11rewresbo 28.05.07, 20:54 ależ fajne klimaty, po latach *** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitzlad Re: Słucham Trubadurów ! 28.05.07, 22:51 A meile do ciebie doszły? Szt. 4 reszta w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: Słucham Trubadurów ! 28.05.07, 23:19 A do mnie nikt meili nie wysyła i nie zaprasza do masza jestem smutny dlatego, że nikt do mnie nie mówi kolego ale w czwartek zapadnę i kto jest kim na pewno zgadnę i może przyjażnią zapłonę, albo se znajdę ładną żonę, Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Skubi-Dubi nie łam sie * 28.05.07, 23:32 kto pomoże nam w kłopotach? kto pogoni z płotu kota ? komu można podać łapę ? jak zawinąć w drops kanapę? wszystkie kości są dla niego! a dla kogo ? dla Skubiego * to tak na prędce ** dowartościować dalej ? dobrze, dobrze już ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765 Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Słucham Trubadurów ! 29.05.07, 07:48 > i może przyjażnią zapłonę, > albo se znajdę ładną żonę Skubi - druhu - rwij Dziewczynki. Widać, żeś nie "Tinki Łinki". Na zlot przynieś czad i klimę. Nie znalazłem słowa z rymem. Odpowiedz Link Zgłoś