hansgrubber 14.01.08, 22:03 pl.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw Dzieki Hajcung, to jest wspaniale. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napchafte_chochoncy To też jest fajne 14.01.08, 22:21 pl.youtube.com/watch?v=mCMLex5OE_Y Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kochajmy Czechow! 15.01.08, 08:01 a tutaj tekst po polsku: Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawę, Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien, Żre głównie Prażan, ma na imię Józek. Refren: Józek z bagien skrada się przez moczary, Józek z bagien do wioski się zbliża. Józek z bagien zęby już sobie ostrzy, Józek z bagien gryzie, dusi. Na Józka z bagien, komu by to przyszło do głowy, Działa jedynie i tylko samolot na opryski. Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice, Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy: Kto dostarczy żywego lub martwego Józka, Temu dam córkę i pół PGRu. Refren: Józek z bagien... Mówię: Daj mi wójcie samolot i proszek, Józka Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się w przestworza, Na Józka z bagien proszek z samolotu pięknie opadł. Refren: Józek z bagien jest już cały biały, Józek z bagien z moczarów ucieka, Józek z bagien dostał się na kamień, Józek z bagien, tu jest już jego koniec! Dorwałem Józka, już go trzymam, Dobra każda kasa, sprzedam go do ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Każdy medal ma dwie strony . 15.01.08, 15:15 Jak wiemy , Czech z natury , jest przyjazny i dowcipny . A jak Czeszki ? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Każdy medal ma dwie strony . 15.01.08, 15:42 Chyba mam rację : pl.youtube.com/watch?v=V7rJvKAB_xo Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Na poparcie agumentu 15.01.08, 15:45 pl.youtube.com/watch?v=42gmarq_Xb0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber [...] 19.01.08, 10:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Kochajmy Czechow....nasi też się postarali 08.02.08, 15:03 pl.youtube.com/watch?v=SU-m13LtliQ Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Kochajmy Czechow....nasi też się postarali 08.02.08, 18:42 No!I oto właśnie chodziło.Umiemy sie pośmiać normalnie kurde Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Tusk z Bażin 08.02.08, 19:31 pl.youtube.com/watch?v=wlZwERcSSvM Wspaniałe! Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Marynarka w kratę była kupiona w Polsce 11.02.08, 19:01 Dzisiaj w Angorze sporo piszą na temat tego utworu i głównego wykonawcy.Może ktoś przelinkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Kolejna wersja 19.02.08, 15:44 www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,4939730.html Odpowiedz Link Zgłoś