partizan79 21.09.07, 07:08 Je dis'ia czy ne ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konfederata Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 09:33 troszeczkę z innej beczki, lecz o Widowie ;) kilkanaście lat temu byłem świadkiem rozmowy ojca i syna w garażu syn zapytał ojca , co znaczą literki na numerze rejestracyjnym BKW 14..? podczas polerowania nowiutkiego wówczas "Malucha" ojciec odpowiedział : BKW - Bielsk Koło Widowa :))))))) ciekaw jestem czy duże jeszcze takich blach na naszych terenach ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 10:23 Partizan, ciesz się ,że lubicza 68 nie ma chwilowo , bo byś dostał za reklamowanie zabawy w Widowie , pnkt 6 regulaminu , itd. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 19:44 partizan79 napisał: > Je dis'ia czy ne ma? --- Przed godziną przejeżdżałem główną magistralą Widowa i widać było jakieś BeeMWe i kilku orczyków przy Zajezdni Głównej obok świetlicy wiejskiej. Może zgineli dwa kaski...? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 21:33 Dziwna ta Preczysta.. 21.33 a ja twerozy.. Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 22:37 wiesz przynajmniej co to jest "Preczysta" ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 22:59 abramsky napisał: > wiesz przynajmniej co to jest "Preczysta" ? > ? --- podwójnie destylowana ruska woda przywieziona ze wschodu przez krzysztof_ja? zgadłem? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 23:02 wstydź się Toyu ! Narodzenie Najświętszej M,P. -- Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Zabawa u Widowi 21.09.07, 23:09 obserwer11 napisał: > wstydź się Toyu ! > Narodzenie Najświętszej M,P. --- wstydze się * * * Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Preczysta 21.09.07, 23:22 dzisiaj początek kalendarza w Liturgii Wschodniej , kto wiedział to ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: Preczysta 22.09.07, 14:04 abramsky napisał: > dzisiaj początek kalendarza w Liturgii Wschodniej , > kto wiedział to ?????? małe sprostowanie: początek był 14 września a dziś jest po prostu 1 świato to tak żebyś nie pisał głupot Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: Preczysta 22.09.07, 21:59 ja pisze głupoty ? to przecież batiuszka to mi powiedział nie dawniej jak wczoraj : cytuję - " Preczysta to panie abramsky początek kalendarza w liturgii wschodniej " tak tez i powtórzyłem w imieniu mojego batiuszki izwiniajuś Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Preczysta 22.09.07, 22:25 abramsky napisał: > ja pisze głupoty ? > to przecież batiuszka to mi powiedział nie dawniej jak wczoraj : > cytuję - " Preczysta to panie abramsky początek kalendarza w liturgii wschodni > ej " tak tez i powtórzyłem > w imieniu mojego batiuszki izwiniajuś Musi wiete razom wypijali... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Preczysta 23.09.07, 00:28 napchafte_chochoncy napisał: > abramsky napisał: > > > ja pisze głupoty ? > > to przecież batiuszka to mi powiedział nie dawniej jak wczoraj : > > cytuję - " Preczysta to panie abramsky początek kalendarza w liturgii ws > chodni > > ej " tak tez i powtórzyłem > > w imieniu mojego batiuszki izwiniajuś > > Musi wiete razom wypijali... --- Czyli byłem blisko prawidłowej odpowiedzi... I nie muszę już się wstydzić? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Preczysta 23.09.07, 00:55 abramsky napisał: > dzisiaj początek kalendarza w Liturgii Wschodniej , > kto wiedział to ?????? odpowiedź: obserwer Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Preczysta 23.09.07, 07:33 za wprowadzenie w błąd w imieniu Bielska Podlaskiego szczerze przepraszam ; - bielszczanin Odpowiedz Link Zgłoś