hansgrubber 11.02.08, 19:04 Sa takie chwile kiedy wstyd byc czlowiekiem. www.rmf.fm/fakty/?id=131652 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Piotrus 11.02.08, 20:35 o Boże, dlaczego nie mam kary śmierci dla takich zwyrodnialców ? jednak nauczono mnie, że nie można zadawać pytań typu dlaczego Najwyżeszemu... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Piotrus 11.02.08, 20:58 Sporadycznie. Mysle co moznaby zrobic zeby ograniczyc takie tragedie. I mam odpowiedz: tania antykoncepcja i dobrze zrealizowne wychowanie seksualne. I wieksza wrazliwosc. To dziecko juz bylo pobite. Babcia powinna zawiadomic o tym policje. Choc wiem ze to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Piotrus 11.02.08, 23:40 Ty Hansie.....a może sadzenie topoli i róż??????? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Kto chce popłakać? 11.02.08, 23:24 wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4919160.html Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto chce popłakać? 12.02.08, 00:05 Dzieki antykoncepcji chcialbys aby na tym swiecie nie bylo tego chlopczyka czy tego zwyrodnialca? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Kto chce popłakać? 12.02.08, 00:23 To po co komentarz ze bez komantarza jak i tak bez komentarza ...sex uzdrowicielu? Zwyrodnialec zatlukl dziecko ....a ten bredzi o wychowaniu sexualnym........przewrucilo sie juz ..............od tego lewactwa Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto chce popłakać? 12.02.08, 11:24 Otwierasz hans watek z tragedia w tle i jak kazdy lewak i postepowiec zamiast myslec- potarzasz swoja mantre:wychowanie seksualne,antykoncepcja,wyrownywanie szans itd.Z Twego czesto pseudointelektualnego belkotu wylania sie pustka myslowa i bezdroza myslowe.Nie widzisz ze atomizuje sie nam Narod,ze rozpada sie rodzina atakowana zreszta przez takich jak Ty,ze uodparniamy sie na krzywde ludzka po naporem "neewsow" o kolejnych zabojstwach,porwaniach...???? Chlopie!W Anglii rozdaje sie prezerwatywy i tabletki poronne w szkolach a porody w wieku 14 do 16 lat rosna w tempie geometrycznym. Zwyrodnialcy zawsze byli i beda,bo taki jest swiat,bo czlowiek nie jest tylko dobry.Problem w tym czy zlo bedziemy nazywac zlem a nie relatywizowac a zloczyncow zamiast izolowac od spoleczenstwa i pietnowac-jak chcesz Ty-edukowac!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto chce popłakać? 12.02.08, 19:35 1. Sek w tym ze w tym watku tragedia nie byla w tle. Byla w centrum, komentarz byl tlem. Nie zauwazyles. Na temat tragedii nie powiedziales ani slowa. 2. Nie uwierze ze oni chcieli miec dziecko. Byc moze - antykoncepcja by zapobiegla tragedii. Moze pomoglaby szkola? Uswiadomic czym jest odpowiedzialnosc za drugiego czlowieka. 3. Przykladu angielskiego nie znam - ale szukam pozytywnych rozwiazan i to nas rozni. 4. A ten morderca? To Twoj nasz takze Twoj blizni, wiesz? Tak jak to dziecko. 5. A rodzina byla katolicka. Zdjecie dziecka jest z chrztu. :) 6. Jezyk Twojej wypowiedzi pozostawie bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto chce popłakać? 12.02.08, 21:06 Tak Hans!Bandyta tez jest moim bliznim ale jest to truizm i tyle.Bandyci sa tez wsrod chrzescijan,problem w tym ze byloby ich wiecej gdyby...Nie zabijaj!Ty oczywiscie wiesz ze bylo to dziecko niechciane i prezerwatywa zapobieglaby tragedii.Problem w tym ze zycie jest bardziej zlozone ....a odpowiedzialnosci za drugiego czlowieka trzeba nauczyc w rodzinnym domu a nie szkole Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Kto chce popłakć? 12.02.08, 23:02 Jak dla mnie winowajca Hansie jest tu alkochol. Myslisz ze sexi lekcje zapobieglyby tragedii????? Hmmmm co do aborcji....jakim cidem Ciebie nie usunieto???? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto chce popłakać? 13.02.08, 23:25 ...jak zwykle.Jak nie ma sie argumentow...to antysemityzm a tym razem zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto chce popłakać? 14.02.08, 10:25 ...tez nie wiem.....Ty piszesz o jakims zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto chce popłakać? 14.02.08, 10:44 Jakim cudem uczyniles z tego ze pisze o zdjeciu zarzut skoro nie wiesz o co chodzi, pozostaje Twoja tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto chce popłakać? 16.05.08, 01:20 I pomyslec ze juz o wszystkim zapomnielismy. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Oliwier i Bartek 18.05.08, 19:22 Dwa dni temu w Szczecinie zmarł 5 miesieczny Oliwier. Dzis w Kamiennej Górze 3,5 letni Bartek. Trzeba wprowadzic zakaz bicia dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś