piloter1 03.10.06, 15:03 ciekawi mnie to dokad rozjechali sie ludzie z Hajnowki? piszcie w jakim miescie jestescie obecnie? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrew_wal Re: w jakim miescie czytacie to forum? 03.10.06, 15:29 He he - ja tez w Dublinie! moze kiedys gdzies przypadkiem na siebie wpadniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
neon77 Re: w jakim miescie czytacie to forum? 03.10.06, 17:25 Hajnówka-pozdrawiam......wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
romapidlaszuk Re: w jakim miescie czytacie to forum? 03.10.06, 23:40 A Ja mieszkam w Ameryce !!! No! Ale Ja ciezko na to pracowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: w jakim miescie czytacie to forum? 04.10.06, 00:37 hahahah... posmialem sie ale moze to ten alkohol uderzajacy w tetnice Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: w jakim miescie czytacie to forum? 04.10.06, 15:12 Chyba -łam, Roma? Odpowiedz Link Zgłoś
stasss warszawa 04.10.06, 00:38 stety, niestety wszystko ma swoje wady i zalety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tofika Re: warszawa 04.10.06, 13:04 Bartoszyce:))) pozdrawiam z ziemi warminsko mazurskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuna00 z Warszawy 04.10.06, 21:54 piloter1 napisała: > ciekawi mnie to dokad rozjechali sie ludzie z Hajnowki? > piszcie w jakim miescie jestescie obecnie? > pozdrowionka stety, nie jestem dumny, ale powiem szczerze, żyje się OK, przez te kilkanaście lat idzie się przyzwyczaić pozdrawiam całą Hajnówkę Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka warszawa 13.10.06, 10:30 i w przeciwienstwie do innych marzę by na stałe osiąść w Czeremsze (niestety nie ma forum Czeremcha).Podstawy juz sa ale narazie tak musi zostac jak jest pozdrawiam Rodowita Warszawianka -Sercem na Podlasiu Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Do Konkubinki 13.10.06, 12:17 Konkubinko, mam dla Ciebie prezent: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43734 Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: Do Konkubinki 13.10.06, 12:44 dzieki:) tez o tym myslałam .Sęk w tym , że ludzie z Czeremchy dopiero zaczynają zakładac internet a o forum chyba niewiele słyszeli.Poza tym nie mam sprecyzowanych oczekiwań od forum.Podpinam sie wiec pod Hajnówkę ogólnie , raz napisałam posta bez odpowiedzi i tak sobie czytam... Właściwie mogloby zaistniec forum dla tych co mieszkaja w duzych miastach a tam uciekaja od rzeczywistosci-jak my.Pewnie z czasem region sie rozrosnie "turystycznie" ale wtedy skolei to juz nie bedzie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
bumbarumba Re: w jakim miescie czytacie to forum? 13.10.06, 10:53 białystok (od 16 lat nie ma mnie w Hajnówce, tylko rodzice) - niedaleko, ale jakoś lubie Podlasie i nie chce mi się nigdzie indziej mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-mas Legionowo 13.10.06, 16:20 Właściwie jest tu podobnie - tyle że bliżej W-wy.Tylko brak znajomych i rodzinka daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
podlasianka2 Re: w jakim miescie czytacie to forum? 18.10.06, 13:42 Ja obecnie(od 13 lat) mieszkam w Białymstoku i lubię zajrzeć i poczytać co słychać w moim dawnym mieście.To były fajne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś