szpila555 20.02.08, 23:20 Osocze skażone korupcją Za plecami minister Ewy Kopacz wraca stary "układ osoczowy" o charakterze korupcyjnym Więcej: wiadomosci.onet.pl/1470749,2677,1,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Wampiry? 21.02.08, 02:19 Kto wie, gdyby nie fakt ze zrodlem jest biuletyn partyjny PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wampiry? 21.02.08, 09:50 hansgrubber napisał: > Kto wie, gdyby nie fakt ze zrodlem jest biuletyn partyjny PiS-u. Uważasz, że prawda zależy od tego, który biuletyn i jakiej partii pisze o faktach? Polecam książkę Mariusza Łapińskiego, dostępną również w sieci: lapinski.com.pl/ksiazka.html Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wampiry? 21.02.08, 11:13 Uwazam ze szukanie prawdy w biuletynach partyjnych to zajecie dla hobbystow, a poza tym w tym tekscie nie ma konkretnych zarzutow bo stwierdzenie ze ktos jest w ukladzie stalo sie juz smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Wampiry? 21.02.08, 13:43 Dla mhansa jedynym wiarygodnem zrodlem jest biuletyn LiD-u ...gazeta Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wampiry? 21.02.08, 16:42 Skopiowalem ze strony internetowej GP. "Przecieki torpedowały śledztwa - ze Zbigniewem Ziobrą, ministrem sprawiedliwości, rozmawia Katarzyna Hejke Zobacz więcej >> Dymisja specjalna - z Przemysławem Gosiewskim, przewodniczącym klubu parlamentarnego PiS, rozmawia Maciej Marosz Zobacz więcej >> Kamińskiemu należy się order - z Jarosławem Kaczyńskim, premierem RP, rozmawia Tomasz Sakiewicz i Maciej Marosz Zobacz więcej >> WSI inwigilowały własne państwo - z szefem kontrwywiadu wojskowego, Antonim Macierewiczem, rozmawia Teresa Wójcik Zobacz więcej >> Byłem przeznaczony do likwidacji - z ks. Stanisławem Małkowskim rozmawiają Filip Michał Rdesiński i Antoni Zambrowski" To dosyc mocny dowod swiadczacy o biuletynizacji GP, a wiem co mowie bo ja - powiedzmy - przegladam organ Sakiewicza. Teraz oczekuje podobnego zestawiania z GW - w ktorym jedynymi zajawianymi rozmowcami beda czlonkowie LiD. Np dzis jest m.in. Aleksander Grad i Elzbieta Bienkowska. :) Odpowiedz Link Zgłoś