Gość: skate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 16:36 elo elo!! dla wszystkich gościóm chodzących w szerokich gaciach z klinem po kolana szakunec!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dj klin pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 16:39 yo yo barciuchy - ja też wasz ziomale pozdrawiam - respekcik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 文铺子丁铺 Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 08:29 软件万花筒 补丁铺子 汉化补丁 您的位置: 首页 下载分类 补丁铺子 汉化补丁 简体中文汉化版. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Bombalina Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 10:48 Skate Bielsk, yo for all, Bielsk Podlaski pany on the floor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj portas Respekcik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 15:22 elo elo - uwaga nadaję do was bielscy raperzy !!! kumacie czaczę ziomale??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Rozcrock Re: Respekcik!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 07:39 Qmamy qmamy. Everybady say Yooo! Nie wiedzialem, ze w Bielsku i na forum jest tylu skate! Słyszalem ze w Bielsku ma postac skate park. Respekt dla Burmistrza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj klin burmistrz w dechę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 11:55 Szakunec dla dj Berezowca !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiphopers Respekcik!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 12:02 yo yo !! kolesie w dresie i inni także - słuchajcie bo oto nadaje: elo elo doszły mnie słuchy, że skate park ma stanąć w naszym miasteczku!! ziomale - słyszałem także, że pierwszy na desce śmignie dj Berezowiec !!! Respekcik!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip-hop hotam Re: Respekcik!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 14:43 Yo ziomale!!! Właśnie się dowiedziałe, że jest takie forum i od razu wszedłem. Jak powstanie ten skate pareczek to bierzemy Bereza na pifffko!!!!!!!!!!! :-) Pozdrooo for All. Skate Bielsk Pany. Pozdro dla Breaków i Raperów z całego Bielska!!! Re5pect 4 da President Berezowiec!!! Yo, yo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Skate park!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 16:35 Niech no tylko dj Berezowiec zrobi nam ten skate park to wtedy będziemy mogli se porządzić!! Yo yo skate rules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masta fasta Re: Skate park!! IP: *.visp.energis.pl 04.07.03, 21:18 Ja juz jutro biegne do sklepu po nowe ochraniacze!!!!!!!!!!!!!!! Yoo for all skate! Skate Power!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blantman Re: Skate park!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 07:29 A ja pozdrooofki śle dla wszystkich grafitów i rollerów!!!!!!!!!! I jeszcze mam jeden mesydż do Rzondu: legalize tha gandźia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller girl Re: Skate park!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 13:52 Yo, yo! Pozdrowionka, chłopaki, i buźka ode mnie!!!!!!!!!! Jak ten park juz bedzie to zrobimy jakiś festiwalik!!!!!!!!!!!!! Piwo rulez and don't walk on the grass, but smoke it! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marychmen trawa!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 14:15 elo elo! tak - przydałoby się zalegalizować trawę - może jakąś petycyjkę wystosujemy do dj millera? yo masta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetsmoke Re: trawa!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:28 dali nam dobry przykład cholendży ... !!!!!!!! belgia chyba tesz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Re: trawa!! IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 21:45 Rzygać się chce od Waszych tekstów. Szkoda że nie żyjecie kilkadzisiąt lat wstecz, wtedy były dobre metody na taką społeczną mierzwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandziaman Re: trawa!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 09:58 Wyluzuj czapke brachu. Lepiej śmignij do Belgi i przywies troche stufffu. ;-) Pozdrofka for all skate & hip-hops. Keep it real! WestSide indahouse! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugKilla Re: trawa!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 10:42 No drugs, no problem !!! Co tu wyprawiacie? Spieprzać narkomany !!!!!!!!!!! Peace for all. Pozdrooooooo dla wszystkich skate, hip-hops, rollerów i graficiarzy!!!!!!!!!!!! ;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate ciekaw jestem czy ten skate park będzie wypasiony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 21:05 elo elo ziomki!! jestem ciekaw czy na tym skate park bedzie wybajerzony i czy bedzie na nim mozna odkrecac jakies fajoskie ewolucje (nie mylić z owulacją!!!) yo yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luźny krok yo yo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 21:29 elo elo ciekaw jestem czy dj berezowiec będzie potrafił strzelić airwalka czy choćby czy backflipa??? Ciekaw też jestem czy na tym skate parku będzie alley - oop??? No ale bank to powinien być na bank!!!:) Hehe - mam nadzieję, że dj berezowiec nie pyknie kilkunastu colisionów (downów) w jednym przejeździe, bo to by była ostra lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller girl Re: yo yo IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 09:54 Słyszałam ze ten park będzie na stadionie. Ciekawe czy bendzie alley oop i czy można bedzie tam posmigac na rowerq (rower power!). Aha mama mi muwila ze Pan Burmiszcz nalezy do partii co sie tak fajnie nazywa LSD hi hi hi :)))))))))) Pozdowionka dla wszystkich chlopaków!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Bombalina Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 08:29 Respect from da block inna Bielsk Podlaski, peace Jah people! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLUNT4LYFE Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.ipt.aol.com 31.07.03, 17:12 WERD UP YO BITCHEZ R WHACK. WHATS SKATIN HAS TO DO WITH RAP. GET YER SHIT STRAIGHT REEL SKATERZ LISTEN TO REAL MUSIC RAP IS FOR NIGGERZ, IN YER CASE WIGGERZ. AS FAR AS ROLLIN BLUNTS GOES, KEEP UP THE GOOD WERK BLUNT 4 LYFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELSK Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.ipt.aol.com 31.07.03, 17:16 PO POLSKU RAPUJE CHODZ Z POLSKIEGO MIALEM DWUJE ALE NA TO PLUJE I NIE ZALUJE BO W DWUJCE TO HUJE HUJE I CWELE I JEST ICH BARDZO WIELE NA TO WSZYSTKO SRAM MOZE JESTEM CHAM ALE KASY MAM WIECEJ NIZ BUDZET BIELSKA ZAPALMY COS ZIELSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skate Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:21 yo yo widze, że wszyscy skate chyba śmiagają na deskach na nowym skate parku!! jeszcze raz pozdrawiam dj berezowca:) szakunec jak nic dla Niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luźny krok Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 00:00 i już do szkoły - nawet nie pojeździłem sobie na skateparku, który jest darem dj berezowca dla bielskich hh!! szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj klin Szkoła:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 00:02 yo yo barciuchy - szkoda tylko, że dj berez nie fundnął nam trochę większych elementów:) ale lepsze to niż nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masta fasta Re: Szkoła:( IP: *.visp.energis.pl 27.09.03, 21:26 Elo elo!Ten park cieniaszczy z decza mogliby go troche wybajeżyc i daleko do domu troche. :( i teraz zimno troche Ale pozdro dla DJ BEreza i tak !! :D Szkola to sciema, dostalem pałe z wuef-u!!!!!!!!!!!!!!! Dla Ticzera odbiło osioł jeden!!!! Ciekawe czy widział baran jazde na switcha albo fronsajda a on mi tu wymyk odmyk skok w dal Aha Pytanko do dj portasa:kto to jest ten MegaWat?????? PEACE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj klin Re: Szkoła:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 01:31 Joł joł wielkie joł!!!!!!!!! Nie mam pojęcia kto to jest ten MegaWat - ale z nigo cool koleś i anwet niezłą bajeczkę zapodał!! Pozdro dla dj berezowca i dla reszty mc barciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mega Watt Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 00:32 Zapina ziomala Kaptur przez osiedle na miejscówkę do starszej Jareckiej. Pokitrane ma po kieszeniach trochę bakania i jakiś szamunek. Wyczaił ją wilk wypas i ściemę jej z klatki odstawia: – Elo sztuka. Gdzie się idziesz ustawić? – Wybiłam się z chawiry i hetam się z tym towarem do starej ojca. Wilk skumał akcje w moment i miedzy blokami skrót na miejscówkę do starej Jareckiej wylukał, a po drodze zdążył jeszcze bucha ściągnąć z writerami. Wpierdolił Jarecką, kabone jej z szuflad powyjmował, co by na zioło starczyło. Jebnął się na wyro i ściemę odstawia. Moment i laska w czerwonej bluzie też ustawia się na miejscówce. Patrzy na babkę i nie czai wszystkiego: – Babka, melanż jakiś był, że uszy i oczy trochę przyduże masz, czy to może ja za dużo smażyłam? A wilk zajawkę już taką złapał, że opierdolił w moment Kaptura i fazę na wyrze dalej odstawia. Nagle psy wbiły się do chawiry Jareckiej i w moment skatowały wilka za odstawianie nielegalu. Klimę z podwórka zdążył jeszcze pozdrowić, „HWDP” krzyknął i zszedł ze świata z rozpierdolonym bębnem. Psy Kaptura i Babkę wywlekły z bebechów i razem z wilka towaru po kresce ściągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardy Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 23:17 to som wieśniaki z gównem w klinie.Bielsku rządzi siwy i jego ekipa w dresach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj portas Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 12:18 joł, joł. wielkie joł!!!!!!!!!!!!!!! Ja tam nie wiem kto rządzi, ale dj Berez jest ok i dla mnie jest pierwszym mc Bielska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj klin Re: pozdrofki dla wszystkich raperow bielskich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 16:53 hej co jest - jak tam ziomale się trzymacie w zimie? ja się nie mogę doczekać wiosny, i jazdy na desce!! wielkie jo dla barciuchów pozdro i respekt dla mc bereza Odpowiedz Link Zgłoś