Dodaj do ulubionych

Jedyny odważny

22.10.06, 20:59
Jedyny odważny ,to wujekjarek .Oznajmił ,że kandyduje i szkoda ,ze nie z mego
okregu . Reszta strusia naśladuje !
Obserwuj wątek
    • nikandr Re: Jedyny odważny 22.10.06, 21:06
      Przy marnej reklamie znowu muszę głosować na tych , którzy mojej dzielnicy nic
      nie zrobili przez ostatnich kilka kadencji , a byli przy korytku .
      • wujekjarek1 Do Nikandr 23.10.06, 07:54
        jeśli chcesz zagłosować na mnie, a nie jesteś z mego okręgu to możesz
        skorzystać z rad zawartych na stronie www.glosujbezmeldunku.pl

można zmienić "swój" okręg wyborczy - tylko paiery trzeba złożyć w urzędzie
        kilka dni wcześniej :))

wuj pozdrawia
    • pub.blues1 Re: Jedyny odważny 22.10.06, 21:28
      PUBa też sie ujawniła,
    • peem63 Re: Jedyny odważny 22.10.06, 21:44
      Czy gdzieś są podane oficjalne listy wszystkich kandydatów ?
    • hansgrubber Re: Jedyny odważny 22.10.06, 21:49
      Cos tam bylo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=50459873
      • hansgrubber Tu precyzyjniej 22.10.06, 22:02
        wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=200301&type=0
        • peem63 Re: Tu precyzyjniej 22.10.06, 22:14
          o, dzięki, jest co poczytać,
          wystarczy na dłużej
          • peem63 Re: Tu precyzyjniej 22.10.06, 22:31
            Pierwsze refleksje :
            1. za dużo nauczycieli, za dużo
            2. grupy rodzinne ( mąż, żona, ojciec, córka, teść, synowa, brat, siostra )
            3. członkowie grup rodzinnych są na różnych listach
          • peem63 Re: Tu precyzyjniej 22.10.06, 23:09
            Druga refleksja:
            dla jednych ściągawki będą z kościoła, dla drugich z cerkwi,
            • hansgrubber Re: Tu precyzyjniej 22.10.06, 23:24
              Ja tam nie znam ludzi - ciekaw jestem tych z forum. Co gorsza zdaje sie ze
              komitety nie maja stron internetowych. :(
              • stepby Re: Tu precyzyjniej 23.10.06, 05:25
                www.koalicjabielska.org troche na poziomie podstawówki, ale zawsze
                coś. Ja już wkrótce będe miał profesjonalnie zrobiony hosting -
                www.fotkistepa.prv.pl
                • s.niedzwiecki Re: Tu precyzyjniej 23.10.06, 10:49
                  Wkrótce robi wielką rożnicę :)
                  W powiecie bielskim zostało zarejestrowanych 5 komitetów wyborczych. O ile mi
                  wiadomo do tej pory stronę www ma tylko Koalicja Bielska - z kim więc mamy się
                  porównywać? Nawet nie ma się do czego odnieść:)
                  Strona Koalicji Bielskiej ma profesjonalną domenę - koalicjabielska.org
                  a nie darmową prv.pl :) Funkcjonuje oficjalnie od września br. Ma ponad 10000
                  odsłon. Można tam przeczytać FAQ o Koalicji, pobrać ulotkę, clip video, są
                  zdjęcia liderów, najbardziej aktywnych uczestników spotkań i jej sympatyków. Od
                  chwili zarejestrowania komitetów, zamieszczone zostały listy kandydatów do Rady
                  Miasta, Rady Powiatu, podane są okręgi wyborcze. Strona www jest ważną, ale nie
                  jedyną formą informacji o Koalicji. Proszę czytać ulotki, plakaty, banery,
                  odwiedzać strony Państwowej Komisji Wyborczej, strony kandydatów.
                • stepby Re: Tu precyzyjniej 23.10.06, 10:55
                  a kto z wyborców ma pojęcie o profesjonalnych domenach ???
                  Strona koalicji ośmiesza koalicję. Niestety przyznaje mi to większość osób
                  która miała możliwość obejrzenia tej strony. Wkrótce - tzn za tydzień .
                  Startuję właśnie z koalicji !!!
                  • s.niedzwiecki Re: Tu precyzyjniej 23.10.06, 11:35
                    Sam się ośmieszasz ze swoimi fotkami i nachalnym lansowaniemi się na radnego na
                    bielskim forum. Przyznaje mi to większość osób, która miała możliwość
                    obejrzenia tych zdjęć i poczytania twoich wpisów na forum.
                    • stepby widze że uraziłem Cię 23.10.06, 11:42
                      rozumiem , że to Ty robisz tę stronę??
                      Polecam kilka wzorów
                      www.demokraci.pl
                      www.sld.pl
                      www.pis.org.pl/main.php
                      i wiele innych
                      Jezeli obraziłem - przepraszam - nie zamierzone. Plakaty udało się zrobić
                      fajnie.
                      • s.niedzwiecki Re: widze że uraziłem Cię 23.10.06, 11:52
                        Dzięki:) Jednak nie zapominajmy, że Koalicja Bielska nie działa w ramach partii
                        politycznej i nie ma takiego budżetu jak PIS, PO, Demokraci czy SLD.
                        • stepby Prośba 23.10.06, 20:46
                          Sławku mogę otrzymać do Ciebie jakis kontakcik GG lub pocztę . Mnie znajdziesz
                          pod zona_by@o2.pl lub gg 4706202
                • partizan79 Re: Tu precyzyjniej 23.10.06, 10:56
                  Trochę nie podoba mi się pomysł z młodzieżowym festiwalem hip-hop. Wiele
                  normalnych dzieciaków zostanie "zarażonych" amerykańskim stylem bycia, zaczną
                  się bawić w gangsta, dragi, nosić spodnie z klinem w kolanach.. W czasie
                  festiwalu odwiedzałyby nas pewnie różne zakapiory z Białego i okolic. Wolę
                  Bielsk z mniejszą ilością tego typu cudaków. Oczywiście nie każdy słuchający
                  hip-hopu jest "lewy", ale ta muza temu sprzyja. Może lepiej folk lub muzyka
                  inspirowana folkiem. Mamy sprzyjający klimat.

A co do ścieżek rowerowych: czy masz zamiar znowu przerabiać wszystkie ulice w
                  Bielsku?
                  • stepby ścieżki 23.10.06, 11:02
                    Jeżeli będzie trzeba to jak najbardziej. Na razie chcę, aby każda nowa
                    inwestycja drogowa zawierała klauzulę o budowie ścieżki
                    • partizan79 Re: ścieżki 23.10.06, 11:07
                      Zlituj się. Wiesz, że czasem bywa tak, że z Parku do miasta jadę przez
                      Studziwody i Lewki?
                      • stepby Re: ścieżki 23.10.06, 11:08
                        Partyzanie jako inteligentny człowiek powinieneś wiedzieć że budowa ścieżki
                        rowerowej toczy się na części chodnika a nie asfaltu ;) Pozdrawiam
                        • partizan79 Re: ścieżki 23.10.06, 11:13
                          Nie wiem. Jak dotąd nigdy nie budowałem ścieżki rowerowej.
                          • wujekjarek1 Re: ścieżki 23.10.06, 15:01
                            wyczytałem w gazecie że wybudowanie sieci ścieżek rowerowych w DUŻYM mieście
                            kosztuje tyle co zakup dwóch tramwajów

kto wie ile kosztuje tramwaj??

Stepie, a masz już plan (pomysł) gdzie te ścieżki miałyby być? Więcej
                            rowerujesz ode mnie więc bardziej znasz potrzeby

pozdrawiam
                            • stepby Re: ścieżki 23.10.06, 15:39
                              zacznijmy od tego by nie likwidowac tych co są. Przykład - droga rowerowa do
                              Pilik. Każda ściezka to koszt taki sam jak budowy chodnika. Unia bardzo lubi
                              sponsorowac takie inwestycje. Ale droga do Pilik to nie sprawa miasta. Można
                              by udostępnic część alejek parkowych rowerom. Mamy wiele ulic, które czekaja na
                              remonty - warto wiec pomyslec by były przy nich ściezki. Białystok rozwiązał
                              ten problem przedzielając na połowę szersze chodniki. Na zachodzie widziałem na
                              szerszych ulicach oddzielone ciągłe linie tworzące pasy dla rowerzystów. W
                              bielsku przydałoby sie wydłuzyć ścieżkę na "obwodówce" - bo kończy sie bardzo
                              nieoczekiwanie. Jest wiele sposobów. Ja niczego nie obiecuję - będę o to
                              walczył.Oczywiście jeśli los mi będzie sprzyjał
        • nikandr Okręg 2. 23.10.06, 15:17
          Od chwili zarejestrowania kandydatów stają się oni osobami publicznymi.Co
          sądzicie o kandydatach z mego , 2 okręgu ?
          wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/komListyRada.html?okreg=200301-RDA/2
          Znam jednego , tylko . I na kogo głosować ?
          • kaukonsky Re: Okręg 2. 23.10.06, 19:37
            To ja znam trzynastu :o)
            Ale to nie mój okręg...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka