cdsmarcin 26.02.07, 22:57 diabel pojechał, nikogo ani widu ani słychu... to i ja sobie pójdę :P Dobrej nocy wszystkim życzę i udanego dnia spędzonego w pracy, szkole czy w domu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baam1 Ale sie porobiło :) 27.02.07, 00:11 Dobranoc wszystkim, dyskusje na forum były dzisiaj naprawdę pasjonujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Ale sie porobiło :) 27.02.07, 00:37 Przepraszam, Twoje zagadki są świetne, ale uświadomiły mi smutną prawdę, że naprawdę bardzo mało wiem o moim mieście, a zawsze wydawało mi się inaczej. Dzięki Walker. dzięki Tobie mam okazję poznać je lepiej. Zadawaj kolejne. Może i mi uda się coś wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Ale sie porobiło :) 27.02.07, 00:55 co się porobiło ? niedawno wróciłem, wezmę się za lekturę, całe szczęście baam1, że nie dużo dzisiaj w jęz.niem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ale sie porobiło :) 27.02.07, 01:17 Ja też poczytam. Widzę że pojawił się nowy dyskutant na forum. Odpowiedz Link Zgłoś