikację w imię
      wolności wypowiedzi, ja byłem przeciw). A jednocześnie Tobie jakby brak było
      wiary w to, że człowiek zrobi z wolności wypowiedzi właściwy użytek i dlatego
      chcesz stawiać nad nim cenzorów. Ja raczej wierzę w człowieka - każdy na forum
      wypowiada się we własnym imieniu. Każdy wie, co wypada napisać, czego pisać nie
      należy. Owszem, każdemu może zdarzyć się przegięcie. Zawsze może wtedy
      przeprosić, a w ostateczności - kiedy przegnie zbyt mocno - zajmie się nim
      prokurator.

Po co tu admin? Najlepszy moderator nikomu z nas rozumu nie zastąpi.
      • hansgrubber Re: To jest Hans paradoks naszych dyskusji 13.09.06, 23:02
        1. Ten paradoks mieszka wylacznie w Twojej glowie. Postaram sie wytlumaczyc ja
        ja to widze.
        2. Tak bylem za moderatorem i nadal jestem. Ale za kims na poziomie, sklonnym
        do dialogu, traktujacym wszystkich tak samo a nie po kumotersku, nie stosujacym
        chwytow ponizej pasa i animujacym to forum. Slowem opiekunem forum. Szpila nie
        spelnia tych warunkow.
        3. I tu dochodzimy do wolnosci wypowiedzi - mylisz ja z wolnoscia kasowania
        cudzych watkow. To zrobil Szpila - i przeciw temu zwrocilo sie ostrze mej
        krytyki.
        4. Ale w jednym przyznam Ci racje: gdy mialbym wybierac forum ze Szpila lub bez
        to juz wiesz co bym wybral, :) Pozdro600!
    • hansgrubber Ktos jeszcze? 15.09.06, 18:25
      Czy chowamy watek?
    • jabbur Re: Jabbur 15.09.06, 18:40
      Dzięki, ja jestem na każdym
      - taka moja praca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka