mlokos8 22.11.06, 11:56 No to odrazu polecam uważać na drodze na czarne mondeo (ten starszy model) z rejestracją BAU. Jeżdżą chłopcy na trasie Białystok - Bielsk z całą aparaturą czyszczącą. 2.8 silnik pod maską więc nie próbujcie uciekać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:12 A mnie w piatek w ta wielka mgle radiowoz zatrzymal i policjantKA kobieta zapytala czy wszystko ok bo jakos dziwnie wolno jade :d az sie czlowiekowi milo na sercu zrobilo,ze ktos sie o niego tak troszczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:30 Powiedzialbym ze jej raczej chodzilo o innych uzytkownikow drog i o to ze to ty swoja wolna jazda stwarzalas zagrozenie dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:32 A tym bardziej jesli to byla mgla (i jesli jechalas sporo wolniej od innych). Jak jechalas np 40 a ktos inny 80 i nagle pojawia mu sie twoj samochod przed maska (ktory praktycznie stoi w miejscu w porownaniu z nim) to to jest napraszanie sie o wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:34 Bylo sporo takich karamboli na drogach (takze w Polsce) kiedy to na odcinku trasy byla mgla i ktos raczyl nagle zwolnic dla "bezpieczenstwa". A pozniej kilkanascie/kilkadziesiat innych samochodow "zatrzymywalo" sie na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:35 To sie nazywa "brak wyobrazni". Ale sie rozpisalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faudwa Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 16:03 sebcioo napisał: > Bylo sporo takich karamboli na drogach (takze w Polsce) kiedy to na odcinku > trasy byla mgla i ktos raczyl nagle zwolnic dla "bezpieczenstwa". A pozniej > kilkanascie/kilkadziesiat innych samochodow "zatrzymywalo" sie na nim. eee kolego. jezeli ktos zatrzyma samochod to mozna mowic o wspolwinie. to prowadzacy pojazd powinien jechac z taka predkoscia, zeby zdazyc zobaczyc przeszkode i zahamowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:32 Numeru dokladniejszego nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mlokos8 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:41 niestety nie, ale na pewno nie bedziesz mial problemu z rozpoznaniem. Jak napotykasz za sobą czarnego forda mondeo (rocznik tak kolo 96) z BAU na początku i dwoma kolesiami za szybą automatycznie zwalniaj. Z tymi panami niestety nie ma zadnego targowania. Zaraz będę jechał do białego to zapewne przeczytam całą rejestrację bo kolesie kursują na tej trasie praktycznie cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:47 Tak se mysle ze chetnie to ja bym ich nagral i to jak oni jezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:55 sebcioo napisał: > Tak se mysle buahahahahahahahaha a to dobre Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 12:46 Mowisz ze na WSAP-ie sie uczysz, hmmm, tjaa, to chyba samo za siebie mowi, tzn o tobie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:03 > co o mnie mowi? i znowu nadinterpretacja! napisalam,ze przy wjezdzie do wsapu. > a gdzie napisane,ze tam sie ucze? Moze i nadinterpretacja ale zauwaz jaka trafna. A moze wiem o tobie wiecej niz piszesz ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:08 a moze rusz glowa i pomysl,ze kiedys poruszany byl ten temat i kazdy kto chce wiedziec ten wie,ze studiuje na wsapie? i glupie podchody zostaw sobie w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:10 Jesli ten temat byl ruszany i powszechnie jest ten fakt znany to dlaczego przypisywalas mi nadinterpretacje? Oraz to ze moje stwierdzenie iz uczysz sie na WSAP-ie jest bledne. Podchody sa moje i nic ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:16 ja nic nie przypisalam, ja stwierdzam fakt. nie napisalam w poscie,ze jechalam na wsap na swoja uczelnie tylko,ze to bylo niedaleko wsapu. idac tym tokiem "myslenia" gdybym napisala,ze jechalamkolo belwederu mozna by bylo sadzic,ze tammieszkam, a gdybym napisala,ze parkowala mkolo sejmu to mozna by bylo sadzic,ze tam pracuje. tak samo jak debil napisal,ze jestem bita przez rodzicow bo popieram akcje przeciw przemocy w rodzinie. to tak samo mozna stwierdzic,ze jestem niepelnosprawna bo popieram akcje pelnosprawny w pracy itp itd. przykladow mozna podawac w nieskonczonosc. i zastosowales typowa nadinterpretacje. bo przejezdzac kolo wsapu nie znaczy tam sie uczyc, a jak przejezdzam kolo polibudy to tez tam sie ucze? o jejku jejku jejku to fantastycznie! a jak mam wyklady i cwiczenia na medyku to co? medycyne musze odrazu studiowac? no tak ilez razy ja bylam posadzana o studiowanie kierunku medycznego, typowa nadinterpretacja i typowa glupota. zgodnie z powiedzeniem, puscisz baka a na drugim koncu wsi powiedzial,ze sie zesrales. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:26 chciales powiedziec racje ale sie wstydziles. rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:30 Az sie caly zaczerwienilem. Nie dosc ze masz pisane to i wiesz lepiej od innych co oni chcieli powiedziec - moje gratki. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:30 no zobacz to tak jak ty! wieszlepiej kto gdzie jak i co, od osoby odpisywanej przez ciebie. widzisz nauczylam sie tego od ciebie. az mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:34 Tzn ze ja wiem lepiej od ciebie gdzie sie uczysz? Czyli ze nie uczysz sie jednak na WSAP-ie? i ze ja sie mylilem? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:40 tzn ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Khaki,chora jesteś. 22.11.06, 13:33 khaki3 napisała: Fragment: a gdybym napisala,ze parkowala mkolo sejmu to mozna by bylo > sadzic,ze tam pracuje. tak samo jak debil napisal,ze jestem bita przez >rodzicow bo popieram akcje przeciw przemocy w rodzinie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=52269403&a=52359806 Musiśz mieć marne zdrowie psychiczne jak nieznajomym stawisz diagnozy. Nigdy "debil" nie zdaje sobie sprawy,że jest "debilem".To pozostali są nienormalni. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:40 musisz miec slabe zdrowie psychiczne jak stawiasz diagnoze po tym,ze popieram rozne akcje spoleczne jaka mam sytuacje w domu. moze jeszcze napisz,ze mam hiv i aids,ze jestem niepelnosprawna,ze jestem jeszcze osoba o innymkolorze skory bo tepie rasizm i napisz jeszcze ze jestem zydowka bo takimi debilami jak hitler gardze! a jak jeszcze raz obrazisz moja rodzine,posadzisz ich o COKOLWIEK to bekniesz za to! i obiecuje cie ze NIE BEDZIESZ obrazalmoich bliskich bo bedziesz mial do czynienia ze mna! a jak jestes taki odwazny topowiedz mi w twarz ze jestem chora, i ze jestem debilka i ze moi rodzice mnie bija! powiedz mi to w twarz a obiecuje ci ze pozalujesz dnia w ktorym cie matka na swiat wydala! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:43 > obiecuje ci ze pozalujesz dnia w ktorym cie matka na swiat wydala Masz kolegow w policji to moze ci podpowiedza: czy grozby ktore wlasnie uczynilas nie sa przestepstwem? Czy jako takie nie sa scigane przez prokurature? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:46 to jest to przestepstwo? a czekaj chwileczke jak gosc mi grozil na forum to co powiedzial wasz ulubieniec falszywiec pawlo jak dla goscia obiecalam,ze go policja bedzie scigac?ze jestem glupiakrowa bo za forumowe wpisy NIKT nikogo nie posadzi, bo to TYLKO forum. to moze jeszcze z laski swojej uswiadom swojegokolege kretyna ball,ze piszac swoje wywody debilne, nie tylko obrazamoja rodzine,ale tez i moge go posadzic o znislawienie mojej rodziny. tak samo jak ciebie moze policja posadzic o znieslawienie ich poprzez nazywanie ich psami;) u mnie widzisz zdzblo a co z twoja belka? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:53 Ktos tu cos pisal o czytaniu ze zrozumieniem. A rozumiesz roznice pomiedzy obrazaniem a grozeniem? A kodeks karny znasz? > ciebie moze policja posadzic o znieslawienie ich poprzez nazywanie ich psami;) Pokaz mi gdzie to napisalem? Jesli nie potrafisz to wsadz se nos w d... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:56 z checia,napisze na abuse,zeby przywrocii watki wykasowane, i wtedy ci udowodnie, i poczekam az w realu sobie sam wsadzisz nos w d..:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 13:57 Czyli teraz twoje slowa sa nic nie warte? nio to w koncu jakas konkluzja Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 14:00 hahaha wiesz co naprawdesmieszysz mnie, wszyscy widzieli na forum jak policjantow psami nazywasz, a teraz co do czego to zadaszpotwierdzenia? chlopcze baw sie w kotka imyszke z rodzicami nie ze mna. chcesz dowodow? proze bardzo. ale tylko siebie zblaznisz. przeciez pisales to copisales, i nie udawaj ze tak nie bylo,pisales i to wyrazni plujac na nich wyzywajac od psow i jeszcze gorzej. przypomniec? z checia, tylko ze to ty sie zblaznisz i teraz sie blaznisz. zadasz dowodow ale wszyscy widzieli co pisales. wiec po co ta szopka? po co udajesz niewiniatko? tylko dlatego,ze sie dowiedziales,ze posadzic cie za to moga? tylko dlatego zlagodniales? i tylko dlatego udajesz,ze to nie ty pisales? dziwny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 14:33 > chcesz dowodow? proze bardzo. No i gdzie te dowody? > po co udajesz niewiniatko? Ktos tu cos pisal o nadinterpretacji? Ciekawe kto to byl? > tylko dlatego,ze sie dowiedziales,ze posadzic cie za to moga? tylko > dlatego zlagodniales? Czyzby nadinterpretacja? ale nie, ty "tylko" pytasz. A moze nie bawi mnie juz mowienie ci co o tobie mysle? > i tylko dlatego udajesz,ze to nie ty pisales? Ktos tu pisal o czytaniu ze zrozumieniem. Ciekawe kto to byl. Ja napisalem gdzies ze to nie ja pisalem? Mozesz zacytowac? Czy znowu byla nadinterpetacja? Ja chcialem tylko dowodu. > dziwny jest Dziwny jest ten swiat. ... oraz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 14:38 wiesz jak pracuje abuse? nie wiesz? to ci z checia powiem, wysylasz im e-mail i czekasz na odpowiedz, a ile czekasz? to juz zalezy od nich, bo dostaja duzo e-maili z roznymi pytaniami i prosbami. czekam tez na szpile,az bedzie dostepny, moze on bedzie w stanie mi udostepnic twoje wpisy. wtedy podam ci na tacy twoja glupote. nie musisz mi pisac co myslisz o mnie bomalo mnie to interesuje,zeby ciebie nie obrazic pisze,zemalo bo szczerze mowiac g mnie to interesuje. wiec mozesz pisac ile chcesz tak czy siak nie wzbudzi to mojego zainteresowania. musialabym byc zrozpaczona histeryczka,zeby liczyc sie ze zdaniemkogos kto siedzi na forum i tylko z forum mnie zna. mam swoich przyjaciol, swoich znajomych i tylko oni sie dla mnie licza. ktos z forum jest dla mnie nickiem. i nie ma zadnego znaczenia co napisze o mnie jako o Khaki kolejnym jednym z wielu nickow na forum gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 22.11.06, 15:45 czesc jaka dostalam od moderacji cytuje "HALO HALO PANIE SKARO - robota dla pana sebcioo 20.10.06, 12:42 + odpowiedz W powyzszym poscie uzytkownik khaki nazwal policjantow co najmniej 3 razy nazwa pewnego zwierzecia domowego. Moj post gdzie tylko raz to zrobilem zostal usuniety, a co bedzie z powyzszym?" "Banda ch..., ps... zapchlonych i darmozjadow. Nic innego nie moge o tym powiedziec." i cos dla wrazliwcow az dziw ze nie reagowali "• Re: HALO HALO PANIE SZPILO - pilne sebcioo 20.10.06, 14:28 + odpowiedz > co nie zmienia faktu,ze dla mnie jestes totalnym tchorzem A ty dla mnie jestes glupia pinda z sieczka w glowie." o reszte tez mam poprosic?czy wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:09 A teraz poprosze o wszystkie cytaty z wypowiedzi khaki kiedy ona obrazala i ublizala innym forumowiczom na tymze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:13 > > co nie zmienia faktu,ze dla mnie jestes totalnym tchorzem > A ty dla mnie jestes glupia pinda z sieczka w glowie." Pamietasz jak Miller nazwal Ziobro "zerem". Sad orzekl ze byla to ocena kompetencji i ze nijak nie zlamal prawa. Tak samo bylo w twoim przypadku (i jest). Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:39 a teraz wsadz sobie nos w d.. i poprosze o fotki w ramach upamietnienia tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:45 Wyrazny cytat pani madra, komprende? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:48 A tak swoja droga to sama pisalas ze dopuszczasz mozliwosc ze "oni" to sa tym co mamy na mysli. Pisalas ze jesli oni sa "tym" to w takim razie kim ty jestes bo jestes z jednym z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 08:51 taaaaaaaak? a to dziwne. ja tylko zapytalam kim ja dla ciebie jestem skoro na policjantow nazywasz "psy" a moj chlopak pracuje w policji. a ty wtedy zwinales sie kulke i odwrociles kota ogonem a tez piszczal na podlasia. dostales wyrazny cytat, z cenzura,zeby nikt nie wycial i co? wypierasz sie teraz? masz podane jak na talerzu pod sam nos i jeszcze krecisz cos? to trzeba bylo tak odrazu pisac,ze nie masz zamiaru sie przyznac do niczego nawet jak cie za "reke zlapia" nie meczylabym sie z szukaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 09:20 A pamietasz ten cytat? "Jak cię złapią na kradzieży za rękę, mó że to nie twoja ręka, NIGDY sie nie przyznawaj" Jaki to film? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: powiesz mi to w twarz? 23.11.06, 09:45 Mlode Wilki. I byla to kwestia niejakiego cichego. ale jak widzisz marnie skonczyl chlop. zreszta nie ze wszystkiego mozna sie wykrecic. prosil o tekst,dostal tekst a teraz twierdzi,ze to nie to. widoczny brak konsekwencji bo powinien sobie teraz nos w d.. wsadzic. a ja czekam. cierpliwa jestem. i to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: powiesz mi to w twarz? 24.11.06, 11:12 W kwestii filmu to z tego co pamietam to "Cichego" zastrzelili skorumpowani Policjanci, nie było tam mowy o przyznaniu się do winy więc odpowiedź Twą uważam za nieprecyzyjną i błędną, dostajesz pałę (1). Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 No coment 22.11.06, 13:47 Khaki,zrób sobie relaks.Padniesz z wyczerpania i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 martw sie o siebie 22.11.06, 13:48 a o mnie ma kto sie martwic ty juz nie musis. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:09 Wyluzuj sie troszeczkę, bo ciężko ci będzie zarządzać służbą zdrowia jak sama na zdrowiu podupadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:11 o mnie sie nie martw, nie taklatwo mnie doprowadzic do stanu utraty zdrowia, nie jeden juz probowal i zadnemu nie wyszlo. za twarda dziewczyna jestem zeby reagowac na tego typu marne zaczepki. i choc jeden nie napisal,ze medyczka jestem brawo dla pana . Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:16 Bo żeby zwać się medyczką należy skończyć uczelnię medyczną, a WSAP do takich nie należy. Wiem z doświadczenia, ukończyłem tą uczelnię ale jeszcze w pałacyku, tam to był klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:17 W palacyku? a to CN nie bylo jeszcze? czy miales tam wyklady? bo jak tam to pewnie stosunki miedzynarodowe konczyles. bo teraz w PL to tylko moj kierunek i SM zostaly. a w CN reszta. i wstydz sie przyznawac,ze konczyles wsap wedlug sebcia to swiadczy o tobie, nie wiem jak ale znajac jego ograniczenia to pewnie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:21 Ja tam miałem wszystkie zajęcia, nie było jeszcze Gmachu Głównego, tam było szczere pole. A zdanie o tej szkole każdy ma swoje, i to jest właśnie wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:23 I bez CN byloby lepiej:) nie lubie nowego budynku, jakis taki jest no nie wiem. inny. W Palacyku jest swietnie, ma swoj urok i klimat:)a w CN podobaja mi sie tylko lazienki, bo sa bardziej cywilizowane:) a cala reszta to ni w piec ni w dziesiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wiem o czym piszesz... 22.11.06, 13:21 Ja też uważam, że nie da się Pałacyku porównać z nowoczesnym "molochem". Naprawdę dobrze wspominam naukę tam, może szkoda nawet, że to był tylko rok!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Wiem o czym piszesz... 22.11.06, 13:23 Ja tam spędziłem całe trzy lata... Piękne czasy Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: Czarne mondeo BAU.... 22.11.06, 13:50 Autor: khaki3 ☺ nie powiem dziekuje, bo jak juz mam robic na forum za wielce zla to musze sie trzymac swojej roli Trzymaj się roli. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Psycholog 22.11.06, 14:33 a jakis nowy, z lekka wystraszony, ale sympatyczny:) Andrzej sie nazywa :)A jak mu na nazwisko to tego nie wiem:( slaba pamiec do nazwisk:) ale sprawdze w planie jak cie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Psycholog 22.11.06, 14:39 W sumie to mnie wcale nie interesuje kim jest twój psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Dzięki Pitzlad!! 22.11.06, 15:16 Dzięku Twojej pomocy mam błogi spokój i Forum dla mnie znów jest Forumowe !! Masz u mnie piwko!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Dzięki Pitzlad!! 22.11.06, 15:25 Nie ma za co, a piwko to może w stolicy wypijemy? Królewskie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenekv Re: Czarne mondeo BAU.... 24.11.06, 16:37 To mondeo to już pare lat się kręci po drogach Podlasia. Odpowiedz Link Zgłoś