Dodaj do ulubionych

Co taka cisza

06.11.07, 17:47
..?
Obserwuj wątek
    • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 17:50
      Wszyscy sie skrzykneli i reperuja plot.
      • partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 17:57
        Wątek niechybnie zmierza ku debacie nt. SM..
        • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:02
          Przecież pytales tak?
          Znów chcesz sie kłucic? :)
          • partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:04
            Nieee. Nie mam ochoty:)
            • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:08
              Wiec pora prostowac gwozdzie i dołaczyc do reszty.
              • skara Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:10
                "klucic" przez "u"....

Wstyd, bo Maksykanin chyba nie poza Polska mieszka, a takie braki w
                ortografii!
                • skara Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:10
                  Meksykanin, poprawiam sie :P
                  • partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:13
                    Mexico, oszczędziłem Ci tego "u", żeby się z Tobą nie.. swarzyć, ale
                    Koleżanka Swara bardzo chętnie mnie zastąpi:P
                    • partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:14
                      SKara, poprawiam się:P
                  • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:15
                    I znów mnie kokietujesz.
                • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:13
                  A skąd pewność że nie poza Polską?
              • partizan79 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:12
                Bardzo chętnie bym pomógł, ale niestety nie mam czasu. Muszę... no
                nie pamiętam w tej chwili, co musiałem zrobić, ale zaraz sobie
                przypomnę i wtedy już na płot czasu nie znajdę..
                • mexico86 Re: Co taka cisza 06.11.07, 18:15
                  No tak i praca zespolowa ....w pi......u
                  • pawlozsiul Nie kryguj się... 06.11.07, 18:51
                    mexico86 napisał:

> No tak i praca zespolowa ....w pi......u

W PiS.......... bez krępacji Meksyk.
                    • mexico86 Re: Nie kryguj się... 06.11.07, 18:58
                      Jak to powiedział Twoj faworyt ktory skonczył w samoobronie z marna
                      liczbą glosow "nie ważne jak sie zaczyna ważne jak sie konczy"
                      Pozyjom uwidim.
                      Wyjeżdzasz do Hiszpanii? Bo chyba jako milosnik lewactwa tu
                      wytrzymac nie możesz
                      • pawlozsiul tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 19:07
                        Do Hiszpanii nie wyjeżdżam. Raz byłem i mnie się zupełnie nie
                        spodobało.
                        • mexico86 Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:20
                          buuuuaaaaaa...ty to masz poczucie humoru.
                          • pawlozsiul Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:24
                            mexico86 napisał:

> buuuuaaaaaa...ty to masz poczucie humoru.

I zza tego poczucia humoru Cię toleruję D:)
                            • mexico86 Re: tutaj zbuduję drugą Hiszpanię 06.11.07, 21:46
                              Tesknił za Tobą nie bede.
      • kaukonsky Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 19:14
        mexico86 napisał:
        > Wszyscy sie skrzykneli i reperuja plot.

Taka mała anegdota (mam nadzieję, że Prezes mi wybaczy :o)
        W sobotę wybrałem się na spacer po Bielsku z dawno niewidzianą forumowiczką Joanbern, która przyjechała z Krakowa na czas Wszystkich Świętych i Zaduszek. Trasę wytyczaliśmy spontanicznie, m.in.: dolina Białej, Klementynowo, Dubicze, katedra Zmartwychwstania Pańskiego, Dworek Smulskich, itd... Ale pierwsza prośba Joanbern była jasna: - Pokaż mi słynny forumowy płot! ;o)
        • to_ja8 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 19:48
          Hahahahahahaha

I co pokazałeś??
          • kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:00
            Jasne! Sieteczka jak się patrzy! Choć i drewienek troche było :oD
            Ale Asia narzuciła szybkie tempo, bo było już późnowato, a wtedy w Bielsku wszystko jest możliwe (co najlepiej opisał Wania): www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071105/AKTUALNOSCI/71105021&SearchID=73298671498388
            • to_ja8 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:07
              kaukonsky napisał:

> Jasne! Sieteczka jak się patrzy! Choć i drewienek troche było :oD
              > Ale Asia narzuciła szybkie tempo, bo było już późnowato, a wtedy w Bielsku
              wszystko jest możliwe (co najlepiej opisał Wania):
              www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071105/AKTUALNOSCI/71105021&SearchID=732

A ten gość wybiegł z bloku należącego do zasobów SM?
              • kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:15
                Tego nie wiem. Tam są bloki i spółdzielcze, i komunalne.
                Ale spacer był - mjodzio ;oD
              • napchafte_chochoncy Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 20:25
                to_ja8 napisał:

> A ten gość wybiegł z bloku należącego do zasobów SM?

Czy palant z nożem w ręku wybiegający z klatki bloku należącego do zasobów SM
                różni się czymś od palanta, który wybiega z klatki bloku nie należącego do
                zasobu SM? Uważam, iż zarówno w jednym jak i w drugim przypadku osobnik taki
                należy tylko do jednego zasobu: BYDLAKÓW zaśmiecających nasze misto!
            • partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:04
              Słyszałem. Widziałem się z nim w Pubie niedługo przed zdarzeniem. A
              tak swoją drogą to i Kaukonsky niedaleko Pubu z obstawą spacerował..
              • kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:26
                Tak szukam w pamięci... Walczę z A`llem C. Hajmerem...
                Byłem chyba w Coolqolandii, o ile to był ten dzień. A później w Cytadeli i MASH-u. Ale piątek był taki sobie...
                To Ty wynająłeś Coolqolandię i nie mogliśmy dokończyć piątej partii?? :P
                • partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:49
                  Żebym to ja coś wynajął, to bym Ci pozwolił dograć i soczka bym Ci
                  postawił jako zadośćuczynienie.
                  • kaukonsky Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 22:56
                    O! Soczka! Bo od herbaty już mi listki na cebulkach rosną. ;o) A to nie ta pora roku przecież... Chociaż zielona aromatyzowana wanilią jest niezła :oD
                    • partizan79 Re: Sobotnia wycieczka krajoznawcza 06.11.07, 23:10
                      Nawet się nie pytam, co nazywasz cebulkami..:P
                      • kaukonsky Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:28
                        Plantację natki marchewki bym założył. Tylko rynek zbytu trzeba zaplanować... Może być to np. karma dla gekonów. A dalej to już pójdzie samo!
                        Biznesplan "Ery Gekona" niedawno ze znajomą przygotowaliśmy: "Gekon z Bekonem", gekon do czipsów, wędzone uszka gekona, ogonówka z gekona, ozorki gekońskie, salceson z gekona. Tradycyjne danie Wschodu: swojski chleb, słój smalcu, flacha bimbru, główka cebuli i wędzony gekon. Musimy trafić do szerokiego odbiorcy: "Kawior gekonowy" - dla elit, "Kaszanka z gekona" - dla mas. Popularna na całym świecie jajecznica na gekonie. W Stanach sieć McGekonów, wieśmak z kiełbasą z gekona. Grecja: gekon w sosie tzatziki, Chiny: gekon w algach, Włochy: spagetti a`la gekon, pizza gekonowa - to banał. Napoje energetyzujące z wyciągiem z gekona - "PowerGekon", izotoniczne o zawartości soli mineralnych, jak w gekonie - "IsoGekon", rozgrzewajace - "Grzaniec z gekona", chłodzące - "Gekon zimna", "Wódka Gekonowa Gorzka", drink - "Upadek Gekona" - kto spożyje o gekona wali ryjem. Dla jarosza - "dieta gekonowa" pod hasłem: "Jedz, to co twój gekon!".
                        Ale kaskę zrobimy też na odzyskiwaniu gazów cieplarnianych z hodowli gekonów, kampanii promocyjnych: "Bądż mądry jak gekon", kampanii dobroczynnych: "Gekon pomaga Afryce", nawet w biednych rejonach UE można rozdawać po kilka gekonów na rodzinę, by w ten sposób zwiększyć sobie podaż surowca. Ogólna kampania wiadomo: "Bądź nowoczesny, jak gekon", "Zaplanuj przyszłość z gekonem", "Nie ma życia bez gekona", "Gekon krzepi", "Gekon to jest to"; działka telekomunikacyjna to "Rozmawiaj z gekonem za grosze". Płaszcze z gekonów, biżuteria gekonowa, koszulki z wizerunkiem gekonów - "Che GueGekon", klub Gekon Madryt, Wajda nakręci jakąś trylogię o gekonach (z Sienkiewiczem będzie trudniej, ale od czego jest Gretkowska?), pożyczka "Gekon 0%", Bank Przemysłowo-Gekonowy, ubezpieczenia "Przezorny Zawsze Ugekona", gry komputerowe "Wojownicze Gekony Ninja", seria harlekinów "Gekon i Róża", figurki z gekonem, usługa "Wybierz płeć swojego gekona", chirurgia plastyczna - "Zostań gekonem", gekon na banknotach, na godle, Łajka - pierwszy gekon w kosmosie, Gekonia - błękitna planeta w Drodze Gekonowej...
                        Wchodzisz?? :oP
                        • partizan79 Re: Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:47
                          Hmmm.. A nie myśleliście o zwince?
                          • kaukonsky Re: Biznesplan: "Era Gekona" 07.11.07, 00:57
                            Tę podajemy w karcie dań z dziczyzną ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka