pawlozsiul Witaj! 03.10.06, 19:02 Puchy dziś straszne - wszystko przez Alutkę. Ogłosiła jakiś Dzień bez Polityki to ludzie się rozeszli. Na dobrą sprawę - to "wchodne" z Ciebie. Tyle kazałeś na siebie czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Tak ogólnie wszystko po staremu 03.10.06, 19:06 Edi gdzieś przepadł, Chochoncy skrywa się po kątach. No i jest problem z Baam - agresywna coś ostatnio się zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Tak ogólnie wszystko po staremu 03.10.06, 21:15 a to nie do Ciebie pytanko było, ale dzięki za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: A kuku! 03.10.06, 20:11 A Ty co? Zdurniał na stare lata? Gdzie był. Jakieś kryminały o Tobie każo pisać (te pawły z siula), tak, każo, każo, a jak żle napiszesz to wypi...jo z FBP. Ja sie nie dał, bo durnoty postanowił pisać na przekór mądrotom wyborczym i politycznym. Dobrze że wrócił ( a choć cało i zdrowo?) bo sam nie poradze. Baby nasze tyż jakoś odsuneli sie od nas, nie piszo. Za to jak piszo - to durnoty - i dobrze , bo tak jak i ja. LEPSZE DURNOTY OD MĄDROT WYBORCZYCH cułko.... Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: A kuku! 03.10.06, 21:16 Jakie durnoty????????? ja sama się ostatnio zachwycam nad mądrością moich wypowiedzi, aż dziw, że to ja napisałam, czytam po 3 razy się zachwycam, a ten, że durnoty ... :( Coś Siwy z Tobom niedobrze ostatnimi czasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wiedziałam... 03.10.06, 21:21 Mogłabym się założyć że najpóźniej dziś się pojawisz...Taka hmmm...Kobieca Intuicja ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 a mi się wydawało, 03.10.06, 21:28 ze dopiero za 5 dni :) Masz lepszą intuicję Alutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul ja wiedziałem 04.10.06, 08:45 Ale nie będę ściemniał z jakąś intuicją. Zapytałem babkę z Orli i powiedziała, że wróci we wtorek. Tobie Baam polecam zmianę Szeptuchy, bo ta Twoja coś za bardzo się myli, widać. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: ja wiedziałem 04.10.06, 22:24 nikogo nie pytałam :) Myślałam, że po miesiącu to już wypada :) A tu taka miła niespodzianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Wiedziałam... 03.10.06, 21:31 a tY Alutko co?, miłościo młodzienczo zapałała do partyzanta? Może i dobrze, mnie też by sie przydało, ale żadne mnie nie chco. Może Baam?, musi się chyba obraziła za "durnoty babskie", ale jak przeprosze może pójdzie ze mno na randke. Partyzant, Ty to normalny prosiak jesteś, wszystkie do ciebie piszo, adorujo, miłość prawie wyznawajo, a Ty nic. Na piwo se poszedł, a dobre choć było??? cułko nie całkiem normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka PUDŁO!! 03.10.06, 21:39 Nie to, ze coś z Partizanem jest nie tak!! Ale ma jedną wadę ale za to okrrropną!! Jest Stanowczo za młody !! :)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aququ2 Re: A kuku! 03.10.06, 22:23 No dobra, o co chodzi? Ktoś ma coś do mnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: A kuku! 03.10.06, 22:41 bim - baam * kto tam ? ---- to ja burak kat.C Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: A kuku! 03.10.06, 23:07 "Jak prychodili k nam partizany...." Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: A kuku! 03.10.06, 23:23 obserwer11 napisał: > a może poszli do lasu ? ...ze szmejserem na ramieniu i śpiewając o Lili Marlen Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: A kuku! 04.10.06, 20:03 Partyzanie!!! wróciłeś!!! podobno tęskniłam.☺ Odpowiedz Link Zgłoś