Dodaj do ulubionych

Kandydat Bożko

21.11.06, 16:13
Kto to jest - nie znam, co on takiego zrobił - nie wiem, jakie ma
doświadczenie - nie znam, co potrafi - nie wiem. To może warto wiedzieć coś
więcej, tak o jednym jak o drugim kandydacie na burmistrza Bielska. Póki co
słyszę tylko jakieś inwektywy i rzucanie błotem i żadnych konkretów, a szkoda.
Obserwuj wątek
    • faudwa Re: Kandydat Bożko 21.11.06, 16:22
      mim39 napisał:

> Kto to jest - nie znam, co on takiego zrobił - nie wiem, jakie ma
      > doświadczenie - nie znam, co potrafi - nie wiem. To może warto wiedzieć coś
      > więcej, tak o jednym jak o drugim kandydacie na burmistrza Bielska. Póki co
      > słyszę tylko jakieś inwektywy i rzucanie błotem i żadnych konkretów, a szkoda.

teraz pytanie:
      1. czy to kandydat jest nieznany?
      2. czy to Ty nieorientujesz sie w bielskiech realiach?
    • mim39 Re: Kandydat Bożko 21.11.06, 16:50
      teraz pytanie:
      1. czy to kandydat jest nieznany?
      2. czy to Ty nieorientujesz sie w bielskiech realiach?
      • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 21.11.06, 21:19
        Dla mnie liczy się człowiek. Jak człowiek niskich lotów to i cała polityka
        wokół niego buduje się na udawaniu. Dla mnie kandydat sld nic sobą nie
        reprezentuje, a co do ludzi rzadko się mylę. Mówisz o chodnikach i ulicach? No
        cóż.. pewnie nie zdajesz sobie sprawy, że ta główna i najbardziej na pokaz
        należy do starostwa i burmistrz niewiele miał wspólnego z jej modernizacją. Ale
        nawet jeśli wyremontował pare ulic i położył trochę bruku to z takim
        dofinansowaniem musiał by codzień kupować nowe mieszkania w warszawie żeby
        miasto się nie zmieniało. Teraz po wyborach o ile moje informacje nie są błędne
        sldowski burmistrz na dofinansowanie z władz województwa szanse ma nikłe?
        • proffet Re: Kandydat Bożko 21.11.06, 21:26
          Dofinansowanie dostanie każdy samorząd który spełni kryteria wnisków. Ale
          częściowo masz rację: jedni dostaną więcej a inni mało
          • mim39 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 20:57
            Ciągle zadaję sobie pytanie, co pokazał ten Bożko? Wiem, że ma dużą rodzinę,
            ale to trochę za mało. Chyba, że trzeba rodziną trochę poobsadzać. No to grozi
            nam rewolucja personalna. Ale ciągle nie mam odpowiedzi na kogo głosować.
            • to_ja8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:14
              mim39 napisał:

> Ciągle zadaję sobie pytanie, co pokazał ten Bożko?

===
              Jedyne co pokazał, to chyba strój komendanta powiatowego OSP.
              kononowicz też ma swój sweter - symbol, tylko prywatny...
              • leon965 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:32
                Tak przyglądam się tej dyskusji o tym Bożko - nie wiadomo kto,niewiadomo czym
                pachnie,a tu przecież nie totolotto...........!
                • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:39
                  No wybaczcie panie i panowie, ale bycie w-ce starostą, kierownikiem referatu i
                  z-cą dyrektora w szpitalu w takim wieku jednak o czymś świadczą. Berezowiec z
                  jego 62 latami nam jeszcze skona podczas kadencji i po co płacić za kolejne
                  wybory? apropos: to te jego zdjęcia na ulotkach i plakatach są chyba sprzed lat
                  20tu bądź konkretnie podrasowoane przez photoshopem;]
                  • leon965 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:48
                    Widziałem książeczkę Berezowca:
                    - bezpłatne pływanie dla dzieciaków,
                    -nowe pracownie komputerowe w szkołach,
                    - nowe ulice, chodniki i zieleń parkowa,
                    - pomoc dla szpitala, straży i policji,
                    to mi się podoba. Facet miał pomysł i go wykonał.Nie chodzi o to aby być tylko
                    coś konkretnego zrobić.
                    • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:59
                      jak wytłumaczyć całka przedszkolakowi który nie umie dodawać? leonie nie
                      zachowuj się jak dzieciak, na poważnie zabierasz głos to zainteresuj się
                      tematem nie ograniczając się do populistycznych książeczek. Jak już kiedyś
                      napisałem, 3 radnych lewicy w sejmiku województwa ogranicza nasze
                      dofinansowanie w przypadku wybrania berezowca do minimum. Nawet jeżeli za tej
                      kadencji coś zrobił(chociaż powątpiewam w jego kreatywność) to ta kadencja była
                      by jednym wielkim poniżeniem i biedotą dla bielska.
                    • usmiechnij_sie1 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:04
                      he he dobre. szkoły i przedszkola podledają pod miasto, więc wielki q..stwem
                      byłoby tam nic nie zrobić, czy dzieciaków na basen nie posłać. a pieniądze
                      szpital dostał raz po wielkich skomleniach dyrektorki szpitala.
                    • baam1 Re: Kandydat Bożko 23.11.06, 01:07
                      To co napisałeś to w znacznej mierze ogólniki. I czy masz pewność, że to
                      wszystko to są rzeczywiście zasługi, czy przypisywanie sobie tego, co wykonali
                      inni?? Bo napisać wszystko można, papier jest cierpliwy. Nie znaczy to, że na
                      100% kwestionuję, ale pewności też nie mam.
                      Ja osobiście należę do elektoratu Bożki w tej sytuacji jaka wynikła, chociaż
                      tak naprawdę to nie jestem jego fanką.
                      Myślę, że pan Be miał już swoją szansę i nie jestem w pełni zadowolona z jego
                      rządów. Jestem za tym, aby dać szansę innym.
                      • szarik-102 merdanko 23.11.06, 01:11
                        • baam1 Re: merdanko 23.11.06, 01:11
                          :) :) :)
                          • to_ja8 w kwestii intencji 23.11.06, 07:43
                            A ja mimo wszystko widzę w tym mlokos`ie "szpony klanu buszko". Bo to w końcu
                            im pali się grunt pod nogami i niepewna przyszłość ich będzie.
                            • szarik-102 oddaj lepiej klawiaturę Cfaniakowi 23.11.06, 14:10
                              Piszesz o bożku, Bożce i Buszko wszystko rozmywając. Nie możesz
                              wprost: "zagłosuję na..."?
                              • to_ja8 Re: oddaj lepiej klawiaturę Cfaniakowi 23.11.06, 14:50
                                szarik-102 napisał:

> Piszesz o bożku, Bożce i Buszko wszystko rozmywając. Nie możesz
                                > wprost: "zagłosuję na..."?

===

Szkoda, że u nas głosuje się na nazwiska i ich klany, a nie na program, który
                                kandydat JEST W STANIE ZREALIZOWAĆ.
                                A propos programów wyborczych jedynym kandydatem na burmistrza, który miał
                                porządny program dla wszystkich mieszkanców BiPi jest M. Jakubiuk, tylko że
                                niewielu to zauważyło.
                                Nie oczekuj, że odpowiem ci np: zagłosuję na berezowca. Ale na pewno nie
                                zagłosuję na bozka, bo moim zdaniem nie ma żadnych predyspozycji na burmistrza.
                                Wiek, czy ukończenie UW w W-wie to nie są jeszcze atuty, które przekonują ludzi
                                świadomych.
                                Cfaniakiem nie podpieraj się, bo to jeszcze szczeniak i niewytresowany jeszcze
                                • szpila555 Re: oddaj lepiej klawiaturę Cfaniakowi 24.11.06, 11:31
                                  to_ja8 napisał:

> Szkoda, że u nas głosuje się na nazwiska i ich klany, a nie na program, który
                                  > kandydat JEST W STANIE ZREALIZOWAĆ.
                                  > A propos programów wyborczych jedynym kandydatem na burmistrza, który miał
                                  > porządny program dla wszystkich mieszkanców BiPi jest M. Jakubiuk, tylko że
                                  > niewielu to zauważyło.

Dzięki za uznanie ;)
                                  • szarik-102 a widzieliście, jakim uznaniem cieszył się 24.11.06, 13:16
                                    wątek to_jego8 o programach wyborczych? Szefowie Kaukonskyego mają rację,
                                    niestety: to nikogo nie interesuje.
                            • ckmi Re: w kwestii intencji 24.11.06, 13:54
                              Wiesz Serwisie Ty tu zostałeś jako nieliczny z rozsądnych ludzi (kobiet nie
                              oceniam). Hmm normalnie pomyliłem sie wczesniej co do Ciebie (w cywilu tez Cie
                              szanuje). Skąd tu wzieła się ta kupa oszołomów promujących Bozke. Nic nie mam
                              do Bożki ale za co tegoi gościa można skrytykować jak on nic nie zrobił. Ani
                              dobrego ani złego. Jeśli ktoś jest burmistrzem to również popełnia błedy.
                              Błedów nie popełnia ten co nikt nie robi.

Ps Szpila też jest OK
                              • szarik-102 tylko krowa nie zmienia poglądów! 24.11.06, 14:29
                                ckmi nie jest krową:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=50164904&a=50239179
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=47141701&a=47168865

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=45577605&a=45581863

Nie lubię krów, a jedynie wołowinę i mleko. Ckmi, podak łapę!
                                • ckmi Re: tylko krowa nie zmienia poglądów! 24.11.06, 14:36
                                  szarik-102 napisał:

> ckmi nie jest krową:
                                  >
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=50164904&a=50239179
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=47141701&a=47168865
                                  >
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=45577605&a=45581863
                                  >
                                  > Nie lubię krów, a jedynie wołowinę i mleko. Ckmi, podak łapę!

Kap kap płyną łzy. Ktos wyciągnął do mnie przyjacielską dłoń (łapę). A wcześnie
                                  to dupkami nazywali ... Szarik masz u mnie peto kaszanki mniam, mniam.
                                  • szarik-102 mam albo i nie mam 24.11.06, 14:41
                                    Nie od każdego biorę.
                  • to_ja8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:29
                    mlokos8 napisał:

> No wybaczcie panie i panowie, ale bycie w-ce starostą, kierownikiem referatu
                    i
                    > z-cą dyrektora w szpitalu w takim wieku jednak o czymś świadczą...

===
                    Oj świadczą...

Przede wszystkim, że nic NIE POTRAFI - to po pierwsze.
                    Po drugie: kierownikiem referatu - z tego co wiem - to był u Luzaka (b. wójt
                    gm. bielskiej), który w gminie stworzył wylęgarnię przyszłych samorządowców,
                    sam odchodząc w niełaskę elektoratu. Świadczą o tym wyniki poprzednich i
                    ostatnich wyborów.
                    Po trzecie ten twój Bozek, był NA CHAMA popychany przez innego samorządowca i
                    szare eminencje ostatnio rozpiryndywujące się w radzie powiatu.

Reasumując wcale nie nie twierdzę, że Berezowiec jest lepszym kandydatem od
                    twego bozka, ale jak czytam te twoje bzdury o "niebywałych zdolnościach" w tak
                    młodym wieku, to zygać mi się chce. Widziałem nie raz jaką miernotą jest ten
                    twój kandydat, bo w sumie niczego w życiu nie dokonał sam. I gdyby nie nosił
                    odpowiedniego nazwiska i nie był ZA USZY CIĄGNIĘTY, to... nie będę kończył.
                    Więc przestań nwychwalać tego bozka pod niebiosa, bo i tak nie ma szans
                    ze "sztywnym elektoratem" SLD.
                    • usmiechnij_sie1 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:31
                      ta, sztywny elektorat sld, to polej toju8
                      • to_ja8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:35
                        Przeżyłem już nie jedne wybory i wiem jak głosuje elektorat SLD.
                        Właściwie to Koalicja Bielska jest temu wszystkiemu winna, bo samo sobie
                        wyhodowała wroga. Ale to jest temat na oddzielny wątek.
                        Zakładamy się, że Berezowiec w II turze powiększy przewagę nad kontrkandydatem
                        jeszcze o ok. 50 proc. różnicy z I tury?
                        • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:39
                          zaloze sie o wszystko. to jego agonia. koniec :]
                          • to_ja8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:46
                            A ja twierdzę, że twój bozek jest cieniasem i dlatego oddelegował na forum
                            ciebie, żeby dodać sobie odwagi. W końcu ktoś się za nim upomina.
                            A o Gienia raczej się nie martw. Ma wsparcie w m.in. w Cytrynce i nieoficjalnie
                            wiem, że jeden z taksówkarzy robi mu kampanię.
                            Chociaż obserwując sytuację po wyborach do rady powiatu, to mogę też
                            zaryzykować stwierdzenie, że martwisz się o przyszłość jednego z byłych
                            członków zarządu, któremu bardzo zależy na wypchnięciu bozka na burmistrza,
                            żeby wczołgać się w ten sposób do rady powiatu.
                            • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:55
                              za cienki w uszach jestes zeby odgadnac moje intencje. Każdy człek tego miasta
                              analizujący to co mu wchodzi uszami do głowy wie że berezowiec to szuja. Bożko
                              przynajmniej w niczym nie narozrabiał i ma swoje zasady. Zasada Berezowca-
                              władza po trupach. Poza tym kogo ty mi tu wymieniasz? cytrynke alkoholiczke?
                              jakiegos taksówkarza? człowieku za bardzo wczułeś się w główną rolę z "Good
                              Bye, Lenin!"? bo gadasz jakby Cię z lodowca dopiero odmrozili. Czasy się
                              zmieniłyyyy
                              • to_ja8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 23:25
                                mlokos8 napisał:

> za cienki w uszach jestes zeby odgadnac moje intencje...

===
                                To jednak są i na dodatek nieszczere.
                                A zarzucasz innym matactwa...
                                • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 23:32
                                  kazdy ma jakies intencje. Ja np bym sobie zyczyl zeby razowiec przegral wybory.
                                  Zywie do niego same braki :]
          • usmiechnij_sie1 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 21:52
            marzycielu... sejmik od ponad tygodnia jest zdominowany przez prawice, a wiesz
            gdzie oni mają sld (czyt. berezowca)? no.
            • leon965 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:01
              Coś mi się wydaje, że ten Bożko to musi sie długo uczyć , a najlepiej, żeby
              uczył się u Berezowca jak zdobywać kasę.
              • keliusz Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:06
                Czyli co? Kombinowaniem i trwaniem w dziwnych układach? Daruj sobie Berezowca.
                Dobrze się wpasował bo akurat za jego kadencji oddano basen (za Stepaniuka
                ruszyła cała procedura i budaowa, a Berezowiec spił cała snietankę). Może i
                powstałoy ulice i chodniki, ale tak czy siak by powstały, więc to nie jest jakaś
                wielka jego zasługa. Podobno kawał drania z niego i tyle, wszystko robi pod
                swoją korzyść (patrz apteki)....a szkoda gadania....
                • zenekv Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 16:14
                  "za stepaniuka powstał basen" dobre! Twój stepaniuk to się nadaje jak g.. na
                  podeszwy. Szkoła pod jego rzadami schodzi na psy. Dobrze to on popija i nic
                  wiecej, zresztą co to za facet który w XXI wieku nie ma prawo jazdy. Zwiść
                  przez ciebie przemawia bo dzieci Berezowca potafiły zadbać o siebie. Ocaywiście
                  wśród niudaczników to przestepstwo.
                  • khaki3 Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 16:15
                    zresztą co to za facet który w XXI wieku nie ma prawo jazdy.

a co to do cholery prawo jazdy sa wyznacznikiem meskosci i nowoczesnosci? od
                    kiedy?!?!?!?!?!?!?!
                    • zenekv Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 16:57
                      Nie Swiadczą o tym czy możesz je mieć czy nie, może poprostu rączki się trzęsą.
                      • khaki3 Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 17:00
                        ajak sie raczki trzesa to czlowiek jesc tez nie da rady bo zanim do ust lyzke
                        czy widelec :doniesie: to powypada wszystko i idac tym tokie rozumowania taki
                        czlowiek powinien z glodu umrzec juz dawno temu.
                  • szarik-102 Zagadka, zagadka, zagadka! 25.11.06, 08:56
                    Stepaniuk kandyduje? Nie wiedziałem. Skoro taki jesteś obyty, odpowiedz na
                    pytanie: Kto będąc w stanie wskazującym popędził odwiedzającego go w domu "po
                    kolędzie" księdza Leoncjusza T. słowami: "wypier... ch... popie"?

Podpowiedź: Tego pana możemy dziś spotkać na uroczystościach religijnych - stoi
                    tak bliżej ołtarza (loża VIPów) i nie jest związany z Koalicją Bielską.
                    • wscieklytraktorzysta Re: Zagadka, zagadka, zagadka! 25.11.06, 14:55
                      > Podpowiedź: Tego pana możemy dziś spotkać na uroczystościach religijnych -
                      stoi
                      >
                      > tak bliżej ołtarza (loża VIPów) i nie jest związany z Koalicją Bielską.
                      Czy nazwisko tego pana,zaczyna się od liter, które są symbolem krzemu?
              • mlokos8 Re: Kandydat Bożko 22.11.06, 22:08
                Juz Ci napisalem jak będzie z kasą w tej kadencji mój drogi. Betonik już nic
                nie zdziała ;]
        • zenekv Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 16:03
          Dofinansowanie załatwia się na podstawie wniosków i tego jak są przygotowane.
          Ze Mickiwicza należy do powiatu to widać zawsze bałagan i nie można nikogo się
          doprosić czego kolwiek. Bałagan na odcinku od Widowskiej do Klebrga był
          spowodowany właśnie przez opieszałość władz powiatu (z Panem Bożko w czołówce)
          bo nic na czas nie potrfią zrobić. Bożko tak pasuje na burmistrza jak śrubka do
          oka. Karierowicz, pozorant, i ogólnie leń.
    • leon965 Re: Kandydat Bożko 23.11.06, 13:44
      Z tych wypowiedzi za bardzo nie wynika, że ten Bożko coś potrafi, że ma
      doświadczenie i przede wszystkim zdolności, aby dobrze rządzić miastem, być
      dobrym gospodarzem, a Berezowiec te zalety posiada. Zatem oddam głos na
      Berezowca.
      • szarik-102 najgłupszy szczeniak wie, jak zagłosujesz 23.11.06, 13:52
        I wie też, po co zalogowałeś się na forum. Z nielicznymi (1-2) wyjątkami ludzie
        na forum są inteligentni, więc mógłbyś być bardziej subtelny.

Chyba przeoczyłem, bo nie pamiętam. Pisałeś coś, jakie to są zalety Berezowca,
        czy jedynie napisałeś, że je posiada i nie rozwijałeś tego?

Może ja kilka: utwardzenie peryferyjnych ulic, o ile mieszkają tam zanajomi lub
        pracownicy UM; wykruszający się asfalt, mimo że położony na wiosnę (kładzie
        sponsor kampanii wyborczej, gdybyś nie wiedział); zbijający z nóg sposób
        zarządzania mieniem komunalnym "doceniony" przez NIK. Jak coś sobie jeszcze
        przypomnę, dopiszę.
    • khaki3 Re: Kandydat Bożko 23.11.06, 13:55
      Moze zostawmy wolny wybor glosujacym. kto zechce zaglosuje na berezowca, kto
      zechce na bozke. zenek woli bozke glosuje na niego jozek woli berezowca glosuje
      na niego. i przestanmy wreszcie wymagac od innych wiecej niz od siebie! i nie
      decydujmy za innych na kogo warto glosowac a nn a kogo nie warto glosowac. niech
      kazdy idzie i glosuje zgodnie z walsnym sumieniem!
      • baam1 podpisuję sie pod tym 23.11.06, 15:32
        • partizan79 Re: podpisuję sie pod tym 23.11.06, 15:50
          Tesh.
    • mim39 Re: Kandydat Bożko 24.11.06, 11:28
      Ludziom z otoczenia Bożki puszczają nerwy i w obieg idą kolejne bzdury, jak ta
      dotycząca likwidacji szkoły nr 5. Nie sądzę aby Berezowiec
      chciał likwidować piątkę, skoro rodzice opowiedzieli się za jej pozostawieniem.
      A słyszałem od dyrektorki piątki, że teraz daje jakieś pieniądze na remont pi
      ątki. A w dodatku Berezowiec jest słowny i konkretny. Nie należy do osób,
      którzy stale coś knują i wymyślają kolejne intrygi, jak to ma miejsce w
      przypadku otoczenia Bożki.
      • szarik-102 Aha, wreszcie załapałem 24.11.06, 13:19
        Znaczy, że to nie burmistrz Berezowiec likwidował piątkę, tylko wicestarosta
        Bożko. A kukłę pewnie odbijał starosta Snarski?

To teraz wszystko jasne. Dzięki mim39!
        • zenekv Re: Aha, wreszcie załapałem 24.11.06, 16:27
          Szarik a po holerę ta piątka dla spełnienia fantazji paru osób czy raczej dla
          utworzenia szkoły (w przeszłości) o jakimś szczególnym profilu? To że rodzice
          protestowali to naturalne ale dlaczegho moje podatki mają być wydawane na takie
          pierdoły gdzie jednocześnie szkoły inne świecą pustkami. Ponadto poprzedni
          przewodniczący rady Pan ondraciuk mógł sprawę załatwić w try miga ale jast
          tak ...że pożal się Boże. Ponadto zadaj sobie pytanie czym Bożko odwdzięczy się
          swoim sponsorom. Jak grzebniesz w swej wybiórczej pamięci to pewnie przypomnisz
          że Pani Ałła Pawluczuk dostanie wymażony parking (przeciez używała argumentu że
          leczy ludzi niemal społecznie - tylko skad te samochody, wakacje, i inne
          zbytki), Pani Raisa Iwaniuk liczy na stołek w Zarządze Miasta, bo przy jej
          pracowitości to kazdy ja na zbity pysk wyleje z firmy, Pani Bużko że zotanie
          skarbnikiem, Pan jagieło że wskoczy na Radę powiatu i tak dalej i tak dalej.
          Kwitnaca skromnośc i bezinteresowność, ludzie wielkiej wiary i zaangazowania
          społecznego. Zazwyczj każdy siedział już u władzy i dostali jakiegos tam kopa
          lub wiedzieli że to koniec więc natępny skok na kasę, A że Boszko wybranyna
          szeryfa to tak padło.
          • khaki3 Re: Aha, wreszcie załapałem 24.11.06, 16:34
            a powiedz mi,ktory kandydujacy obecnie czy w przeszlosci jest badz byl czysty
            jak lza? kazdy z nas ma swoje grzeszki, i kazdy z nas czy to ja czy toty czy
            ktos inny nie moze poszczycic sie mianem idealnego kandydatam. mam rade:
            glosuj na kogo chcesz, nie baw sie w czarna polityke, daj wolny wybor ludziom.
            idz w niedziele i zaglosuj na swojego kandydata, a wolny wybor zostaw mnie i
            innym. nie zrobisz swojemu kandydatowi wiekszej ilosci "fanow" takim
            postepowaniem!czerniac jedngo,wybielac drugiego, a ludzi gdyby mogli
            zaglosowaliby na trzeciego.
          • ckmi Zenek ty całkiem do rzeczy gadasz 24.11.06, 16:44
            Aż sie żdziwiłem, że ktoś tu jeszcze sensownie chce polemizować. Ty chyba z
            choinki sie urwałeś chłopie.
            Zaraz na Ciebie wskoczą.
            • zenekv Re: Zenek ty całkiem do rzeczy gadasz 24.11.06, 17:05
              Wiem że wskoczą ale naiwność ludzka którą widzę na forum skłoniła mnie do
              napisania paru słów prawdy. Przed nami wybór którego nie ma. Ponieważ kogoś
              znam i wiem na co go stać to wiem czego się spodziewać.Przeciwnik jest zupełnie
              nieznana postacią więc wniosek że może być gorzej. Ponadto jak przeanalizuję
              osoby które zostały radnymi to wniosek jeden się nasów alb tacy którzy całe
              życie żyli z budżetówki albo młodzi gniewni co poszli pozałatwiać własne
              interesy. Czyli i ciemno i durno.
              • ckmi Re: Zenek ty całkiem do rzeczy gadasz 24.11.06, 17:10
                zenekv napisał:

> Wiem że wskoczą ale naiwność ludzka którą widzę na forum skłoniła mnie do
                > napisania paru słów prawdy. Przed nami wybór którego nie ma. Ponieważ kogoś
                > znam i wiem na co go stać to wiem czego się spodziewać.Przeciwnik jest
                zupełnie
                >
                > nieznana postacią więc wniosek że może być gorzej. Ponadto jak przeanalizuję
                > osoby które zostały radnymi to wniosek jeden się nasów alb tacy którzy całe
                > życie żyli z budżetówki albo młodzi gniewni co poszli pozałatwiać własne
                > interesy. Czyli i ciemno i durno.

Zenek pisz na priva - zapraszam na piwo. Weżmiemy jeszcze Serwisa i Szpilę ,
                Szarika (bo mu obiecałem kaszanke) i Partyzanta (zeby było sympatycznie i
                wesoło).
                • to_ja8 Re: Zenek ty całkiem do rzeczy gadasz 25.11.06, 15:08
                  To gdzie pijemy to piwo?
                  jestem w mieście pod kom. 500 470 900, 696125 451 lub 602 838 935
              • szarik-102 "tym panom z SLD podzięujemy" 24.11.06, 17:16
                Wiesz, kto to powiedział? Lewicowy elektorat dwa tygodnie temu. Nawet on ma na
                tyle dość tego, co się w mieście dzieje, że skwapliwie skorzystał z możliwości
                odrzucenia dotychczasowego skarbnika i wiceburmistrza.

Zenek, a w poniedziałek będziesz na forum, czy znikniesz dziś o północy?
      • baam1 ha ha ha 24.11.06, 15:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka