odziej 17.05.07, 21:41 świetna strona... może nie jestem bardzo stary ale tych seriali i bajek nie zapomniałem... www.nostalgia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odziej Re: nostalgia...aktywny link 17.05.07, 21:43 nie wiem czemu się nie aktywował ? www.nostalgia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: nostalgia...aktywny link 18.05.07, 01:01 Pamiętam Rumcajsa, i Niebezpeczną zatokę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Kino Familijne 18.05.07, 01:30 W TVP2 było też "Kino Familijne". A w nim, m.in. serial o Ufolach, które miały swoje bazy w nowozelandzkich wulkanach ;) Ale tytułu nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: nostalgia...aktywny link 18.05.07, 07:10 Jacka i Agatkę oglądałem, siedząc( może nawet stojąc ) pod stołem . - były czasy -TV wychowanie jednak nie zapomnę w I PR dobranocek o 19.30 - ileż w nich mądrości ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: nostalgia...aktywny link 18.05.07, 10:47 konfederata napisał: > jednak nie zapomnę w I PR dobranocek o 19.30 - ileż w nich mądrości ... "Radio Dzieciom" :o) pl.wikipedia.org/wiki/Radio_dzieciom Wolski podobno ją przywrócił. Słuchamy? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.culek Re: nostalgia... 18.05.07, 06:00 Jako autor nostalgicznej stronki serdecznie dziekuje za odwiedzanie jej i za mile i cieple komentarze. Jednoczesnie chcialbym poinformowac iz serwer na ktorym znajduje sie strona ma takie nieprzyjemne skoki i moze nie dzialac przez dzien (gora dwa dni). Jednakze to jest cena tego zeby strona byla taka jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: nostalgia... 18.05.07, 08:49 Rodzice mówili mi coś o "Mieszkańcach zielonego lasu".. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: nostalgia... 18.05.07, 08:56 >..lasu".. No to teraz po mnie pojedziecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: nostalgia... 18.05.07, 09:15 Ale tam zaraz po Tobie pojedziecie, były jeszcze "Bajki z mchu i paproci", a jeden, jakościk taki wysoki, miał na imię Żwirek79 (protoplasta?) Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: nostalgia... 18.05.07, 18:55 muchomorek był moim idolem * zawsze byłem najmniejszym w klasie ; ale to nic wszyscy i tak lubią najmniejsze odsetki bankowe - to już chyba treść reklamy usłyszanej na dobranoc ** Odpowiedz Link Zgłoś