hansgrubber 10.03.07, 01:09 Musze przyznac ze wyrasta na wazna postac polskiej polityki i to postac pozytywna. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napchafte_chochoncy Re: Maria Kaczyńska 10.03.07, 01:11 Zbyt pochopnie ją oceniasz Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Maria Kaczyńska 10.03.07, 01:17 Jak do tąd to mało jest widoczna Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Maria Kaczyńska 10.03.07, 01:20 To cecha zon politykow konserwatywnych - ale jak sie juz pojawila - to z sensem i na temat. Moze z wyjatkiem - "nadaje ci imie jaszczab" ale to tylko zlosliwosc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Maria Kaczyńska 10.03.07, 01:24 Pomimo swej wątpliwej urody, ma szanse zabłysnąć i zaskoczyć rodaków wykorzystując swoje inne atrybuty, przydałby się taki bodziec ze strony Pierwszej Damy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Maria Kaczyńska 10.03.07, 11:26 napchafte_chochoncy napisał: > Jak do tąd to mało jest widoczna A jak widoczna to z reklamówką "LIDL" Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Re: Maria Kaczyńska 13.03.07, 15:40 Poprawka Widoczna była wsiadając do samolotu nie z reklamówka LIDL tylko "Galeria Centrum" Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Re: Maria Kaczyńska 13.03.07, 15:50 Za taki afront blizniakom mieszkać będzie w pałacu prezydenckim,ale w piwnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Czy premier sugeruje ze Kaczyńska jest idiotka? 13.03.07, 10:24 Premier o aborcji: M. Kaczyńską prawdopodobnie wprowadzono w błąd asz, IAR, PAP2007-03-13, ostatnia aktualizacja 2007-03-13 09:15 - Jestem głęboko przekonany, że moja bratowa została wprowadzona w błąd - powiedział Jarosław Kaczyński o decyzji żony prezydenta, która podpisała się pod apelem kobiet mediów o niezmienianie zapisu konstytucji, dotyczącego ochrony życia. Zdaniem premiera proponowane zmiany w konstytucji mają zabezpieczyć obecny stan prawny, a nie wprowadzać całkowity zakaz aborcji. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3982968.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul i co "co teraz"? 14.03.07, 13:06 To, co facet robi w takiej sytuacji. Jak Kliczko. Odpowiedz Link Zgłoś
nikprzezimowany Prezydentowa 14.03.07, 18:28 Moze jak Lech nie potrafi , to jakąś akcję w obronie prezydentowej zrobimy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Uroda jest najmniej ważna... 14.03.07, 19:04 Jeśli chodzi o mnie niech sobie spokojnei Pani Prezydentowa mieszka w Warszawie i zajmuje się Prezydentem tylko...Broń Boże niech nie wkracza do polityki i niech nie wypowiada sie na tematy, o których nie ma najmniejszego pojecia... Tak bedzie lepiej dla niej i dla nas. Jakiś czas temu obejrzałam króciutką transmisję przedświątecznego spotkania Prezydentowej z dziećmi innych narodowości i wyznań zamieszkałych w Polsce! Było sympatycznie i ...nagle otoczona dzieciakami Prezydentowa powiedziała " Ciesze się, że spotkałam się tutaj z dziećmi różnych kościołów i z różnych krajów!! a Wszystkie były z POLSKI, wszytskie całe życie mieszkały w POLSCE i Wszystkie miały POLSKIE obywatelstwo!! (Szpilo daruj te wielkie litery już nie będę krzyczała) To tyle ☺ Odpowiedz Link Zgłoś