to_ja8 08.06.07, 08:56 Takie tam forumowe śmieci śmieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpila555 Re: Coś dla brokera!!! 08.06.07, 09:05 Hm, numer rejestracyjny coś sugeruje, czyzby fotkę zrobił ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Coś dla brokera!!! 08.06.07, 09:17 szpila555 napisał: > Hm, numer rejestracyjny coś sugeruje, czyzby fotkę zrobił ... > ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Coś dla brokera!!! 08.06.07, 09:54 spoko fotka. Dobrze, że akurat byłes przed samochodem, a nie w środku. Pewnie byś go nie zauwazył i.... Jakies dwa tygodnie temu tez miałem okazję zdjąć jeza, ale zanim się rozłożyłem ze sorzętem to hawniak zwiał Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Coś dla brokera!!! 08.06.07, 10:39 To jest mój "tresowany" jeż. Biega po podwórku w dzień jak mu się nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
broker25 Re: Coś dla brokera!!! 10.06.07, 16:42 oj mr szpila poginęły posty ... czyżby komuś w oczy kłuło ?prawda zawsze kłuje... Odpowiedz Link Zgłoś
broker25 Re: Coś dla brokera!!! 10.06.07, 16:46 broker25 napisał: > oj mr szpila poginęły posty ... czyżby komuś w oczy kłuło ?prawda zawsze kłuje. > .. Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum. tia jasne już uwierzę... trzeba chyba zwrócić się do bardziej władnych jak to z tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Coś dla brokera!!! 10.06.07, 22:43 broker25 napisał: > oj mr szpila poginęły posty ... czyżby komuś w oczy kłuło ?prawda zawsze > kłuje. Odpowiedz Link Zgłoś
broker25 Re: Coś dla brokera!!! 11.06.07, 06:47 widze ze tez tam jesteś królem nabijaczy postów... brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Coś dla brokera!!! 08.06.07, 12:12 Jeż beztrosko bryka sobie po moim podwórku. Zadomowił się już chyba na stałe, bo od kilku tygodni, mimo próby eksmisji na pobliską łąkę - wrócił i każdego popołudnia biega po moim podwórku. www.kondrat.cees.pl/tresowany_jez1.avi Odpowiedz Link Zgłoś