partizan79 01.11.07, 08:36 Tylko nie wiem jeszcze, co jest nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menka8 Re: Z tymi przyklejonymi wątkami to trochę przypa 01.11.07, 10:07 hmmm a ja abstrahując od tematu wątku-smutno tak, a jednocześnie kojąco... Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Z tymi przyklejonymi wątkami to trochę przypa 01.11.07, 10:21 Jakieś propozycje partizanie? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Z tymi przyklejonymi wątkami to trochę przypa 01.11.07, 11:39 Moim zdaniem wątek powinien sam się obronić. Jeżeli spada w dół, widocznie nie jest wart przyklejania. W tej chwili nic bym nie przylepiał. Jedynie od czasu do czasu coś naprawdę ciekawego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Z tymi przyklejonymi wątkami to trochę przypa 01.11.07, 13:06 Partizan dobrze pisze. Wolny rynek. Polać mu! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Z tymi przyklejonymi wątkami to trochę przypa 01.11.07, 13:16 Mam możliwość przyklejenia 3 wątków. Powinieneś zauważyć, że zmieniam je w zależności od popularności. Jednak np wątek powiadomieniowy i o niebezpiecznych miejscach póki co nie zmieniam, z uwagi na to, że są czasem przydatne, a inaczej znikłyby pod nowymi watkami. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny O streszczenie proszę 01.11.07, 13:11 Może ktoś podrzuci streszczenie wydarzeń ostatnich kilku dni na forum . Mam marny transfer , by móc wszystko przeczytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: O streszczenie proszę 01.11.07, 20:28 szpilo dalczego narzucasz nam co mamy czytać ? czyli inaczej Twój typ wątku ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 w oczy kole 01.11.07, 20:35 to_ja jak czegoś nie chcę czytać, to nie czytam. --- * * * elemeledudki... Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: w oczy kole 01.11.07, 20:47 doszliśmy do wniosku, aby wątek wzbijał się i upadał sam ale to tylko czcze gadanie! p.s. to_yu, nic mnie w oczy nie razi, mam ciemne okoolary doskonale wiesz, że jestem ekologiem jak Jop jego do Lewndowskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś