proffet 19.01.07, 16:02 sezon w pełni a na forum żadnych informacji ani od uczestnikówani obserwatorów. To może powspominamy nasze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy.stone Re: studniówka 19.01.07, 16:08 Moja studniówka była tak nieciekawa, że nie ma co wspominać:) Teraźniejsze studniówki są tak kolorowe, tak ciekawe, tak przesiąknięte balowym nastrojem, że żałuję swojej czarno-białej:( Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul sam chciałeś! 19.01.07, 16:40 Alkohol nam wyszedł i musieliśmy podbierać pewnemu zacnemu gronu zebranemu na "kamczatce". To był Twój studniówkowy "pierwszy raz" w nowej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: sam chciałeś! 19.01.07, 17:10 Oba "pierwsze razy" pamiętam świetnie ale o podbieraniu nic nie wiedziałem. Moja studniówka też była czarno-biała Patsy ale była wspaniała najlepsza z tych na których byłem Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: studniówka 20.01.07, 03:01 Pamiętam tylko, że miałem 39 stopni gorączki... I rozmawiałem "po partnersku" z prof. Walą. Ale o czym - to już nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: studniówka 20.01.07, 11:11 kaukonoski nie produkują wódki 39% mogłeś mieć 38 albo(co bardziej prawdopodobne)40 stopni "gorączki" Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: :oD n/t 20.01.07, 13:20 Chyba przesadziłem bo Kaukonowski się do mnie nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: :oD n/t 20.01.07, 14:18 Bo mi tak ze śmiechu pysk wykrzywiło, że słowa wydusić nie mogę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1985 Re: studniówka 20.01.07, 23:54 Moja studniówka zapadła mi w pamięć z kilku powodów: - słaby zespół, który robił bardzo dużo przerw (Lider) - nauczycielki biegające i zabierające każdemu alkohol (na nas, uczniach, nie robiło to większego wrażenia, bo wiedzieliśmy że ta szkoła tak ma, ale osoby towarzyszące miały niezłą minę...) - totalna pokazówa (Łatuszki, Syczewskie, rajcy i inni "oficjele") - długo czekaliśmy na film ze studniówki (1,5 miesiąca) Bywało się na lepszych imprezach... :) Odpowiedz Link Zgłoś