partizan79 Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 15:54 A co? Ty będziesz?:) Jakoś nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 15:57 właśnie się wybieram, ale sama nie pójdę :( Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 16:00 Ja planuję być, ale to wszystko zależy. :) Mowa oczywiście o Bluesie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Jako, że nowe zasady...... 07.10.06, 18:16 w lokalu zostały wprowadzone niedawno, więc informuję: *zakaz wstepu dresom, kapturom, hiphopom i innym takim podobnym, ochrona nie wpuści w dresie , czy bejzbolówce. * generalnie zakaz do 21 lat * zero huliganki LUDZIE TWIERDZICIE ŻE NIE MA GDZIE W BIELSKU WYJŚĆ ABY KULTURALNIE SIĘ POBAWIĆ WSZĘDZIE GÓWNIAZERKA I BIJATYKI, JA WAM TO UMOZLIWIAM W NOWYM LOKALU - THE DARK HOUSE , na miejscu Odnowy RESZTA W WASZYCH RĘKACH, * JEST MOZLIWOŚĆ ODWIEZIENIA DO DOMU (BEZPŁATNIE) * w ofercie gastronomia (narazie okrojona, ale to poczatek) WITAM WAS WIĘC W CIEMNYM DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
mritke Re: Jako, że nowe zasady...... 07.10.06, 18:55 Ale ten zakaz do 18... choć patrząc na moich współrocznikowców to może jednak słuszny... i zawsze jest nadzieja na te "generalnie"... bo zazwyczaj po generalnie nastepuje "ale" hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 18:45 Jako, że nikt, to i ja nie :( szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 19:34 U Żuczka pewnie impreza się rozkręca, a ja właśnie skończyłam pracę, jestem zmęczona psychicznie i fizycznie. Jednym słowem...do du..szy, jutro to samo mnie czeka. Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
ckmi Re: kto będzie dzisiaj u Zuczka??? 07.10.06, 19:58 i.madzia napisała: > U Żuczka pewnie impreza się rozkręca, a ja właśnie skończyłam pracę, jestem > zmęczona psychicznie i fizycznie. Jednym słowem...do du..szy, jutro to samo > mnie czeka. Idę spać. I bardzo dobrze. Tylko w jakim celu mnie zaczepiłaś. Nie lepiej się przspać a później coś pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Biba 08.10.06, 03:35 Widziałem przed chwilą Żuka bujającego po mieście furakiem - stuningowanych opon i zwulkanizowanej maszynerii!! ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
krecik69 Re: Biba 08.10.06, 08:55 Ja wczoraj widziałem jak zaopatrywał bluesa w złociste trunki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Biba 08.10.06, 09:10 Uułaa, echh, dopiero wstałem, a jak wstałem, to na forum i co widzę? Ano widze , że jestem śledzony. Pozdrawiam śledzących, t e ż ich widziałem. Fajowo, znaczy się nie taki ja ostatni, mimo upływających lat. Relacja z imprezy... a może poproście khaki, może cos napisze jednak? Generalnie ludzi mało, gówniażerki zero, klimat kameralno-rodzinny. ALE NIC STRACONEGO. U mnie jest tak, że kto zapomniał (lub nie mógł) o imieninach równo za miesiąc może się zrehabilitować - mam urodziny (cholewka 45 te urodziny) 5 listopad wypada w niedzielę, więc sobota nieżle pasuje. Mn333 ty też zdążysz zabukować bilet. POZDRAWIAM Khakunię !!!!!! Mocno !!!!! A także Alutkę!!!, Baam !!! i wszystkich...z Ciemnego Domu Odpowiedz Link Zgłoś
mn333 Re: Biba 08.10.06, 11:31 dzięki za zaproszenie ale ten termin to mam zajęty napewno nie zapomnę o tej dacie i coś wymyślę KRÓLU CIEMNOŚCI pozdrowienia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś