nikandr 14.11.06, 17:58 Patrząc lekko z boku, zauwazam że jedna g... potrafila skłocić całe forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 18:04 ojj milo mnie nazywasz bardzo milo. no to gdzie klub obroncow? dlaczego nikt sie nie oburza? ahhh no tak przeciez ja nie naleze do odpowiedniej grupy forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 18:11 Zauważ,że w swoich wpisach najzwyczajniej lekcewazyłem Romana,pomijałem, nie komentowałem , rzadko cokolwiek czytalem z tego co pisze,ale to co ostatnio wypisujecie,to wstyd. Jesli się nie wstydzicie z konsumem,to wasza sprawa.Ja bym sie wstydził.Czyżbyscie nie trzeżwieli ? Mieszkacie w Bielsku,wielonarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 18:34 To teraz wczytaj sie uwaznie: ja nie gardze ukraincami, ja nie gardze czlowiekiem bo jest innego koloru skory, bo jest innego pochodzenia. Ja gardze czlowiekiem, ktory mi zabrania byc tym kim jestem, ja bede gardzic czlowiekiem, ktory obraza moje pochodzenie, ja bede gardzic czlowiekiem, ktory mnie obraza, ktory mnie poniza i bede gardzic czlowiekiem KAZDYM,ktory bedzie ponizal moich bliskich, bedzie ich obrazal bedzie im ublizal! Obrazajac mnie moze sobie poszalec, ale jak zacznie obrazac moja rodzine to skonczy sie dla niego tak samo jak dla romka gowno ( bez przeoriszenia ) mnie obchodzi wtedy cale forum! NIKT nie ma prawa obrazac moich bliskich, NIKT! I ja dopilnuje tego, zeby nikt ich nie obrazal! a romek zrobil to wielokrotnie nazywajac ich "polakami" prawoslawnymi, dwriac z ich pochodzenia i probujac pozbawic ich wlasnej tozsamosci narodowej TU na forum! wiele razy obrazano mojego chlopaka NIKT nie zareagowal, wiele razy obrazano mnie. NIKT nie zareagowal! i nie potrzebuje waszej reakcji, ale jak widze jak niektorzy falszywie sie oburzaja bo jak to tak jak to siak to mi sie rzygac ( bez przeproszenia ) chce na ten caly falsz! jako jedyna odwazylam sie napisac,ze sa tu falszywe lizusowate osoby. i co? efekt jest taki jaki jest! ja mam sie wstydzic? to moze niech sie wstydza ci,ktorzy moich bliskich obrazaja? czy ja kogos meza/ojca/syna nazwalam psem? czy czyjas zone nazwalam psia suka? czy ja drwilam z czyichs przekonan tak jak z mojego feminizmu? DOSC! nie bedzie nikt moich bliskich obrazal nikt im nie bedzie ublizal! a jak ktos taki dowazny i madry to niech mi powie prosto w oczy kim ja jestem kim samoi bliscy!a nie siada przed kompem i bohatera udaje! i przestancie na milosc boska wpierac mi,ze szykanuje ukraincow czy inne narodowosci! przestance wreszcie sie zakrywac obrona ucisnionych! Odpowiedz Link Zgłoś
peem63 Patrząc lekko z boku... odp dla khaki 14.11.06, 23:29 po raz kolejny pochwalam twoje teksty i chciałbym ( oczywiście za zgodą ) podpisać się pod twoimi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Już nie mogę... 15.11.06, 08:16 Im więcej czytam twoje wypowiedzi, tym mniej je rozumiem. Za każdym razem wspominasz, że ktoś obraził twego partnera nazywając go "psem". Jeśli możesz to podaj link do tej wypowiedzi, oraz do tej gdzie w podobny sposób określił ktoś ciebie. A jeśli nie trawisz wypowiedzi Romka to ich nie czytaj, omijaj je, tak jak wielu na tym forum. Po co ten stres? Wyluzuj troszkę bo nerwy nie są dobrym towarzyszem lekarza, a ty chyba chcesz nim być. *--*____*--* merry car :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Biellicej. 15.11.06, 08:46 Romek często atakuje tych , ktorzy uczuli się w liceum bialoruskim.Jestem jednych z nich.Czy to znaczy,że muszę czuć się obrazony z tego powodu ? Nie,tak samo , jak cenię Kostycewicza , który był duszą tego liceum .Do dzisiaj pamiętam , jak pięknie potrafił rozmawiać z uczniami . Czuliśmy do Niego szacunek dlatego ,że był prawdziwym przyjacielem , rzadko się denerwował. Pamiętam , jak wezwał nas słabo ostrzyżonych do gabinetu i tłumaczył ,że ludzie pierwotni nie znali nożyczek.Musieli nakladać na łeb hładunku ( dzbanek) i haławieszką (pochodnią) opalali sobie owłosienie wystające.Dzisiaj macie fryzjerów , to iddzcie i się ostrzyżcie. Romek podważając sens istnienia bielliceja obraża i takich ludzi ? Ten typ tak ma i trzeba bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Biellicej. 15.11.06, 08:49 Dokładnie Pozdrawiam Bez stresu jest fajniej Zielona alternatywa Odpowiedz Link Zgłoś
dorado1 Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 20:35 Khaki,dziękuje ci za to co piszesz.Czytam od niedawna wpisy na tym forum i jedynie ty potrafisz podsumowac rozsądnie te irytujace ,napastliwe,o zabarwieniu nacjonalistycznym wypowiedzi.Wielu znajomych sądzi podobnie i nie próbuja sie nawet zalogować ,bo poziom wypowiedzi tych pseudoukrainców jest żenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 19:01 Patrząc lekko z boku widzę, że nie wiem, o co chodzi. Nic to. Mniej wiem, spokojniej śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 19:08 Patrząc lekko z boku widzę, że nie wiem, o co chodzi. Nic to. Mniej wiem, spokojniej śpię. Ja też , ale oto dziewcże próbuje szukać punkta honoru, a że jej marnie idzie, wszyscy czują się jak w czyimś przedsionku. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 19:26 > Ja też , ale oto dziewcże próbuje szukać punkta honoru, a że jej marnie idzie, > wszyscy czują się jak w czyimś przedsionku. Ja się tak nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 Re: Patrząc lekko z boku 14.11.06, 20:03 "Patrząc lekko z boku..." - - sam jesteś zbok i naucz sie czytać. Przeczytaj uważnie co napisała Khaki, co napisałem ja i wtedy zrozumiesz, że nikt tu złych intencji nie miał. Jedynie wyraził to, co chciał. Bo to chyba w o l n o ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikandr Patrząc lekko z boku 15.11.06, 07:48 Istotnie,emocjonalnie dość podszedłem do sprawy,ale...Nie wiem kto wczesniej był na forum , Roman,czy Khaki.Tego człowieka nic nie zmieni i trzeba go najzwyczjniej ignorować a nie wdawać się w dysputy ,które prowadzą do takich własnie efektów.Ktoś coś palnie , ktoś się obrazi , itd.Ileż można wałkować ten sam temat ? Odpowiedz Link Zgłoś