to_ja8 27.12.06, 09:22 Wczoraj widziałem go żywym może w końcu rozrusza to nasze - niemrawe ostanio - forum * * * Pomyślności w Nowym Roku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristian_wolf Re: "bojar" pilnie potrzebien ! ! ! 27.12.06, 10:18 bojar, bojarzyn hist. człowiek wyższej warstwy feudalnej, wielki właściciel ziemski na Rusi (do czasów Piotra I); na wsch. kresach dawn. Rzplitej - chłop wolny od pańszczyzny. Etym. - ros. bojárin 'bojar'. Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: "bojar" pilnie potrzebien ! ! ! 27.12.06, 23:02 czy masz problemy z nasłuchem lub informatorzy nic nowego nie podają ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: "bojar" pilnie potrzebien ! ! ! 27.12.06, 23:12 arsen-lupin napisał: > czy masz problemy z nasłuchem lub informatorzy nic nowego nie podają ? === A ty pozbyłeś się problemy z samym sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
arsen-lupin Re: "bojar" pilnie potrzebien ! ! ! 27.12.06, 23:19 to_ja8 napisał: > arsen-lupin napisał: > > > czy masz problemy z nasłuchem lub informatorzy nic nowego nie podają ? > > === > A ty pozbyłeś się problemy z samym sobą? nie było problemów czy Cfaniak coś ci powiedział po kolacji ? > Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Czatuje 27.12.06, 23:14 Bojar się chyba nie przekona do forum. Nawet nie próbuje. Siedzi cały czas na swoich czatach... Aha - Jacek też podobno się zalogował pamiętnego, śledzikowego wieczoru. Ale od razu zapomniał hasła ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Czatuje 27.12.06, 23:54 > ... Ale od razu zapomniał hasła ;o) === i to też jest metoda na absencję hansburgera:) Odpowiedz Link Zgłoś