mamba30 05.02.07, 16:05 normalnie jadłabym cały czas :(( Jak mam sobie kurde z tym radzić, chciałam, żeby mi zad spadł a tu doopa :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Kto pije - mniej tyje... :oP 05.02.07, 16:08 Trzeba się było sponiewierać solidnie dwa dni, to byś dzisiaj na jedzenie patrzeć nie mogła... A twoja waga oszukuje - o 1,5 kilograma :oP Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Kto pije - mniej tyje... :oP 05.02.07, 16:10 znaczy do dołu?/???? JA ZAWSZE LUBIŁAM JEŚĆ, ALE TERAZ TO JUZ PRZEGINAM.....ups, caps się włączył. Dzisiaj siedzę o suchym pysku, za to z pełna gębą. Usiłuję zapełnić bebechy :) Jak minęła podróż autokarem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Auto-busik 05.02.07, 16:52 Bardzo przyjemnie, wygodnie, szybko, na czas, a nawet ciepło było w autobusie! Tylko ktoś mi Śliwowicę bzyknął z hałdy śniegu koło garażu, więc musiałem wstąpić na Statoil po Stocka i tę taką tortillę, czy jak to się nazywa... Smakowało jak lazania, mało było, a do tego pierońsko drogie. Wolę jednak hot-dogi... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 16:54 mogłam Ci wałówkę dać na drogę, ale że byliśmy tuż po obiedzie, to jakoś nie pomyślałam. Od hot dogów wolę zapiekanki, bezpieczniejsze w spożyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Auto-busik 05.02.07, 17:01 I tak było bossko :o) Ale w Bielsku na Statoil nie ma zapiekanek... www.statoil.pl/statoil/index.jsp?place=Lead06&news_cat_id=72&news_id=114&layout=1&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 17:04 no wiem, tak ogólnie skomentowałam.... któregoś razu kupilismy z Pytonem po hot- dogu i On stwierdził, że będzie prowadził i jadł..... zjadł, ale cały ten żółty sos wyleciał mu górą na spodnie i bluzę. Chyłkiem pomykał od auta do klatki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Auto-busik 05.02.07, 17:47 A ja biorę trzy sosy i w sumie daje to bardzo ciekawy mix :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Auto-busik 05.02.07, 17:48 najgorsze jest to, że bluza poszla się walić. O ile z dżinsów się sprało, o tyle z jadnej bluzy nie mimo kilku prań na różne sposoby..... Zapewne sosik był bez konserwantów, he he.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Oj robisz ... 05.02.07, 16:22 owszem, robię....... się co raz grubsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:15 Myślę, że z nazwy i smaku na pierwszy głód posmakowałby Mambie Kit-Kat... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:19 Właśnie smakuję Kit-Kata i muszę przyznać, że jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Łi tam ... 05.02.07, 16:21 a którego?? bardzo dobre oprócz czerwonych klasycznych są zielone :)) skończyłam konsumpcję rosolu, a chwilę wcześniej deser karmelowy z bitą śmietaną Bakomy :/ jestem zła na siebie i czuję jak zad rośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Uwaga na doktora ... 05.02.07, 16:25 Czerwonego...nie chcę używać słowa klasyczny, bo Doktor zaraz zacznie pisać o klasykach, ale innego gatunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Co Ty nie powiesz Kendalu ... 05.02.07, 16:32 ... Powstrzymam się od komentarza o ile, Ty obiecasz nie zdradzać "receptur" innych serów :P Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Co Ty nie powiesz Kendalu ... 05.02.07, 16:34 Są powszechnie dostępne w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:38 Kurde a ja myślałem, że sery to Twoje hobby :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:43 ale dzisiaj strzelacie do siebie :)) co do serów to ja wolę takie słodsze z dziurami np. królewski albo edam rycki :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:46 Ja Kendala proszę Pani cenię i nie śmiałbym do Niego "strzelać" :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:48 Kendal całkiem miły facet, miałam okazję kilka minut po meczu pogadać :) Szkoda że nie dał się do pubu zaciągnąć, ale mam nadzieję, że nastepnym razem się uda Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:55 Kendal bardzo chętnie by się wybrał na piwko, gdyby wiedział wcześniej, że coś podobnego się klaruje. Następnym razem bardzo chętnie piszę się na to i owo. Doktorze, może dołączyłbyś w przyszłości? Pamiętasz, że u mnie czujesz się, jak u siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Coś Ty żadne strzelanie :) 05.02.07, 16:57 wstępna opcja jest za 2 tyg. :)) Dam oczywiście znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:47 Pajchivo lubi takie zagrywki, takie to małe niepozorne:)) Popiło się w sobotę troszku? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:48 troszkę tak :))) co poniektórzy kaca leczyli na drugi dzień, ogórkową gotowałam co by ulżyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:50 :) U mnie sobota zamieniła się z niedzielą i wczoraj trochę przecholowałem. Ale dzisiaj jakoś na wesoło kuracja organizmu przebiega:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56 ja tam się cały czas czuję jak młody Bóg i kaca nie musiałam leczyć. Może za tydzień się upodlę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56 A właśnie! Ogórkowa! Dżizus, jakie to wszystko smaczne było... Nie dziwię się, że Pyton "kwitnie" przy Mambie :oP Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:58 ogórkowa na kaca dobra, chociaż jak sam widziałeś Pyton z rana nie mógł się jajecznicy doczekać - myślał, że mu w kacu ulży :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky 24h 05.02.07, 17:05 Mambuś - nie opowiadaj tyle o żarciu, bo Chłopaki pomyślą, że żeśmy tam u Ciebie 24 godziny na dobę wcinali. A przecież robiliśmy przerwy - na podnoszenie kieliszków :oP Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: 24h 05.02.07, 17:08 sam widzisz, że ja dzisiaj o niczym innym nie myslę :))) Ja puszeczkę podnosiłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:53 o co to, to nie panie Kendal nie przesadzaj pan ... Ja tu Cię bronię, a Ty w ten sposób się mi odpłacasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 16:56 Doktorze pisałem to, wtedy, jak nie wiedziałem, że ty akurat prostujesz się w słowach. Nie gotuj się jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Tylko się nie gniewaj :D 05.02.07, 17:07 Luzior panie Kendalu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:04 Nie widze nic zdrożnego w ochocie na jedzenie dla mamby30.Jak sie ma ochotę,to się wcina.Tobie brakuje do nadmiaru,albo niedomiaru ? Jako nasza forumowiczka powinnaś sie czuć normalnie i nie przeżywać jakiś wyimaginowanych kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:06 dzięki za dobre słowo :) Ale serio postanowilam coś zrbić i wychodzi na to, że w tym wzgledzie moja silna wola upadła. Wkurza mnie to, bo jak paliłam 2 paczki fajek dziennie, to potrafiłam od ręki rucić i nie palę juz prawie 3 m-ce a z jedzeniem jakoś sobie nie radzę. Niby mówią że kochanego ciałka nigdy dosyć, ale jakoś im nie wierzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendal Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:15 Mamba, wyluzuj. Wyglądasz rewelacyjnie i nie wbijaj sobie do głowy, że przeszłaś na następny poziom, gdzie wszyscy stosują głodówki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo brawo Kendalu :) 05.02.07, 17:23 Mówiłem Jej, żeby nie robiła scen :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:28 a łyzka na to niemozliwe...... nie głodzę sie, w tym rzecz..... wpierniczam jak oszalała Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:15 mamba30 napisała: Niby mówią że kochanego ciałka nigdy dosyć, ale jakoś im nie wierzę :))) No to się spytaj swego mądża,czy nie ma nic przeciwko ciałku.Wyjaśnij mu jeszcze,że kobiety chude są wredne,a takie bardziej kobiece ,normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:30 he he.... mąz jest jednym z "nich" ale mnie ciężko jest przekonać:) poczekaj z tą wrednością, 30 lat byłam bardzo szczupła :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:32 >30 lat byłam bardzo szczupła :) Czas najwyzszy spoważnieć.Ja mam piękne dwa brzuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:33 ekhm..... jak to 2??? Obcego hodujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kain2000 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 17:58 Oj mamba pytona nie zjedz... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:12 he he.... Pyton poszedł do sklepu i mi kupił małe co nieco. Właśnie skończyłam jeść pistacje i się dorwałam do krakersów serowych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:17 oj, oj, oj...z tym jedzeniem to ciężka sprawa. mamba, mówię ci :dieta saszetkowa przez 3 tyg. i masz problem z głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Witaminki 05.02.07, 18:33 Dieta saszetkowa?? Na Visolvicie jedziesz?? :o) www.gsk.com.pl/produkty/Visolvit_Junior.html Przecież Ty, Marto, nawet na imprezie tylko minerałkę sączysz, to co mówić na co dzień... Powietrzem żyjesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:45 Kochana, już rozmawiałysmy na ten temat - nie dałabym rady :(( Odpowiedz Link Zgłoś
aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:24 a tak poza tym to ja droga mambo jestem dziś też przeraźliwie głodna alee jakiegoś bara bara:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:47 he he.... w tej materii też jestem jakaś nienasycona.... idzie wieczór, zmolestuję Pytona :) Odpowiedz Link Zgłoś
aeiou2 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:25 a poza tym to dlaczego jeszcze nie ma mego zdjęcia w twoich ulubionych:) ja bym ci wysłała to zaproszenie do ulubionych ale nie wiem jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:34 na okoliczność takiego apetytu,to chyba...potomek bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:48 nikzmienilem napisał: > na okoliczność takiego apetytu,to chyba...potomek bedzie. i tu jest ból, zapomniałam o 1 tabletce.... szczezrze mówiąc liczę na łut szczęścia, znaczy nie chcę się rozmnażać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 05.02.07, 18:47 zaraz ja Ci wyśle zaproszenie - będziesz 1 osoba dla której to uczynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 10:44 a kogo to obchodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 11:00 Mambusińska to ma talent! Zapomniała zjeść Danonka i już ma 60 wpisów! To co by było, gdyby o klopsikach zapomniała?? :oP Odpowiedz Link Zgłoś
murielheslop Re: Jestem dzisiaj przeraźliwie głodna :(( 07.02.07, 14:57 e tam nie martw sie ja tez czasem tak mam, np. jem i spie caly dzien w takie letargi wpadam Odpowiedz Link Zgłoś