obserwer11 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 14:43 TDH Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 14:58 E tam, w TDH.. Tam nikt Ciebie nie widzi! Pod SDH się stoi jak się jest wózkiem. A jeśli pieszkom, to siedzi się np. na parapecie pod "nocnym" albo na schodkach do starostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 15:08 u mnie na klatce sami "trendy" codziennie te same łby ! ostatnio zamiast szlugów zaczęli palić Reklamo-gazety z Kałflandu, piękne efekty włączniki światła okopcone jak black cokes ! czy to już powód aby kogoś położyć????? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 15:11 dzięk's tym sposobem schwyciłem 3x seven, seven, senven - wow dawno tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 18:24 ZUS Boys. A Cegielniana i całe sąsiedztwo zbiera się chyba na skwerku na Dubiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Cegielniana 12.02.07, 18:31 Partizan ! Widziałeś jakiegoś chuligana na Cegielnianej ? Ja nie i to przez prawie 40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Cegielniana 12.02.07, 18:42 Dobra dobra. Myślisz, że nikt nie widzi, jak z ławeczek naginasz do Hurciku po nową paczkę pestek?! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Partizan ! 12.02.07, 19:03 Partizan ! Widziałeś kiedyś taki znak drogowy: Okrągła czerwona tarcza,biały poziomy pasek poziomo i napis wewnątrz białego pola "PARTIZAN" ? Jak będziecie psioczyć na moją dzielnicę,to coś takiego ustawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan ! 12.02.07, 19:04 Napomknę jedynie, że to wandalizm, Znakzmienilem:P Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Partizan ! 12.02.07, 19:11 Przecież,dopiero jak będziesz psioczyć... Prawdę mówiąc,to wszyscy zazdroszczą tak spokojnej dzielnicy. Przez 8 lat miałem dość bloku i Ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul młody jesteś, nie pamiętasz 12.02.07, 18:33 partizan79 napisał: > A Cegielniana i całe sąsiedztwo zbiera się chyba na skwerku na Dubiczach. Wokół sklepu na Dubiczach (kapliczkę wtedy porastały chwasty) zbierały się środki transportu takich firm, jak "Transbud" (zlikwidowany), PKS (zredukowany do osobówki) i Melioracja (obecnie "Ekoinsbud"). Po 13.00 (bo o tej godzinie rozpoczynano sprzedaż alkoholu) stało tam niezmiennie z 50 sztuk ciężkiego sprzętu - od Chmielnej do Dubicz i po wszystkich uliczkach wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: młody jesteś, nie pamiętasz 12.02.07, 18:35 O ile się nie mylę, to EKOINSBUDU już nie ma i to od ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i wszyscy zapomną nazwę 12.02.07, 18:40 A o "Melioracji" każdy będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul PKSu też zresztą nie ma 12.02.07, 18:41 Ciekawe, to idzie na "Conex"? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 19:16 partizan79 napisał: > A jeśli pieszkom, to siedzi się np. na parapecie pod "nocnym" albo na > schodkach do starostwa. Na schodkach kamera Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 19:27 W takim razie można się rzucić pod ratusz na ławeczki:D Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 19:30 partizan79 napisał: > W takim razie można się rzucić pod ratusz na ławeczki:D Tu dla odmiany transmisja live w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 19:33 Ale za to w parku ławeczek do woli - od Kopernika po "Białkostradę". Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: W których miejscach w BiPi "stanie" jest tren 12.02.07, 18:57 Swego czasu stanie pod muszlą było trendy, ale po zalogowaniu się na forum Koleżanki od funky coraz częściej widuje się staczy pod BDK-iem; Odpowiedz Link Zgłoś