to_ja8 Re: e-PiSkopat 23.09.07, 19:03 czy ktoś potrafi zdiagnozować na co cierpi perphidia? Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: e-PiSkopat 23.09.07, 19:14 to_ja8 napisał: > czy ktoś potrafi zdiagnozować na co cierpi perphidia? tak to napewno bielska małomiasteczkowa nuda Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: e-PiSkopat 23.09.07, 19:16 bielska-zaraza napisała: > tak to napewno bielska małomiasteczkowa nuda --- Na wsi więcej miejsca... ... i zawsze inaczej brzmi - wielkowiejska aktywność * * * Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: bielska-zaraz0 23.09.07, 19:40 bielska-zaraza napisała: > to_ja8 napisał: > > czy ktoś potrafi zdiagnozować na co cierpi perphidia? > tak to napewno bielska małomiasteczkowa nuda Może wyjaśnisz forumowiczom o co chodzi w Twojej przypadłości określonej w nicku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: e-PiSkopat 23.09.07, 22:09 o ja pi....e jakie mundre oj móndre lub a co tam mądre a przypadłość to taka że wk....a mnie jak ktoś pisz na forum jedno a w realu jest zupełnie inaczej,i mnm zamiar o ty pisać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiako11 Re: e-PiSkopat 25.09.07, 08:54 Paradoks: brak tolerancji walczącym o tolerancję Odpowiedz Link Zgłoś