cdsmarcin 12.05.07, 10:05 Interesuje mnie kto to organizuje. Chciałbym kontakt do tej osoby, bo mam pewien pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrymbo Re: Zlot motocyklistów...? 12.05.07, 20:46 HEJ. sprawami motocyklistów zajmuje sie jeden z bielskich ksiezy,jednak nie sugeruj sie tym, bo jezdza wspolnie ludzie roznych wyznan..! Ksiadz jest b.wpozo.jednak oficjalnie na forum nie moge podac jego kom.wiec jesli chcesz to kontakt przez moj e-mail. hrymbo@onet.eu pozdrawiam! hrymbo. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Zlot motocyklistów...? 13.05.07, 21:46 Sprawami motocylistów nie zajmuje sie ksiądz. Zajmuje się jeden z motocyklistów-niejaki Paweł. Z tego co wiem ma niebieso-białe enduro. Mam do niego numer tel. Pozwolił mi go udostępni na tym Forum. numer to: 0-600-372-482 Wiem, ze Paweł zorganizował 28 kwietnia spotkanie motocyklistów, z ogniskiem i wyswięceniem maszyn. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hrymbo Re: Zlot motocyklistów...? 15.05.07, 11:28 cze! z tego co wiesz.. wiesz mało .. paweł mogl pomagac w organizacji ale nie organizowac.. ty sie domyslasz a ja tam jezdze i mam ze wszystkimi kontakt..wiec poczytaj bielską prasę, porozmawiaj z kimś kompetentnym i wtedy zabłyśnij wiedzą.. a jak kiedyś kupisz motocykl, zrobisz do niego prawko, to poproś niejakiego "pawła" co ma "z tego co wiesz" bo raczej nie widziałeś lub się nie znasz aby cię zapoznał z Bielskim klimatem i tematem motocykli. Pozdro! geniuszu.. Odpowiedz Link Zgłoś
maskota1982 Re: Zlot motocyklistów...? 08.06.07, 14:30 Sprawami motocylistów nie zajmuje sie ksiądz. Zajmuje się jeden z motocyklistów-niejaki Paweł. Z tego co wiem ma niebieso-białe enduro. Mam do niego numer tel. Pozwolił mi go udostępni na tym Forum. numer to: 0-600-372-482 Wiem, ze Paweł zorganizował 28 kwietnia spotkanie motocyklistów, z ogniskiem i wyswięceniem maszyn. witam z tego co sie dowiedziałem to nikt w Bielsku nie chce z tobą jeździć i nikt nie chce cie znać. podobno masz dziwne podejscie do ludzi i problemy emocjonalne. szkoda że pisząc na ogólnych forach na tematy o których wiesz niewiele psujesz wizerunek i opinię fajnych ludzi. najpierw sam piszesz o sobie, że jesteś wielki gość, a potem sam sie do tego przyznajesz. chciałbyś być wielkim gościem ale wiesz że nim nie jesteś. za wszelką cenę chcesz sie dowartościować.chcesz żeby ludzie podziwiali cie i twoj motor. wedlug mnie prawdziwy motocyklista nie jeździ jak to nazwałeś "dla poklasku"ale dla własnej przyjeności i nie potrzebuje uznania z zewnątrz. a wracając do spotkania które zorganizował ksiądz to uważam, że gdyby robił je dla poklasku i sławy to zrobiłby je w niedzielę o godzinie 12 a nie w zwykły dzień wieczorem. jesteś poprostu zazdrosny. uważasz że ten poklask należy się tobie.powinieneś publicznie przeprosić księdza za takie stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 08:43 Hrymbo, twój ostatni post świadczy o tym,że jesteś tutaj nowy. Nowy jesteś też wśród motocyklowej braci w Bielsku. Jeżdżę już dobre kilka lat i jeśli jeżdzsz z bielskimi motocyklistami od jakichś 8-10 lat to mnie znasz. Jeśli pamietasz dawna V-2- to też mnie znasz. Wiesz-ksiądz zorganizował jedno spotkanie. Wiesz on robi to (między nami) dla poklasku i chwały. Nie robiłby tego gdyby był anonimowy. My spotykamy sie co tydzień w Bielksu , w Białymstoku, w hajnówce, w Narwi- za każdym razem jeździmy gdzie indziej. Mam motocykl, juz nie mój pierwszy, nie drugi i nie trzeci. Zwiedziłem kawał Polski i Europy. Dziękuję hrymbo za poradę-żebym kupił motocykl, ale wybacz mam juz motocykle od kilkunastu lat. Przykro mi, nie popisałeś się, niepotrzebnie naraziłes się na kpinę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hrymbo Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 09:58 cze. skoro kolego piszesz o organizacji spotkania z 28.04 przez piotrka to ci zwracam uwage ze tak nie bylo. a ze moze nie jest to w odpowiednim dla ciebie tonie to sory ale taki juz jestem. a co do dawnego v2 to jeszcze przy lotnisku u lenarta tam bywalem. a 28. czemu cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 10:27 Oj hrympo, hrympo... Wczytaj się dokąłdnie w to co napisałem. 28 kwiatnia paweł zorganizował spotkanie motocyklistów. Ja je zorganizowałem, mam mnóstwo zdjęć, jak chcesz mozemy się spotkac i pokaże ci. A się działo !!! Ksiądzowe spotkanie było w połowie kwietnia. A wiesz, nasz free group skupia nie tylko Bielsk. Nasze horyzonty się gają o wiele dalej. podam kilka przykąłdów: Bielsk, łosinka, Narew, han=jnówka, czeremcha, Białystok, Fasty. Fajnie było, bo wyświęcliśmy moto, pojchaliśmy widokową trasą, dotarliśmy na Zlot w Kózkach -właśnie 28 kwiatnia 2007, zostaliśmy powitani przez Mycego i spółkę z Gryfu z Siedlec. To był wjazd. A jeśli mówisz o katolickim (tylko i wyłącznie!!!) otwarciu sezonu, z opisaniem tego eventu w Tygodniku Rodzin katolickich pt "Niedziela"- to ja w klechowate sprawy nie wnikam. Osobiście -wyrażam tu moje zdanie- sutanna nie pasuje zbytnio do motocykla, ale są uparci co twierdzą,że pasuje. Icha także szanuję- dlatego uważam,że skoro jakiś mało znany ksiądz robi spotkanie motocyklistów, to sądze,że chce aby poznałą go rzesza wiernych-i robi to dla poklasku. Dlaczego tak uważam...ano dlatego,że nie idzie za tym żadna dalsza historia. Odbył się jeden Event , meeteing i to wszystko-sprawa ucichła. U nas jest iaczej. Co tydzień widzimy się w bardziej lub mniej licznych grupach. Niektórzy z nas mają studia, inni obowiązki rodzinne, zawodowe. Więc jeśli chcesz zobaczyć i pozan nas -to się odezwij. Numer podałem we wcześniejszych postach.. Pozdr. Może więc spotkamy się dziś. Piojeździmy sobie motorkami??? Co Ty na to? Hrympo, daj odp do godz 14:00 Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hrymbo Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 14:04 no to sie dogadalismy- to byl zonk! he.. dzis mam juz inne plany, ale od jutra wraca slonce i mozemy ruszac. a jak juz sie spotkamy to se pogadamy bo tak klikajac to jak tele nowele wychodzi ku radosci reszty gawiedzi.. a jesli bys mogl to wzuc mi na meila pare waszych zdjec z miłą checią poogladam. pozzdrooo!!! hrymbo@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 14:34 z chęcią wzrucę ci fotki, ale uważaj bo one mają po 3,5 mb, wiec zawalę ci skrzynkę. Dziś też możemy pojeździć, trochę błota jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Spotkamy sie w sobotę Jaki masz motocykl. Pytam z Ciekawości... Fotki wyślę ci dziś na e-mail. Ale uważaj bo zdjęcia mają po 3,5 Mb i zawalę ci lekko pocztę. Co do wspolnej jazdy. to możemy w sumie dziś. Mi tam pogoda nie gra roli, z cukru nie jestem. Na e-mail napisze ci numer telefonu pod który zadzwonisz i sie umówimy na jakiś trip za miasto. Pozdr. Wezmę ze soba też resztę fotek. Wezmę ze sobą resztę fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 14:41 Gdy GSX swym donośnym głosem zagrzmi, to aż echo po forum niesie.. .. gdy zagrzmi GSX swoim głosem donośnym, to tak jakby echo po forum się niosło.. .. gdy GSX powie dla Hrymba coś swym głosem donośnym, to aż echo słychać po forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: Zlot motocyklistów...? 16.05.07, 14:46 Powiem krótko i treściwie... A JAKŻE BY INACZEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi oj sobie poczytałem 16.05.07, 14:18 a jak właśnie tak dogadują się motocykliści w bielsku, to ja chyba dalej na kozie pojeżdże "klecha dla poklasku gawiedzi robi zloty?" - cos nie teges ten zwrot, się mi nie podoba i ma prawo się nie podobać, co nie znaczy , że innycm może podobać się średnio lub mocno, albo wcale - jak w zyciu... i w filmie... "Chłopaki nie płaczą" wrr Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: oj sobie poczytałem 16.05.07, 14:38 Hej Sqbi Rozumiem Twoje rozgoryczenie moimi słowami. Szanuję to. Przepraszam jeśli uraziłem Twe uczucia. Ja też na swój jednoślad wołam KOZA !!! Może dlatego,że lubi skakć!!! Vroom, Vrooom Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: oj sobie poczytałem 16.05.07, 14:42 My, piechurzy, też się czasem spotykamy i chodzimy se razem to tam, to tu:P Odpowiedz Link Zgłoś
gsx1100g Re: oj sobie poczytałem 16.05.07, 14:48 Róznica jest taka,że Wy -piechurzy puszczacie bąki a my wypuszczamy spaliny!!!! Nasze bąki sa śmierdzące, są nie do zniesienia!!!! Dlatego musimy jeździć. tak więc trzymajcie się z dala od nas !!! vroom, Vroom Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: oj sobie poczytałem 16.05.07, 14:53 "Nasze bąki sa śmierdzące, są nie do zniesienia!!!!" - a jakie bąki puszczają kozy...?!?!? mówię wam, coś strasznego pzdr jednośladom z koszami Odpowiedz Link Zgłoś
elwira777 Re: oj sobie poczytałem 15.06.07, 14:27 czesc wszystkim jestem tu nowa. czytam i widzę ze zeszliscie z tematu. chciałabym przejechać sie motorem........ poczuc wiatr we włosach........... Odpowiedz Link Zgłoś
askimatka Re: oj sobie poczytałem 15.06.07, 22:54 Elwira777 pisz do mnie na priv to sie umowimy i Cie przwioze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
askimatka Re: oj sobie poczytałem 21.06.07, 11:58 W sobote wybiera sie ekipa na zlot do Liwu (kolo Wegrowa). Wyjazd z Bielska o13 spod ratusza. Powrot wieczorem po paradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Zlot motocyklistów...? 21.06.07, 16:57 czytam sobie forum, trafiam na gsx1100g i ...scyzoryk mi sie otwiera. zuccie jego nik na google a zobaczycie chlopa ! jaki on tolerancyjny,religijny-www.cerkiew.pl przystojny -randki.pl i nie stronniczy i ROCKERSKI! ect.... marcin -zbastuj kolo bo bedziesz nie dlugo jezdzil sam. a w v2 to szklanki zbierac moglas bo ciebi tam nie pamietam. a teraz po ksiezach jezdzisz i po braci z drogi. oj wstydz sie rudasku. jak cie spotkam to se pogadamy. moze cos ci wytlumacze, a jak nie to sie chociaz kultury nauczysz. w sobote liw! JJJEEEDZIEEEEEEEMMMMMYYYYYYY! bez roznicy kto jaki, na czym, i jak szybko.. ma byc wylizany sprzet i HI WAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj sie bedzie dzialo!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Zlot motocyklistów...? 21.06.07, 17:01 narraaaa ludzie ! i ty gsx-u kochany Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Zlot motocyklistów...? 24.06.07, 14:25 No i jak tam po wczorajszej paradzie chlopaki i dziewczęta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: Zlot motocyklistów...? 27.06.07, 09:39 bylo super! troche padalo, to poswiecilo, atmosfera super. niech no ktos mi napisze jak tu sie wrzuca fotki to cos wam tu wsadze! nara ludzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Zlot motocyklistów...? 27.06.07, 10:03 Wejdz na stronę: www.imageshack.us/ 1. kliknij "Przeglądaj" 2. Wprowadź w okienku które się pokaże ścieżkę do pliku ze zdjęciem na swoim komputerze 3. Jeśli zdjęcie za dużo "waży" możesz je zresizować wybierając opcję rozdzielczości "resize image" 4. Kliknij "host it! " Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Zlot motocyklistów...? 27.06.07, 10:06 Jeśli wszystko pójdzie dobrze pokaże się miniaturka strony ze zdjęciem oraz link do niej Link wklejasz do postu na naszym forum. Jakby były jeszcze jakieś kłopoty z fotkami to pisz na e-maila szpila555@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maskota1982 Re: Zlot motocyklistów...? 22.06.07, 12:34 witaj kamaro. nie znam tego czlowieka gsx1100g ale jak rozmawialem z ludzmi to wszyscy twierdza ze to bielski forest gamp.poszukałem w sieci jego wpisów. koleś jest psychiczny.szkoda ze wam tak miesza i mąci. dobrej zabawy na zlocie. Odpowiedz Link Zgłoś
africa21 Re: Zlot motocyklistów...? 28.06.07, 11:25 Zlot w Liwie sie skonczyl, wedlug niektorych stalych bywalcow byl to najslabszy zlot "Siedlczakow". Ja bylem tylko w piatek i sobote do parady. Spotkalem pare znajomych twarzy, ale bielskich motocyklistow niestety widzialem niewielu, a chetnie poznalbym tych kolesi latajacych Mickiewicza tam i spowrotem 10 razy dziennie i pogadal z nimi o ich pasji, ale pewnie jazda w dresie po trasie daje sie we znaki. Taka moda. Odpowiedz Link Zgłoś