Dodaj do ulubionych

Dzień Dobry

11.12.06, 08:47
zajrzałam tutaj, aby się zorientować bardziej szczegółowo w istocie
konfliktu, który zauważyłam przed chwilą po wejściu na swoje forum. Nie
rozumiem jednej rzeczy, dlaczego forumowicze z tego forum wchodzą na AO z
pretensjami do całego świata??? Proszę o wujaśnienie, bo nie jest to
codzienna sytuacja.
Obserwuj wątek
    • to_ja8 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 08:51
      Nie będę wszystkiego wyjaśniał, ale macie tam na forum "Aral Onal" kłamczuszka,
      który takie bzdury wypisuje, że hej!!!. Na dodatek obraziła wszystkich
      forumowiczów tegoż forum.
      Więcej niech wyjaśni najbardziej zaangażowany pawlozsiul, bo od niego wszystko
      się zaczęło.
      • mamba30 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 08:56
        przeczytałam pewien wątek w całości i iestety muszę stwierdzić obiektywnie, że
        Wy poobrażaliście ludzi na AO. Wszystkiich łącznie ze mną, co prawda nie było
        to personalne.... Nie podobaja mi się takie formy rozgrywek między
        forumowiczami. O ileż prościej i b. kulturalnie jest załatwianie tekich spraw
        mailem, a nie uprawianie prywaty na ogólnie dostępnym forum. Nie zauważyłam,
        aby ktoś od nas wchodził na Bielsk i obrażał piszących tutaj ludzi jak leci, z
        rozdzielnika. Po prostu nie zyczę sobie tego i myślę, że mam do tego prawo.
    • mama36 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 08:55

Raz jeszcze zacytuję:
      khaki3 10.12.06, 17:48 + odpowiedz
      A ja pierdziu tamte forum, falszywe,zjadliwe gnidki! przylezl ten caly pawlo
      hipokryta i wojownik ucisnionych debilow i bedzie mi jeszcze kurde mac obgadywal
      za plecam,mi ksiazatku forum nie odpowiada, to jakiego tu przylazi? kretynizm z
      niego wycieka, bezczelny jeszcze bedzie mi kurde na cudzym podworku sral po
      katach! ma swoje forum pizdziorum to niech tam idzie a nie tu przylazi i obraza
      polowe ludzi na swoim forumeczku dupeczku!
      --------------------
      Jeśli taki kwiatuszek domaga się skasowania czegokolwiek , to najpierw na tym
      swoim fikuśnym forum winna prosić o wykasowanie swego postu pisanego pod
      wpływem...
      Jej samoocena jest daleka od normy, i wystarczy to to ignorować na naszym forum.
      Skasować wszystko można,by nie zasmiecać. Mamy prawo do oceny bez wzgledu na
      poglądy tego typu kwiatuszków ,ale nie nalezy ulegać sugestiom wyemancypowanych.
      • mamba30 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 08:59
        nigdy nie byłam miłośniczka cytowania i linkowania, więc i teraz tego nie
        zrobię. Przeczytałam cały ten watek i kilka innych wpisów, opisów.... Ci
        panowie obrażają zarówno Khaki, jak i innych naszych forumowiczów. Zdania nie
        zmienie i w miarę mozliwości jest ono obiektywne. Nie brałam udziału w
        konflikcie, nie było mnie w ogóle na foeum, mam świeże spojrzenie na sprawę, bo
        nie opowiedziałam sie póki co po żadnej ze stron. Wątek ten założyłam gwoli
        wyjaśnienia.
        • to_ja8 Mam kolejną propozycję!!!! 11.12.06, 09:05
          Niech każdy zrobi świąteczne porządki na swoim podwórku.
          Na naszym forum bywała ostra jazda, ale to co zrobiła khaki jeszcze nie miało
          miejsca. NIGDY.
          Nawet ja - uważany za największego skandalistę awanturnika - po jej wystąpieniu
          stanąłem w obronie swego największego oponenta.
          Po za tym wczytując się w wasze forum, dowiedzieć się można jak wielkim
          kłamczuchem jest khaki.
          • sebcioo Re: Mam kolejną propozycję!!!! 11.12.06, 09:14
            > Nawet ja - uważany za największego skandalistę awanturnika ...
            Poczulem sie bardzo urazony twymi slowami. A ja to kto? I po cholere sie tak staram?
            • to_ja8 Re: Mam kolejną propozycję!!!! 11.12.06, 09:24
              sory sebciuu, ale kursujemy na różnych orbitach i na innych fazach nadajemy.
              Niemniej staraj się tak dalej!!! Może za jakiś czas jak dojdą do władzy
              nihiliści, to będą nam pomniki stawiać, różne miejsca zgromadzeń publicznych
              imionami naszymi chrzcić.

Ps. Muszę już teraz pomyśleć o zmianie nicku.... może "Zenek_gromem_w_dloni"?
          • mamba30 Re: Mam kolejną propozycję!!!! 11.12.06, 09:19
            to_ja8 napisał:

> Niech każdy zrobi świąteczne porządki na swoim podwórku.

zapewniam Cię, że na chwilę obecną nie czuję takiej potrzeby :))

> Na naszym forum bywała ostra jazda, ale to co zrobiła khaki jeszcze nie miało
            > miejsca. NIGDY.

Co ma piernik do wiatraka??? To są WASZE sprawy, nie mieszaj w to AO. Jeżeli na
            AO jest kłótnia pomiędzy forumowiczami, to ani ja ani nikt inny nie miesza w to
            członków innego forum!!!

> Nawet ja - uważany za największego skandalistę awanturnika - po jej
            wystąpieniu
            >
            > stanąłem w obronie swego największego oponenta.

Ależ stawaj sobie w obronie wszystkich, tylko rób to we właściwy sposób i we
            właściwym miejscu. Męczą mnie te przepychanki rodem z piaskownicy. Po ile Wy
            macie lat??? Mój niespełna 13-letni syn potrafi sie poważniej zachowywać.
            To_ja8 - chciałabym zauważyć, że zarówno na tym forum, jak i na AO wielokrotie
            obrażasz ludzi i poziom wypowiedzi. Zacznij wreszcie rozumieć, że każde fotum
            nma swój klimat, jest specyficzne. AO stworzyłam dokładnie w takim klimacie, w
            jakim jest i nie zamierzam wprowadzać tam jakichkolwiek zmian. Nie podoba Ci
            się - proste, nie wchodź, nie czytaj, nie pisz, nie komentuj.

> Po za tym wczytując się w wasze forum, dowiedzieć się można jak wielkim
            > kłamczuchem jest khaki.
            Ja nie wiem i mnie to mało interesuje, dopóki nie dotyczny bezpośrednio mnie i
            ludzi mi bliskich. Załatwiaj swoje porachunki inną metodą, lepiej na tym
            wyjdziesz i klawiatura będzie miała dłuższą żywotność :)))
            • to_ja8 Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 09:35
              czarna mambo: wracaj może na swoje forum, bo za chwilę zacytują co mój syn
              powiedział o waszym forum, a wierz mi, że nie chcialabyś tego usłyszeć.
              Nie wiem czy zauważyłaś, ale forum w BiPi traktuję z przymrużeniem oka. A jeśli
              chodzi o wasze forum, to przydałoby się, żeby (mówiąc słowami innych kobiet)
              STADO OGIERÓW PRZELECIAŁO SIĘ TAMTĘDY (i to kilka razy).
              Czy to cię obraziło? Kobieto!!! taka jest prawda....
              Raz się tam wpisałem, bo myślałem, że to takie fajne forum, szczególnie jak
              zobaczyłem taki temat o plastikowym łonie lalki Barbi. Myślałem nawet, że to
              takie jajcarskie, w tam jak KuKlux Klan.
              GRATULUJę
              • mamba30 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 09:38
                Pozwolisz że sama zadecyduję gdzie i kiedy będę pisała
                • to_ja8 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 09:44

mamba30 napisała:

> Pozwolisz że sama zadecyduję gdzie i kiedy będę pisała

===
                  Ależ oczywiści...
                  to tylko była taka delikatna riposta.
                  Teraz zacznę spraszać na wasze forum chłopaków z jakiegoś forum "HammerBoy",
                  albo z innej stadniny koni, może wam pomogą...
                  Niemniej uśmiechaj się częśćiej i...
                  Wesołych Świąt
                  • mamba30 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 09:48
                    nie musisz być cięty, bo ja nie przyszłam tutaj w złych zamiarach.
                    Nie ma sezonu na konną jazdę, na wiosnę zacznę ponownie. ostatnio dostałam od
                    męża nowe sztylpy, będa w sam raz.....
                    Uśmiecham się bardzo często.
                    Tobie również Wesołych zyczę :)
                    • to_ja8 Kończę swój udział w konflikcie khaki 11.12.06, 09:52
                      no widzisz, potrafimy być mili.
                      wyjaśnię tylko, że raz się wpisałem na waszym forum. I stwierdzam, że był to
                      mój wileki błąd.
                      Dopiero potem jakiś głupol zaczął cytować mnie. A ja napisałem szczerze - ale
                      nie na waszym forum, żeby nie burzyć waszego klimatu - co mnie dziwi.
                      • mamba30 Re: Kończę swój udział w konflikcie khaki 11.12.06, 09:56
                        to_ja8 napisał:

> no widzisz, potrafimy być mili.

Nigdzie nie napisałam, że nie.....:))

> wyjaśnię tylko, że raz się wpisałem na waszym forum. I stwierdzam, że był to
                        > mój wileki błąd.A dlaczego uważasz, że błąd?

> Dopiero potem jakiś głupol zaczął cytować mnie.

?????? Nie rozumiem i nie siędze na forum 24/7 (dlatego jest 4 adminów)

A ja napisałem szczerze - ale
                        > nie na waszym forum, żeby nie burzyć waszego klimatu - co mnie dziwi.

Nie rozumiem nadal....
                • mamba30 Dlaczego zniknął mój post????? 11.12.06, 09:57
                  nie było w nim nic, co by naruszało zasady....
                  • szpila555 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:10
                    mamba30 napisała:
                    > nie było w nim nic, co by naruszało zasady....

Chyba zartujesz, albo probujesz podpuszczac. Zadnego Twego postu jeszcze nie
                    wycialem. Podaj link.
                    • mamba30 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:12
                      szpila555 napisał:

> mamba30 napisała:
                      > > nie było w nim nic, co by naruszało zasady....
                      >
                      > Chyba zartujesz, albo probujesz podpuszczac. Zadnego Twego postu jeszcze nie
                      > wycialem. Podaj link.

jak Ci mogę podac link???? Sorki, nie jestem jakąś goopią ci.pą i zdaję sobie
                      sprawę, że nie podam linka do czegoś, co zniknęło :)) Jak na swoim ciachnę
                      jakiś post, to go nie widzą inni poza mną i adminami :)))
                      • szpila555 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:15
                        mamba30 napisała:
                        > jak Ci mogę podac link???? Sorki, nie jestem jakąś goopią ci.pą i zdaję sobie
                        > sprawę, że nie podam linka do czegoś, co zniknęło :)) Jak na swoim ciachnę
                        > jakiś post, to go nie widzą inni poza mną i adminami :)))

Moze to na forum AO znikl Twoj post, nie wiem sam, tutaj ja tez go nie widze
                        mimo iz zalogowany jestem
                        • mamba30 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:18
                          szpila555 napisał:

> Moze to na forum AO znikl Twoj post, nie wiem sam, tutaj ja tez go nie widze
                          > mimo iz zalogowany jestem

na forum AO nie napisałam dzisiaj jeszcze ani jednego posta :)))
                          Był tutaj, sama go widziałam, poki co okulista jeszcze nie jest na gwałt
                          potrzebny....
                        • mamba30 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:19
                          sprawa wyjaśniona, post się znalazł.....
                          • mamba30 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:20
                            mamba30 napisała:

> sprawa wyjaśniona, post się znalazł.....

jeszcze nad jednym się zastanawiam - czy ja byłam tak totalnie slwpa i go nie
                            widziałam przez jakiś czas, czy mam do czynienia z panami magikami?:))))))
                    • mamba30 Re: Zaden post mamby30 nie zniknal 11.12.06, 10:14
                      zaczynał sie dokładnie tak samo jak ten, tylko był o wiele dłuższy,
                      ustosunkowałam się w nim do wcześniejszego postu to_ja8. A teraz rozejrzyj się
                      mój drogi dokładnie....... może już go widzisz gdzieś wyszarzonego......????

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=53731642&a=53734178
              • mamba30 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 09:43
                Pozwolisz, że sama zadecyduję, gdzie i kiedy będę pisała. Jak już Ci wczesniej
                napisałam, nie podaoba się - nie wchodź. Nie potrafisz prowadzić żadnej
                konstruktywnej dyskusji. Dostaniesz kilka argumentów, obrażasz się, najlepiej
                żebym zabrała zabawki do swojej piaskownicy, bo dyskusja stała się niewygodna.
                Do tego jeszcze kilka jakżde dojrzałych komentarzy po raz 125 na temat
                forumowiczek....

Kończę z Tobą dyskusję, bo nijak nie zbliża mnie ona do wyjasnienia tej całej
                sytuacji. Nie przyszłam na to forum z zamiarem kłócenia się ani z Tobą, ani z
                kimkolwiek innym. Czekam na głównego bohatera afery, a Ciebie proszę - nie
                odpisuj mi, wyczerpałam swoje chęci na jałową dyskusję.
                • pawlozsiul Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 19:04
                  mamba30 napisała:

> Czekam na głównego bohatera afery,

Na mnie? To ja najmocniej przepraszam, że kazałem tak długo na siebie czekać.
                  Widzę, że się jednak nie nudziłaś.

W skrócie: wszedłem na wasze forum z zamiarem wyjaśnienia, że święta Bożego
                  Narodzenia według kalendarza juliańskiego są obchodzone nie 6, jak błędnie
                  podano to na waszym forum, lecz 7 stycznia. Na bielskim forum każdy to wie -
                  jeżeli mi nie wierzysz, zapytaj dowolnego losowo wybranego forumowicza.
                  Niestety dostałem bana.

Nadmienię w tym miejscu, że z natury jestem człowiekiem spolegliwym i po
                  złożeniu dementi w sprawie daty świąt spokojnie bym Twoje forum opuścił. No ale
                  dostawszy bana uznałem za swój obowiązek dowieść, że ban mi się nie należał.
                  • to_ja8 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 19:12
                    nie było ciebie od wczoraj więc zdam ci krótki raport:
                    rozwcieczona na ciebie i na mnie nasz forumowy kwiatuszek, bluzga błotem
                    przeważnie pod moim adresem (m.in. za to, że ująłem się za tobą - ale to już
                    wiesz), z odsieczą przyszła jej właśnie mamba-trzydiestaka, ale chyba sama już
                    tego załuje. Pisałem już do administratora z prośbą o interwencje, a nasz
                    dzielny opiekun nie nadąży kasować błota khaki oraz moich wyważonych i
                    okraszonych dowcipem ripost. Stanęło na tym, że porwałem - tylko nie wim kiedy -
                    czyjeś auto, prześwistałem czyjąś kasę i podrzuciłem auto na parking, którego
                    nie potrafiłem określić.
                    Nie wiem co w nią wstąpiło, ale może ty coś poradzisz.

pawlozsiul: A różne swoje urazy mozesz powyjaśniać w sądach, niekoniecznie na
                    forum.
                    • to_ja8 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 11.12.06, 19:16
                      zapomniałem pochwalić się, że zupełnie bezinteresownie zdobyłem 59444 - mimo,
                      że tempo przyrostu postów wytrąca ich kasowanie
                      Ale nic to, damy radę
                    • pawlozsiul od wczoraj tyle narozrabiałeś? 11.12.06, 19:20
                      Rzuciłem okiem za dnia na forum - było coś rzeczywiście o tym, jaki jesteś
                      numer. Moim zdaniem ta opowieść była niepełna - brakowało informacji o tym, że
                      przeleciałeś żonę owego nieszczęśnika, a jego córkę sprzedałeś do
                      holenderskiego burdelu i na koniec spaliłeś mu mieszkanie.

A poważna rada - na tym forum zbyt często pojawiają się informacje, często
                      przesadzone, z policyjnych dochodzeń. Więc zanim wreszcie wlezie tu policyjne
                      Biuro Spraw Wewnętrznych (na chrzan nam tu potrzebne), może Szpila by
                      przykasował cokolwiek.
                  • mamba30 Re: Anal Oral niczym KuKlux Klan 12.12.06, 09:07
                    sprawa jest juz wyjasniona - dostałeś bana omyłkowo i chyba tylko przez
                    chwilę?? Jakby nie patrzeć przepraszam cię za niego.
    • partizan79 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 08:58
      Jeden z naszych forumowiczów sprostował błędnie podaną u Was datę prawosławnych
      świąt i dostał bana, więc nasi "hooligans" poszli mu w sukurs. Tak się składa,
      że pisze u Was Dziewczyna, która pisuje i u nas, ale przegięła któregoś razu z
      obrażaniem i wyszła kłótnia.

Powiem tak:
      Rodzinna kłótnia w domu przerodziła się w bijatykę przy płocie i po paru
      silniejszych ciosach płot runął i trza było się też okładać na podwórku sąsiada.
      • mamba30 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 09:03
        partizan79 napisał:

> Jeden z naszych forumowiczów sprostował błędnie podaną u Was datę
        prawosławnych
        >
        > świąt i dostał bana, więc nasi "hooligans" poszli mu w sukurs.

Czy jesteś pewnien, że ban wyniknął tylko z faktu sprostowania omyłkowej daty??
        Nie chce mi się w to wierzyc, bo troszkę już znam tych ludzi i pewne zasady
        banowania były dawno ustalone. Jak dotąd trzymaliśmy się ich, bana dostały
        dotąd 3 osoby, które sobie na to mocno i wytrwale zasłużyły.

Tak się składa,
        > że pisze u Was Dziewczyna, która pisuje i u nas, ale przegięła któregoś razu
        z
        > obrażaniem i wyszła kłótnia.

Ależ kłótnie są wszędzie, tylko nie trzeba się z nimi obnosić wszem i wobec.
        Mnie też często coś nie pasuje, ale nie będę latała po incy forach, żeby robić
        personalne wycieczki.

>
        > Powiem tak:
        > Rodzinna kłótnia w domu przerodziła się w bijatykę przy płocie i po paru
        > silniejszych ciosach płot runął i trza było się też okładać na podwórku
        sąsiada
        > .

A nie moznaby tak sobie łapek podać i już nie wyciągać więcej tych sztachet z
        płotu?? Taki płot to dobra rzecz, chroni przed dzikim zwierzem na przykład....
        • partizan79 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 09:09
          W sumie to płot przestał istnieć wcześniej, gdy sąsiad (Browanx) huknął
          drągalem naszego domownika (Pawlozsiul) i tenże, padając, zniszczył nieszczęsne
          ogrodzenie.
          Myślę, że nic więcej w tej sprawie nie powiem. Jak Pawlo wróci, to opowie Ci
          swoją wersję wydarzeń, Ty to skonfrontujesz z informacjami od Browanxa i
          będziesz miała jako taki obraz.
          • to_ja8 Partyzancie, a mnie już fascynuje jak... 11.12.06, 09:15
            ... wyglądać teraz będą wycieczki naszych domowników na forum "ANal ORal".
            Już wczoraj zauważyłem że babska solidarność posuwa się do granic absurdu -
            baam najpierw stanęła w obronie kwiatuszka khaki - to niewątpliwie na przekór
            mojej opinii. A gdy już - prawdopodobnie - zauważyła, jaką durnotę palnęła
            udała, że nic się nie stało.
            • partizan79 Re: Partyzancie, a mnie już fascynuje jak... 11.12.06, 09:17
              Wcale tak nie uważam. Co więcej, też jestem przeciw banowaniu Khaki.
            • nikzmienilem Tak,czy inaczej, 11.12.06, 09:19
              powrót Khaki3 nastąpił.
            • baam1 Re: Partyzancie, a mnie już fascynuje jak... 11.12.06, 10:21
              Nie stanęłam w obronie khaki, a jedynie wyraziłam swoją opinię na temat
              banowania, to po pierwsze, po drugie nadinterpretujesz jak zwykle. post o
              twojej inteligencji był drwiną, a nie ucieczką. Też Cię bardzo lubię :)
            • pawlozsiul Baam zawsze była kontra banom 11.12.06, 19:09
              Przypomnij sobie, albo znajdź w wyszukiwarce.
              • baam1 Re: Baam zawsze była kontra banom 11.12.06, 19:11
                Jedyne bany i cięcia, jakie uznaję dotyczą mojej skromnej osoby :)
          • mamba30 Re: Dzień Dobry 11.12.06, 09:20
            oki, po to załozyłam ten watek.
            • hansgrubber Droga Mambo 11.12.06, 10:01
              Milo sie Ciebie czyta - szkoda ze to zapewne jedyna okazja bo jak sadze sie
              zniechecisz po przebrnieciu przez taki dialog jak z tojem. :)
              • hansgrubber Re: Droga Mambo 11.12.06, 10:03
                O i post Ci wyciał nasz genialny moderator, sama widzisz jakie tu wesole
                miasteczko. :)
                • mamba30 Re: Droga Mambo 11.12.06, 10:11
                  zauważyłam......... chyba zacznę zapisywać obraz z wysłanym postem i potem
                  ponownie go wklejać.... Może z racji starczego wieku mam już zaniki pamięci,
                  tudzież paranoidalno-schizofreniczne rozdwojenie jaździ i sama nie wiem, co
                  piszę :)))

Mam nadzieje, że nie złapię zbyt mocnego wqrwa i chwilkę jeszcze zostanę w
                  Waszym jakże miłym towarzystwie :))

Jakby co, zawsze zapraszam na ten paskudny AO. Wbrew pozorom tam nie gryzą, w
                  tygodniu piszę prawie zawsze, weekendy rezerwuję dla najbliższych :))
                • szpila555 Re: Kolego hansie 11.12.06, 10:12
                  hansgrubber napisał:
                  > O i post Ci wyciał nasz genialny moderator, sama widzisz jakie tu wesole
                  > miasteczko. :)

Nie po raz pierwszy jestes bezstronny "inaczej". Podaj co wycialem mambie30,
                  albo przyznaj sie do bledu
                  • hansgrubber Re: Kolego hansie 11.12.06, 10:17
                    Nawet jesli mamba sie pomylila a ja za nia - nie zmienia to postaci rzeczy -
                    wczoraj wyciales dwa posty khaki po uwazaniu - czesc po uwazaniu gdzies
                    przenosisz. Zupelny absurd. Moze bys zaczal pisac posty a nie wycinac? To wstyd
                    aby moderator mial tak mala liczbe postow.
                    • szpila555 Re: Kolego hansie 11.12.06, 10:22
                      Wstyd to krasc. Jesli bedziesz mnie atakowac personalnie zwroce sie oficjalnie
                      do administracji forum o interwencje. W swojej sprawie sedzia byc nie
                      zamierzam. A dyskutowac z toba na forum nie mam zamiaru.
                      • hansgrubber Re: Kolego hansie 11.12.06, 10:26
                        Sam zaczales. Teraz pekasz. Przyzwyczailem sie. Zabawne jest to ze tak
                        dramatycznie sobie nie radzisz - teraz chcesz poleciec na skarge - choc prawde
                        mowiac to Ty powinienes byc oskarzony za wycinanie postow bez sensu. Przypomne
                        Ci juz raz moderator w tej sprawie przyznal mi racje. Probujemy znow?
                        • szpila555 Re: Kolego hansie przegiales 11.12.06, 10:33
                          Odbierz emaila
                  • to_ja8 Kolego hansie wstydu nie masz? 11.12.06, 10:28
                    Jawisz się tu jak jakiś perfidny lis, który wykorzystuje każdą okazję, aby
                    zrobić sprzymieżeńca z zagubionego w trudnych sytuacjach. Tfuuu
                    Jak przewrotny jesteś dałeś dowód wczoraj podczas wymiany zdań z "forumowym
                    kwiatuszkiem". Dzisiaj znów to samo!!!
                    • to_ja8 Re: Kolego hansie wstydu nie masz? 11.12.06, 10:30
                      dodadkowo wpisuję cię jako NUMBER ONE na stworzonej właśnie Czarnej Liście
                      forumowych GNID!!!
                      • hansgrubber Re: Kolego hansie wstydu nie masz? 11.12.06, 10:36
                        To dla mnie zaszczyt. Pytanie do Szpili czy slowo gnida to atak personalny? :)
                        • mamba30 Ech panowie 11.12.06, 10:38
                          jak te koguciki skaczą sobie do gardeł. Weszła kobieta na Wasze forum, załozyła
                          watek, a Wy zamiast jakoś ją ładnie przywitać, żeby się dobrze poczuła, to
                          robicie sajgon :))))) Normalnie bab Wam chyba trzeba więcej na tym forum i jak
                          to już napisał To_ja więcej uśmiechu (wtedy było w stosunku do mnie, ale jestem
                          pewna, że Wam o wiele bardziej się ten usmiech przyda )
                          • szpila555 Re: Ech panowie 11.12.06, 10:40
                            mamba30 napisała:
                            > jak te koguciki skaczą sobie do gardeł.

Masz racje mambo30, to wszystko przez to, ze w wiekszosci forumowicze sie znaja
                            w realu i swoje animozje wylewaja na forum.
                            • mamba30 Re: Ech panowie 11.12.06, 10:43
                              szpila555 napisał:

> Masz racje mambo30, to wszystko przez to, ze w wiekszosci forumowicze sie
                              znaja
                              >
                              > w realu i swoje animozje wylewaja na forum.

Ty mi tą 30 już tak oczek nie wykłuwaj :))) wystarczy sama mamba :))

ja też się znam z częścia forumowiczów (nawet z tymi z innych miast) i nie ma u
                              nas takich animacji....
                              Chyba Wam założę jakiś wątek polubowny :))
                              • hansgrubber Re: Ech panowie 11.12.06, 10:45
                                Załoz. :)
                            • hansgrubber Re: Ech panowie 11.12.06, 10:44
                              Ja nie znam nikogo. :)
                        • szpila555 Re: Kolego hansie wstydu nie masz? 11.12.06, 10:38
                          hansgrubber napisał:
                          > To dla mnie zaszczyt. Pytanie do Szpili czy slowo gnida to atak personalny? :)

Poniewaz jestes przeciwnikiem CENZURY na forum, napisz co myslisz o tym na
                          priv. No i czego oczekujesz.
                          • hansgrubber Re: Kolego hansie wstydu nie masz? 11.12.06, 10:43
                            Od Ciebie oczekuje refleksji i niewycinania postow. No i opinii od znanego
                            tropiciela atakow personalnych na temat gnidy.
          • pawlozsiul ja tylko uzupełnię... 11.12.06, 19:07
            partizan79 napisał:

> W sumie to płot przestał istnieć wcześniej, gdy sąsiad (Browanx) huknął
            > drągalem naszego domownika (Pawlozsiul) i tenże, padając, zniszczył
            > nieszczęsne ogrodzenie.

Ja tylko dodam, że drzazgi już powyciągałem i urazy nie żywię. A o Browanxie
            zdanie sobie wyrobiłem. I niech mi nikt nie podjeżdża privem, bo od tego
            zacząłem, ale Browanx nie odpowiedział.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka