mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 17:50 Wszyscy sie skrzykneli i reperuja plot. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 17:57 Wątek niechybnie zmierza ku debacie nt. SM.. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:02 Przecież pytales tak? Znów chcesz sie kłucic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:08 Wiec pora prostowac gwozdzie i dołaczyc do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:10 "klucic" przez "u".... Wstyd, bo Maksykanin chyba nie poza Polska mieszka, a takie braki w ortografii! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:13 Mexico, oszczędziłem Ci tego "u", żeby się z Tobą nie.. swarzyć, ale Koleżanka Swara bardzo chętnie mnie zastąpi:P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:12 Bardzo chętnie bym pomógł, ale niestety nie mam czasu. Muszę... no nie pamiętam w tej chwili, co musiałem zrobić, ale zaraz sobie przypomnę i wtedy już na płot czasu nie znajdę.. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:15 No tak i praca zespolowa ....w pi......u Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Nie kryguj się... 06.11.07, 18:51 mexico86 napisał: > No tak i praca zespolowa ....w pi......u W PiS.......... bez krępacji Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Nie kryguj się... 06.11.07, 18:58 Jak to powiedział Twoj faworyt ktory skonczył w samoobronie z marna liczbą glosow "nie ważne jak sie zaczyna ważne jak sie konczy" Pozyjom uwidim. Wyjeżdzasz do Hiszpanii? Bo chyba jako milosnik lewactwa tu wytrzymac nie możesz Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 19:07 Do Hiszpanii nie wyjeżdżam. Raz byłem i mnie się zupełnie nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:20 buuuuaaaaaa...ty to masz poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:24 mexico86 napisał: > buuuuaaaaaa...ty to masz poczucie humoru. I zza tego poczucia humoru Cię toleruję D:) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:46 Tesknił za Tobą nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 19:14 mexico86 napisał: > Wszyscy sie skrzykneli i reperuja plot. Taka mała anegdota (mam nadzieję, że Prezes mi wybaczy :o) W sobotę wybrałem się na spacer po Bielsku z dawno niewidzianą forumowiczką Joanbern, która przyjechała z Krakowa na czas Wszystkich Świętych i Zaduszek. Trasę wytyczaliśmy spontanicznie, m.in.: dolina Białej, Klementynowo, Dubicze, katedra Zmartwychwstania Pańskiego, Dworek Smulskich, itd... Ale pierwsza prośba Joanbern była jasna: - Pokaż mi słynny forumowy płot! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 19:48 Hahahahahahaha I co pokazałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:00 Jasne! Sieteczka jak się patrzy! Choć i drewienek troche było :oD Ale Asia narzuciła szybkie tempo, bo było już późnowato, a wtedy w Bielsku wszystko jest możliwe (co najlepiej opisał Wania): www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071105/AKTUALNOSCI/71105021&SearchID=73298671498388 Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:07 kaukonsky napisał: > Jasne! Sieteczka jak się patrzy! Choć i drewienek troche było :oD > Ale Asia narzuciła szybkie tempo, bo było już późnowato, a wtedy w Bielsku wszystko jest możliwe (co najlepiej opisał Wania): www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071105/AKTUALNOSCI/71105021&SearchID=732 A ten gość wybiegł z bloku należącego do zasobów SM? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:15 Tego nie wiem. Tam są bloki i spółdzielcze, i komunalne. Ale spacer był - mjodzio ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:25 to_ja8 napisał: > A ten gość wybiegł z bloku należącego do zasobów SM? Czy palant z nożem w ręku wybiegający z klatki bloku należącego do zasobów SM różni się czymś od palanta, który wybiega z klatki bloku nie należącego do zasobu SM? Uważam, iż zarówno w jednym jak i w drugim przypadku osobnik taki należy tylko do jednego zasobu: BYDLAKÓW zaśmiecających nasze misto! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:04 Słyszałem. Widziałem się z nim w Pubie niedługo przed zdarzeniem. A tak swoją drogą to i Kaukonsky niedaleko Pubu z obstawą spacerował.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:26 Tak szukam w pamięci... Walczę z A`llem C. Hajmerem... Byłem chyba w Coolqolandii, o ile to był ten dzień. A później w Cytadeli i MASH-u. Ale piątek był taki sobie... To Ty wynająłeś Coolqolandię i nie mogliśmy dokończyć piątej partii?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:49 Żebym to ja coś wynajął, to bym Ci pozwolił dograć i soczka bym Ci postawił jako zadośćuczynienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:56 O! Soczka! Bo od herbaty już mi listki na cebulkach rosną. ;o) A to nie ta pora roku przecież... Chociaż zielona aromatyzowana wanilią jest niezła :oD Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 23:10 Nawet się nie pytam, co nazywasz cebulkami..:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:28 Plantację natki marchewki bym założył. Tylko rynek zbytu trzeba zaplanować... Może być to np. karma dla gekonów. A dalej to już pójdzie samo! Biznesplan "Ery Gekona" niedawno ze znajomą przygotowaliśmy: "Gekon z Bekonem", gekon do czipsów, wędzone uszka gekona, ogonówka z gekona, ozorki gekońskie, salceson z gekona. Tradycyjne danie Wschodu: swojski chleb, słój smalcu, flacha bimbru, główka cebuli i wędzony gekon. Musimy trafić do szerokiego odbiorcy: "Kawior gekonowy" - dla elit, "Kaszanka z gekona" - dla mas. Popularna na całym świecie jajecznica na gekonie. W Stanach sieć McGekonów, wieśmak z kiełbasą z gekona. Grecja: gekon w sosie tzatziki, Chiny: gekon w algach, Włochy: spagetti a`la gekon, pizza gekonowa - to banał. Napoje energetyzujące z wyciągiem z gekona - "PowerGekon", izotoniczne o zawartości soli mineralnych, jak w gekonie - "IsoGekon", rozgrzewajace - "Grzaniec z gekona", chłodzące - "Gekon zimna", "Wódka Gekonowa Gorzka", drink - "Upadek Gekona" - kto spożyje o gekona wali ryjem. Dla jarosza - "dieta gekonowa" pod hasłem: "Jedz, to co twój gekon!". Ale kaskę zrobimy też na odzyskiwaniu gazów cieplarnianych z hodowli gekonów, kampanii promocyjnych: "Bądż mądry jak gekon", kampanii dobroczynnych: "Gekon pomaga Afryce", nawet w biednych rejonach UE można rozdawać po kilka gekonów na rodzinę, by w ten sposób zwiększyć sobie podaż surowca. Ogólna kampania wiadomo: "Bądź nowoczesny, jak gekon", "Zaplanuj przyszłość z gekonem", "Nie ma życia bez gekona", "Gekon krzepi", "Gekon to jest to"; działka telekomunikacyjna to "Rozmawiaj z gekonem za grosze". Płaszcze z gekonów, biżuteria gekonowa, koszulki z wizerunkiem gekonów - "Che GueGekon", klub Gekon Madryt, Wajda nakręci jakąś trylogię o gekonach (z Sienkiewiczem będzie trudniej, ale od czego jest Gretkowska?), pożyczka "Gekon 0%", Bank Przemysłowo-Gekonowy, ubezpieczenia "Przezorny Zawsze Ugekona", gry komputerowe "Wojownicze Gekony Ninja", seria harlekinów "Gekon i Róża", figurki z gekonem, usługa "Wybierz płeć swojego gekona", chirurgia plastyczna - "Zostań gekonem", gekon na banknotach, na godle, Łajka - pierwszy gekon w kosmosie, Gekonia - błękitna planeta w Drodze Gekonowej... Wchodzisz?? :oP Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:47 Hmmm.. A nie myśleliście o zwince? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:57 Tę podajemy w karcie dań z dziczyzną ;o) Odpowiedz Link Zgłoś