Dodaj do ulubionych

witam wszystkich!!!

17.12.06, 21:17
Długo mnie nie było. troche zaglądałam czasami, ale daliscie takie tempo, ze
nie dałam rady nadązyć. to całkiem fajnie. Mam nadzieje ze czas pozwoli mi
wpadac czesciej.
Ps. Serwispodlasia jeszcze istnieje?
Obserwuj wątek
    • pidlasze Haj! Dis!!! 17.12.06, 21:19
      ;)
    • pawlozsiul witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 21:20
      hajdis napisała:

> Ps. Serwispodlasia jeszcze istnieje?

Oczywiście. Aktualnie Serwis to to_on8.
      • hajdis Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 21:25
        dzieki za informacje. bardzo mi sie przyda, biorąc pod uwagę "stare czasy na
        forum" ;)

• obserwer11 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 21:58
          skąd wracasz ???
          • hajdis Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:01
            obserwer11 napisał:

> skąd wracasz ???

Wracam z pogoni za wolna chwilą.
            • to_ja8 Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:06
              Też się za tobą stęskniłem
              • hajdis Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:13
                to_ja8 napisał:

> Też się za tobą stęskniłem

Niemożliwe. ale z tej teskonoty nie nawoływałes na forum do mego powrotu co? ;D
                • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:19
                  Przypomnij mi (jeżeli pamiętasz), w jakich okolicznościach opuściłaś nasze
                  eltarne grono?
                  A konkretnie pytam, czy mocno się starliśmy.

PS. Pamiętam, że w pewnym momencie starałem się być b. miły

* * *
                  Saluto Alcoholico z eL Paso
                  • partizan79 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:21
                    To było nocą. Latorośl Ci przychorowała.
                    • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:23
                      AAAAAAAAAAAAAAAAA, już pamiętam.........

Potem miałem wyrzuty sumienia, że jak zmiękłem (deko), to hajdis zniknęła nieco
                      później. Więc zakazałem dzieciom chorować.....
                      .... i nie chorują!!!!
                  • hajdis Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:24
                    Jezeli sugerujesz ze opusciłam forum z powodu dyskusji z toba (które były dla
                    mnie nie lada rozrywka) to sie przeceniasz kochany.

Aż tak na mnie nie wpływaja wirtualne rozmowy. Tym bardziej ze to ty miałes
                    wciaz problemy, nie ja.
                    • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:27
                      hajdis napisała:

> Jezeli sugerujesz ze opusciłam forum z powodu dyskusji z toba (które były dla
                      > mnie nie lada rozrywka) to sie przeceniasz kochany.
                      >
                      > Aż tak na mnie nie wpływaja wirtualne rozmowy. Tym bardziej ze to ty miałes
                      > wciaz problemy, nie ja.

===

hahahahhaha
                      Ale widzę, że dobry humor ciebie nie opuszcza (wyjątkowo tylko tym razem
                      napisałem humor przez samo "h", a nie jak mam w zwyczaju przez "ch").
                      • hajdis Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:30
                        Ty wogóle jestes wyjatkowy
                        • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:31
                          hajdis napisała:

> Ty wogóle jestes wyjatkowy

====

????????????????????????????:)
                          • partizan79 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:31
                            Nie wiesz, o co chodzi, Camel?:)
                            • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:35
                              partizan79 napisał:

> Nie wiesz, o co chodzi, Camel?:)

==
                              Nawet się nie domyślam
                              wyjaśnij
                              • partizan79 No więc przypominam: 17.12.06, 22:40
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=53736599&a=53812405
                            • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:43
                              Partyzancie, muszę odpalić "czarną perłę" i wybyć na godzinke
                              Igesiais555 uderzył w kiomono, więc Ty pilnuj uważnie hajdis, żeby na "AO"
                              przypadkiem nie wlazła, bo będzie tak samo jak z pawlozsiulem, że o dwa dni
                              życie sobie skróciłem...
                              Wrócę to się odezwę. OK.?
                              • partizan79 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:44
                                Będę ją miał na oku.
                                • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:45
                                  Tylko na oku.... nic więcej.
                                  Spadam
                                • hajdis Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:46
                                  mozna wiedziec o co chodzi

ps. jak ja nie lubie nadrabiac zaległosci
                                  • to_ja8 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:47
                                    partyzancie wyjaśnij
                                    tylko nie cytuj mnie zbyt dosłownie
                                    • partizan79 Re: Witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 23:40
                                      Już wyjaśniam.

Serwis wrócił ze zlotu forumowiczów z lekka podminowany, ponieważ cały wieczór
                                      smalił cholewy do Alutki, lecz Jego starania spełzły na niczym, ponieważ Szpila
                                      zdążył Ją oczarować swym wąsem. Serwis wybiegł z The Dark House (Pub.Blues
                                      chciał Go podwieźć, lecz Serwis powiedział "niet") i skierował swe kroki na
                                      Statoil. Tam zakupił Warkę czerwoną i poszedł do domu. Puszkę wyrzucił pod
                                      Podlasianką i stwierdził, że do domu jeszcze długa droga, więc przeszedł przez
                                      ulicę i stanął w kolejce pod "nocnym". Czekanie urozmaicał sobie pogawędkami i
                                      przepychankami z blokersami. W końcu dopadł do okienka i kupił Specjala
                                      (zostawili mu na taniochę).

W domu Serwis zasiadł przed kompa i postanowił dać upust swemu rozgoryczeniu.
                                      Wszedł na forum, gdzie jest mnóstwo "babek" i tam napisał, co myśli na temat
                                      płci pięknej. Tam mu kobietki nawrzucały, a na koniec jedyny samiec -
                                      właściciel tamtegoż haremu, odyniec z fają 30 cm - dał mu bana (zazdrośnik).

Serwis natychmiast wpadł na swoje forum, gdzie zaalarmował wszystkich akurat
                                      tam przebywających. Z racji nadal trwającego w The Dark House zlotu, na forum
                                      przebywało akurat niewiele osób, jakieś 50 do 60 głów. Towarzystwo również
                                      podchmielone, jak to zwykle bywa (nikt tu przecież na trzeźwala nie wchodzi).
                                      Podniesione przez Serwisa larum przyniosło efekty.

Na wrogim forum zaczęły pojawiać się jeden po drugim znane nam nicki.

Stało się jasne. Nastąpił atak naszej grupy szturmowej. Ogólna bijatyka "każdy
                                      na każdego" przerodziła się w tzw. solówy w różnych wątkach. Odyńcowi z miejsca
                                      skrócono faję na centymetrów dwa, więc Agora musiała ściągnąć posiłki w postaci
                                      moderatorów z innych forów, aby nadążyć kasować posty.

Bitwa przeniosła się również na nasze forum. Tu jednak nasi maruderzy (Ci,
                                      którzy wypili za dużo i nie potrafili znaleźć tamtego forum) spokojnie dali
                                      sobie radę z batalionem Amazonek. Niedobitki odzywają się niekiedy do dziś.

Zdestabilizowane forum AO długo nie mogło się podnieść. Osadziliśmy tam na
                                      tronie swego człowieka (również kobietę) i kontrolujemy sytuację. Płacą nam
                                      lenno w wysokości 7 skrzynek Heinekenów tygodniowo.

To tak w skrócie. Idę spać. Paka.
                                      • pawlozsiul Integralność forum została obroniona 18.12.06, 06:04
                                        W obliczu zagrożenia zewnętrznego ujawniła się jednak na naszym forum V kolumna
                                        gotowa do współpracy z agresorem. Zajęła się nią grupa SmerSz złożona z
                                        Ukraińców, którzy mieli ostatnio z piątą kolumną pieniek.
                                      • to_ja8 Partyzancie, a mnie fascynuje jak... 18.12.06, 13:32
                                        Ty zgrabnie Serwisom przypisujesz cudze opały
                                        Nie byłem na żadnym zlocie od 33-tysięcznego wpisu na forum.
                                        Ostatni raz w TDH byłem wczoraj w południe, i wróciłem lekko "wstrząśnięty" 3-
                                        ma Heinekenami (po 0,65 l + 1x0,65 l na czczo), nie zmieszany.
                                        A tak wogóle, to co chodzi?
                                        nie było mnie tylko kilka, no może kilkanaście godzin na forum, a tu..........
                                        takie buty mi uszyłeś.
                                        -
                                        • partizan79 Re: Partyzancie, a mnie fascynuje jak... 18.12.06, 13:47
                                          Na żartach się nie znasz:/
                                  • pawlozsiul są fora i foruma 17.12.06, 22:49
                                    Trzymaj się for a będzie dobrze! Ja się wyrwałem za bandę i były problemy.
                                    • to_ja8 Re: są fora i foruma 17.12.06, 23:21
                                      priwiet pawlozsiul!!!
                                      nie wiem czy zauważyłeś, że moja reakcja na atak na ciebie ze strony ... wiesz,
                                      tych na "R" z AO, wzbudziła u naszego "forumowe kwiatuszka" spostrzeżenie
                                      takie, jakby tu powiedzieć... że niby wślizguję się tobie w... no wiesz... na 4
                                      litery.
                                      Było to bardzo "niesmaczne"...
                                      że od tej pory nie mogę nawet patrzeć na khaktusy hodowane przez córkę.

* * *
                                      Saluto Alcoholico z eL Paso
                                      • pawlozsiul wypowiedź zauważyłem 18.12.06, 06:01
                                        Sensu w wypowiedzi nie zauważyłem.

> że od tej pory nie mogę nawet patrzeć na khaktusy hodowane przez córkę.

To specyficzne kwiatki - można patrzeć, nie należy dotykać.
            • partizan79 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:07
              A mnie pamiętasz?:D
              • hajdis Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:12
                partizan79 napisał:

> A mnie pamiętasz?:D

Jasne, ze pamietam. Jezeli ty to ty. Tyle teraz sie narobiło pacynek różnych, że
                mogłes być 97 i już inna osoba sie pod toba kryje. ale raczej zawsze byłeś 79 nie?
                • partizan79 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:14
                  Odkąd sięgam pamięcią:)
                  • obserwer11 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:15
                    ja też
                    • partizan79 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:17
                      Nie, Obserwerze. Ty jesteś Redstar83. Ja jestem partizan.
                      Ty - Redstar, ja - partizan.
                      • obserwer11 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:20
                        Ty mi tu od Wołkowa , lepszych zdjęć nie przysyłaj
                      • redstar83 chcesz hasło do "redstar83"? 17.12.06, 22:22
                        Nawet Ty się dałeś wpuścić w kanał tych partyzanckich podchodów!
                        • partizan79 Re: chcesz hasło do "redstar83"? 17.12.06, 22:25
                          Skubaniec.
                          Nie chcę hasła:)
                          • redstar83 Ale ja Ci dam! 17.12.06, 22:27
                            I zostawię jeden mail w skrzynce, dzięki któremu wszystko zrozumiesz. Może i
                            Olka przeprosisz!
                          • redstar83 masz na poczcie 17.12.06, 22:38
                            Hasło jest w temacie, już je zresztą znasz. Niniejszym rezygnuję z tego konta.
                            A za swoje błądzenie we mgle stawiasz litra!
                            • partizan79 Do Obserwera 18.12.06, 10:53
                              O11, przepraszam, że podejrzewałem Cię o to, że masz więcej nicków niż w
                              rzeczywistości. Wybacz ten afront z mojej strony.
                        • obserwer11 Re: chcesz hasło do rewelacjibp ???? 17.12.06, 22:27
                          poćwiartownie zwykłe oraz poćwiartowanie z posoleniem !
                          • redstar83 to akurat znam: 17.12.06, 22:28
                            11rewresbo
                          • ja-alutka Ja chcę!! 18.12.06, 14:19
                            Koniecznie, odważna "kobitka" była ...☺
                            • obserwer11 Re: Ja chcę ??? 19.12.06, 00:17
                              o kim mowa ??
                              • to_ja8 Re: Ja chcę ??? 19.12.06, 00:20
                                nie wiem, a ty wiesz?
                                • obserwer11 Re: Ja chcę ??? 19.12.06, 00:25
                                  tak
                                  • to_ja8 REWELACJA!!! były starosta Snarski 19.12.06, 00:43
                                    obserwer11 napisał:

> tak

===

obiecałem, że nie będę się zgrywał z wswmir-u, ale nie dotrzymam słowa. co
                                    najwyżej dam trochę czasu autorom portalu, na usunięcie tych głupot, co tam
                                    powypisywali
                                    na pocztek proponuję sprawdzić składy organów i czy komuś coś się nie pomigało -
                                    siedzi tam "były wicestarosta Snarski(????!!!!!) REWELACJA!!!
                                    • pawlozsiul podrąż, więcej tam jest kwiatków... 19.12.06, 00:52
                                      Życiorysy też piękne, niektóre. Jako to bieganie z odbezpieczonym naganem po
                                      liceum w jednym z najstarszych miast Podlasia. Dorzucić by należało koteryjno-
                                      towarzyskie okoliczności powoływania tej szkoły. Zadziwiające, biorąc pod
                                      uwagę, że prawica nie rządziła powiatem sama tylko w koalicji.
                                      • to_ja8 Jescze jedna .... 19.12.06, 15:54
                                        >>>> Tomasz Kleszczewski - redaktor "Kuriera Porannego"<<<<

ten gościu został zdegradowany, chyba do podrzędnego sekretarza
                                    • pawlozsiul ciekawe, kiedy zdejmą te cztery literki? 19.12.06, 01:03
                                      a) przed 8.00;
                                      b) przed 15.00;
                                      c) mają swoje forum i nie czytają naszego, więc będzie tak sobie wisieć przez
                                      miesiąc.
                                      • szpila555 Re: ciekawe, kiedy zdejmą te cztery literki? 19.12.06, 08:20
                                        Może pomożemy znaleźć? Na początek podaję link do omawianej stronki:
                                        www.wswmir.pl/Loza_patronacka,25.php
                                        • baam1 Re: ciekawe, kiedy zdejmą te cztery literki? 19.12.06, 16:22
                                          Jakie cztery literki??? Nic nie rozumiem :(
                                    • usmiechnij_sie1 Re: REWELACJA!!! były starosta Snarski 19.12.06, 14:29
                                      przeczytaj dokładnie: Dr Sławomir Jerzy S t a r s k i – były starosta powiatu
                                      bielskiego (STARSKI zdymisjonowany przez wswmir)
                                      może chodziło o allana starskiego??

• to_ja8 Re: REWELACJA!!! były starosta Snarski 19.12.06, 15:47
                                        A to już druga REWELACJA. rzeczywiście:

"Dr Sławomir Jerzy Starski – były starosta powiatu bielskiego"

sory, nie doczytałem (3 Heinekeny, a każdy po 0,65 l schłodzone, wstrząsnęły
                                        mną, a nie zmieszały)
                    • hajdis Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:17
                      a kto wrzeszczy?
                      • obserwer11 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:19
                        żona
                        • hajdis Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:26
                          obserwer11 napisał:

> żona

Lepsze to niz martwa cisza :))
                          • obserwer11 Re: witam koleżankę, kopa lat! 17.12.06, 22:32
                            w taka ciszę chciałbym się zaszyć ,
                            gdzie ptaki ucichły i woloryby,
                            wiem ,że stan taki nie istnieje ,
                            poproszę jednak , choćby na niby !
                            • ja-alutka :) 18.12.06, 11:06
                              Bo reszta jest...milczeniem (dosłownie i w przenośni) ☺
    • to_ja8 Re: witam wszystkich!!! 17.12.06, 22:38
      hajdis napisała:

> Ps. Serwispodlasia jeszcze istnieje?

===

Wzruszyło mnie to ostatnie zdanie, szczerze mówię
      • hajdis Re: witam wszystkich!!! 17.12.06, 22:41
        wbrew pozorom to nie była prowokacja
    • ja-alutka Witam witam... 18.12.06, 11:40
      Miło "widzieć" kolejną kobietę tutaj. Bywaj częściej !! ☺
    • kaukonsky Re: witam wszystkich!!! 19.12.06, 18:14
      Hej, Hajdis!
      Wesołego Sylwestra!