bahdan 02.02.07, 08:27 Szukam dystrybutorów Amway-a i Zeppter-a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyzio26 Re: Poszukiwań ciąg dalszy... 02.02.07, 09:31 bahdan napisał: > Szukam dystrybutorów Amway-a i Zeppter-a. Właśnie minąłem ich na ulicy,byli wyrażnie wczorajsi.Nie dało się z nimi pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Poszukiwań ciąg dalszy... 04.02.07, 16:49 zyzio26 napisał: > Właśnie minąłem ich na ulicy,byli wyrażnie wczorajsi.Nie dało się z nimi > pogadać. A po czym ich poznałeś, po napisie na czole? ;))) A w ogóle po co się wtarabaniasz w temat, skoro nie masz nic do powiedzenia i nikt cię o opinie nie prosił? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbbyd Re: Poszukiwań ciąg dalszy... 04.02.07, 09:45 Witam. Ja współpracuję z Amwayem . Jestem z Bydgoszczy - jeśli mogę w czymś pomóc na odległość to proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan Re: Poszukiwań ciąg dalszy... 05.02.07, 10:23 Chcę kupić LOC (albo jakoś tak). Jak nie znajdę na miejscu, to damy zarobić jeszcze komuś. Ale to już na meila napiszę. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Poszukiwań ciąg dalszy... 05.02.07, 11:06 a tak nie prościej? : www.amway.pl/catalog?category=1095 chyba że już próbowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan i nie prościej... 05.02.07, 11:32 ... i nikt miejscowy nie zarobi. Ale dzięki za próbę pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: i nie prościej... 05.02.07, 14:41 Poszukaj na allegro, tu masz przykładową aukcję: www.allegro.pl/item161808799_promocja_l_o_c_superkoncentrat_1l_amway.html jest tego duzo na tym serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: i nie prościej... 07.02.07, 14:21 Nie chcesz pomocy to po co pytasz, jakby ktoś znał dystrybutorów z Bielska to dawno by ich zapodał a skoro nikt nie podał to podałem ci link gdzie możesz sobie kupić. A ty od razu "uparci". Nie chcesz to nie, szukaj dalej, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem To forum Bielska 07.02.07, 14:38 bahdan napisał: > ... i nikt miejscowy nie zarobi. Ale dzięki za próbę pomocy. To forum Bielska, a nie reklama Amweya i z tym sie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan Re: Chyba poostrzę ... 09.02.07, 08:05 Nie dziwię się, ze pitzlad nie rozumie chęci wspomagania ludzi z Bielska (on przecież z Lad), ale Ty szpila555? Zadajesz mi cios w serce ;) Pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
bahdan Re: To forum Bielska - dokładnie 09.02.07, 08:02 nikzmienilem napisał: > bahdan napisał: > > ... i nikt miejscowy nie zarobi. Ale dzięki za próbę pomocy. > > To forum Bielska, a nie reklama Amweya i z tym sie licz. Ale to ja poszukuję żeby KUPIĆ. Dokładnie taksamo jak szukałem kogoś do tv. Ja tu poszukuję pomocy, może nie "życieratującej", ale pomocy. Nie reklamy. Oczywiście mogę coś kupić na Aledrogo... Odpowiedz Link Zgłoś