Dodaj do ulubionych

Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :((

05.02.07, 16:05
normalnie jadłabym cały czas :(( Jak mam sobie kurde z tym radzić, chciałam,
żeby mi zad spadł a tu doopa :/
Obserwuj wątek
    • kaukonsky Kto pije - mniej tyje... :oP 05.02.07, 16:08
      Trzeba się było sponiewierać solidnie dwa dni, to byś dzisiaj na jedzenie patrzeć nie mogła...
      A twoja waga oszukuje - o 1,5 kilograma :oP
      • mamba30 Re: Kto pije - mniej tyje... :oP 05.02.07, 16:10
        znaczy do dołu?/???? JA ZAWSZE LUBIŁAM JEŚĆ, ALE TERAZ TO JUZ
        PRZEGINAM.....ups, caps się włączył. Dzisiaj siedzę o suchym pysku, za to z
        pełna gębą. Usiłuję zapełnić bebechy :)
        Jak minęła podróż autokarem? :)
        • kaukonsky Auto-busik 05.02.07, 16:52
          Bardzo przyjemnie, wygodnie, szybko, na czas, a nawet ciepło było w autobusie! Tylko ktoś mi Śliwowicę bzyknął z hałdy śniegu koło garażu, więc musiałem wstąpić na Statoil po Stocka i tę taką tortillę, czy jak to się nazywa... Smakowało jak lazania, mało było, a do tego pierońsko drogie. Wolę jednak hot-dogi...
          • mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 16:54
            mogłam Ci wałówkę dać na drogę, ale że byliśmy tuż po obiedzie, to jakoś nie
            pomyślałam. Od hot dogów wolę zapiekanki, bezpieczniejsze w spożyciu :)
            • kaukonsky Re: Auto-busik 05.02.07, 17:01
              I tak było bossko :o)
              Ale w Bielsku na Statoil nie ma zapiekanek... www.statoil.pl/statoil/index.jsp?place=Lead06&news_cat_id=72&news_id=114&layout=1&page=text
              • mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 17:04
                no wiem, tak ogólnie skomentowałam.... któregoś razu kupilismy z Pytonem po hot-
                dogu i On stwierdził, że będzie prowadził i jadł..... zjadł, ale cały ten żółty
                sos wyleciał mu górą na spodnie i bluzę. Chyłkiem pomykał od auta do klatki :))
                • kaukonsky Re: Auto-busik 05.02.07, 17:47
                  A ja biorę trzy sosy i w sumie daje to bardzo ciekawy mix :o)
                  • mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 17:48
                    najgorsze jest to, że bluza poszla się walić. O ile z dżinsów się sprało, o
                    tyle z jadnej bluzy nie mimo kilku prań na różne sposoby..... Zapewne sosik był
                    bez konserwantów, he he.....:)
    • doktorpajchivo Łi tam ... 05.02.07, 16:09
      nie rób scen :P
      • mamba30 Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:11
        nie robię, jestem przerażona :)
        • doktorpajchivo Oj robisz ... 05.02.07, 16:12
          sceny jak "złoto" :P
          • mamba30 Re: Oj robisz ... 05.02.07, 16:22
            owszem, robię.......

się co raz grubsza :)
      • kendal Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:15
        Myślę, że z nazwy i smaku na pierwszy głód posmakowałby Mambie Kit-Kat...
        • kendal Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:19
          Właśnie smakuję Kit-Kata i muszę przyznać, że jest niezły.
          • mamba30 Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:21
            a którego?? bardzo dobre oprócz czerwonych klasycznych są zielone :))
            skończyłam konsumpcję rosolu, a chwilę wcześniej deser karmelowy z bitą
            śmietaną Bakomy :/ jestem zła na siebie i czuję jak zad rośnie :)
            • kendal Re: Uwaga na doktora ... 05.02.07, 16:25
              Czerwonego...nie chcę używać słowa klasyczny, bo Doktor zaraz zacznie pisać o
              klasykach, ale innego gatunku:)
              • doktorpajchivo Co Ty nie powiesz Kendalu ... 05.02.07, 16:32
                ... Powstrzymam się od komentarza o ile, Ty obiecasz nie zdradzać "receptur"
                innych serów :P
                • kendal Re: Co Ty nie powiesz Kendalu ... 05.02.07, 16:34
                  Są powszechnie dostępne w necie...
                  • doktorpajchivo Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:38
                    Kurde a ja myślałem, że sery to Twoje hobby :P
                    • mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:43
                      ale dzisiaj strzelacie do siebie :)) co do serów to ja wolę takie słodsze z
                      dziurami np. królewski albo edam rycki :)
                      • doktorpajchivo Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:46
                        Ja Kendala proszę Pani cenię i nie śmiałbym do Niego "strzelać" :P
                        • mamba30 Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:48
                          Kendal całkiem miły facet, miałam okazję kilka minut po meczu pogadać :) Szkoda
                          że nie dał się do pubu zaciągnąć, ale mam nadzieję, że nastepnym razem się uda
                          • kendal Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:55
                            Kendal bardzo chętnie by się wybrał na piwko, gdyby wiedział wcześniej, że coś
                            podobnego się klaruje. Następnym razem bardzo chętnie piszę się na to i owo.

Doktorze, może dołączyłbyś w przyszłości? Pamiętasz, że u mnie czujesz się, jak
                            u siebie...
                            • mamba30 Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:57
                              wstępna opcja jest za 2 tyg. :)) Dam oczywiście znać :)
                      • kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:47
                        Pajchivo lubi takie zagrywki, takie to małe niepozorne:))
                        Popiło się w sobotę troszku?
                        • mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:48
                          troszkę tak :))) co poniektórzy kaca leczyli na drugi dzień, ogórkową gotowałam
                          co by ulżyć :))
                          • kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:50
                            :) U mnie sobota zamieniła się z niedzielą i wczoraj trochę przecholowałem. Ale
                            dzisiaj jakoś na wesoło kuracja organizmu przebiega:)
                            • mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56
                              ja tam się cały czas czuję jak młody Bóg i kaca nie musiałam leczyć. Może za
                              tydzień się upodlę :)
                          • kaukonsky Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56
                            A właśnie! Ogórkowa! Dżizus, jakie to wszystko smaczne było... Nie dziwię się, że Pyton "kwitnie" przy Mambie :oP
                            • mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:58
                              ogórkowa na kaca dobra, chociaż jak sam widziałeś Pyton z rana nie mógł się
                              jajecznicy doczekać - myślał, że mu w kacu ulży :)
                              • kaukonsky 24h 05.02.07, 17:05
                                Mambuś - nie opowiadaj tyle o żarciu, bo Chłopaki pomyślą, że żeśmy tam u Ciebie 24 godziny na dobę wcinali. A przecież robiliśmy przerwy - na podnoszenie kieliszków :oP
                                • mamba30 Re: 24h 05.02.07, 17:08
                                  sam widzisz, że ja dzisiaj o niczym innym nie myslę :))) Ja puszeczkę
                                  podnosiłam :))
                        • doktorpajchivo Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:53
                          o co to, to nie panie Kendal nie przesadzaj pan ... Ja tu Cię bronię, a Ty w
                          ten sposób się mi odpłacasz ...
                          • kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56
                            Doktorze pisałem to, wtedy, jak nie wiedziałem, że ty akurat prostujesz się w
                            słowach. Nie gotuj się jeszcze
                            • doktorpajchivo Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 17:07
                              Luzior panie Kendalu :)
    • nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:04
      Nie widze nic zdrożnego w ochocie na jedzenie dla mamby30.Jak sie ma ochotę,to
      się wcina.Tobie brakuje do nadmiaru,albo niedomiaru ? Jako nasza forumowiczka
      powinnaś sie czuć normalnie i nie przeżywać jakiś wyimaginowanych kompleksów.
      • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:06
        dzięki za dobre słowo :) Ale serio postanowilam coś zrbić i wychodzi na to, że
        w tym wzgledzie moja silna wola upadła. Wkurza mnie to, bo jak paliłam 2 paczki
        fajek dziennie, to potrafiłam od ręki rucić i nie palę juz prawie 3 m-ce a z
        jedzeniem jakoś sobie nie radzę. Niby mówią że kochanego ciałka nigdy dosyć,
        ale jakoś im nie wierzę :)))
        • kendal Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:15
          Mamba, wyluzuj. Wyglądasz rewelacyjnie i nie wbijaj sobie do głowy, że
          przeszłaś na następny poziom, gdzie wszyscy stosują głodówki itp.
          • doktorpajchivo brawo Kendalu :) 05.02.07, 17:23
            Mówiłem Jej, żeby nie robiła scen :P
          • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:28
            a łyzka na to niemozliwe......
            nie głodzę sie, w tym rzecz..... wpierniczam jak oszalała
        • nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:15
          mamba30 napisała:
          Niby mówią że kochanego ciałka nigdy dosyć, ale jakoś im nie wierzę :)))
          No to się spytaj swego mądża,czy nie ma nic przeciwko ciałku.Wyjaśnij mu
          jeszcze,że kobiety chude są wredne,a takie bardziej kobiece ,normalne.
          • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:30
            he he.... mąz jest jednym z "nich" ale mnie ciężko jest przekonać:) poczekaj z
            tą wrednością, 30 lat byłam bardzo szczupła :)
            • nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:32
              >30 lat byłam bardzo szczupła :)
              Czas najwyzszy spoważnieć.Ja mam piękne dwa brzuszki.
              • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:33
                ekhm..... jak to 2??? Obcego hodujesz? :)
    • kain2000 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:58
      Oj mamba pytona nie zjedz...
      • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:12
        he he.... Pyton poszedł do sklepu i mi kupił małe co nieco. Właśnie skończyłam
        jeść pistacje i się dorwałam do krakersów serowych :))
        • aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:17
          oj, oj, oj...z tym jedzeniem to ciężka sprawa. mamba, mówię ci :dieta
          saszetkowa przez 3 tyg. i masz problem z głowy:)
          • kaukonsky Witaminki 05.02.07, 18:33
            Dieta saszetkowa?? Na Visolvicie jedziesz?? :o)
            www.gsk.com.pl/produkty/Visolvit_Junior.html
            Przecież Ty, Marto, nawet na imprezie tylko minerałkę sączysz, to co mówić na co dzień... Powietrzem żyjesz??
          • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:45
            Kochana, już rozmawiałysmy na ten temat - nie dałabym rady :((
    • aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:24
      a tak poza tym to ja droga mambo jestem dziś też przeraźliwie głodna alee
      jakiegoś bara bara:))
      • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:47
        he he.... w tej materii też jestem jakaś nienasycona.... idzie wieczór,
        zmolestuję Pytona :)
    • aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:25
      a poza tym to dlaczego jeszcze nie ma mego zdjęcia w twoich ulubionych:) ja bym
      ci wysłała to zaproszenie do ulubionych ale nie wiem jak:)
      • nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:34
        na okoliczność takiego apetytu,to chyba...potomek bedzie.
        • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:48
          nikzmienilem napisał:

> na okoliczność takiego apetytu,to chyba...potomek bedzie.

i tu jest ból, zapomniałam o 1 tabletce.... szczezrze mówiąc liczę na łut
          szczęścia, znaczy nie chcę się rozmnażać :)
      • mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:47
        zaraz ja Ci wyśle zaproszenie - będziesz 1 osoba dla której to uczynię :)
    • mmagi Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 10:44
      a kogo to obchodzi:P
      • kaukonsky Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 11:00
        Mambusińska to ma talent! Zapomniała zjeść Danonka i już ma 60 wpisów! To co by było, gdyby o klopsikach zapomniała?? :oP
    • murielheslop Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 14:57
      e tam nie martw sie ja tez czasem tak mam, np. jem i spie caly dzien w takie letargi wpadam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka